Orbán Ráhel az út szélére dobta a szaros pelenkát Horvátországban

Tegnap történt az eset a horvát autópálya mellett.

Csodálatos képeket kaptunk Eszter nevű olvasónktól, át is adnánk a szót:

“Sziasztok!

A horvát tengerpartról tartottunk haza tegnap, megálltunk Horvátországban egy benzinkútnál az autópálya mellett. Megáll egy csodaterepjáró mellettünk, na ki száll ki belőle? A királyi pár, Récsöl és a Tiborcz-gyerek, alig hittem a szememnek. Ráhel már nagyon várandós a második babával.

Na de a lényeg: Ráhel tisztába tette a gyereket, majd fogta a szaros pelenkát és az út mellé dobta, miközben 20 méterre ott volt a kuka. Kiabáltam neki, hogy “az apád nem tanította meg neked a viselkedést?” Azt pampogta vissza, hogy nincs kuka.

A veszekedés hatására a bátor Tiborcz-gyerek nyúlként sprintelt a kocsi felé, de még így is sikerült lekapnom. Nagyon fel vagyok háborodva. Engem úgy tanítottak, hogy ha külföldre megyünk, illik vendégként viselkedni, és nem a szaros pelenkát a vendéglátóinknak az útra dobni. Ezért érdemes volt turizmus-vendéglátást tanulni Svájcban!”

És akkor lássuk a csodálatos képeket!

1. Ráhel az út szélére tart a csomaggal:

IMG-b8cc23cb99bbe88b8701c7cce03f66bc-V.jpg


2. Ráhel elhelyezi az ajándékot a magyar-horvát barátság jegyében:

IMG-c33dfb036e96a8364a5a3240c21dae40-V.jpg


3. Mint aki jól végezte dolgát:

IMG-4035a08d2085653ac2bea86c1f338f1a-V.jpg


4. Az ajándékcsomag:

IMG-3f398aa1f00cd609d3b2e8024c7a7b1c-V.jpg


5. A Tiborcz-fiú fedezékbe vonul:

IMG-7ea2567df85b8cf12a2749510a14e55a-V2.jpg


NYUGATI FENY
 
Hol vannak ilyenkor a testőrök? Vagy csak Magyarországon fenyegeti őket veszély?
Másrészt a szemét a képen szerintem jobbára csikk és papírzsepi... Dohányosok kényszervárakozója (pl. megálló) mindig tragikusan szokott kinézni...
 
Hol vannak ilyenkor a testőrök? Vagy csak Magyarországon fenyegeti őket veszély?
Másrészt a szemét a képen szerintem jobbára csikk és papírzsepi... Dohányosok kényszervárakozója (pl. megálló) mindig tragikusan szokott kinézni...
Csak míg a csikk vagy a papírzsebkendő az első esőben elázik és apró darabokra mállik szét, addig a pelenka lebomlási ideje 500 év!
 
Bennem csak az merült fel kérdésként, miért nem használt óvszert inkább?
*
Ami az óvszer használatot illeti, mármint a Tiborc gyereknek a szülei, de a miniszterelnök ÚR is húzhatott volna "bukósisakot" a büszkeségére, mert nem valami jól sikerültek ezek a gyerekek. A más lábán állni tudnak, de a sajátjukon? Egy kukát képtelenek megkeresni, arról már nem is énekelek, hogy meg is találni?
 
Nem tudom miről beszéltek..
A Gyurcsány a hibás!!! Olvastam a Prosti.Srácok VBT blogját...
Bedőltök mindenféle horvát újságoknak.. Na ne már, van rendes hívatalos tájékoztatás ma Magyarországon.. Sőt csak az..
Sajna az elnézést, ezt elnéztem, az már elfogyott..
azt hittem poénkodsz de megtaláltam a pesti prosti oldalán a VBT blogot
Valóban mossa a pelenkát illetve kavarja azt ami benne van.Igyekszik lehezudni a történtet
És a nyugati fény, illetve a haldokló nyugat számlájára írni és hogy Gyurcsány keze van a dologban
Miniszteri hivatalos mentegetődzés még nem jelent meg.
Mit műveltek a szarosok már megint?
 
Utoljára módosítva:
Hol vannak ilyenkor a testőrök? Vagy csak Magyarországon fenyegeti őket veszély?
Másrészt a szemét a képen szerintem jobbára csikk és papírzsepi... Dohányosok kényszervárakozója (pl. megálló) mindig tragikusan szokott kinézni...
Minek a testőr? Ők szedjék fel a pelenkát?
És mit akarsz mondani az egyéb apró szeméttel?
Mi alól ment az fel?
 
d19c129b-9122-4d43-bf68-b252e7cd11a5-jpeg.1619835

-
Amerikában a pelánkákra rá van irva, hogy a szemétbedobás elött a tartalmát a WC-be üriteni.
Amerikában azért van ráirva mert az emberek feledékenyek, ez a szabály Europában is érvényes.
Ezért nem értem miért gyüjti a miniszterelnök lánya a pelenkákat?
A csikkeket is összeszedhette volna, a maradékbol lehetett volna pár cigit sodorni.
-
Tulajdonképpen nem is az a probléma, hogy Orbán lánya ilyen takaros, sporolos vagy slampos.
-
Engem az háborit fel, hogyan veszi át az Orbán Klán az ország irányitását.
- Viktor az iskolatársaival az ország Vajdája.
- A fia egy saját egyházat alapit elsösorban serdülö gyereke számára, hogy idelyekorán Fideszre-nevelje öket
- A lánya, ahogy hallom a turizmust veszi a kezébe az egyik leg jövedelmezöbb bevételi forrás.
 
Ma hallottam unkatársamtól miért nem mennek már a megszokott szállásukra amikor Ausztriában síelnek.
Még pici volt a kisfiúk amikor elvitték magukkal, egy falusi házban volt a szállásuk, a felesége tisztába tette a babát, majd a pelust becsomagolta és bedobta a szemetesbe. A házigazda rászólt, hogy náluk ezt így tilos, a pelenka a veszélyes hulladékgyűjtőbe megy. Ha észreveszik a háztartási hulladék között megbüntetik őket. Aztán még hozzátette; ez nem Magyarország, itt külön gyűjtjük a szemetet. Azóta is szégyelli magát ha eszébe jut.
 
Van egy két éves hír Tiborcról
Összeköti a menekülés meg az hogy akkor még nem volt ismertség
Tiborcz István taxis kalandja
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István éjjel óta taxis körökben keringő kalandja.



t.jpg


A miniszterelnök veje, unokájának apja éjfél körül a családi vállalkozásban működő Fröccs Teraszról tovább indult az éjszakába - számoltak be többen is az esetről. Bevágta magát egy taxiba és bemondta az egyik margitszigeti szórakozóhely címét. A taxi ura ekkor megkérdezte, hol akar kiszállni, mert a szigetre nem hajthat be, mire érkezett a válasz, hogy a lehajtónál. A sofőr közlésére, miszerint ott is tilos a megállás, így folytatódott a párbeszéd:

- Állj csak meg ott, b….meg!

- De nem lehet, mert be van kamerázva, és én nem akarok szabályt sérteni - mondta ekkor még csendesen a „lebazmegelt” pilóta.

- Tudod b….meg, ki vagyok én?

- Nem b….meg, emelte meg a hangját ekkor már a sofőr is.

- Majd megtudod,ha kirúgatlak! - süvöltötte az ifjú nemes, vagy azért mert akkor vette agyra, hogy van e honban olyan ember, aki nem ismeri fel, vagy mert egyébként is régen elszokott attól, hogy neki valaki nemet mondjon.

- Szállj ki azonnal! - ordított ekkor már - átvéve a stílust - a vezető is, ettől a hangtól viszont Tiborc annyira berezelt, hogy majdnem kitépte az ajtót, úgy menekült.
--------------------------------------------
Különös dolgok történnek mostanság az országban, és nem csak az éjszakában, de a mindennapokban is, hiszen az új uralkodó osztály úgy érzi, már bármit megengedhet magának, csalhat, lophat, hazudhat, elfelejthet beírni az adóbevallásába csekélyke 1 milliárdot, nem kell megjelennie a kihallgatáson még akkor sem - sőt különösen akkor nem - ha az OLAF, az Európai Csalásellenes Hivatal kéri.
Elhajthatja az érdeklődő újságírókat, lenézheti, etetheti a választót, beépítheti a Város Ligetet, magánpénzzé konvertálhatja a közét, amely így „elveszti közpénz jellegét”, átépítheti a múltunka,t felülírhatja a történelmünket.

Egy szó, mint száz: elvesztették a veszélyérzetüket, és alulműveltségük folytán Petőfit sem ismerik, ezért - csak, hogy ne mondhassa senki, hogy nem tudott róla - álljon itt az alábbi néhány sor:

Petőfi Sándor

A nép nevében (részlet)
„Még kér a nép, most adjatok neki;
Vagy nem tudjátok: mily szörnyű a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?”

......................................................
És az idei a szaros pelenkáról
Tiborc István 2016-ban még nem volt országos ismert így nem tudhatta a taxis ki ül a kocsijában hát nem tűrte kirúgta
Ám Tiborc nagyon kerüli a nyilvánosságot
Ezt az alábbi képen is láthatjuk:
Miként menekül a szaros pelenkától amint észrevette a fotózást
IMG-7ea2567df85b8cf12a2749510a14e55a-V2.jpg
 
Tamás Gáspár Miklós (HVG):

"A baloldali attitűd lényege a – kivétel nélkül – minden ember egyenlő szabadságának és méltóságának védelme. Ez a politikai ellenfelekre is áll, és hatványozottan áll azokra, akiknek a politikai ellenfélhez fűződő viszonya tisztára magánjellegű. Ámde magát az ellenfelet se szabad dehumanizáló, lealacsonyító módon személyében támadni.

Tudom, hogy világszerte elterjedt dolog elcsórt levelek, lehallgatott magánbeszélgetések, lefotózott intim pillanatok közzététele az ellenfél lejáratása végett, de ennek a trendnek – az emberi méltóság vagy egyszerűen a jó ízlés és a jó modor védelmében – végét kellene szakasztani. Utálatos szokás, hogy némelyek hangrögzítővel a zsebükben beszélgetnek, majd milliókkal osztják meg a partnereik rút becsapásával, a bizalmukkal való visszaéléssel megszerzett információkat. […] Mintha feledésbe merült volna, hogy az indiszkréció morális és jellemhiba.

[…] [H]ogy az államvezető lánya mit művel az autópálya mellett, csak őrá, az útkezelőségre, a közlekedési rendőrségre, a környezetvédelmi hatóságra és a köztisztasági vállalatra tartozik, nem a sajtóra és nem a közvéleményre. Mint ahogy az se lehet ízetlen tréfák tárgya, hogy fiatal nő áldott állapotban van.

Mindez szégyenletes, és hozzájárul a politika maradékának a zülléséhez, és különösen rosszul illik a magát humanistának képzelő baloldalhoz és szabadelvűséghez, amelynek egyik hittétele – ha jól tudom – a privacy, azaz a magánélet, az intimszféra, az otthon sértetlenségének a védelme. Különösen élesen vetődik föl ez, ha gyerekekről is szó van. Ízléstelenség, de elvtelenség is bármely magánembernek – akkor is, ha a közéletben fontos szerepet játszó személyekhez fűzi magánjellegű, pl. családi kapcsolat – a minden fontosságot nélkülöző kis botlásairól a belegyezése nélkül adatokat közölni a nyilvánossággal, és elvszegés a sajtótól (különösen a baloldali és liberális sajtótól) az ilyesmit terjeszteni, fölfújni, világgá ordítani. S ha már valaki ezt mégis közölte, a többi újságnak, portálnak stb. kutyakötelessége volna lemondani az olcsó „sikerről”. Félrenézni, hallgatni."

Nem vagyok baloldali, de itt tökéletesen egyetértek TGM-mel. Nem ártana, a canada.hu-nak is tanulni belőle!
 
– Aki ember, Gyula, az mindig úgy cselekszik, mintha az egész világ – köztük a kis Kati is lesné, hogy mit csinál az a két legényke, aki egész nyáron annak a vén szamár Matulának a
keze alatt volt… Hát énrám szégyönt ne hozzanak!

Fekete István - Téli berek

Mindenki maga döntse el a továbbiakat.
 
– Aki ember, Gyula, az mindig úgy cselekszik, mintha az egész világ – köztük a kis Kati is lesné, hogy mit csinál az a két legényke, aki egész nyáron annak a vén szamár Matulának a
keze alatt volt… Hát énrám szégyönt ne hozzanak!

Fekete István - Téli berek

Mindenki maga döntse el a továbbiakat.
Számos történet létezik, amit mérlegelni lehet. Álljon akkor itt is egy (a Jn 8-ból):

Jézus kiment az Olajfák hegyére, majd kora reggel újra megjelent a templomban. A nép köré sereglett, s ő leült és tanította őket. Az írástudók és a farizeusok egy házasságtörésen ért asszonyt vittek eléje. Odaállították középre, és így szóltak hozzá: „Mester, ezt az asszonyt röviddel ezelőtt házasságtörésen érték. Mózes azt parancsolta a törvényben, hogy az ilyet meg kell kövezni. Hát te mit mondasz?” Ezt azért kérdezték, hogy próbára tegyék, s vádolhassák. Jézus lehajolt, és az ujjával írni kezdett a földön. De tovább faggatták, azért fölegyenesedett, és azt mondta nekik: „Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!” Aztán újra lehajolt, s tovább írt a földön, ők meg ennek hallatára eloldalogtak, egyikük a másik után, kezdve a véneken, s csak Jézus maradt ott a középütt álló asszonnyal. Jézus fölegyenesedett és megszólította: „Asszony, hova lettek? Senki sem ítélt el?” „Senki, Uram” – felelte az asszony. Erre Jézus azt mondta neki: „Én sem ítéllek el. Menj, de többé ne vétkezzél!”
 
Tamás Gáspár Miklós (HVG):

"A baloldali attitűd lényege a – kivétel nélkül – minden ember egyenlő szabadságának és méltóságának védelme. Ez a politikai ellenfelekre is áll, és hatványozottan áll azokra, akiknek a politikai ellenfélhez fűződő viszonya tisztára magánjellegű. Ámde magát az ellenfelet se szabad dehumanizáló, lealacsonyító módon személyében támadni.

Tudom, hogy világszerte elterjedt dolog elcsórt levelek, lehallgatott magánbeszélgetések, lefotózott intim pillanatok közzététele az ellenfél lejáratása végett, de ennek a trendnek – az emberi méltóság vagy egyszerűen a jó ízlés és a jó modor védelmében – végét kellene szakasztani. Utálatos szokás, hogy némelyek hangrögzítővel a zsebükben beszélgetnek, majd milliókkal osztják meg a partnereik rút becsapásával, a bizalmukkal való visszaéléssel megszerzett információkat. […] Mintha feledésbe merült volna, hogy az indiszkréció morális és jellemhiba.

[…] [H]ogy az államvezető lánya mit művel az autópálya mellett, csak őrá, az útkezelőségre, a közlekedési rendőrségre, a környezetvédelmi hatóságra és a köztisztasági vállalatra tartozik, nem a sajtóra és nem a közvéleményre. Mint ahogy az se lehet ízetlen tréfák tárgya, hogy fiatal nő áldott állapotban van.

Mindez szégyenletes, és hozzájárul a politika maradékának a zülléséhez, és különösen rosszul illik a magát humanistának képzelő baloldalhoz és szabadelvűséghez, amelynek egyik hittétele – ha jól tudom – a privacy, azaz a magánélet, az intimszféra, az otthon sértetlenségének a védelme. Különösen élesen vetődik föl ez, ha gyerekekről is szó van. Ízléstelenség, de elvtelenség is bármely magánembernek – akkor is, ha a közéletben fontos szerepet játszó személyekhez fűzi magánjellegű, pl. családi kapcsolat – a minden fontosságot nélkülöző kis botlásairól a belegyezése nélkül adatokat közölni a nyilvánossággal, és elvszegés a sajtótól (különösen a baloldali és liberális sajtótól) az ilyesmit terjeszteni, fölfújni, világgá ordítani. S ha már valaki ezt mégis közölte, a többi újságnak, portálnak stb. kutyakötelessége volna lemondani az olcsó „sikerről”. Félrenézni, hallgatni."

Nem vagyok baloldali, de itt tökéletesen egyetértek TGM-mel. Nem ártana, a canada.hu-nak is tanulni belőle!

Igazan?talan Rahel tanulhatna illemet divatkiralyno a sz@ros pelenkajaval.
TMG van az a penz amiert ugy beszel ahogy a szel fuj. Kar neki a szenyest mosni mert nem lesz tiszta hisz jobb helyeken a wc be huzak le a tartalmat es a szemetbe a pelust. Le kene irnia szakszeruen hamar ilyen jol ismeri a sz@rugyet hogy kell hasznalni a pelust.
Azt mit tanulhatnank akar Raheltol akar TMG tol mert meg amit allitott semmi se valt be, sot ossze-vissza beszel. Erdelybe se hajigaljak az ut szelere a pelenkakat.
Vedhetetlen ez a viselkedes. Minketten johetnek illemtanorara a Canadahunra.
 
Igazan?talan Rahel tanulhatna illemet divatkiralyno a sz@ros pelenkajaval.
TMG van az a penz amiert ugy beszel ahogy a szel fuj. Kar neki a szenyest mosni mert nem lesz tiszta hisz jobb helyeken a wc be huzak le a tartalmat es a szemetbe a pelust. Le kene irnia szakszeruen hamar ilyen jol ismeri a sz@rugyet hogy kell hasznalni a pelust.
Azt mit tanulhatnank akar Raheltol akar TMG tol mert meg amit allitott semmi se valt be, sot ossze-vissza beszel. Erdelybe se hajigaljak az ut szelere a pelenkakat.
Vedhetetlen ez a viselkedes. Minketten johetnek illemtanorara a Canadahunra.
Tudod Melitta, kár is bosszankodni, hisz bolond lukból , bolond szél...
Megmagyaráznák, hogy jellemtelen dolog aa nadrágzsebbe diktafonnal...magánélet védelme...
Szeretem, mikor megszólal a gödörből a lyuk!
Hogyan is került ki az öszödi és ki él abból a mai napig?
Torgyán Józsibának mikor fordult fel a gyomra? Mikor a fiát és menyét kezdték napi szinten támadni, mószerolni...
Vagy azt a szerencsétlent, aki egy erdőben sétált egy nővel, aki nem a felesége volt?
Hirtelen ez villant át az agyamon...
Aztán még idecitljuk a Bibliát is? Ám legyen.
Hogyan is van abban a Nagy Könyvben írva a szálka és a gerenda esete a szemben?

Ahogy írtad: szaros ügy ez az egész. Ezt nem lehet kimagyarázniuk.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,136
Üzenet
4,803,064
Tagok
615,781
Legújabb tagunk
Plastichfl
Oldal tetejére