Kidobhatják az egyetemistákat, ha nem tartják be a járványügyi szabályokat

A kanadai British Columbia Egyetem (UBC) arra figyelmeztette hallgatóit, hogy maradéktalanul tartsák be a gyülekezéssel kapcsolatos előírásokat, máskülönben örökre elbocsáthatják őket a campusról.

Thandi Fletcher, a UBC szóvivője elmondta, határozottan szeretnének fellépni a szabálysértőkkel szemben, így akik megszegik a gyülekezési rendeleteket, azokat akár fel is függeszthetik és kidobhatják az egyetemről.

Pénteken Brit Columbia állam egészségügyi hatósága bejelentette, határozatlan ideig meghosszabbítják a provincia covid-intézkedéseit, így továbbra is köteles lesz mindenki az előírások szerint élni – adta hírül a City News.

Fletcher elmondta, miközben az egyetemi közösség nagy része követi az egészségügyi szabályokat, több alkalommal jelentettek illegális eseményeket, amelyeken nem vették figyelembe a gyülekezési törvényeket.

A szóvivő kiemelte, az egyetem nem tolerálja azokat az embereket, akik mások biztonságát és egészségét kockáztatják azzal, hogy önző módon viselkednek és pandémia ellenére szórakoznak.

Aki nem követi a magatartási kódexet, azt nemcsak a campusról, hanem az egyetem területéről is kitilthatják, ezért Fletcher azt kérte a diákoktól, viselkedjenek felelősségteljesen, és ne vegyenek részt illegális bulikon.

Egyelőre még nem kellett komolyabb ügyben eljárniuk, ezért az egyetem vezetősége azt reméli, az előzetesen belengetett szankciók megteszik a hatásukat, így nem kell más eszközhöz nyúlniuk.

British Columbia Egyetem (UBC).jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

S.O.S
Keresem Csepela Jánosné 7.osztályos münkafüzet megoldókulcsot (elejetol a vegeig)
Sziasztok! Újgenerációs munkafüzet Biológia 7. megoldókulcsára lenne szükségem. Előre is köszönöm a segítséget!
Meanikó wrote on lucica's profile.
Sziasztok! 6.-os Mozaik történelem munkafüzet megoldását keresem. Valaki elküldené?
eddy56 wrote on Búza Mihály's profile.
Ha adsz emai8lcimet mobi-ban el tudom kuldeni a Sebzett nagyvadakat, és az Oxen trilogia befejezo reszet is
Holdviola Anna wrote on ovoneni73's profile.
Szia! Nincs véletlenül öltözködés (télen, nyáron, tavasszal, ősszel) c. foglalkozásterved? Előre is köszönöm :)

Statisztikák

Témák
36,398
Üzenet
4,387,683
Tagok
590,153
Legújabb tagunk
Bezama
Oldal tetejére