Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
A fodros kel nálunk is frankfurti levesként végezte. A gyerekeknek tegnap krumplis tésztát csináltam, amiből bőven maradt mára is. Ma nem főzök. Helyette elpakolom a karácsonyi dekorációkat. Előkerült pár ruha, játék, amire már nincs szükségünk - azokat jótékonysági célra összepakolom és odaadjuk. Szerintem ezzel elmolyolok egy darabig.
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap este még pároltam brokkolit, zöldbabot, zöldborsót és fodros kelt; amikor kész volt hozzákevertem a hűtőben kallódó kevés bulgurt és kockáztam bele feta sajtot. Jó kis zöld-fehér saláta lett belőle. Nekünk a férjemmel ma az volt az ebéd. A gyerekek sült virslit kaptak krumplipürével. Sajnos a zöldségköret most elmaradt, mert elszámoltam magam az idővel.
Desszertnek lányommal hamis raffaellót készítettünk. Most egy új receptet próbáltam ki. Az állaga nem volt igazán bizalomgerjesztő és dolgozni sem volt könnyű vele - aggódtam a formázás miatt. De nem volt vele semmi gond és a végeredmény nagyon finomra sikerült.
Holnapra sütöttem brióst, mert az már nagyon régen készült. Most jó vanília illat terjeng a lakásban. Éjszaka pedig koroghat a hasam!
 

Hekate

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor kész az ebéd. A férjem már jól is lakott.
Végülis a fagyasztóban nem találtam káposztát, viszont találtam egy doboz bolognai ragut.
Így aztán nem kocka hanem spagetti tésztát főztem, és bolognai készült. Sajt mindig van itthon. (Vagyis általában).
Én a rántott levest kívántam meg, míg a tészta megfőtt, az is elkészült. Gyors ebéd.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére