ismerkedés

retro74 témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2007 Október 15.

 1. LosGergos

  LosGergos Állandó Tag

  Az internet egy szeméttelep. Ha van gyomrod turkálni a mocsokban, találhatsz értékes dolgokat. Ez igaz a netes társkeresésre is.
   
 2. huehar

  huehar Állandó Tag

  Léteznek, csak lehet, hogy esélyt sem adsz nekik, hogy megmutassák, ők ilyenek. Egy barátnőm 6 éve nyafog, hogy nem talál normális pasit, de az elvárásai nem változtak a rossz tapasztalatai ellenére sem. Ha egy pasi nem néz ki jól, le sem áll vele beszélgetni.
  Én a férjemmel úgy jöttem össze, hogy másfél évig azt mondtam, ő lenne az utolsó - se kívül, se belül, se sehogy. Aztán valahogy mégis összejöttünk és megszületett a szerelem, ami még két gyerek után is tombol. Nem hittem, hogy az életben fogok magamnak ilyen férfit találni... és lőn! :)
   
 3. edani

  edani Állandó Tag

  Csak a belső értékek számítanak:
  bőrülés, nagy hifi, v motor...
   
 4. Timcsóó

  Timcsóó Új tag

  Sziasztok! Új vagyok. =)
  Szeretnék megismerni pár új embert. Hogy vagytok, hogy telik a hétvégétek?=)
   
 5. Tsunayoshi

  Tsunayoshi Állandó Tag

  Szia Timcsóó :)
  Én is új vagyok,szóval már ketten vagyunk.
  Elég kellemesen telt a hétvégém,egy kis filmnézés,és hülyéskedés mellett lazítani is volt időm a holnapi nappal ellentétben. Jelenleg unatkozok,és egy kis szeretethiányom van,szóval elkezdtem párt keresni mostanában :).
  Na és te hogy vagy? :D Hogy telt a hétvégéd?
  És a többieknek is szól a fenti két kérdés.
  // Dávid
   
 6. varadiizabell

  varadiizabell Állandó Tag

  Akkor ez itt most az újoncok gyülekezete lesz :)
  Azért néztem be ide, mert érdekelnek az emberek, szívesen ismerkedem élőben is és neten is. Hozzátenném, hogy az ismerkedés számomra nem a korod-honnan típusú paraméterek egyeztetése, hanem sokkal inkább a másik ember személyiségének és lelkivilágának megismerése.
  Rólam majd írok adatlapot, de most rohannom kell főzni :)

  Puszi mindenkinek!
  Izabell
   
 7. bezuhov

  bezuhov Vendég

  te aztán nem vagy semmi hallod-e
  tíz napja éjjel nappal megállás nélkül főzöl!
  személyiségedről sokat elárul, pl milyen kötelességtudó anya feleség testvér stbstb vagy
  már csak azé' ez a beszólás szerűség (inkább szerűség mint beszólás) mert!
  lásd saját bejegyzésed utolsó sorát :)
  na tessék szépen teljesíteni a senkitől nem kért mégis elhangzott ígéretet
  hogy akarsz ember ismerkedni olyan (komoly) arcokkal akiknek szintén a másik személyisége az embertárs lelke a fontos?
  és büntiből nincs sértődés orrfelhúzás elfordulás
  és máris elfelejtve a baki

  szia:)
   
 8. varadiizabell

  varadiizabell Állandó Tag

  Bocs, de nekem úgy tűnt, hogy ez a topic meghalt, akkor meg ki a fenének írogassak ide? :) Egyébként ha valóban kíváncsi vagy rám, akkor szívesen, de ez eddig tényleg inkább beszólás volt, mint valódi érdeklődés. :p :)

   
 9. bezuhov

  bezuhov Vendég

  na jó, már ott és akkor bocsánatot kértem, most még egyszer megkövetlek. mea culpa, mea maxima culpa, meg minden...
  nagyon viccesnek tűnt hogy "Rólam majd írok adatlapot, de most rohannom kell főzni"...
  ... átlag fölöttinek értékelve bekukkintós szövegedet perszehogy én meg rohantam az adatlapodhoz, mondok magamnak: megnézzük e jófej emberkének pl az érdeklődési körét, és... még mindig üres.
  Nézem mikor is rohant lóhalálában a konyha felé? Tíííz napja? az iigeeen, szeret ám főzni..., s így született ama nem bántásnak szánt szösszenet.
  tudod, vannak fölnőtt emberek akikben ha nem is az ördög, de az örök gyerek állandóan rakoncátlankodik.
  sikerült kiengeszteljelek?
  és itt sok mosolyjel sorakozik...
   
