Hírek Németh Sándor lelkész: az oltatlanokat nem kell megsiratni, ha meghalnak

Ezt mégis hogy?! VIDEÓ a hamis prófétáról…?

Németh Sándor, a közpénzmilliárdokkal támogatott Hit Gyülekezete vezető lelkésze, sajátos mintáját mutatja az emberszeretetnek és a krisztusi jellemnek.

Legújabb prédikációjában azt mondta, hogy “egy dolog az, hogy te nem akarod beoltatni magadat, vagy valaki nem akarja beoltatni magát, de ehhez joga van. Meghal, rendben van. Legalább tudjuk, annyira nem siratjuk meg, mert azt mondjuk, hogy ő döntötte”.
Nem hisszük, hogy aki saját hibájából halt meg, azt nem kell sajnálni, azt nem kell megsiratni, azért nem kár.

Az sem igaz, amit Németh Sándor mond, hogy a halálát “maga döntötte”. Nem a halált választotta, mert az oltás elutasításával az oltatlanságot választotta, nem a halált, a kettő pedig nem azonos.

Azonban még öngyilkosokat is meg kell siratni, nemcsak az önhibájukból elhalálozottakat.
De komoly kétségeink vannak, hogy az, aki azt mondja, vannak olyanok, akiket nem kell megsiratni, megsirat-e bárkit?

Attól tartunk, hogy Németh Sándor senkit nem sirat meg önmagán kívül. Jézus megsiratta Jeruzsálemet, pedig maga tehetett róla, hogy nem ismerte fel a meglátogatásának idejét. Mondhatta volna, hogy megérdemlitek.

Itt hallható a magát “kereszténynek” nevező Hit Gyülekezete, önmagát “lelkésznek” nevező vezetője, Németh Sándor “prédikációjának” részlete, hogy ő nem siratja meg az oltatlanokat:

Jézus Krisztus olyanokért áldozta az életét, akik önhibájukból mennének megváltás nélkül a pokolba.


Ha minden ember azt kapja, amit “megérdemel”, akkor Jézus Krisztus nem halt volna meg. Ha Isten úgy gondolkodna, mint Németh Sándor, akkor nem lenne kegyelem, és Isten nem lenne maga a szeretet

Aki ilyet mond, mint Németh Sándor, abban egy csöpp szeretet nincs, mert a Biblia világosan tanítja, hogy nemcsak azokat kell szeretni, akik megérdemlik. Akiben pedig nincs szeretet, abban nincs meg az Isten sem. Így pedig nehéz lehet keresztény lelkészt játszani.

Nem beszélve arról, hogy Németh hívőknek és hívőkről beszél, akiket nem sajnál meg, ha meghalnak, mert nem oltatják be magukat.
Az esetek többségében hívők utasítják el az oltást.

Éppen olyan fanatikus, fundamentalista, a Bibliából kiragadott igeversek hamis értelmezései alapján, mint amire Németh Sándor és a Hit Gyülekezete évtizedek óta tanítja őket.

Ha meghalnak, akkor részben a Németh Sándor által tanított fundamentalista, “karizmatikus”, hamis tanítások miatt halnak meg, mint amiket Németh Sándor tanít. Ezekből jutnak hamis következtetésre.

nemeth sandor.jpg
 
Nos azért mivel az állam óriási támogatást ad neki így komolyan illik venni mit mond.
A Vidám Vasárnap című műsor újévi kiadásában Németh arról beszélt, hogy „a törvényalkotás eddig a természet és a tízparancsolat alapján történt. Nyilván nem volt ez tökéletes, de alapvetően figyelembe vették a természetet. Ma azt látjuk, hogy olyan törvénykezési folyamat indult el, főleg a nyugati világban, amely teljesen figyelmen kívül hagyja a természetet, például a szexuális törvényt, a házasság törvényét, ezért ez fundamentális probléma az emberiség számára. Nem egy kis következmény, hanem egy alapprobléma.”
A kormány 2020-ban kötött megállapodást a Hit Gyülekezetével, melynek értelmében a Németh Sándor vezette gyülekezet állami és önkormányzati intézményekkel azonos támogatásra lett jogosult.
Ez mind igaz de mégse hullatok jobban könnyeket Ha egy Német Sándor olyat mond
Ami épp annyira badarság Mint Kasler Miklóstól a 10 parancolat betartása betegséget gyógyít
Kásler Miklós azt állítja, hogy a tízparancsolat majdnem tökéletes népegészségügyi program
Egy fő fő orvostól még szörnyűbb
Főleg most hogy a pandémiánál kiderült egy tehetségtelen járványkezelő
Ehhez Képest egy Német Sándort még annyira se lehet valaminek nézni.(értelmes emberi embernek)
Persze politikai tényezőként bérbeszélővé tették

Kásler korábban is mondott hasonlókat, igaz, akkor még nem nevezte a tízparancsolatot közel tökéletes népégészégügyi program-nak, csak azt mondta, hogy a halálos betegségek 70-80 százaléka a tízparancsolat betartásával elkerülhetők.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Tudnátok segíteni? A Project Explore 2 tesztjeit keresem. Köszönöm szépen :)
Eia wrote on Malinák Irén's profile.
Andara wrote on Asil's profile.
Kedves Asil!

Esetleg a Juliette Párizsban nincs meg véletlenül.
Előre is köszönöm.

Andara
keresztúr wrote on Maxell Miklós's profile.
Szia, ez a régi könyv 1994-es, ha érdekel, innen le lehet tölteni:

Statisztikák

Témák
37,185
Üzenet
4,560,616
Tagok
600,617
Legújabb tagunk
Dankó Sámuel
Oldal tetejére