Kábítószert csempészett be a nagykanizsai javítóintézetbe egy gyermekfelügyelő

Tévesen értelmezett empátia alakult ki benne.

A Zala Megyei Főügyészség szóvivője, Pirger Csaba tájékoztatott. hogy a 25 éves nagykanizsai férfi tavaly májustól dolgozott az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Nagykanizsai Javítóintézetében gyermekfelügyelőként.

Pedagógiai képzettsége nincs, és mivel életkorban közel áll a javítóintézetben elhelyezett fiatalokhoz, „tévesen értelmezett empátia alakult ki” benne, amivel a felügyelete alá tartozó neveltek bizalmába kívánt férkőzni.


Egy 18 éves és egy 19 éves fiúval bizalmi viszonyt alakított ki, segítették is a munkáját, ezért a férfi úgy döntött, hogy „megjutalmazz” őket. Tavaly nyáron, egy éjszakai műszakra érkezve egy cigarettásdobozba rejtve – Nagykanizsán ismeretlen forrásból beszerzett – speedet csempészett be. A rendészeti vezetőnek a takarodó után a biztonsági kamerákon tűnt fel a gyermekfelügyelő és néhány fiatal találkozója.


A látottak miatt ezután az intézetvezetővel közösen mentek be a fiatalok szobájába, amelynek átvizsgálásakor megtalálták az elfogyasztott amfetamintartalmú por nyomait és maradványait, illetve egy – a neveltek számára nem engedélyezett – mobiltelefont is találtak, amelyet szintén a gyerekfelügyelő adott a fiúknak.
A Nagykanizsai Járási Ügyészség gyermekvédelmi intézményben közfeladatot ellátó személyként, csekély mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat a gyermekfelügyelő ellen.

MTI


Nagykanizsa_focuspoint_768x432.jpg
 
Igen, bűn, de ennél sokkal súlyosabb bűntetteket is megúsznak egy figyelmeztetéssel. Én úgy gondolom, hogy a legfontosabb a foglalkozástól való eltiltás, egy ilyen ember ne dolgozzon gyerekekkel.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok!Mercedes Ron: A mi hibánk című könyvét keresnem magyarul epub-ban?Valakinek meglenne esetleg?
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,804,896
Tagok
615,863
Legújabb tagunk
Batteriestaz
Oldal tetejére