 10. varadiizabell

  varadiizabell Állandó Tag

  Igazából nem a bocsánatkérés volt a lényeg, hanem, hogy mennyire is valódi ez az érdeklődés, de úgy tűnt, hogy az :)

  Így aztán szeretném hálásan megköszönni Bezuhov tagtársnak a biztatást, illetve írhatnám úgy is, hogy nélküle talán soha nem lett volna adatlapom :)

  Viszont meglepve láttam, hogy ott igen szűkösek a keretek, ezért itt még tennék hozzá pár mondatot:

  emberek,emberi kapcsolatok, könyv, pszichológia, színház,kiállítás, történelem, filozófia, tánc, tantrix, úszás, ingatlan, világgazdasági folyamatok, esetleg még amibe belevisznek, ezenkívül minden, ami odaát van, kezdve a Hellinger-féle családállítással, folytatva a telepátiával, aurával és legfőképpen a térenergetikával.

  Zöldmániás vagyok és szeretem a kéket.

  Búcsúzóul pedig egy találó mondat egy barátomtól: "... mert mi tudjuk, hogy a történelem nem 1492-ben kezdődött" :)


  Várom persze a kritikát és a viszonzást :)


  Ui: nem igazán szeretek főzni, csak muszáj... :)


   
 11. bezuhov

  bezuhov Vendég

  kösz, h megértő és nem megsértődő voltál
  folyt. köv. a személyes üzeneteknél
  bezuhovics
   
 12. csiripelő

  csiripelő Állandó Tag

  Üdv Mindenkinek!
  Látom többen vannak itt újak s nem csak ÉN :)
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 13. csoxik

  csoxik Állandó Tag

  Szep Vasarnapot!
  Gondoltam benezek hozzatok, hatha talalok valakit Arizonabol ! (Phoenix es kornyeke)...:cool:
   
 14. vaduska

  vaduska Állandó Tag

  sziasztok szivesen ismerkednék Györ Moson Sopron megyei srácokkal lányokkal közös programokhoz. kirándulás séta koncert stb..
   
 15. Pogika

  Pogika Állandó Tag

  Sziasztok, újként kukkantottam ide, semmi pozitív tapasztalatom a netes ismerkedéssel kapcsolatban, de ikrekként örök kíváncsi vagyok :)

  Szép napot mindenkinek :)
   
  bombi80 kedveli ezt.
 16. juditsziszi

  juditsziszi Állandó Tag

  Sziasztok újra it kb háromév után és szintén egy rossz tapasztalattal sajnos de ismét befürdés volt a vége már ugyérzem hogy velem van a gond nem is értem az egészet :O:8
   
  vaduska kedveli ezt.
 17. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Soha nem szabad feladni , nyitottnak kell lenni a baratsagra es lehet egy baratsag altal jon az "igazi".
   
 18. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Soha ne add fel!

  [​IMG]

