Itt a vége: betiltják az érzelmileg támogató állatok utaztatását Amerikában

Vége a pávák, malacok, papagájok fedélzetre cipelésének: az Egyesült Államok teljesen betiltja, hogy a repülőgépek utasai érzelmileg támogató állatokat vihessenek a fedélzetre.

Két évvel ezelőtt keringtek a médiában olyan történetek, amikor amerikai légitársaságok nem engedték meg utasaiknak, hogy az őket érzelmileg támogató, terápiás állatokat, például pávát vagy disznót vigyenek a fedélzetre. Korábban semmilyen szabályozás nem vonatkozott erre, ezért került sor több összetűzésre is légitársaságok és az állataikhoz ragaszkodó utasok között. Kikötötték, csak az viheti fel fura állatát a fedélzetre, akinek orvosi papírja van arról, hogy terápiás jelleggel feltétlen szüksége van rá.

Az amerikai Közlekedési Minisztérium szerdai szabálymódosítása szerint mostantól csak kutyákat lehet felvinni a fedélzetre abban az esetben, ha az valamilyen szolgálatot lát el fogyatékossággal élő személy számára, például vakvezetőkutya. Minden más állat mehet a raktérbe.

A Minisztérium azért döntött így, mert szerintük a szokatlan állatok fedélzetre cipelése megrengette a bizalmat a tényleges szolgálatokat ellátó állatok felé, és szabálymódosítással védenék az utazóközönséget és a személyzetet is.

A légitársaságok szerint korábban az utasok rendszeresen visszaéltek a lehetőséggel, és veszélyes is volt a képzetlen állatok ilyenfajta szállítása, többször előfordult, hogy az állatok megsebesítették az utasokat és a személyzetet.

Az Airlines of America kereskedelmi csoportja szerint 2017-ben 751 000 alakommal vittek fel a fedélzetre érzelmileg támogató állatot.

pava.jpeg
 
Ekkora baromságot.
Mi történt az emberekkel hogy folyamatosan érzelmi válságban vannak?
Habár az ilyen cikkekhez nem szabad hozzászólni mert úgy neki esnek az embernek.
Érzelmi állat....istenem...
Tudjátok mi az érzelmi állat ?
A haszon állat!
Itt az idő egy kis érzelgősségre.....
1607067392977.png
 
Biztos vannak olyan emberek akiknek egy sokk vagy trauma hatásainak feldolgozásában segít egy állat, csak jöttek a ki vagyok én vagyok emberkék, akiknek nem volt elég a kutya vagy a macska, hanem hörcsög, madarak, disznó stb. volt az állatkája. Ezek az állatok nincsenek hozzászokva a repüléshez, a személyzetnek meg egyébb dolga is van, mint a disznósza... takarítsa, repülés közben.
 
Természetesen az ilyen "terápiás" állatok után a légitársaság ugyanúgy bezsebelte az utazási díjat..... :D
Gondolom nem ingyen fuvarozták a jószágokat.
Persze aki annyira ragaszkodik kis kedvenc disznójához,madárhoz,halhoz,elefánthoz,krokodilhoz,kígyóhoz békához,simán tud utánfutós kocsival is közlekedni.Így akár mindent magával vihet.Szalmát,akváriumot,terráriumot,kalitkát....,amit csak akar!:)
 
mar ideje volt tisztaba tenni ,mert egy agyrem volt utazni
+ elofordultak extrem situaciok
az elore nem bejelentett hamvak NEM utazhattak az utasterben
mert egy csampaslabu korcs utazott a tamogatasra szorulo gazdajaval
igy a papa massirozott a rakterbe

a nemzetkozi repulesi szabalyzat szerint nem lehet egy fedelzeten (legterben)
emberi maradvany (hamvak) elo allattal
 
mar ideje volt tisztaba tenni ,mert egy agyrem volt utazni
+ elofordultak extrem situaciok
az elore nem bejelentett hamvak NEM utazhattak az utasterben
mert egy csampaslabu korcs utazott a tamogatasra szorulo gazdajaval
igy a papa massirozott a rakterbe

