Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

geregm

Állandó Tag
Állandó Tag
Már csak azért is sürgető volt a kezelés, mert időközben úgy határozott Szemmel Hecker, hogy szektájával elfoglalja a budai várat.
 

lopatkovacs

Állandó Tag
Állandó Tag
Többek szerint az értelem nélküli művészet csak azokban a korokban tetszik, vagyis érzékenyek rá az emberek és fogadják be üzenetét, ha és amikor az ész hatalmában álló területet maradéktalanul lefedték, azok határait szinte mindenütt elérték, és rájöttek, hogy amennyit nyertek a tiszta ész világánál és hatalmánál, ugyanannyit el is veszítettek a mélyebb világokból, a mélyebb valóságokból, mely értelemmel nem megragadható, mert az ember torkában, szívében, gyomrában jelentkezik, hat, toporzékol, és dönt meg világokat.
 

lopatkovacs

Állandó Tag
Állandó Tag
- A dadaisták azért nem jutottak eredményre, mert a széttört, és így értelmetlenné vált Szavak, számukra semmilyen értelemmel nem bírtak - folytatta gondolatban tovább.
 

lopatkovacs

Állandó Tag
Állandó Tag
- Mi a szebb? Egy gyönyörű Zsolnai-tál, vagy ugyanez a tál összetörve és darabjai tetszetős formában a földön elrendezve? - kérdezte Rudi.
 

Jetvana

Állandó Tag
Állandó Tag
Tertium non datur, jutott hirtelen eszébe, csak latin tudását nem akarta fitogtatni, így hát csöndben maradt és hajtogatott egy papírrepülőt.
 

Litljoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Mikor elkészült vele, gyengéd mozdulattal eldobta és hosszan nézte amint a repülő lassan, kőrözve földet ért.
 

novella

Kitiltott (BANned)
Ahogy felemelte lábát,döbbenten vette észre, hogy ahol egy pillanattal korábban még a szárnyaszegett repülő maradványai hevertek, most undorító csúszómászók nyüzsögnek.
 

geregm

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyorsan serpenyőt ragadott és meg is sütötte őket mind egy szálig. Imádta az efféle ínyenc falatokat.
 
Oldal tetejére