  Ha párra, társra vágysz, ha csak a sarki kis boltba is "leugrasz", soha ne ócska, agyon mosott ruhában, kitaposott cipőben. De csinosan, "ropogósan", még egy röpke sminket is feltehetnél - hajad tedd rendbe. Mert ugye, soha nem tudhatod? Igen, igen, itt a SOHÁNAK mindig van alkalma...
  Történeteket írok le, megtörténteket, igazakat. Van, ami konkrétan velem, családtagjaimmal, barátaimmal történtek. Nem utalok arra, hogy ez vagy az éppen kivel történt. Az a fontos, hogy ez úton is tudjuk meg, a boldogsággal bármikor szemben találhatjuk magunkat.  Terka és Laci
  Teri 16 évesen a budapesti Baross utcából, nagynénjétől, indult hazafelé, a kertvárosi otthonukba. Az Üllői út és a József körut kereszteződésénél látta, hogy a villamos közeleg a Kálvin tér felől, még szalad is, hogy elérje. Nem is sejtette, hogy az a villamos hozza el a szerelmét. A villamos megállt, s ő felszállt. A kocsiban kevesen voltak, lehuppant a középső ülésre, irányban szemben. S, békésen nézte, ahogyan elfutnak mellette a házak. Vele szemben a peronon két fiatalember beszélgetett. Mindkettő jóképű, jó kiállású fiú volt. De rendes lány nem bámulhatja a fiúkat, ezért elő is vett a táskájából valamilyen képes újságot. Hol az utcát nézte, hol az újságot, s közben, mintegy véletlenül a két fiúra tévedt a tekintete. Érezte, őt is nézik, de hiszen volt is mit. Rendkívül csínos, vékony, sötéthajú leány volt, ropogósra keményített pöttyös ruhájában. Tekintetét ismét az újságjába mélyítette. Egyszerre torok köszörülést hallott, s ott állt mellette az a fiú, aki neki annyira megtetszett. Fel sem emelte a tekintetét, sőt még jobban belebújt a képes újságjába. A fiú valamilyen zseblámpát szedett elő a táskájából és a fénycsóvát az újságra vetítette. Majd egészen halkan megszólalt:
  - Micsoda tehetség? Fordítva tartja az újságot és úgy is el tudja olvasni!
  Barátja csendesen kuncogott a másik ülésen. Terka pedig legszívesebben elsüllyedt volna. Zavarában azt sem tudta mit tegyen, leszálljon-e? Ezt a gondolatot azonnal elvetette, mert már sötétedett és otthon várták a szülei. így ülve maradt és meg sem szólalt. A szíve viszont úgy, de úgy kalapált, azt hitte a száján ugrik ki.
  Amikor leszállt a villamosról, sietősre fogta a lépteit, a két fiú tisztes távolságból követte. Terkának minden rossz gondolat átfutott az agyán, szerencsére már látta édesapjának a vendéglőjét, aki már ott állt az ajtóban és a villamos megálló felé nézett aggódó tekintettel.
  A mögötte lépkedő két fiatalember közül az egyik megállt, s rágyújtott. Zavarban volt ő is, nem tudta, hogyan, miként szólítsa meg ezt a szép leányt? Majd erőt vett magán és mellé lépett. Úgy, hogy Terkának meg is kellett állnia. A fiú hangosan bemutatkozott, a teljes nevét mondta ki és azt is, hogy érzi, ebből szerelem lesz... Terka meg sem mukkant. Előtte a fiú, s már viszonylag közel az édesapja figyelő, szigorú tekintete. Valamit elrebegett, mondta, hogy ott az apám, miénk a vendéglő, sietnem kell. S, ő is bemutatkozott.
  Eljött a másnap, s a fiú nem került elő. De a rákövetkező napon ott ült a vendéglőben és rántott húst, meg muskotályos bort kért.
  Terka édesapja kitért a hitéből, mert, hogy férfi létére, milyen ember az ilyen.. dohogott a pult mögött. "Muskotályos bort" iszik, amit desszert mellett, után a nők isznak csak. Férfi létére, miért nem sört, vagy valami száraz bort?
  Terka a konyhából látta a fiút, de nem mert kilépni. Csak pár percre, hogy a pultot letörölje, jelezze, hogy ő ott van, s egy mosollyal jelezte, örül a fiú látogatásának.
  Másnap ismét megjelent a fiú, akit Lacinak hívtak. Túrós csuszát rendelt, sűlt szalonna nélkül és kért mellé cukrot.
  Terka édesapja már tüzet okádott, amikor a rendelést felvette.
  - Kedves fiatalember, maga tud ám szolgálni meglepetéssel. Magyar ember a túrós tésztát sűlt szalonnával eszi, sósan, s után legurít egy krigli sört is.
  - Én már megmaradok a cukros változatnál és ismét muskotályos bort kérek.
  Papus, dohogva ment a konyhába. Olyan, de olyan mérges volt, Terkát kérte meg, hogy vigye ki ezt a "nem tudja milyen ételt". Terka mosollyal tette Laci elé...
  Majd először titokban, majd nyiltan találkoztak. Esküvőjük szülői engedéllyel megköttetett, mivel Terka éppen betöltötte a 17. évét.  Laci pedig a 18-at. Laci hamarosan bevonult, Terka addigra babát várt.
  *
  Következő történet.
  Hárman voltak testvérek: Erzsébet, József és Karolina/Sarolta, akit egész életében "Saciztak"...
  József a medikus bálon belehabarodott egy rendkívül csinos leányzóba, akit Eszternek hívtak. Rendszeresen találkoztak, a sok találkozásból szerelem lett, majd házasság. Amikor a két család először összejött, hogy megbeszéljék a dolgokat, akkor, ott a család asztalánál huppant Saci mellé Lacó, s attól a pillanattól kezdve - egy egész életen át - ott volt. Lélekben még akkor is, amikor a harctérről írt az akkor már feleségének, kisfiának. S, ez a szerelem olyan erős volt, hogy mindent kibírt, háborút, nélkülözést, betegséget... Nagyapus és Nagyanyus egész életükben, bárhová is mentek, még a lépéseiket is egymáshoz igazították.
  *
  A fergeteges szerelem!
  Erzsébet mindig és folyamatosan tanult. Elhatározta, hogy orvos lesz, de nem akármilyen. Fogász-szájsebész, de szülésznő is. Nem tudott választani a két szak közül, így mindkettőt el is végezte. Rendkívül törekvő, komoly leány volt. Tervei között soha nem szerepelt, sem a szerelem, de az esküvő sem. Kicsi kora óta "gyógyította" a babáit, persze a bábaság ez csa később jött be a terveibe. Többen megkörnyékezték, gazdag, "mágnás" férfiak, mert Erzsébet nagyon szép leány volt, s rendkívül okos. De ő, mindenkit elhessentett.
  Majd az egyetemen a latin tanára lett a végzete.
  A latin tanára nálánál 24 évvel volt idősebb és agglegényként, egyedül élt a budai lakásában. A diplomák, mert tervei szerint mindkettőt megszerezte, elébe álltak a szülőknek. Erzsébet apja majdnem az asztal alá esett meglepetésében és kétségbe esésében is. Hiszen egykorú volt a jövendőbeli vőjével. Kitört a családi dráma. A nem engedlek, a megparancsolom, meg a verd ki a fejedből ezt az őrültséget, az ajtócsapkodások és hasonlóak.
  Erzsébet nem engedett, a lábával toppantott és azt mondta:
  - Ő lesz a férjem. Punktum.
  Az esküvőn Erzsébet anyja szó szerint egyik zsebkendőt telesírva vette elő a másikat. A násznép azt hittem az örömanya boldogságában sír. Az örömapa, lelke legmélyén káromkodott, de az arcára ráfagyott a mosoly. Az élet őket igazolta, mármint Erzsébetet és Károlyt.
  Csodálatosan szép, kiegyensúlyozott életet éltek meg és együtt. Károly 88 évét betöltve távozott, s az utolsó perceiben is Erzsébet kezét fogta.
  Erzsébet nemcsak falusi orvos, körorvos, de egy megyei kórház igazgató főorvosaként ment nyugdíjba, állami kitüntetéssel. Egész életében a betegeket szolgálta, ezért nem vállalt gyereket sem. Helyt állt falusi orvosként, de igazgató főorvosként is. Ha kellett ordított, beteggel, családdal, hivatallal - mindenkivel - az életért, a beteg életéért.
  Közelről ismertem, a nagynéném volt.
  *
  Várom, várjuk a további a történeteket, s én is jövök régiekkel, újakkal. Egyet fogadjatok meg, soha ne adja fel a reményt az, aki a párját keresi!
   