a nemzetkozi repulesi szabalyzat szerint nem lehet egy fedelzeten (legterben)
emberi maradvany (hamvak) elo allattal
*
Amennyiben a hamvak egy jól záródó táskában, bőröndben vannak betéve, rendben is lenne. De felmerül a gyanú, hogy több "élelmesebb" drogbáró így oldaná meg a kábszerek utaztatását, hamis papírokkal ellátott és lezárt urnákban. Véleményem szerint ez is bekavar, mert igenis bármennyire is megalázó, sőt helytelen, minden esetben felül kell(ene) vizsgálni azt, hogy az előre bejelentett hamvak vannak-e az urnákban, v. esetleg valami "röptető" kábszer.
A csámpás lábú korcsokkal kapcsolatosan, nekem minden kutya kiérdemli a jó gazdi felelősségét és szeretetét. Fajtára és nemre való tekintet nélkül. Egy korcsot is lehet szeretni, nemcsak a drága, pedigrés kutyákat... Nekem is volt olyan (kinézetre, küllemre) csúnya korcs kutyám - egy drótszőrű tacskó+egy foxi és még ki tudja milyen sétatéri keverék kutyulmányaként... de akkora szíve és szeretete volt, hogy az leírhatatlan... Hidd el, emberekben is de sokszor nem a külcsín, de a belbecs az, ami számít.
 
*
Amennyiben a hamvak egy jól záródó táskában, bőröndben vannak betéve, rendben is lenne. De felmerül a gyanú, hogy több "élelmesebb" drogbáró így oldaná meg a kábszerek utaztatását, hamis papírokkal ellátott és lezárt urnákban.
logikai BUKFENC es repules tapasztalati hianyossag
HA igy lenne a rakterbe SEM mehetne !!! :p
 
Utoljára módosítva:
Keves ember kockaztatja meg a kabitoszer szallitasat repulon. A kutyak minden csomagot alaposan vegigszaglasznak meg mielott felmegy a csomag a repulore. Ez tortenik ha mas orszagba szall le a gep azok is vegig ellenorzik kutyakkal a borondoket. Az allatok szallitasa repulon, nem csak rizikos az allat szamara hanem kimondottan kellemetlen lehet, 8-10 orat kivarni es le es felszallasnal is varakozni a nyomas kulonbseget talan meg nehezebben viseli el mint az ember.
Az utasterbe meg ha megveszik a repulojegyet az allatnak ,akkor is szokatlan viselkedest valthat ki a repules majd minden allatbol.
 
Ekkora baromságot.
Mi történt az emberekkel hogy folyamatosan érzelmi válságban vannak?
Habár az ilyen cikkekhez nem szabad hozzászólni mert úgy neki esnek az embernek.
Érzelmi állat....istenem...
Tudjátok mi az érzelmi állat ?
A haszon állat!
Itt az idő egy kis érzelgő
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra. Segítenétek hogy tudok könyveket letölteni?
goyo wrote on zolipost's profile.
Szia, fura helyre irtál :)

A Cool Edit Pro 7 éves progi. Az utódja az Adobe Audition.

Adobe Audition letöltés

Cool Edit Pro letöltés
Sziasztok! Cool edit pro 2.1 zeneszerkesztő program kellene. Ki tud ebben segíteni? Köszönöm előre is: zoli
Szia! Keresem a következő társasjáték képeit. Headu: egyszer volt, hol nem volt, történetmesélős társasjáték. köszönöm
Szép napot! :)
Keresem Balázs Judit: Mindenki egyformán különböző című könyvét pdf.-ben. Hálásan köszönöm, ha valaki feltölti.

Statisztikák

Témák
36,406
Üzenet
4,390,059
Tagok
590,345
Legújabb tagunk
ManoMagic
Oldal tetejére