Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

linda561

Állandó Tag
Állandó Tag
Miután a nő haja és az arcát fedő menyasszonyi fátyol is távozott a férfi a nőre pillantva felkiálltott: úristen te Gábor Zsazsa vagy!
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
És akkor lángra kapott a nő és a férj, ránézve csak ennyit mondott: Úristen, te nem is Gábor Zsazsa vagy, hanem Gábor Zsizsa!
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a buli meghalt gondolta a ma-sem lettem-férj és kisétált a templomból, beült az autójába végigpörgette magában a házassági ceremónia felejthetetlen eseményeit. Sikerülhetett volna jobban is, de hát ez van, ennyi.
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
Mert ott állt elfeledett ikertestvére, aki a gonoszt szolgálta-biztos az egész az ő műve-gondolta a ffi. Most megölöm, az életem árán is!
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
A költői kérdések embere, kötői választ kapsz, és előhúzta a nadrágzsebéből a végtelenített vonalzó -penge 3.0- változatát és hogy demonstrálja lézer élét leborotválta az alkarjáról a szőrt. Tessék, most láttad kivel húztál ujjat.
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez neked fegyver, és elővett a zsebéből egy kazettát, (ez egy olyan hordozható merevlemez, amire zeneszámokat rögzítettek az előző évezredben) ezen Zámbó Árpa és Karda Kátá korai duettjei hallhatóak, ha ettől nem halsz meg, akkor semmitől! Levette a válláról a gettóblasztert és belehelyezte a szalagot, majd a hangszínszabályozón a magas hangokat feltekerte ameddig csak lehetett és egy rövid intró után felhangzott Árpa hangja.....
 

linda561

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi közben mély sóhajtások közepette sóvárgón nézett öccse zene-felszerelésre: Ó ha nekem lenne ilyen, akkor mindig Lagzi Lajcsit hallgatnám, amikor azt énekli,hogy kislány a híd alatt a bugyidra vigyázz, miközben aranyeső hull a jó anyádra
 

Petrolking

Állandó Tag
Állandó Tag
Szemét az égre emelte s fohászkodni kezdett:
- Óh nagy ,, hajdupéter,, , te aki a nagy mindenség bulvár istene vagy , segíts meg engem....!

Abban a pillanatban megnyíltak az ég kapui, s az égből milliónyi parkolócédula és rokkantkártya hullt alá....
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
Aztán megjött a mester és mindenkit hazavágott , azokat is akik saját nyomorúságukat csak akkor képesek elviselni, ha másoknak árthatnak, ők hűséges kutyák -gondolta a mester-, de csak a mocsokban érzik jól magukat, mondhatjuk: létük teljesen értelmetlen.....
 
Oldal tetejére