Mitől félsz a legjobban? Hogy próbálsz tenni ellene?

ttimeea témája a 'Traccsoljunk!' fórumban , 2006 Október 5.

 1. kalzsa

  kalzsa Állandó Tag

  magasság
   
 2. bronsonlee

  bronsonlee Állandó Tag

 3. monica04

  monica04 Állandó Tag

  Régen rettegtem a vérvételtől. Folyamatosan rosszul voltam utána, majdnem elájultam többször is. Aztán elkezdtem vért adni. Az első borzasztó volt, de azóta egy kis vérvétel meg se kottyan... :)
   
 4. szisza90

  szisza90 Állandó Tag

  Én félek a sötétbe tudom, hogy gyerekes dolog és mondjuk csak akkor félek ,ha egyedül vagyok.Mert ha bent a városba vagyok emberek között az utcán akkor nem.
   
 5. solya128

  solya128 Állandó Tag

  félelem.. hmm.. félek hogy egyszer valaki megtámad a sötétben.. és félek hogy olyan embert veszítek el akik fontos számomra. Hogy próbálok ellene tenni.. egyszerűen csak nem gondolok rá :)
   
 6. csont25

  csont25 Állandó Tag

  Hogy élve temetnek el.
   
 7. vikyra22

  vikyra22 Állandó Tag

 8. latinb

  latinb Új tag

  tudatlanság
   
 9. Tiberius76

  Tiberius76 Állandó Tag

  A klausztrofobia egyetlen ellenszer az ha az ember elmegy hobonak ott nem veszik körül bezárt terek.De most komolyan a súlyosságtól függ mire érzékeny az illető.Valaki csak a teljesen zárt ablaktalan helyeket nem bírja és van aki attól is fél ha egy nagy teremben(ahova behatol a fény)egyedül hagyják.Ez is minden fóbia orvosolható kicsiben kell kezdeni a beteg állapotához igazítva és fokozatosan teljesen meglehet tőle szabadulni úgyhogy kitartás és keress egy specialistát!
   
 10. Gondiusz

  Gondiusz Állandó Tag

  Furcsa, hogy mennyien félnek a sötéttől, a sötétben? Vajon, miért félelmetesebb ugyanaz az utca, ha már nincs fenn a nap?
   
 11. akisded

  akisded Új tag

  Én nem félek semmitől.
  Mindennek próbálom a jó oldalát nézni.
  Azt hiszem ez a: naivitás :)
   
 12. tovizielvira

  tovizielvira Állandó Tag

  félelem

  Szia - nem elég, ha nem gondolsz rá. Ismered a vonzás törvényét? Sokan olvasták és van róla fogalmuk, de azt már kevesebben tudják, hogy a vonzás mire irányul. Nemcsak a hőn áhított, legbelül vágyott akármi felé, hanem a mi legbelül van, MINDENRE. S itt van a bukta, hogy amitől zsigerből félünk (hazugság, becsapás, erőszak v.milyen formája, elveszteni egy konkrét kedves valamit/valakit). Ha nem tudjuk elengedni a félelmet azzal a bizonyos dologgal szemben (tehát nem általában, hogy ááá én semmitől nem félek -a ami sztem ostobaság), azt meg fogod kapni. Nem azért, hogy orrba nyomjon a Gondviselés/Univerzum/Nagyszellem/Isten, hanem azért, mert dolgod van vele: tanuld meg elengedni a félelmed.

  Én ismerek egy férfit, aki legbensőbb félelme az, hogy szép házába amikor haza megy, nem várja a családja. S módszeresen tesz azért, hogy egy nap összepakoljon a felesége, s feladja a közös küzdelmet.
  Érted? A tudattalanunk hozni fogja a "leckéket"...
   
 13. kartonkutya

  kartonkutya Állandó Tag

  A kígyóktól és minden más hüllőtől és bogártól. A kígyókat igyekszem elkerülni. A bogarakat is, de az a nehezebb. Sikítok...:rolleyes: És keresek egy domború mellkast amire rávethetem magam.
   
 14. Enormousmac

  Enormousmac Állandó Tag

  Én félek az APEHtől... és megpróbálok fizetni, amíg van miből.
   
 15. DLászló

  DLászló Állandó Tag

  Olyan hatalommal rendelkező egyszerű gondolkodású vezető pozícióban levő emberektől akik visszaélnek ezzel a hatalommal és ki vagyunk szolgáltatva nekik.
  Ez nem csak politikusokra vonatkozhat hanem például egy orvosra is, és még sorolhatnám.
   
  tovizielvira kedveli ezt.
 16. DazeenLow

  DazeenLow Új tag

  A víztől (mély víztől). Rossz élmény. Állandóan próbálkozom egyre közelebb kerülni a vízhez, esetleg röviden még be is megyek. Azt hiszem ez segít, mert egyre kevésbé érzem a problémát.
   
 17. gabernyák

  gabernyák Állandó Tag

  Megfontolt gonoszságtól.............és még lenne pár dolog
   
 18. jfbkf

  jfbkf Állandó Tag

  én az egerektől félek de nagyon. képzelhetitek milyen az ha az ágyadon van a rágcsáló...
   
 19. naivbalek

  naivbalek Állandó Tag

  magánytól
   
 20. gittik

  gittik Állandó Tag

  Pókoktól, ezért rendesen takarítok.
   

Megosztás