Kanada is felvonul az oroszok ellen: csapatokat küld Kelet-Európába

A kanadai védelmi minisztérium és a külügyminisztérium közös közleményben jelentette be csütörtökön, hogy Kanada csapatokat küld Kelet-Európába a NATO keretében, de részleteket nem tett közzé.

A négyezer fős NATO-erőt, amelynek fő célja az elrettentés, az orosz határ közelébe telepítik majd. Az észak-atlanti szövetség katonáit valószínűleg Lettországba telepítik.

Harjit Sajjan, Kanada védelmi minisztere és Stéphane Dion külügyminiszter a közös közleményben hangsúlyozza: országuk vállvetve dolgozik NATO-szövetségeseivel azon, hogy mindenféle agressziótól elrettentsenek, és biztosítsák a békét Európában. Ebben Kanada vezető szerepet akar vállalni.

Barack Obama amerikai elnök szerdán a kanadai kormányfővel és a mexikói államfővel találkozott Ottawában, majd a helyi parlamentben mondott beszédet, amelyben nagyobb NATO-hozzájárulásra szólította Kanadát.

idezet.png
 
Szervusz Flamingo ,
akkor itt talán sikerül feltennem , remélem sikerül . A csodák csodája , a Majdani , nem is Lourdi szent telefonja ;). Amugy remélem engem már népfelkelönek sem visznek el , igaz a festönél mindegy volt hány éves az illetö , igaz magam reménykedtem , hogy van mindkét félnek annyi esze , hogy ne cseszegessék egymást . Nemtudom mitörténik , ha a sokak által utált Putyin eltünik a porondról és jönn egy olyan balpék mint Hruscsov vagy Andropov , most gondolom az észkombájn Sirinovszkira ! Akkor mi lesz ??
 
Szervusztok ,
talán igy megnyillik , ha igysem akkor

végzödéssel ,remélem igy talán sikerül.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Azért Európában sem mi, magyarok vagyunk az egyetlen "lehetetlen" társaság, akik nem lelkesek a NATO-tól és annak jelenlegi akcióitól.
http://neu-alexander.de/2016/07/frieden-statt-nato/
Die NATO ist ein Fossil aus dem Kalten Krieg und sollte sich auflösen. Sie steht einer friedlichen Entwicklung in Europa entgegen. Ihr Drang nach Osten, ihre Konfrontation mit Russland, die Interessen ihrer Rüstungsindustrie – das alles macht die NATO nicht nur überflüssig, sondern auch gefährlich. Die Linksfraktion fordert deshalb ihre Auflösung und zunächst – auf dem Weg dorthin – den Austritt Deutschlands aus ihren Militärstrukturen. Mit dieser Forderung geht die Linksfraktion in dieser Woche in die Bundestagsdebatte über den anstehenden NATO-Gipfel in Warschau.

Hevenyészett fordítás: A NATO a hidegháborús időszak őskövülete és el kellene tűnnie. Útjába áll Európa békés fejlődésének. A kelet felé való nyomulása, konfrontációja Oroszországgal, ami a hadiiparának áll érdekében, a NATO-t nem csak feleslegessé teszi, hanem veszélyessé is. A Balfrakció ezért a megszűnését követeli, és az odavezető úton elsőnek Németország kilépését a katonai szövetségből. Ezzel a követeléssel megy a Balfrakció a küszöbönálló varsói NATO csúcsról szóló Bundestag vitába.

HMMM... a cikk címe: NATO helyett béke.
 
Az biztos, hogy minden problémánk megoldódik, esetleg árnyékok maradunk a falakon mint Hirosímában.


“Azt nem tudom, hogy a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel.” (Albert Einstein)
 
Utoljára módosítva:
mibol gondolod ,hogy celba is tudna erni ???
mibol gondolod ,hogy a kilovest koveto masodik pillanatban letezik meg moszkva ???
mibol gondolod ,hogy nem lesz a folddel egyenlo HA megnyomta a gombot ????
Lássátok ezért kár volt idegen honban élnetek ha csak PUSZTÍTANI tudtok. magyaroknak nem ez a küldetésük, ja ezt az igazak tudják csak meg tenni. Ti azok lennétek? ;)
 
Az biztos, hogy minden problémánk megoldódik, esetleg árnyékok maradunk a falakon mint Hirosímában.


“Azt nem tudom, hogy a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel.” (Albert Einstein)
Tudat nem engedi a világméretű háborút..... enyém biztosan még a helyiket sem.... tiétek?
 
Szerintem az USA -n kivül a többinek nem sok kedve van a bulihoz. Látsd a vitaindító cikket, hogyan nógatják a kanadaiakat, ügyes kanadai, szép kanadai, menjetek csak ti előre.
A NATO tagállamok ha tehetnék egymás torkának ugranának, Anglia-Portugália, Görögország-Törökország .....
 
Szerintem az USA -n kivül a többinek nem sok kedve van a bulihoz. Látsd a vitaindító cikket, hogyan nógatják a kanadaiakat, ügyes kanadai, szép kanadai, menjetek csak ti előre.
A NATO tagállamok ha tehetnék egymás torkának ugranának, Anglia-Portugália, Görögország-Törökország .....

No, azért Putyin is benne lenne egy kis barátságos meccsben. Fütyült ő az oroszokra, neki a Fekete-tengeri olaj kellett.
De hogy a finneket miért piszkálja ? Fogytán a vodka ?
 
Újabb szereplő a balhéban - katonai puccs Törökországban. Ők sincsenek messze, nem beszélve a migráns kérdésről. Vagy lehet, hogy műbalhé ? Lé a zsebben, aztán csak tovább passzolják a migránsokat ?
Lassan úgy érzem magamat, mint Mel Gibson az Összesküvés elméletben.... bár neki speciel igaza lett...:confused:
 
Utoljára módosítva:
Hát igen....úgy látszik fogytán az iraki, líbiai kőolaj kéne egy egy kis orosz is.

Valamit felre olvastal mert Usanak az arab vilagbol 17% ment meg a duborgo olaj fehasznalasnal is Usa Venezuela Mexico es Canadabol exportalt. Az arab olaj nagyresze
Eu ba es az arab vilagba ment akinek nincs eleg olaj keszlete.
Ez utan barhol utana tudsz nezni. Az orosz olaj is egyik nagy felvevo piaca az Eu.
A vilag furdik az olajba,az arakon latszik a kinalat es nem is fog nagyon felmenni mert csokken az igeny mert mas megoldasokat talalnak, az oroszok nehez helyzete pontosan az olaj eladasanak csokkenese loditotta meg rosszabb helyzetbe na es az embargo.
 
Szervusz Sae,
az kérlek nem igaz ! Hiába is irja a Kanadaihirlap , az kérlek hazugság ! Az igazat megmondotta Collin Power elvtárs az UN elött bemutattva nekik azokat a teherautok melyett az amerikai hirszerzök személyesen láttak /lehet hogy deliriumban/ tehát ha ök mondották akkor IGAZ !! Talán emlékszel még e vicre , hogy hogyan kezdödik a MAgyar népmese -hol volt holnem volt , mi a vége ? itt a vége fuss el véle . Aztán a Szovjet ? A Pravda jellenti- mi a vége ? Ha nem hiszed elviszünk . Ma is hasonló csak más hirlapok és politikusokkal :rohog: Állitolag emiatt Tony Blair elvtársat akarják Angolhonban biróság elé állitani :)
 
Szervusztok ,
nem elrettenteni kell , bevonulni Moszkvába mint Napoleon , de elöbb mint Bagdadot ,földig rombolni vagy Karthagot , sóval bevettni hogy még füse
Szervusztok ,
nem elrettenteni kell , bevonulni Moszkvába mint Napoleon , de elöbb mint Bagdadot ,földig rombolni vagy Karthagot , sóval bevettni hogy még füse nölljön 1000 évig . Majd Obamát , Brokot, Rasmussent meg a többit Babérkoszoruval ékesiteni . Putyint mint Gaddafit karóba huzzatni ! Aztán Chodorkowskijt és Timosenkot megtenni az új ország tulajdonosának .



Orvoshoz gyorsan.Ekkora elmének a fele is elég egy embernek.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,137
Üzenet
4,803,709
Tagok
615,809
Legújabb tagunk
Eke Ilona
Oldal tetejére