Karanténboltot, zugkocsmát nyitott az idős néni

A szomszédokat egy idő után zavarni kezdte a mulatozás.

Egy 73 éves asszony a saját, kilencedik emeleti lakásában nyitott vegyesboltot Bukarestben – természetesen úgy, hogy nem volt rá semmiféle engedélye.

A házigazda – avagy „a főnökasszony a kilencedikről”, ahogy a szomszédai emlegetik – 7 és 21 óra között várta a klienseit, szinte mindent lehetett nála kapni, a konzerveken át a szeszes italokig.

Virágzott is az üzlet rendesen, ám a szomszédok megelégelték, hogy a vegyesbolt már kocsmaként is funkcionál, a törzsvendégek pedig teleszórják cigarettacsikkekkel a folyosót
A nénit feljelentették, aki nem úszta meg a tetemes pénzbírságot.

1boltocska.jpg
 
Nem tudom már hol olvastam, hogy eddig vagy 78 millió eurónak megfelelő lejnyi büntetést osztottak ki a karanténszegő seggfejeknek a román rendőrök. Tegnap is volt egy eljegyzési parti 62 résztvevővel, aminek katonák és rendőrök vetettek véget. Miközben az eddigi napi halálozási rekord dőlt meg Romániában. Marhák.
 
Addig amíg a szomszédoknál be nem telt a pohár, csöppet sem volt feltűnő senkinek, hogy naponta hordják az áruszállítók a 9. emeleti panelba a friss pékárut, tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt?
 
Addig amíg a szomszédoknál be nem telt a pohár, csöppet sem volt feltűnő senkinek, hogy naponta hordják az áruszállítók a 9. emeleti panelba a friss pékárut, tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt?

Mindenki tudta és vásároltak is nála...csak a koszos lépcsőházat unták meg. Ha nem csinál kocsmát még most is békén árulhatna...kapzsi volt.
 
Az üléspont itt is meghatározza az álláspontot! Vagyis: nem mindegy, h kinek a szempontjából nézzük s sztorit!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,805,206
Tagok
615,876
Legújabb tagunk
Kodyka13
Oldal tetejére