Mit álmodtál? - Gyere meséld el!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Barrydo1

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Sisne!
Nagyon köszönöm, hogy ennyire segítőkész vagy. Tökéletesen értem, mit mondasz, bár még nem tudom, mit kellene tennem tudom, mire vonatkozik.
Köszönöm
Szeretettel: Barrydo1
 
S

sisne*

Vendég
Elég fura álmom volt....
Álmomban mintha katona lettem volna, egy épületben egy folyosószerűséget őriztem (mintha 2 ember lett volna még velem).
Egy ellenséget lelőttem, majd bementem egy szobába.
A szoba hasonló volt mintegy műtő.
A műtőasztalon egy csecsemő feküdt. Békésen aludt.
Eszembejutott egy "jóslat" miszerint a győzelemhez szükség lesz majd egy gyerekre.
Illetve találtam egy levelet, melyben a Honvédelmi Minisztériumba hívnak.

innen jön az álom második fele.
A feleségemmel leszálltunk egy buszról. Bp-en voltunk. A feleségem a kezembe adott egy újságot, és elindult a dolgára.
Én tudtam, hogy a Honvédelmi Minisztériumba kell mennem, de nem emlékeztem az hol is van és mikorra kell odamennem.
Távolodó feleségemre pillantottam és megláttam a táskáját. Gondoltam miért én vigyem az újságot, mikor neki van táskája.
Elindultam utánna. De nem tudtam utolérni. Előrefele alig tudtam menni. Volt oylan kereszteződés, ahol éppen át tudtam menni az autók előtt, oylan lassan tudtam mozogni. Utánna hátrafelé keztem el futni, úgy kcisivel gyorsabban haladtam.
Egy buszmegállóban értem utol a feleségem, a buszra várt.
Mondtam neki, hogy vegyünk egy tízes tömb buszjegyet. Mondta itt van a közelben egy bolt ott lehet kapni. Elmentünk. A boltba 2-3 lépcsőn kellet felmenni, de elég meredek volt. Bent kértem busszjegyet a nőtől, aki nem is tudta van-e. közben arra gondoltam, hogy nem is tudjuk elfeleznia jegyeket, mert az csak tömbbel együtt érvényes. A feleségem elkezdett beszélgetni az árusnővel....
Itt keltem fel, ezt az álmot közvetlenül kelés előtt, reggel álmodtam.
Szia kiss

A házasságodról veszed fel ebben az álompárosban a látleletet.
Valójában ennek értelmezéséhez nem szükséges sem kód, sem álomszótár, sem hókuszpókusz.

Valószínűleg a kétrészes álmodat megelőző napokban történhetett is valami,
ami a megfelelő karmacsírát aktiválhatta.

Nézd: ha úgy érzed, hogy van valami probléma, ugyanakkor szufla, aranytartalék is a házasságodban,
akkor az álmaid alapján érdemes volna elmenned 1 családállításra.

Az álmaidban ugyanis találhatók olyan elemek,
amelyek arra utalnak:
mintha valamelyik ősöd sorsát magadra és a társadra nézve önhátráltató módon élnéd meg kiss
Más alternatíva is felmerülhet: pl. a gyermekáldással kapcsolatban valamilyen elfojtás, megnemegyezés, vita.
Stb.

Mindenképpen érdemes a tartós és boldog párkapcsolatodért felderíteni a háttérben futó programokat.

Szeretettel sisne

UTÓIRAT

Az álmaid értelmezéséhez húztam a Párkapcsolat Symbolonja rendszerből 1 lapot
és kiváncsiságból álomszótárban ellenőriztem, hogy puzzle - módra összerakható - e az álmaid üzenete.
Ezeket mellékelem.

Bolt
A lehetőségek tára, de ezeknek ára van. Mit árulnak ebben a boltban? Szüksége van ezekre a cikkekre? Meg tudta venni ezeket? Lehetséges, hogy egy fontos vágyát nem üzleti alapon kell kielégítenie, sőt, az igazán fontos dolgokat pénzért nem lehet megvenni.

Csecsemő
1. Vágy a gondtalanság, a védettség iránt. A jelen iránti tiltakozás, a jövő reménytelenségének elővételezése. Ez a vágy nem teljesülhet, sőt, könnyen szellemi képességeinek, önállóságának csökkenéséhez vezethet. Ön már felnőtt (?), ne meneküljön ábrándokba. 2. Vágy a szeretet kiélése iránt (legyen valaki, akit feltétel nélkül szeretni lehet). Szaporodásra alkalmas korban és helyzetben erre a csecsemő nagyon megfelelő. Pótlásként kényeztetheti partnerét, tarthat háziállatot. 3. Valami új született Önben. Tudatosan, szeretettel óvja. Ami új, még gyenge, vigyázzon rá. Cayce. Valami új születik (gondolat, kapcsolat).

Folyosó
Útkeresés, törekvés az embereket összekötő kapcsolat megtalálására. A folyosón haladni: Közeledik a cél elérése felé.

Jegy
(pl. belépő-). Egy lehetőség. Figyelni kell és eléri. Egy áldozat, amelyet meg kell hozni.

Katona
A férfias tulajdonságok közül az erő, az agresszió fontossága foglalkoztatja. Ezek fenyegetőek az Ön számára, még akkor is, ha saját vagy szeretteinek tulajdonságáról van szó. Fiatal férfiaknál kedvező jel: a kötelezettségek vállalása, képesség az engedelmeskedésre. Fenyegetheti az egyéniség elvesztése, a kényszerítettség átélése. Az egyenruha a valahová tartozást mutatja, amit kísérhet düh és szégyen is.

Lépcső
Ha felfelé halad rajta: a szellemi szférákba emelkedik. Ha lefelé megy: képessé válik ösztöneinek megértésére, kontrollálására. Abu’-Majd. Utazás, amely veszélyekkel tele, utazás a túlvilágba.

Operáció
Félelem valaminek az elvesztésétől. Valamit a lelkéből kell eltávolítani, valamit ott megváltoztatni. Az operálandó szerv a probléma jellegére utal, pl. szívoperáció lehet szerelmi ügy. Ha szükséges az operáció, ne késlekedjen.

Újság
(hírlap). Keres egy hírt, vár egy hírt. A jelen hírei azonban nem oldhatják meg a múltban gyökerező terheket. A világ, a saját közösségének problémái iránti érdeklődése előreviheti.

 
S

sisne*

Vendég
Visszatérő álomként jelentkezik,hogy tudok biciklizni.Olyan jól érzem magam közben, dombról le, dombra fel biciklizek.Ebben az álomban is tisztában vagyok vele,hogy álmodom.Tudom álmomban,hogy a valóságban nem tudok biciklizni.Már vagy harmadszorra ismétlődik ez az álom,de most uzsonnát is vittem magammal. Szőlőt, almát, és ásványvizet(Mostanában álmomban sokat iszok,vagy veszek ásványvizet)Anya kínált szalámis kenyérrel,hogy vigyek azt is de visszautasítottam.(4 éve vegetáriánus vagyok)

Számomra érdekes, hogy mostanában egyre többet tapasztalom,hogy tudom,hogy álmodom.Mitől lehet ez?
Volt már olyan is,hogy álom az álomban
Hm érdekes.
:) "Az élet olyan, mint a biciklizés.
Nem lehet egyensúlyban tartani, ha egy helyben áll." kiss
(Linda Brakeall)
 
S

sisne*

Vendég
Mostanában fura álmaim vannak. Vagyis rengeteg, de ritkán emlékszem. Általában akkor, ha beleébredek. Ha esetleg tudnátok segíteni megfejteni...
1.
A legutóbbinál, ömlött a víz rólam, amikor ébredtem. Álmomban nem tudtam aludni. (Ez a valóságban is gyakran így történik). Kóvályogtam a házban éjszaka. Egyszer csak egy rémisztő fickó egy bazi csavarhúzóval megállt a terasz ajtómban, és közölte, hogy márpedig ő ide be fog jönni, mert itt talál egy csomó olyasmit, ami neki jó lesz. Rettentő gonosz vigyora volt. Közöltem vele, hogy nem ajánlom, hogy bejöjjön, mert pisztolyom van. Kiröhögött. Akkor mutasd, kislány. És az asztalra néztem, és nem volt ott. És akkor döbbentem rá, hogy nem lehet ott, hiszen a férjem nem elutazott, hanem elköltözött. (a valóságban, amikor utazott, nem vihette magával, így mindig itt hagyta, hátha kell címszóval). Aztán hívtam a nagy kutyáimat, hogy na öreg, nem ajánlom, hogy begyere, mert ezek szétszednek. De csak röhögött tovább, hogy őt nem érdeklik a kutyák, akkor is bejön. Addigra már iszonyúan féltem, és próbáltam időt nyerni. Próbáltam tárcsázni a rendőrséget, de tudtam, hogy ez az ürge előbb bejön, minthogy a rendőrök ideérjenek. És azon agyaltam, ők hogy fognak bejutni. És itt felébredtem.
2.
A másik. Nagymamám fészerében voltam, ahol terményes zsákok voltak felpakolva. (létező helyszín, kislány koromban, sokat játszottam itt). Ott aludtak a kutyusaim. Egyszer csak megláttam egy tekergőző mérgeskígyót. Rettentően undorodom a kígyóktól. Akkor mégis puszta kézzel elkaptam a nyakát, és addig szorítottam, amíg le nem esett a feje.

köszönöm
Szia kiss

1. Egy fontos ügyben félsz szembenézni azzal, hogy önmagad ellensége vagy.
2. Ugyanakkor a gyermekeidért bármire képes lennél.

Szeretettel sisne
 

Luigi48

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdekes, de én sohasem repültem álmomban... Viszont az nagyon sokszor előfordult, hogy a földről elrugaszkodva, és magasra emelkedve úsztam a levegőben ! Mellúszó tempókkal haladtam előre, le, és fel a háztetők, utcák,és erdők - mezők felett... Fantasztikus érzés volt ! Viszont volt 2 - 3 olyan álmom is, amely " szörnyű" véget ért ! 1526 Mohács. Én, a magyar vitéz, kűzdök egy törökkel már órák óta... aztán a beste török egyetlen nyisszantással leválasztotta a törzsemtől a fejemet ! Éreztem,hogy ez mennyire fáj ! Persze, azonnal felébredtem... Senkinek sem kívánok ilyen álmot !!!
 

montaser

Állandó Tag
Állandó Tag
Almomomban nagyon veszekedtem az anyosommal es aposommal. Akarom mondani csak en kiabaltam veluk, es meg sirtam is, hogy miert azt nem tudom. Ok mind ketten nagyon nyugodtak voltak, es meg az anyosom kuldte aposomat utannam, hogy hivjon egyek veluk. Ezert meg aztan megjobban kiabaltam veluk. Majd elhagytam a hazat. Kimentem az utcara, ott talalkoztam egy kisfiuval es a macskajaval.
Mintha feltettem volna magambol valamit.

Ui: Ok mar 11 illetve 12 eve halottak.
 

t.bernadette

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia kiss

1. Egy fontos ügyben félsz szembenézni azzal, hogy önmagad ellensége vagy.
2. Ugyanakkor a gyermekeidért bármire képes lennél.

Szeretettel sisne

Drága Sisne!
Bár ezzel a válasszal beljebb lennék. A fontos ügyet értem. Döntenem kell, hogy kitartok-e a hitem mellett, hogy van értelme küzdenem a családomért, a férjemért, vagy hagyom a fenébe az egészet, megfutamodom, és új életet kezdek. De vajon melyik döntéssel vagyok önmagam ellensége?

Szeretettel kiss
Betti
 
S

sisne*

Vendég
Drága Sisne!
Bár ezzel a válasszal beljebb lennék. A fontos ügyet értem. Döntenem kell, hogy kitartok-e a hitem mellett, hogy van értelme küzdenem a családomért, a férjemért, vagy hagyom a fenébe az egészet, megfutamodom, és új életet kezdek. De vajon melyik döntéssel vagyok önmagam ellensége?

Szeretettel kiss
Betti
Szia kiss

Mindenért mi vagyunk felelősek, ami a látóterünkbe kerül.
1 másik emberen nem tudunk változtatni, csak sajátmagunkon.
Ezért nincs más megoldás:
ki kell jelenteni, hogy ezért és ezért mi vagyunk a felelősek.

Mivel nagyon erős, mondhatni férfias egyéniség vagy
- emlékszem, amikor benéztem anno a blogodba, éppen biciklit szereltél -
ezért nem tudhatod, hogy a férjed nem éppen emiatt tünethordozó - e...?
(Erről a Hellinger topikban meséltél).

Olvasd el az 1. álmod szövegezését és figyeld meg pl. az elemeket
- bazi nagy csavarhúzó, pisztoly stb. -
ezek mind férfias kiegészítők, eszközök.
De maga a megfogalmazás is meglehetősen férfias stílusú.

Lehet, hogy ennek az attitüdnek a kulcsa a 2. álmodban rejtőzik.
A fészer karmikus helyszín lehet, a zsákok talán karmikus terheknek felelhetnek meg.
Mindez utalhat 1 kislánykori elnyomott emlékre ezen a helyszínen,
vagy pedig azt jelentheti, hogy a nagymamád életére rímelhet valahol a férfias hozzáállásod.

A megfogalmazás is érdekes: így írod, nagymamám fészere
és nem nagymamáméké vagy nagyapámé / nagyapáméké / nagyszüleimé.

Családállítást nem csupán úgy lehet végezni,
hogy bejelentkezel 1 terapeutánál.
A Symbolon rendszer - ami neten egyszerűen elérhető! - kiválóan alkalmas erre.
De pl. a családi fényképek, fotoalbumok is megfelelnek 1 ilyen indíttatású utazás megtételére.
És az álmok is nagyon beszédesek lehetnek.
Maga a kommunikáció is nagyon árulkodó lehet.

Akarsz -e gyógyulni...?
Ez a lényeg.
Ezt senki, így én sem tehetem meg Helyetted kiss

Szeretettel sisne
 
S

sisne*

Vendég
Én 6 éves korom óta minden éjjel repülök. Az évek alatt pedig "fejlődtem": a rövidtávú siklástól (20 cm-rel a föld felett) az egy helyben lebegésig, bonyolult manőverekig. Hm.
Szia kiss

A kérdés csupán az, hogy vajon a való életben is a föld fölött lebegsz - e...?
Vajon ott is 'elszállt' vagy - e...?

Ha igen, akkor nagy valószínűséggel a nagyagy kéregállományának un. lebegő konstellációjáról lehet szó.

Vissza tudsz - e emlékezni arra, hogy 6 éves korodban ért - e olyan súlyos konfliktus, sokk,
melyet rémülettel vagy birtokféltéssel éltél meg...?

A repülésben való 'fejlődésed' pedig jelentheti azt,
hogy le tudsz ugyan jönni időnként a konfliktusról,
de 1 emléknyom mintegy sínként immár erősődő hatásmechanizmussal újra és újra lebegésre kényszeríthet.

