Száműzik a dohányfüstöt

Hisztike

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezek nem minden dohányosra érvényesek, és az én véleményem az hogy vannak olyan dohányosok akik nem veszik figyelembe a nem dohányzókat. De vannak akik igen és azokkal ez meg kiszúrás.
Jó oké nem dohányzom már a BKV-megállóban, ha tömeg volt akkor is félre álltam mindig arrébb vonultam mert én mint dohányos én sem szeretem ha a pofámba pöfékelnek. A másik amire én nagyon mérges tudok lenni ha baba vagy gyerek van a környezetben és rágyújtanak akár anya, apa bárki. Már bocsánat de én oké hogy károsítom az egészségemet de nem gyújtok rá gyerekek között.
Rendben étterembe ne dohányozzanak, mert tény én sem dohányzom a lakásban, sőt a konyhában sem.
De azért a pubokban lehessen már. Legyenek dohányzó és nem dohányzó pubok, kocsmák szórakozó helyek.
 

fatóka

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért legyenek helyek ahol lehet dohányozni, ha adózol akkor amikor megveszed a cigit, akkor ne csak otthon tudd elszívni.
 

linnyvanity

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy-két kocsma megmaradhatna dohányzónak, bár éttermekből szerintem is jó ha kiszűrik a dohányzókat. Az étel nem illik össze a dohányfüsstel...legalábbis szerintem:) Főleg jó lenne, ha munkahelyeknél se lenne cigiszünet. Az, hogy fél óránként kiszalad az ember cigizni, aki meg nem dohányzik, az meg marad a helyén és dolgozik...(pl hostess munkáknál, fürdőkben, stb, stb.)
 

ani69

Állandó Tag
Állandó Tag
Való igaz a dohányzás tiltása nagyon megosztja az embereket. Én nem dohányzom, soha sem próbáltam ki. A gyermekem /19/ dohányozgat. Próbálom lebeszélni róla. Nem sok sikerrel. Nálunk szinte senki nem dohányzik.
Engem is nagyon zavar, hogy mint nem dohányzónak az orra alá füstölnek.
Mi lehet a megoldás?
 

liacska_

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez addig vita marad, míg lesznek dohányosok és nem dohányosok. Én nem cigizek, de igenis zavar, ha egy kávézóban vágni lehet a füstöt, nemhogy egy étteremben. Viszont, ha dohányoznék, engem is felháborítana, ha kiűznének valahonnan csak azért, mert cigizek...
 

liacska_

Állandó Tag
Állandó Tag
Amit elfelejtettem...
...az viszont felháborító, hogy egyesek a munkaidejük nagy részét egy félreeső helyen bagózással töltik!!! Ezt még szankcionálnám is!
Kocsmákban valóban maradhatna a dohányzás lehetősége, éttermekből én is kitiltanám, mert bagófüstben nem lehet jóízűen enni...
A kávézók vannak gondban, hisz sokaknak csak cigivel együtt esik jól a kávé...
 

ezmiez

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát eléggé bosszantó, hogy mindenhol a dohányosokra vannak tekintettel. Közben meg mi, akik próbálunk egészségesen élni, sokszor kénytelenek vagyunk szívni a cigifüstöt. :mad2:
 

funita

Állandó Tag
Állandó Tag
Én egyetértek a nemdohányzók védelmével, de a dohányzók kitiltásával nem! De talán visszajön a házibulik ideje! Mert én biztosan sehova nem megyek, ahol nem lehet rágyújtani!
 

Dönci53

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon örülök, hogy betiltják a dohányzást az iskola egész területén. Én itt vagyok érdekelt.Ha kinyitottam a dohányzó ajtaját, ha akartam ha nem, akkor is passzív dohányzóvá váltam.
 
Oldal tetejére