 19. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Tavasz és hippre-hoppra - máris itt kopogtat a május,
  a Szerelem hónapja!


  Igaz, nemcsak májusban lehetnénk szerelmesek, de az év bármelyik napján. A találkozások mindig sorsdöntőek és bizony többször meseszerűek is. Itt és most felidézem néhány ismerősöm varázslatos szerelmének kezdetét.
  Az előző történet egyik főszereplőjének az édesanyja és édesapjának találkozását szeretném megírni. No szóval élt Szegeden egy boltos. Hatalmas boltja volt, ahol szó szerint mindent lehetett vásárolni. A legszebb kelméktől kezdve, a különleges porcelánokig, sőt a bolt másik részén mindenfajta fűszer, bor is kapható volt. A boltosnak a feleségét Karolinának hívták, s volt nekik 6 leányuk. Egyik szebb volt, mint a másik. Hiába no, fiút szerettek volna, aki majd folytatja a bolt vezetését, de csak nem jött össze. A 6. leányzónál berekesztették a sort. A papus, mert így hívták, azt mondta:
  - Majd egyik leányomból csak boltost nevelek!
  Össze is jött (volna) a reménye, de a Sors, vagy inkább a szerelem közbe nem szólt volna. De közbeszólt, méghozzá nagyon furcsán.
  A legidősebb leánya KarolinaSarolta, már aprócska korában ott tüsténkedett a pult mögött. A boltos felesége, a mama is ezt felismerve, őt szemelte ki arra, hogy a 3 havonta Bécsbe való utazását megossza a leányával. KarolinaSarolta 17 éves éppen elmúlt, s már sokadjára utazott az édesanyjával Bécsbe. De mit tesz a Sors? Amikor megérkeztek, az első éjszaka kegyetlen fogfájás kínozta. A mama mit tehetett mást, mint másnap elment a szokásos bécsi boltjába és megrendelte a fűszer csomagot, amit majd Szegedre haza visznek. Kifizette, megállapodott a bécsi üzletvezetővel, hogy az összekészített csomagot elfuvaroztatja a szállodába, ahol az éjszakát töltötték. Az üzlet vezetője 2, vagy 3 fajta fűszert nem tudott (volna) adni, mert azokra 4 napot várni kellett, mert nem érkezett meg Keletről. Óh, hát régen, az 1800-as években még minden másképpen működött, mint manapság.
  Mama nem tudott mit tenni, sürgönyt adott fel a Szegeden élő családnak, hogy Bécsben időznek, mert nem érkezett meg minden fűszer.
  Ezek után az aggódó édesanya, belekarolt a leányába és Bécs utcáit járta. A házakra kitett táblákat kémlelte, hol talál majd olyan jó fogorvost, aki leányának kínjait csittítja. Több táblát is meglátott, de valahogy egyik sem nyerte el a tetszését. El nem tudom képzelni, hogyan és miként vont egyenlőséget a tábla kinézete és a fogorvos felkészültsége között. Ki tudja, ki és mi irányította azokat a mamai lépteket?
  No végre az egyik tábla elnyerte a tetszését, első emelet Dr. Jozef P. szájszebész, fogász és tüdőgyógyász. Kicsit ugyan elbizonytalanodott, hogyan jön ide a tüdőgyógyász doktorátus, de mivel ott díszelgett a szájsebész végzettség is, így bekanyarodott a hatalmas tölgyfa kapun. A rendelőbe érkezve az orvos rendkívül szimpatikus volt, sőt sármos. A leányának el is nyílt a szeme, széles mosollyal ült a fogovosi székbe. Nem volt nagy a baj, az orvos ügyes keze meggyógyította a beteg fogat. Ezek után érdeklődve tette fel a kérdését a mamának, hogy hol szállnak meg? A mama készségesen válaszolt. Az udvarias orvos ezek után engedélyt kért egy délutáni találkozásra. A mama bele is egyezett, igaz, kicsit kérette magát, mert azért az nem járja, hogy az első kérésre igent mondjon. De képtelen volt levenni a szemét a két fiatalról, a leányáról és az orvosról. Ahogyan ők egymásra néztek? Abban minden benne volt. Törte is a fejét, hogy mit is tegyen, messze a férje a papus, tanácsot nem kérhet, így kissé nehezen bár, de beleegyezett a délutáni kávéházi találkozóba.
  Az orvosi rendelőből kilépve a leányának arca úgy kipirult, mintha ki lett volna festve.
  Kissé csodálkozva rá is kérdezett, hogy nem lázasodott-e be? Mert olyan forró és piros volt lányának az arca.
  - Mamuska, neeem, nem, nincs bajom! - hárított a leányzó. Akkor még nem sejtette, hogy sorsa és élete megpecsételődött.
  Nagyon keservesen és LASSAN, érkezett el a délutáni időpont. A kávéház teraszán már ott ült a jóképű orvos, Jozef két hatalmas virág csokorral és egy szép kis csomaggal várta a mamát és a leányát. KarolinaSarolta képtelen volt lassan, udvariasan a csomagot felnyitni, csak úgy tépte a rózsaszín szalagot, s egy nagyon szép himző rámát talált. A mama tüzetesen kikérdezte az orvost, a háromszoros diplomája után. Jozef őszintén és büszkén felelte, minden vizsgája a legkitünőbb minősítést érte el. S, hogy a hét 3 napján fogász, a hét 2 munkanapján pedig, mint tüdőgyógyászként dolgozik. A tüdőgyógyász rendelője u.azon az emeleten van, csak a tulsó végén. Középen pedig az orvosi lakása, amit egy másik orvossal, egy sebésszel, a barátjával oszt meg.
  A találkozás a következő nap is megismétlődött, újabb csomag, benne újabb himzőráma.
  Sőt a harmadik napon a csokrok mellé a Jozef részéről a kérés is, hogy mikor mehet(ne) Szegedre, "vizitbe".
  Mama válasza az volt, ezt mindenképpen meg kell beszélnie a férjével, mivel ő nagyon szigorú, pontos ember. Ő nem dönthet, majd táviratilag értesíti, ha a férje erre rábólint.
  A papa a kérésre rábólintott, Jozef hamarosan meg is érkezett Bécsből - Szegedre. Nem húzta, halasztotta a dolgát, azonnal a leánykérésre tért.
  Egy évig folyamatosan, minden vasárnap érkezett Szegedre és hétfőn utazott vissza Bécsbe.
  Egy év után esküvő és boldogan éltek, míg meg nem haltak, nagyon, de nagyon sok évig. Ők voltak a dédszüleim. No igen, a himzőráma az egyik még megvan, a másikat tovább ajándékoztam unoka húgomnak, hozzon neki is szerencsét.
  A varázslat az, hogy két fiatal így találkozzon Dédapám Prágában született, Bécsben tanult és ott is rendelt. Dédanyám Szegeden született, onnan 3 havonta utazott az édesanyjával Bécsbe és így találkoztak. Az esküvő után a boltosnak szánt leány Bécsbe ment a férje után. Így papuska terve dugába dőlt.
  [​IMG]
  *
  Második történetem is nagyon érdekes.
  A harmincas éveiben járó asszony egy hónapja, hogy elküldte férjét, mert Az őszinténé vallotta be, hogy szerelmes lett. Az asszony ezek után keservesen morzsolta napjait és sokat sírt. Volt egy szívbéli barátosnője, aki feltette a nagy esküt, hogy ezt nem hagyja annyiban. Közel egy hónapra a "kenyér törés" után az asszonyt szó szerint: ordibálással, de rávette, hogy el kell velük menni egy lakásavató bulira. Becsavarta a haját, rácibálta a legszebb ruhát és betuszkolta az autóba, majd a budai öröklakás felé vették az útjukat.
  Megérkezve a fiatal asszony azonnal feltérképezte a lakást, hol bújhat el, mert nem volt kedve a vidorkodáshoz. Meglelte a konyhát, s azonnal tudta, hogy ott fog tüsténkedni.
  Marika utána ment és mosollyal, de erővel a szobába kísérte.
  Ott a sarokban volt egy hatalmas, öblös fotel, s abban ült egy szakállas, vonzó, kékszemű férfi. Aki meglátva az asszonyt, azonnal felállt, inkább azt írnám, hogy "kigöngyölítette" magát a fotelből, mert szép nagy termetet adott neki a Teremtő. A kék és a barna szempár nézése kettőjük között szikrázóan, de összekapcsolódott.
  Szavak nélkül tudták, érezték, nincs mit tenni, itt és most beléjük vágott az "Isten nyila, de írhatnék Ámort is", tehát az a bizonyos villám, amit megénekelnek a "cukros" és nosztalgikus filmek, olvasmányok.
  Nem húzom, halasztom, hamarosan egy pár lettek. Sőt a találkozást követő második évben megszületett a leányuk is.
  Mi ebben a varázslat?
  Az asszony Budapestről, a férfi Békés megye egyik településéről érkezett a budai lakásba. Ki és mi irányította őket egyszerre és egy helyre, hogy megismerhessék egymást? No igen, még egy érdekesség, a férfi SEM akart feljönni Budára, őt pedig a barátja és annak felesége cipelte magával. Maga mögött hagyva egy válást.
  *
  Esküvőre készülődnek. A férjjelölt budapesti, de Írországban dolgozott évekig. Üzelti, hívatos útja Varsóba parancsolta, s ott ismerte meg végzete asszonyát, aki ukrán származású és szintén Varsóban dolgozott. A beszélgetés hol oroszul, hol angolul folyt, de egészen addig, amíg leány kérés nem kerekedett belőle.
  *
  Hát igen, vannak ám találkozások, sorsok és remények...
  [​IMG]
  *
  Várom az érdekes történeteket, találkozások leírását. S, megerősítem, hogy higgyünk a mesében, mert a mesék - VALÓSÁGGÁ - vál(hat)nak.
   

Megosztás