Szeretettel sisne
 
S

sisne*

Vendég
Érdekes, de én sohasem repültem álmomban... Viszont az nagyon sokszor előfordult, hogy a földről elrugaszkodva, és magasra emelkedve úsztam a levegőben ! Mellúszó tempókkal haladtam előre, le, és fel a háztetők, utcák,és erdők - mezők felett... Fantasztikus érzés volt ! Viszont volt 2 - 3 olyan álmom is, amely " szörnyű" véget ért ! 1526 Mohács. Én, a magyar vitéz, kűzdök egy törökkel már órák óta... aztán a beste török egyetlen nyisszantással leválasztotta a törzsemtől a fejemet ! Éreztem,hogy ez mennyire fáj ! Persze, azonnal felébredtem... Senkinek sem kívánok ilyen álmot !!!
Szia kiss

Ezt a két álomjelenséget a következőképpen értelmezném.
/Bár a törökös álmod lehet 1 karmikus bevillanás is 1 előző és / vagy párhuzamos életedből.
S akár figyelmeztethet arra is, hogy használd többet a szívedet, vagy pl. mozogj többet,
mert túlzottan a fejedben élsz kiss/.

Feldmár András nyomán a fej és a magzat egymásnak megfeleltethető; a nyak és a köldökzsinór szintén.

Ugyanakkor bizonyított, hogy méhen belül az emberi agy fejlődése az élőlények törzsfejlődését követi.
Ennek szemléltetésére mellékelek 1 részletet
G. Mambretti és J. Séraphin: Orvostudomány a feje tetején c. könyvéből .

Mivel álmodban ugrani és úszni is tudsz,
ezért ennek értelmében 1 olyan magzatként megélt esemény lehet a háttérben,
ami a várandósság 40. és 50. napja között történhetett.
Ez az időszak az agy fejlődésében a 'béka' alakzatának felel meg.

Az álmodbéli 'lefejezés' a fej - magzat analógia alapján pedig lehet az,
hogy ebben az időszakban elveszíthetted méhen belül az ikertestvéredet; a másik magzatot.

Szeretettel sisne
 
S

sisne*

Vendég
Almomomban nagyon veszekedtem az anyosommal es aposommal. Akarom mondani csak en kiabaltam veluk, es meg sirtam is, hogy miert azt nem tudom. Ok mind ketten nagyon nyugodtak voltak, es meg az anyosom kuldte aposomat utannam, hogy hivjon egyek veluk. Ezert meg aztan megjobban kiabaltam veluk. Majd elhagytam a hazat. Kimentem az utcara, ott talalkoztam egy kisfiuval es a macskajaval.
Mintha feltettem volna magambol valamit.

Ui: Ok mar 11 illetve 12 eve halottak.
Szia kiss

Sajnos még nem fordították le a Csodák Könyvét magyar nyelvre, de olvastam belőle még régebben 1 részletet.

Többek között azt jegyeztem meg ebből, hogyha valaki kiabál, toporzékol, sír stb.,
az valójában szeretetért könyörög így.

Bárhogyan is legyen, pontosan most van itt az ideje annak,
hogy békét köthessünk azokkal a Halottainkkal is,
akikkel ez még maradéktalanul nem sikerült kiss

Szeretettel sisne
 
S

sisne*

Vendég
Mostanában egyre gyakrabban fordul elő,hogy tudom hogy álmodom. Álmomban tudom,teljesen tisztában vagyok vele,hogy álmodom.Ezt hívják tudatos(lucid) álomnak?

Ma éjjel azt álmodtam,hogy egy boltban voltam,épp a kristályaimnak vásároltam egy zsákocskát amibe hurcolhatom őket.Arra gondoltam,hogyha felkelek megkérem anyut,hogy inkább varrjon nekem egyet:)


előre is köszönöm
:D
Visszatérő álomként jelentkezik,hogy tudok biciklizni.Olyan jól érzem magam közben, dombról le, dombra fel biciklizek.Ebben az álomban is tisztában vagyok vele,hogy álmodom.Tudom álmomban,hogy a valóságban nem tudok biciklizni.Már vagy harmadszorra ismétlődik ez az álom,de most uzsonnát is vittem magammal. Szőlőt, almát, és ásványvizet(Mostanában álmomban sokat iszok,vagy veszek ásványvizet)Anya kínált szalámis kenyérrel,hogy vigyek azt is de visszautasítottam.(4 éve vegetáriánus vagyok)

Számomra érdekes, hogy mostanában egyre többet tapasztalom,hogy tudom,hogy álmodom.Mitől lehet ez?
Volt már olyan is,hogy álom az álomban
Hm érdekes.
Szia kiss

Valóban helytálló a megjegyzésed: ez érdekes :)

Viszont én azt gondolom, hogy tudatosan az képes álmodni:
¤ aki érti az álmok nyelvezetét
¤ maga irányítja az életét: nem robotpilóta üzemmódban létezik.

Valamelyik nap hallottam 1 marketinges filmben 1 mondatot,
amit jól megjegyeztem:
ha nem változik semmi, akkor nem változik semmi.

Ez pontosan így igaz a tudatos álmodásra is!

Vegyük a biciklizést.
Ha álmodban tudsz biciklizni és az ezzel járó örömöt szeretnéd a való életedre is kiterjeszteni,
majd sikeresen meg is teszed:
akkor tudatos vagy kiss

Ha átalakítod úgy az álmodat, hogy nem Édesanyádtól várod
- sem ténylegesen, sem képletesen -
hogy bezsákolja a kristályaidat, hanem Te varrod meg a zsákocskát vagy olyat keresel,
ami valóban a Te akaratodat és ízlésedet tükrözi, majd utána ezt hagyod az életedben is megvalósulni:
akkor már igazán elérted a tudatos álmodó titulust kiss

Szeretettel sisne
 

t.bernadette

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia kiss

Mindenért mi vagyunk felelősek, ami a látóterünkbe kerül.
1 másik emberen nem tudunk változtatni, csak sajátmagunkon.
Ezért nincs más megoldás:
ki kell jelenteni, hogy ezért és ezért mi vagyunk a felelősek.

Ez teljesen egyértelmű. Nagyon sok időt töltöttem az elmúlt 3 hónapban magammal befelé fordulva. És egyértelműen arra jutottam, hogy ha a körülmények nem változtathatóak, változtasd meg a hozzáállásodat. Tulajdonképpen e Ho'oponopono-nak is ez a lényege. Csak a kérdés az, nem dolgozom-e ezzel a sorsom ellen? Már azzal, ha mindenáron én akarok mindent megtenni ezért és a "hátamon cipelni" az egésznek a terhét? Hol van az a határ, amit fel szabad vállalni?

Mivel nagyon erős, mondhatni férfias egyéniség vagy

Ez kétségtelen, bizonyos szempontból. De úgy érzem, ezeknek egy része, ami belőlem jön, másik része, ami a házasságom által pakolódott rám teherként. Ergo nem nagyon volt választásom. Vagy megcsinálom én, vagy senki. Ezért is tudtam olyan hátteret adni a férjemnek, amilyet. Hiszen semmire sem volt gondja, csak a karrierjére. Nem is nagyon vállalt be többet.

A fészer karmikus helyszín lehet, a zsákok talán karmikus terheknek felelhetnek meg.
Mindez utalhat 1 kislánykori elnyomott emlékre ezen a helyszínen,
vagy pedig azt jelentheti, hogy a nagymamád életére rímelhet valahol a férfias hozzáállásod.

A megfogalmazás is érdekes: így írod, nagymamám fészere
és nem nagymamáméké vagy nagyapámé / nagyapáméké / nagyszüleimé.

A nagypapám 15 éve nem él már. Talán ezért a nagymamám megfogalmazás. És ő sokat volt velem 6 éves koromig. Nagyon fontos része az életemnek. És igen, bizonyos szempontból ő is egy végtelenül erős ember. Igazi vidéki asszony, aki 80 évesen is felás 200 négyszögöl kertet. Érdekes, a napokban a nagypapámmal álmodtam. Visszatért. De egy majdnem földig érő fekete szakállú törpe volt. De az ő udvarukon találkoztam vele, és megerősítette, hogy igen, ő az. A zsákok talán annyiból lényegesek, hogy sok éve, a nagyi, a nagypapa kérésére akrobatikázott rajta:), le akarták venni a szürethez a mustos kádat, és mamikám leesett és szilánkos nyílt törés lett a lábában. Évekig tartott, amíg úgy ahogy felépült. Nagypapám végig magát hibáztatta, mert az övé volt az ötlet.

Családállítást nem csupán úgy lehet végezni,
hogy bejelentkezel 1 terapeutánál.
A Symbolon rendszer - ami neten egyszerűen elérhető! - kiválóan alkalmas erre.
De pl. a családi fényképek, fotoalbumok is megfelelnek 1 ilyen indíttatású utazás megtételére.
És az álmok is nagyon beszédesek lehetnek.
Maga a kommunikáció is nagyon árulkodó lehet.

Voltam Ildikónál családállításon. Bár inkább a kapcsolatunk miatt. Előkerültek nagyszülői vonatkozások is, mint lehetséges források, de nem találtunk semmit. Inkább anyukám volt előtérben, é persze ott is a majd én mindent egyedül megoldok, mert erős vagyok.

Férjem tegnap volt máshol. Persze nem beszélhet róla, így egyelőre csak annyit mondott, hogy sokkal régebbre nyúlik vissza a problémája, mint gondolta. Tippem szerint minimum ükszülők, mert a dédszüleit ismerte, és azt mondta, nem is ismerte azokat az embereket, akiknél indul a történet.
De érdekes, amit írsz, utána fogok nézni. És lehet, Ildikónál is megfordulok még párszor

Akarsz -e gyógyulni...?
Ez a lényeg.
Ezt senki, így én sem tehetem meg Helyetted kiss

Szeretettel sisne

Persze, hogy akarok. Ezért is kutatom a lehetséges megoldásokat. Érzésem szerint már így is nagy eredményt értem el, de még messze a megoldás. De keresem. Pont ez az alapproblémám, hogy sosem engedtem, hogy helyettem tegyen bárki bármit. Pedig néha kellett volna. Persze ez nem az az eset. kiss
 

Esly

Állandó Tag
Állandó Tag
Álom

Sziasztok!

Megosztanám veletek egy számomra különös álmomat. Szintén az enyém is visszatérő és én is tudom akkor, hogy álmodom. A furcsa az benne, hogy tisztán látom magam körül a szobát, nézem az ablakot, a függönyt (minden kis apróságot még a díszeket rajta), mellettem a páromat, de rossz, hogy nem tudok mozogni, hangot kiadni... az első ilyen álmomnál ideges voltam és kiabálni akartam, máskor már nyugodt tudtam maradni és arra gondoltam, hogy szeretnék felébredni. Nehezen sikerült.
Tudnék egy részletesebb leírást küldeni e-mailben.

Üdv: Esly
 
S

sisne*

Vendég
Sziasztok!

Megosztanám veletek egy számomra különös álmomat. Szintén az enyém is visszatérő és én is tudom akkor, hogy álmodom. A furcsa az benne, hogy tisztán látom magam körül a szobát, nézem az ablakot, a függönyt (minden kis apróságot még a díszeket rajta), mellettem a páromat, de rossz, hogy nem tudok mozogni, hangot kiadni... az első ilyen álmomnál ideges voltam és kiabálni akartam, máskor már nyugodt tudtam maradni és arra gondoltam, hogy szeretnék felébredni. Nehezen sikerült.
Tudnék egy részletesebb leírást küldeni e-mailben.

Üdv: Esly
Szia kiss

Ez itt 1 fórum, ahol álmokat lehet megosztani,
azokkal kapcsolatban kérdéseket lehet feltenni, segítséget lehet kérni stb.

Ha sikerült eldöntened ezek közül, hogy mit szeretnél,
akkor szükség esetén lehetőségedben áll nyilvánosan és privát üzenetben is bármelyikünket megkeresni kiss

Szeretettel sisne
 

cndh1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ma éjszaka volt egy érdekes álmom, érdekelne a véleményetek róla.
Általában (sajnos) rosszul alszom, sokat forgolódok, többször fölébredek éjjel, és ilyenkor mindig egy új álomtörténetet látok. Most is volt 3-4 különböző álom, de az egyik kicsit furcsa volt. Nem is tudom, hogy pontosan hogy fogalmazzam meg.
Szóval. Tudtam, hogy gyerekem született (viszont az anyja nem szerepelt az álomban). A tenyeremben tartottam a csecsemőt. Ő teljesen arányos kisfiú volt, de olyan kicsit, hogy elfért az egyik tenyeremben! Kis idő múlva "lett" egy másik kisfiú. Ő is elfért a tenyeremben, de egy picit nagyobb volt mint az első. Kicsi göndör haja volt. Aztán valaki odajött hozzám, és kérdezte, hogy ők a fiaid/gyerekeid? Mondtam, hogy igen.
Az álom csak ennyi volt. Éjszaka el is felejtettem, csak reggel jutott eszembe.
Ez nem tudom, hogy mi lehet. A csecsemők nem úgy néztek ki, mint pl. a koraszülött gyerekek, hanem teljesen arányosak voltak, viszont egy a tenyérben elfért.
Nem tudom hova tenni az egész történetet, mivel most épp barátnőm sincs.
Köszi!
 

montaser

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Gyakran olvasom hogy ''szeretnem megosztani kulonos, furcsa,'fura' felelmetes, hihetetlen almom''.
Az en kovetkezo almom nagyon kellemes:
hosszuszaru feher viragot kaptam egy oreg bacsitol, majd ugyancsak hosszuszaru feher viragot kaptam egy fiatal ferfitol.
Nem tudom milyen virag de valoszinuleg rozsa, mert megszurt a tuskeje.
Majd fiatalembereket lattam friss voross foldel toltottek fel a viragagyasom.
Vegig esett az eso, es mindenki boldog volt.
 

huehar

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia kiss

A kérdés csupán az, hogy vajon a való életben is a föld fölött lebegsz - e...?
Vajon ott is 'elszállt' vagy - e...?

Ha igen, akkor nagy valószínűséggel a nagyagy kéregállományának un. lebegő konstellációjáról lehet szó.

Vissza tudsz - e emlékezni arra, hogy 6 éves korodban ért - e olyan súlyos konfliktus, sokk,
melyet rémülettel vagy birtokféltéssel éltél meg...?

A repülésben való 'fejlődésed' pedig jelentheti azt,
hogy le tudsz ugyan jönni időnként a konfliktusról,
de 1 emléknyom mintegy sínként immár erősődő hatásmechanizmussal újra és újra lebegésre kényszeríthet.

Szeretettel sisne

A való életben nagyon is realista vagyok és ez számomra pozitív álom, imádok repülni (nem értem, miből gondolod, hogy konfliktusokra vagy problémára utal).
Egyszer elmentem egy pszichiáterhez, akinek az álom a szakterülete, azt mondta, ez azt jelenti, hogy kiegyensúlyozott személyiség vagyok. Akkor nem éreztem magam még annak, de azóta már igen (akkor még kamasz voltam).
Semmilyen sokk nem ért, olyan gyerekkorom volt, ami bár mindenkinek lenne! :)
 

newclass

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Sisne!

Nagyon köszönöm a választ! Nagyon megtisztelő, hogy ennyit foglalkoztál vele! Igazán elgondolkodtató amit írtál!!!
Próbálom most ezekszerint elemezni!

köszi mégegyszer! :)
 

Esly

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves sisne!

Tudom, hogy ez egy fórum. Épp azért is írtam le ide az álmom, mert láttam itt ezzel foglalkoznak, erről beszélgetnek.

Üdv: Esly
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére