Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

cat34

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap, mivel munkanap volt nem értem rá sokat főzőcskézni, úgyhogy vettem egy grill pipit vacsira, de vettem oldalast is, amit megsütöttem és az ember azt vitte ma munkába krumpli pürével.
Persze, azért tegnap vacsira megkóstolta az oldalast is, amolyan tesztelés formán :D. Aszonta nagyon finom lett :rolleyes:.
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak krumplileves lesz szafaládéval és cupkeks utánna desszertként . Azzon filozom , hogy "Fönökömnek" nem születésnapjára veszek egy kenyérsütö gépet !:D Persze mert nincsen elég "porfogó":rohog::rohog:
Szerintem nagy hasznát fogja venni. Nálunk már évek óta megvan, és szegény napi szinten dolgozik. Nagy becsben is tartom.
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap zöldborsó főzelék volt tükörtojással. Ezt az egy főzeléket eszi meg mindhárom gyerek, és a borsóból is használtam már egy keveset, így az kevés lett volna mindenkinek. Így készítettem még cukkinifőzeléket is. Az előbbi elfogyott, de az utóbbiból még maradt mára.
Mára rántott hal lesz rizzsel és tartármártással. Azt hiszem sütök még egy adag kefíres sütit is, mielőtt megromlana a kefír.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére