Net szerelem,vak randik,társkeresö oldalak

sriti

Állandó Tag
en hasznalok internetes oldalakat ismerkedesre(föelg hogy külföldön lakom,es itt nem ütközöm minden sarkon magyarokba sajnos)part nem ott talaltam viszont baratokat sokat!!!:)
A lenyeg hogy minel hamarabb talizz vele...mert lehet hogy a gep elött tök szimpi de aztan megsem mozgat meg benned semmit elöben...
 

Bors Máté

Állandó Tag
:) Úgy látom, van ilyen is, olyan is. Ha interneten veszem fel valakivel a kapcsolatot akkor is meg kell ismerni. És vagy tetszünk egymásnak, vagy nem. Olyan, mint ha egy buszon utaztunk volna. Vagy találkozunk legközelebb is, vagy nem. Ismerkedési lehetőségnek jobb, mint a busz szerintem. :)
 

ameszti

Állandó Tag
Én nem igazán hiszek ebben.Ha nem láthatom élőben semmilyen véleményem sem lehet.A többi is csak akkor ha jobban megismertem.Én inkább várok a véletlen találkozásra.
 

CocoSunrise

Állandó Tag
A mostani páromat egy fórumon ismertem meg, igaz nem társkereső fórumon. Barátok lettünk miután személyesen is találkoztunk, aztán hónapokkal később a párom lett.
 

apwbdum

Állandó Tag
A legjobb barátnőm szokta mondani: ha valaki nem találja meg a párját addig míg kikerül az iskolapadból, akkor iszonyú nehéz.
Amit a saját bőrömön tapasztaltam, egyszer kipróbáltam egy társkareső oldalt az a srác akivel találkoztam az első ilyen vak randimon nagyon aranyos volt, de nem illetünk egymáshoz. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és szerintem az egyik legjobb barátrom lett.
azóta nem próbálkoztam, és ennek már több mint 8 éve.
 

vaduska

Állandó Tag
Nekem nagyon sok ismeretségem van már a netről, de ezek közül 2 volt nagy szerelem. Mindkettő csalódás... Hiszen az előélet nagyon fontos, az itt nem derül ki. Sok a szélhámos sajnos.
szia

nagyon igaz az előélet dolog. fentebb írtam 2 éve a topikba,hogy 8 hónapja együtt és netes.Na bumm az előéleten 8 hó után én is bebuktam.nem kis mértékben ha nem jön a jelenlegi párom akkor már én csak egy név és sírfelirat lennék.
ez nem vicc sem pedig angol humor.Ez sajna a kemény valóság.:(:eek:
 

dMagdi

Állandó Tag
Én is többször próbálkoztam már neten, de eddig nem túl jó tapasztalatokkal. Szerintem hasznos is lehet, csak tudni kell jól használni a lehetőségeket.
Érdekes tapasztalat, és szerintem új emberek megismerésére is jó lehetőség. :D
 

tornando

Őstag
Ezüst támogató
Én egy életből ellesett rossz példát tudok mondani
Kétgyerekes férfi neten ismerkedett meg egy nővel.
Odautazott, elhagyta a családját,elváltak
a ismeretségnek, ágyba-bújásnak 1-2 hónap alatt vége lett
Visszajött de a házasságuk már tönkrement
Se ez se az nincs most
A fantázia működött csak,
A valódi probléma megoldási képtelensége látszik meg ezen
 

Hudzsolt78

Állandó Tag
Távkapcsolatban vagyok, és a páromat netes társkeresőn ismertem meg. Rengeteg türelemmel kell azonban ilyen helyzetben lenni és bizalommal, no meg tengernyi szerelemmel! :) 1,5 éve nyúzzuk eymást :) Havi egy két találkákkal!
 

Annalena

Állandó Tag
nekem nem jött be, mert pont ugyanannyi a komolytalan, mint a való életben. viszont egy barátnőm immáron évek óta él egy gyönyörű és harmonikus kis családban a neten megismert, most már férjével.
 

Achatius

Állandó Tag
Az interneten társat keresők fele többé-kevésbé elégedetten nyilatkozik.
A másik felét még keresi a rendőrség...
 

Vaarga Dolly

Állandó Tag
A többség azért köt ki a netes társkeresésnél, mert nehéz ma már a személyes ismerkedés és sokaknak ez egy felszabadultabb érzést ad. Az viszont szerintem biztos, hogy a netes társkeresésnél is kell a szerencse, csakúgy mint a "rendes" ismerkedésnél.
 

Illatos Egészség

Állandó Tag
en hasznalok internetes oldalakat ismerkedesre(föelg hogy külföldön lakom,es itt nem ütközöm minden sarkon magyarokba sajnos)part nem ott talaltam viszont baratokat sokat!!!:)
A lenyeg hogy minel hamarabb talizz vele...mert lehet hogy a gep elött tök szimpi de aztan megsem mozgat meg benned semmit elöben...
Ez igazán jó tanács, teljesen egyetértek, nekem is hasonló a tapasztalatom.
 

kalitka

Állandó Tag
nekem is bejott.

bar volt minden, jo is rosz is, az aranyszabaly ugyanaz, ha elkezdesz irkalni valakivel, ugy finoman tobbszor kerdez ra valamire. ha eltero valaszokat kapsz, akor az a valaki hazudik, es akkor vagy rakerdezel miert hazudik vagy egybol befejezed vele.
ha nem, csalodni fogsz..
 

csepp2

Állandó Tag
Sziasztok!
Na en novellat irhatnek netes ismerkedesrol,legyen az chat'tarskereso,vagy valamilyen forum. A tapaszatalatom roviden tomoren megfogalmazva: eltuntek az emberi ertekek,erkolcsok. Ma mar szinte mindenki valamilyen homalyos indittatasbol kifolyolag olyan embert akar maga melle, akit a media sulykolt bele. Legyen szep,modell alkat,gazdag,sportos,stb.
Mara mar szamomra is tartalmat adott a kozmondas: Messzirol jott ember azt mond amit akar,tovabba, a hazug embert elobb utolerik mint a santa kutyat. En reszemrol feladtam a probalkozast,mar csak baratkozom,semmi tobb.
 
Oldal tetejére