Mit álmodtál? - Gyere meséld el!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
S

sisne*

Vendég
Amikor kiraktam az "első " Élet feladat/út soromat, ez volt az első lap :), majd a lélegzet, és a gyermek jöttek a többire nem emlékszem de le van valahol írva.
üdv Igi
:idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea:​

T1.jpg


"A dagály minden hajót felemel."
J. F. Kennedy
 

montaser

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma virradora: Ez az alom is gyakran meglatogat, de ma tele volt negativ erzelmekkel ami az egesz emom vegig kiserte.
-Vasutalomast kerestuk, hogy hazautazhassam a szulovarosomba,tudtuk mikor megy a vonat, mert mar evek ota akkor indul,es siettunk nehogy lekessuk. a penztarhoz erve kertunk ket jegyet, de buszjegyet kaptunk ami tulajdonkeppen egy zsirpapir szeruseg volt szines filcekkel teleirkalva. Es meg azt is kozolte, hogy a busz a varos masikvegebol indul. Veszekedni kezdtem a jegyarussal, mire o hatatforditott es elment, kimentunk a peronra es lattuk a beerkezo vonatot, sirtam es panaszkodtam egy ott levo ismerosnek. es lattam a kigordulo vonatot tele ismeros arcokkal.

Ui: Haaaaat errol is lemaradtam, mint megannyi almomba.
Egyszer csak felszalok es hazavisz!
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Most!kiss
Sokat gondolkodtam, hogy miként fogalmazzam meg a válaszom, hogy meg ne sértselek. Köszönöm, hogy foglalkozál az álmommal. De én nem tudtam álmomban, hogy valótlan helyen tartózkodom. Valós, létező helynek, és létező személyeknek éreztem a kicsi lakást, a két idős embert. Most visszagondolva, olyan volt, mintha az apai nagyszüleimnél lettem volna látogatóban. Csak éppen másként néztek ki. Több tanító foglalkozott már azzal, hogy akik át tudnak menni a fénybe, akkor tudják az alakjukat is változtatni. Pl. Csodás álmok jönnek. A férfinak a fia vett fel más formát, hogy el tudja fogadni a segítését a másvilágon. Az apai nagyszüleimnek volt a valóságban egyszoba-konyha, nyárikonyha kertes házuk. És a konyhában szerettek tartózkodni, mint az álmombeli idős házaspár is ott tartózkodott egészen végig napközben. Én sokszor meglátogatom az elhúnyt hozzátartozóimat álmomban. Általában akkor is úgy néznek ki, mint mikor éltek, és ismertem őket. Ez a mostani álmom úgy átszik kivétel. Lényeg, most is nagyon jó volt velük lenni. Én az érzéseket sokkal többre értékeltem az életem folyamán, mint a hazug igazságokat. Nekem a szeretet, a segítő, támogató szeretet, a szépség, kedvesség mindennél fontosabb volt, van, lehet, hogy lesz.
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.kiss

jaj dehogy .. próbálok veled gondolkodni ...ha én álmodtam volna ezt....csak azért fejtegetünk itt újra átgondolva talán közelebb kerültök a saját pszichétek képeihez ... az midig pontos ..

az álom érzés segít...a gond csak az h időnkét az érzés is az üzenet tartama...mondanám pontosabb az ébredés utáni utánérzés...


"a hazug igazságok"...ha ezt így tudod.. ...mégis ezt álmodtad..
és miért hazug? én csak igazság kontra örömről írtam ..
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma hajnali álmom.kiss
Ma hajnalban azt álmodtam, hogy volt egy kicsi fiam, és szoptattam. 7-8 hónapos lehetett, és láttam, hogy a bal mellemből kibuggyant a tej, ahogy felvettem szopatatáshoz. Felébredtem rá, és annyira élethű volt az álmom, hogy gondolkodtam, hogy van-e ilyen pici fiam. Az unokám annyi idős, mint álmomban a pici fiam volt.
Újra elaludtam, akkor egy teremben voltam, ahol több ágy volt, 3-4 ágyban anyukák feküdtek a pici babájukkal. Egy tőlem idősebb nővel sétáltunk a cement járólapokkal lerakott teremben. -Nézd, a kisbabáknak különböző szemeik vannak. Van amelyik közellátó, van amelyik távollátó, van amelyiknek normális a látása. A férfiak azt szeretik, ha a babák közelre, vagy normálisan látnak. Mert amelyik távolra is lát, az meglátja a hibáikat is. Azt egyetlen férfi sem szereti.-
Erre ébredtem fel.
Legyen nagyon szép napotok, áldott vasárnapotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss

álmod első fele azt mondja nem a te gyermeked.... lehet menyed üzent :)

második része azt mondja ffi szemmel szeretnéd látni a világot ... ...biztosan?
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma hajnali álmom.
8-9 éves kislányak álmodtam magam. Kidőlt, vagy kivágott fákon mászkáltunk, játszottunk. Egy velem egykorú kisfiú mint egy tacskóméretű buldog, állandóan nekemugrott, visszapattant, mikor ellódítottam. Még wc-re sem tudtam menni tőle, pedig a nagydolgomat nagyon el kellett volna végeznem. Úgy kellett tőle a gyökerestől egymársra dobált faóriások között búvóhelyet kesnem, hogy a dolgom elvégezhessem.
Ezután én már fiatal felnőtt nőnek láttam magam, psziológusnak. Egy 20 éve körüli fiút hoztak hozzám, és elkezdett beszélni, pedig az ápolónője azt mondta, hogy kicsi fiú kora óta még meg sem szólalt. Ne kérdezzem, mert félő, hogy megint el fog hallgatni. De én óvatosan csak kérdezgettem, és ő válaszolt. _Nagy-nagyon nagy lakásban laktunk. 5 szobás volt a lakás, de csak az egyikben laktunk. Hárman voltunk gyerekek. Nagymamám nevelt bennünket. Anyukám eltűnt. Mikor visszajött, hozott egy kisbabát, azt mondta, hogy a testvérünk._Hány éves voltál akkor?_12 éves voltam. Kislány volt a testvérem. Vidám kislány volt a testvérem. Szaladgált a patak felett. Hídon szaladgált a testvérem. Vidám volt a testvérem. Emike vidám kislány volt._Történt valami a testvéreddel?_A patakba bedőlt egy nagy fa. Nagyon-nagy fa dőlt be a patakba. Emike repült a fatörzsön. A fa ága nem ért át a patakon. Eltört a fa ága, és Emike beleesett a patakba._És te mit csináltál?_Utána ugrottam Emikének. Csak a lábát kaptam el Emikének! Kiabáltam a mamának, hogy fogom Emike lábát! Jöjjön, segítsen._És ment a mamád segíteni?_Jött a mamám segíteni. De nem az Emikét húztuk ki a patakból. Emike nincs. Emike eltűnt._Meghalt az Emike?_Él az Emike. Emike nincs. Emike eltűnt._Menjünk, mutasd meg Emikét._Elindultunk, és a kertes házban az öt szoba egyikében megtaláltuk az Emikét. Falfehér, sápadt kislány ült az árnyékos sarokban álló régimódi magas háttámlás fotelban. A nagymama is előkerült. Ő is elmesélte a történetet. Hogy a lánya is pont így tűnt el a patakban, és rá hagyta a három fiúcskát. Csak akkor került elő, mikor Emikét hozta egy éves korában. Akkor újra eltűnt. Ő is ilyen sápadt, és hallgatag, lassú mozgású volt. Mondtam, hogy menjünk oda, ahol a baleset történt. Mikor elindultunk Emike is elindult utánunk, de olyan darabosan, lassan, robot módra mozgott. A fiú megmutatta, hogy mi történt akkor. Beleakadt egy ember magasságú naggyából gömb alakú sziklatömbbe. Nem tudtuk visszahúzni, hanem a gömb alakú szikla minket mindnyájunkat Emike nélkül beszippantott. Bent ott találtuk az eltűnt anyukát, és a pirospozsgás Emikét is. Mondtam, hogy akkor menjünk vissza. De az ott levők azt monták, hogy nem lehet, mert már mi helyettünk is ott van a tökéletes hasonmásunk. Azok is sápadtak, lassú mozgásúak, és szótlanok. Akkor mondtam, hogy nagyon valószínű, hogy robotok. Mi csak menjünk vissza, ártani nem tudnak nekünk. Mikor elindultam vissza, sok ember kerül elő, és mindannyian visszamentünk a patakparti házhoz. Akkor a szikla felemelkedett, magába szippantotta a sápadt fura emberszerű alakokat, és felrepült, nagy párát hagyva maga után. Csodálkozva álltunk a gyönyörű szép zöld réten a patak partján, és néztünk a fura alkotmány után.
Ennyi volt az álmom. Soha életemben nem voltam psziológusnál, és én sem vagyok az. Ez a fiatal férfi-fiú valószínű, hogy autista lehetett. Ilyen emberrel sem volt dolgom eddigi életem folyamán.
Érdekes lenne tudni, hogy mit jelent. Vagy csak arról van szó, hogy álmomba egy párhuzamos világban jártam? És ott ilyen eseményben volt részem? Nem tudom.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
álmod első része azt mondja úgy érzed a ffi -ak nem hagy-nak élni ..
figyelj saját igényeidre is ...
továbbiakban egy film vagy könyv feldolgozásaként kezdődött amit az álom megunt ...útközben felhasználva átalakított....
valódi dilemmává .... az igazság és a gyógyulás... keresése közben vállaltad a megsemmisülést ..robottá válást- bízva az életben... a természet -élet segítségével felemelkedsz....
-úgy érzed valami robotként igényel ...tedd bele magad.. értelmet nyer számodra is ...sőt
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon hülye álmom volt.

Azt álmodtam, a munkahelyem tulajdonosa felakasztotta magát és megkezdődött egy általános fosztogatás.
Mindenki vitt amit csak talált.
Mivel nem tudtam az esetről, reggel munkába menet láttam hogyan hordják szét a cég javait és nagyon bepipultam,azon hogy abba a kézba harapnak amelyik enni ad nekik, mire beleröhögtek az arcomba és azt mondták, vége!
Csak te nem veszed észre, hogy ha most nem szeded össze magad lesheted a végkielégítést meg...
Szóval nagy zrí volt és amint az irodámba értem, látom hogy ott is fosztogattak, de valaki egy halom egészen kis könyvecskét dobált el az asztalomon és szinte az egész iroda padlója tele volt ezekkel akis könyvecskékkel.
Felvettem egyet és meglepve láttam hogy mindegyik érvényes étkezési, meg vásárlási utalvány és nagyon csodálkoztam hogy haszontalan dolgokat lopkodnak, de ami értékes azt szétdobálták.

Megjegyzem a cég igen csehül áll, de valahogy nem foglalkoztatott soha és most sem a jövő esetleges bizonytalansága.

Lehet hogy öregszem és valahol mélyen valami aggódás csíra kezd szárbaszökkenni?
pontosan... felakasztotta magát... főnököd nem szereti amit csinál
az értékek és értékrendek ütközése itt és a napi sajtóban is.. beszűrődik...
gyanakszol a céged megszűnésére...
tedd amit eddig... a képességeidben bízz... ne a cégekben ...
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, aki a korábbi álom leírásomra válaszolt. Mindnyájuknak részben igaza van, de én a "most" nevű fórumtárs leírását érzem hozzám közelebbnek.
A múlt héten is volt egy rövid, de érdekes álmom.
A saját esküvőmön voltam. Egy számomra ismeretlen templomban, ismeretlen oltár előtt álltam. Előttem a szülőhelyem plébánosa, akit ismerek, mert régóta ott szolgál (járok templomba). Mellettem állt egy vékony/átlagos testalkatú, szőkésbarna hajú, kék szemű, aranyos, mosolygós lány, akit még soha életemben nem láttam. Én egy fekete nadrágban és fehér ingben voltam. Ahogy álltam, észrevettem, hogy félre van gombolva az ingem. Újragomboltam, de megint félre gomboltam egy sort.
Csak ennyi volt, aztán felébredtem, de nem tudom hova tenni ezt az álmot.

Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: mit jelent az, amikor teljesen ismeretlen emberrel/emberekkel kerülök kapcsolatba egy álomban? Pl. beszélgetek vele, vagy együtt vagyunk egy rendezvényen, stb.
Köszönöm!

álmod azt üzeni az élted legboldogabb pillanatban is saját hibáiddal akarsz foglalkozni..? épp mikor melledet áll vki aki így is... szeret tán, te is megpróbálhatod ..szeretni magad, és életed legboldogabb pillanata legboldogabbá fog válni...

ebben az álomban az ismeretlen épp azért fontos ha az álmod--nem fogadod meg.. nem is ismered meg az illetőt..

összességében az álomban többféle ismeretlen lehet...itt a tartalom lényege... h milyen boldogságtól zárod el magad...
hanem szereted aki vagy... csak olyannal érzel majd lelki rokonságot aki szintén nem szereti azt aki... és valószínűleg a szeretetben sem lesz otthon..így csak cserébe szeretek...míg mindketten betartjátok e megállapodást...

ismeretlennel való álom lehet pl ha kíváncsi vagy holnapi találkozó résztvevőire... itt az álom támpontot is szokott adni pl hasonlít egy volt iskolatársra
vagy lélekálom esetén ha saját magad reakcióját akarja megmutatni mint fent...
feldolgozó álom esetén ha az illető nem számít ,de akkor erős érzelmek is vannak a szituációban...(amit nem a személy vált ki)
 

montaser

Állandó Tag
Állandó Tag
produktum ..léted eredménye...

Haaaaat igen en szerencsenek es penznek ertelmezem!:``:
ugyhogy igazad van!

Vigyazz a valaszaiddal,mert ezt mar tobb mint harom napja almodtam!:shock::``: Valaszod mar nem ervenyes, lejart a szavatossagi ideje.''ezt tolled ideztem, csak mas szavakkal''
 

montaser

Állandó Tag
Állandó Tag
Mai almom kicsit meseszeru, de a valossaggal keveredve. Kedves Most kerlek ha el is olvasod, ne probald meg megfejteni! Koszonom!

Hama vagy Homsz varos szelen a szanto foldeken voltunk tobben magammal nok ferfiak gyerekek. pontosan nem tudom nem ismerem a varosokat sosem voltam arra fele,es eleg messze van tollunk. Nem remlik, hogy bujdostunk volna, csak ugy ott voltunk nok ferfiak gyerekek.
Majd egyszer csak az egesz varos felrobbant. a robbanasal eggyutt furcsa fembol keszult holegbalonok szaltak fel a robbanassal egyidoben, amiben az allam katonai voltak. Elkezdtek pasztazni a kornyeket emberek utan. Egy paran bebujtunk egy nadas surujebe. ( Nem volt tul suru) Egyenkent osszeszedtek bennunket. Egy ferfit vonszoltak ki elottem akit azon nyomba agyon is lottek. Na ekkor jott a felsz. En kerultem sorra es a lanyaim addigra mar egy feketeruhas no volt ott aki kirangatott bennunket. (Az Alam emberei az Emen feketeruhasak.)A fulebe suttogtam az egyik rokonunk nevet, aki kozvetlen az elnok mellett dolgozott . (O egyebkent mar nem el es az almomba sem elt.) Nem segitett a dolog. Legalabb nem lottek le. Felraktak egy zsufolt buszra. Sokfele ember volt a buszon meg otthoni rokonok is. Mindenki nagyon felt.Az uton lattuk a felrobbant varost, majd lattunk egy temetot ahol eppen temettek valakit. Es akkor itt magambaszaltam es mely nyugalom toltott el. Elovettem az eddig megszerzett ismereteimet tudasimat. Elkepzeltem,amint otthon vagyok anyukam hazaba. Nem sokaig tartott, mert akkorra megerkeztunk egy nagy retre ahol mesebeli sarkanyok husztak maguk utan nagy szekeret. A levegobol epp akkor ereszkedtek le. A szekeren rengeteg tetem, de nem emberi tetemek, hanem troll tetemek. Megint jott a felsz, es mint a szantofoldon a nadas, itt egy bokor volt elottem, de jo nagy. Felakartam maszni ra, hogy elbujjam. Lattam, hogy nincs ertelme, mert meg rengeteg troll volt, es magasabbak, mint a bokor. Akkor ujra nyugalomra intettem magam, es sikerult is. Innen magabisztos voltam es nyugott. Tudtam, hogy elkel fogadjam ami jon nem szabad eltaszitanom. Ekkor egyessevel egy fabodeba kellet bemennunk ahol osszeirtak a neveket. Odairtam, hogy magyar es a szulovarosom, a fekete egyenruhas no viszont mondta, hogy Budapestet irjam. Majd meg azt is mondta, hogy a ket nagyobbik gyermekem irjam, hogy testvereim, es nem a gyerekeim. Ereztem, hogy igy akar segiteni. Majd kimentem keresni a gyerekeim, de addigra itthol lettem es mar a ferjemnek meseltem az egesz tortenetet.

Itt a mese vege fuss el vele!

Elozmeny:Tegnap a mellettunk levo utcaba robbanas volt, valamint hajnali kettokor lovoldozesre ebredtem. Ezek utan hajnali harom utan almodtam.
Mar csak ezert sem muszaj fejtegetni. Bar szo mi szo A holegbalon a sarkanyos szeker, es a trollok erdekelnenek az almombol!
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
álmod első része azt mondja úgy érzed a ffi -ak nem hagy-nak élni ..
figyelj saját igényeidre is ...
továbbiakban egy film vagy könyv feldolgozásaként kezdődött amit az álom megunt ...útközben felhasználva átalakított....
valódi dilemmává .... az igazság és a gyógyulás... keresése közben vállaltad a megsemmisülést ..robottá válást- bízva az életben... a természet -élet segítségével felemelkedsz....
-úgy érzed valami robotként igényel ...tedd bele magad.. értelmet nyer számodra is ...sőt

Kedves Most!kiss
Én már nagyon-nagyon régen nem nézek tv-t, és filmeket is csak az angyalok érintését néztem, de az is elmúlt már több hete. Innen az internetről töltöttem le.
Nincs semmi bajom a férfiakkal.
Bocsáss meg, de nem jött be. Több álom megfejtésedben találtam valós részt, de sajnos ebben nem
De azért köszönöm, hogy foglalkoztál vele.
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
álmod első fele azt mondja nem a te gyermeked.... lehet menyed üzent :)

második része azt mondja ffi szemmel szeretnéd látni a világot ... ...biztosan?

Szia Most.kiss
Nincs megyem, mivel fiam nőtlen. Az idősebbik lányomnál van egy lány, és egy fiú.
A fiatalabbik lányom, meg fősuliba jár.
Tehát menyem nem is üzenhetett, mivel nem létezik még.
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

darkoscsaj

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát... nekem rémálmom volt, aki gyengébb idegzetű ne olvassa el :D
de tényleg.
A fürdőszobai tükör előtt álltam és néztem, hogy valami nem stimmel, a szembogaramból hiányzott egy kis rész... (egészen sötét barna szemem van egyébként és a hiányzást úgy értem, a fehér rész alatta megvolt, de úgy egy kis részt mintha lekapartak volna (mint egy babánál) és gyakorlatilag elfolyt a szemszínem.. ilyen sápadt/fakó zöldes kékes színe maradt... és sikítani akartam de nem jött ki hang a torkomon... mégis volt sikoly és az a tükörképemé... mikor körülnéztem nem volt ajtó se kád se csap se semmi, egy ablaktalan ajtótlan csempekémény lett tulajdonképen ami az égbe nyúlt nem lehetett látni a végét... és a tükörképem tükör nélkül lebegett... o_O ijesztő volt. kicsit torz.. bár amit reggelente a tükörben látok nem szép látvány de annyira nem durva mint álmomban volt XD
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát... nekem rémálmom volt, aki gyengébb idegzetű ne olvassa el :D
de tényleg.
A fürdőszobai tükör előtt álltam és néztem, hogy valami nem stimmel, a szembogaramból hiányzott egy kis rész... (egészen sötét barna szemem van egyébként és a hiányzást úgy értem, a fehér rész alatta megvolt, de úgy egy kis részt mintha lekapartak volna (mint egy babánál) és gyakorlatilag elfolyt a szemszínem.. ilyen sápadt/fakó zöldes kékes színe maradt... és sikítani akartam de nem jött ki hang a torkomon... mégis volt sikoly és az a tükörképemé... mikor körülnéztem nem volt ajtó se kád se csap se semmi, egy ablaktalan ajtótlan csempekémény lett tulajdonképen ami az égbe nyúlt nem lehetett látni a végét... és a tükörképem tükör nélkül lebegett... o_O ijesztő volt. kicsit torz.. bár amit reggelente a tükörben látok nem szép látvány de annyira nem durva mint álmomban volt XD

Tudok rémesebbet is, de az valóság volt. Paprikás kézzel tettem be véletlenül a kontaktlencsémet, a szemem egyből könnyes lett, ki se bírtam venni.....
 

BlackFairy

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Van egy visszatérő álmom, most már talán nem is visszatérő, ezt álmodom több napja folyamatosan, mindig kicsit másképp, de a lényeg ugyanaz.
Talán az előzmények is fontosak akikről szól.
Édesanyám szüleivel álmodom, nagyanyám nem ismertem mielőtt megszülettem öngyilkos lett, nagyapámmal semmiféle kapcsolatom nem volt szinte alkoholista volt, pedig egy helyen laktunk.
Az álmom a következő.
Abban a házban lakom ahol ők éltek és meghaltak mindketten. Nagyapám él még beszélgetünk, ami furcsa sosem volt kapcsolatunk és nem is kereste és én sem.
Vele élek álmomban, és a házban szörnyű dolgokat érzek és gonoszságot. Aztán mikor beteszem az ajtót abban a szobában ahol nagyanyám meghalt folyamatosan kinyílik. És kísért valami. Azon kívül csak papával vagyok és beszélgetünk nappal minden rendben de ahogy jön az este, mindig elkezdődnek ezek a jelenések, sokszor eltűnik ő is és halott, de aztán hirtelen újra ott van. Nem értem miért vannak ezek az álmok hisz sosem volt kapcsolatom velük, és talán nem is akartam, hogy legyen.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Van egy visszatérő álmom, most már talán nem is visszatérő, ezt álmodom több napja folyamatosan, mindig kicsit másképp, de a lényeg ugyanaz.
Talán az előzmények is fontosak akikről szól.
Édesanyám szüleivel álmodom, nagyanyám nem ismertem mielőtt megszülettem öngyilkos lett, nagyapámmal semmiféle kapcsolatom nem volt szinte alkoholista volt, pedig egy helyen laktunk.
Az álmom a következő.
Abban a házban lakom ahol ők éltek és meghaltak mindketten. Nagyapám él még beszélgetünk, ami furcsa sosem volt kapcsolatunk és nem is kereste és én sem.
Vele élek álmomban, és a házban szörnyű dolgokat érzek és gonoszságot. Aztán mikor beteszem az ajtót abban a szobában ahol nagyanyám meghalt folyamatosan kinyílik. És kísért valami. Azon kívül csak papával vagyok és beszélgetünk nappal minden rendben de ahogy jön az este, mindig elkezdődnek ezek a jelenések, sokszor eltűnik ő is és halott, de aztán hirtelen újra ott van. Nem értem miért vannak ezek az álmok hisz sosem volt kapcsolatom velük, és talán nem is akartam, hogy legyen.

Kedves BlackFairy!kiss
Nem tudom, hogy tudod-e, de ha valaki öngyilkosságban hal meg, akkor általában itt marad a létközben. A te nagymamád ott él szellem alakban közöttetek, és azért pattant ki álmodban az-az ajtó, ahol ő meghalt. Nagypapád annak a betege lett, azért ivott annyira. Mondd nagymamád ittmaradt lelkének, szellemének, hogy szereted, és mindent megbocsájtasz néki. Köszönd meg hogy édesanyádat megszülte, így néked is rajta keresztül megnyitotta az élet kapuját. Kérd, hogy menjen át a fénybe, mivel már néki nincs keresnivalója a fizikai világban, mert meghalt a teste. Átmegy, és te is meg tudsz nyugodni. Attól fogva nem lesznek ilyen jellegű álmaid!
Legyen nagyon szép, és vidá napod!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

montaser

Állandó Tag
Állandó Tag
Mara virradora:
Sok no egy szobaban. Kulonbozo koru, stilusu es mind panaszkodott.
En is oda mentem egy holgyhoz, hogy en is elkezdjek fecsegni az egyik norol, de akkor a holgy megalitott, hogy a mellettunk ulo feri anak a nonek a ferje akit epp keszultem kibeszelni. pufffff


Az almaim gyakran erzelmekkel atszott. Most viszont semmi, de semmi. Viszont az osszes no valamilyen erzelmi fajtat kepviselt.Volt ott depis, haragos, merges, unott,stb stb Es ahogy igy visszagondolok, csak negativ erzelmekkel tulfutott nok voltak.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére