Mit gyűjtesz?

nikigina

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok könyvet, de csak az ér amit el is olvasok. Alig van olyan könyv a polcomon, amit ne olvastam volna és ha mégis az csak átmeneti állapot. Szívesen kölcsön is adom, mert szeretek róluk beszélni aztán, de azt nagyon utálom, ha nem kifogástalan az állapotuk.
Ja, és Celine Dion CD-ket is gyűjtöttem egy időben. Asszem 15 van
 

angyalka160

Állandó Tag
Állandó Tag
én el nem tudom mondani miket olyan sok van:) egy pár példa: italos doboz nyitófülek(236db), szalagokat, újságokat, könyveket(ebből is kb 80-90db) könyvjelzőket...és még hosszú a lista. ennek az az oka, h nem szeretem kidobni a cuccokat, hátha jók lesznek még vmire:D
 

belfi

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali!

Gyerekkoromban szalvétákat és Agatha Christi könyveket gyűjtöttem. Oszt felnőttként elajándékoztam az egyik unokahúgomnak. Most már sajnálom.
Viszont 7 éve újra gyűjtöm a szalvétákat - nem magamnak- a leendő majdani unokáimnak.
Viszont amit magamnak gyűjtök az nagy szerelem. Ezek a GYERTYÁK! Imádom a különleges gyertyákat.
A másik nagy szerelem a régi tárgyak. Mozsár, viharlámpa, petróleumlámpa, vasalók, régi csatos, gravírozott üvegek, régi tányérok, kancsók, csuprok,bögrék(az sem baj, ha csorba) csak az a lényeg, hogy régi legyen!
 

rozina12

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép gondolatokat

Gyűjtök szép gondolatokat, idézeteket, önsegítő gyakorlatokat, jó könyveket, meditációkat, relaxációs és medicációs zenéket, hangokat.
Azokat a könyveket, amiket elolvastam és úgy érzem, hogy másoknak hasznosak lehetnek elajándékozom. A számomra fontos részletek általában megmaradnak a kártyácskáimon és a füzeteimben.
Üdv.: Rózsika
 

lexusrx450h

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok

Sziasztok!

Én is idézeteket, önserkentő gondolatokat, minden pozitív gondolkodást elősegítő idézeteket, mantrákat gyüjtök.
 

zsolyo

Állandó Tag
Állandó Tag
Digitális

Sziasztok jómagam digitális anyagokat gyűjtök manapság csak úgy divatosan:)Töménytelenül:)
 

Zsani177

Állandó Tag
Állandó Tag
Régen szalvétát,idézeteket,cicás dolgokat,és sok sok képet a telcsimre,amiket sose néztem meg. Most semmit. Emlékeket. :(
 

livi27

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit gyűjtök?

Igazából én könyvtáros vagyok. Eddig nem gyűjtöttem semmit, mert innen kölcsönzök. De ami érdekel, azt mindet elolvastam már itt. Venni meg nem tudok, drágák a könyvek. Van viszont laptopom, és most elkezdtem gyűjteni Nora Roberts , illetve J. D. Robb könyveket. Sajnos azonban, nagyon kevés van meg eddig.
 
Oldal tetejére