Szép is a szerelem

Virácska0 témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2008 Szeptember 9.

 1. nuckybaba

  nuckybaba Állandó Tag

  le írhatatlan érzés mikor melletted fekszik,átkarol,majd hallod ahogy dobban a szíve...<3
   
 2. cat34

  cat34 Állandó Tag

  Amiről a könyvek írnak és a filmek szólnak, sajnos az én életemből kimaradt. Van egy 15 éves kapcsolatom, az elején én is rózsaszín szemüvegen keresztül néztem a világot (nem volt nehéz 19 évesen). Amit régen szerettem benne - a segítőkészségét, az egyenességét - azt idővel már nem tudtam szeretni.
  A segítőkészségéből adódóan az ismerősök kihasználják. Az egyenessége pedig munkanélküliséghez vezetett (nem túl bölcs dolog pont a főnököddel szemben egyenesnek lenned). A magabiztossága és az egója nem ismer határokat - régen ezt is szerettem, most már csupán eltűröm.
   
 3. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  Eltűröd,mint embert,de már nem szereted,és ez később sem változik szerelemmé,sőt....:rolleyes:
   
 4. cat34

  cat34 Állandó Tag

  Ebben igazad van, már sosem fogok úgy érzeni iránta, mint amikor megismerkedtünk, de vannak olyan tulajdonságai, amelyeket nem nem fedeztem még fel más pasiban, és emiatt nem tudok elszakadni tőle.
   
 5. TH6777

  TH6777 Vendég

  pediglen az eddig iróttaid alapján...nem ártana inkább a benned lévő életenergiáidat....és valós érzéseidet olyan valakire forditani...aki értéket képvisel számodra...és ez a valaki éppen lehetsz Te önmagad is....
  sztem ez az el nem szakadás tőle...egyfajta kétszinűségre engedtetik következtetni...hiszen vagy szeretek valakit és ennyi...vagy nem áltatom magam egykoron átélt és megtapasztalt érzelmeimmel vele kapcsolatban...az az ami volt az elmult....mert ugye szeretni igazán és öszintén...csak egyképpen lehet....
  sztem fontos betudni...,hogy maga az életünk...nem ábrándokból és megannyi álomból áll....s mely álmaink beteljesülését keresgessük a másikban-másokban....különben is ha elveszitjük a számunkra jó dolgokat...csak akkor tudjuk meg igazi értékét....
  azért véleményem szerint...ahoz hogy másban felfedezzél hasonló dolgokat...,mint amelyeket egykoron éreztél-tapasztaltált...biza el kell szakadni a multtól amiben éltél...ahoz hogy lehessen új és szebb jövőd....

  "Álmodd, amit álmodni akarsz, menj oda, ahová menni akarsz, légy az, aki lenni szeretnél, mert csak EGY életed van és EGY lehetőséged, hogy meg tedd mindazt, amit meg szeretnél tenni!"

  az emberek változnak és mi magunk is...igy minden érzés más és más lesz....de egyedül lenni nagyon nem jó...pláne oly érzésekkel amik már réges rég a múlté....

  "A SZIGET...
  Volt egyszer nagyon régen egy sziget, ahol emberi érzések éltek: a Vidámság, a Bánat, a Tudás és még sok más, így a Szeretet is. Egy napon az érzések tudomására jutott, hogy a sziget süllyed. Ezért valamennyien előkészítették hajóikat és elhagyták a szigetet. Egyedül a Szeretet akart az utolsó pillanatig maradni. Mielőtt a sziget elsüllyedt, a Szeretet segítségért imádkozott.
  A Gazdagság egy luxushajón úszott el a szeretet mellett. Ő megkérdezte: Gazdagság, el tudnál vinni magaddal? Nem, nem tudlak! A hajómon sok aranyat, ezüstöt viszek, itt nincs már hely számodra!
  Így hát megkérdezte a Szeretet a Büszkeséget, aki egy csodaszép hajóval közeledett: Büszkeség, kérlek! El tudnál engem is vinni? Nem Szeretet, nem tudlak elvinni! ? válaszolt a Büszkeség, itt minden tökéletes, és Te esetleg árthatnál a hajómnak!
  Hát, a Szeretet megkérdezte a Bánatot is, aki éppen előtte hajózott el: Bánat, kérlek, vigyél el magaddal! Oh, Szeretet ? mondta a Bánat ? - én olyan szomorú vagyok, de egyedül kell maradnom a hajómon!
  A Vidámság is elhúzott a Szeretet mellett, de olyan elégedett és boldog volt, hogy meg se hallotta a szeretet kérését.
  Hirtelen megszólalt egy hang: Gyere Szeretet, én elviszlek téged! Aki megszólalt, egy öregember volt. Szeretet olyan hálás volt és olyan boldog, hogy elfelejtette megkérdezni az öreg nevét. Amikor földet értek, az öreg elment. A Szeretet úgy érezte, sokkal tartozik neki, ezért megkérdezte a Tudást: Tudás, meg tudod mondani, ki segített nekem?
  Az IDŐ volt, mondta a Tudás.
  Az IDŐ? - kérdezte a Szeretet.
  Miért segített rajtam az IDŐ?
  A Tudás válaszolt: Mert csak az IDŐ érti meg, hogy milyen fontos az életben a SZERETET!"
   
 6. cat34

  cat34 Állandó Tag

  Ez nagyon szép és igazad is van. Csak tudod a változtatáshoz is IDŐ kell.
   
 7. TH6777

  TH6777 Vendég

  nem nem...a változtatáshoz a sajád éned és saját akaratod kell...ezek a legfontosabbak...,ha a saját tudatalattidnak ezeket
  sugalmazod....akkor képes leszel változtatni...hiszen csak a saját
  akaratod és tudatalattid építi a testedet és lelkedet..., és meg is gyógyíthatja....gondold csak végig....maga a tökéletes egészség és tökéletes tudat az...,amellyel képes vagy változtatni azon amiken....és csak is a tökéletesség képzetével leszel képes....élni az életedet....,álomba ringatni boldogan mindennap önmagadat..., hiszen az emberek tudatalattija az ami....hűségesként engedelmeskedni fog...,
  minden ember a saját hajójának kapitánya...és nem az idő...a szél járása...ami az "útat" változatóssá teszi...,hanem az akarat...a kapitány akarata....,mert az agyadban megfogalmazódott dolgok...és a saját erődbe-magadba vetet hited az...ami képes arra rábirni...,hogy változtass...
   
 8. vandorlo24

  vandorlo24 Állandó Tag

  Azt hiszem mindent leírtatok, és semmit sem írtatok. Szépek az idézetek és mégsem érnek fel a szerelem érzésével. :D
   
 9. Napsugár30

  Napsugár30 Állandó Tag

  A szerelemnél fantasztikusabb dolgot még nem éreztem életemben... (valószínű a gyermek születése is ilyen, de azt még nem élhettem át). Nagyon jó érzés, mikor olyan jól eső gyomorremegésed van mindig, mikor találkozol a nagy Ő-vel. Régen nem hittem benne, hogy ez valóban igaz, de ha az ember akarja akkor megtalálja a neki szánt párját. Csodálatos érzés tudni, hogy szeretnek, szinte minden reggel jobban kezdődik. Jó odabújni, megsimogatni és megpuszilgatni valakit, akiről tudod, hogy Ő is ugyanaezt érzi. Szuper érzés... kívánom mindenkinek.
   
 10. szhofi

  szhofi Állandó Tag

  Érdekes kérdés a szerelem...sok mindent takar magában és mindenkinek mást jelent.Én csak egyet tudok mondani. Van egy férfi akibe szerelmes vagyok. És én ezt nem nevezném rózsaszín ködnek, ez ennél sokkal több. Másfél évig kerültük egymást a hátterünk miatt, de volt valami ami sokkal erősebb volt Bennünk ennél is...Rengeteg vágyakozás rengeteg sírás és rengeteg küszködés állt mögöttünk csupán mert hiányoztunk egymásnak. Egyikünk sem hitte volna hogy ez megtörténhet velünk. Imádom az összes hülyeségével együtt, ami nem is hülyeség csupán tükör amibe kénytelen vagyok belenézni és fordítva hiszen nem vagyunk tökéletesek.
  Én még férfit nem láttam így szeretni, ekkora őrülettel és tűzzel. Hatalmas benne a tisztelet és a ragaszkodás és a hűség. Megbízom benne teljes mértékben.
  Akármi történik, akármin kapunk is össze vagy vitatkozunk a vége akkor is az hogy este egymáshoz bújunk, összekapaszkodunk és nem tudjuk elengedni egymást. Ugyanúgy rajongok érte mint az elején és ugyanolyan büszke vagyok rá, minden miatt. És nagyon jó vele együtt élni.
   
 11. svi_system

  svi_system Új tag

  annyira kiábrándultam már belőle de mégis annyira nehéz elszakadni tőle
   
 12. harminc3

  harminc3 Állandó Tag

  Ettől a sok szép verstől már szerelmes is lettem :)
   
 13. Adry0417

  Adry0417 Állandó Tag

  Néha nyitva kell hagynunk az ajtót, engedni, hogy besétáljon rajta a legnagyobb álmunk. Talán egy férfi, vele együtt a szerelem, a boldogság, talán egy jó hír, amitől napjaink máshogyan telnek, talán egy barát, aki visszaadja mindazt, amit eddig az évek eloroztak. Talán besétál az egészség, fölszabadítva testünket a folytonos kíntól. Csak ne felejtsük el nyitva hagyni az ajtót, hisz mind várunk valamire! Mindannyian álmodunk.
   
 14. Adry0417

  Adry0417 Állandó Tag

  Két lélek és két ifjú szív.
  Van-e szebb,
  mint mikor egymást meglelik?
  Két lélek, amit a szeretet összeköt.
  Olyan kapocs ez, amely örök.
   
 15. Adry0417

  Adry0417 Állandó Tag

  Az életet véges végig együtt kell leélni,
  Úgy válik el mit ér a nő és a férfi.
  Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni,
  a szerelem dal, melyet együtt kell megírni.
   
 16. Adry0417

  Adry0417 Állandó Tag

  Arcod keresem


  Arcod keresem a naplementében,
  amit máshonnan látunk, te meg én.
  Neked az óceánról ragyog vissza,
  nekem a fák közt szűrődik át a fény.

  Arcod keresem a csillagok közt,
  amit együtt nézünk talán.
  A csillagokkal beszélek, és közben
  akaratlanul is, meg-megérint a magány.

  Arcod keresem az arcok közt, megtörve már,
  és e keresés közben más arcok találnak rám.
  De szemükbe nézve nem látok mást,
  csak egy arcot, egy látomást,
  melyet keresni fájó,
  mely szüntelenül, mindig szemem előtt lángol. . .
  A te arcod.
   
 17. Adry0417

  Adry0417 Állandó Tag

  "Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj, és megbánd.
  Szeresd azokat, akik jók hozzád.
  Felejtsd el azokat, akik nem.
  Hidd, hogy minden valamilyen okból történik.
  Amikor új esély adódik, két kézzel kapj érte.
  Ha ez gyökeresen megváltoztatja életedet, ne ellenkezz.
  Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni. "
   
 18. Adry0417

  Adry0417 Állandó Tag

  Homokba írtam kedvesem nevét,
  de jött a hullám s rajzom elsöpörte:
  leírtam újra minden betűjét,
  de jött a dagály s munkám eltörölte.
  Hiú ember, hiú vágy - szólt pörölve
  a lány - megfogni a pillanatot,
  hisz magam is így omlok egykor össze
  és nevemmel együtt elpusztulok.
  Tévedsz! - felelte: - híred élni fog,
  ami porba hal, az csak földi lom,
  szépséged a dalaimban lobog
  s dicső neved a mennybe fölírom.
  S ott szerelmünk, bár minden sírba hull,
  örökké él s örökké megújul.
   
 19. Adry0417

  Adry0417 Állandó Tag

  ". . . a Szeretet, mely nem múlik el soha. Mert túl van téren és idön.

  Mindegy, hol, vagy mikor látlak. Ha életemben csak egyszer, akkor is szeretlek.

  Nem kell veled élnem, nem kell naponta látni, érinteni, ölelni, simogatni téged.

  Elég, ha megpillantalak a vonatablakban.

  Vagy még annyi se kell. . . Csak tudni, hogy vagy. "
   
  tundusz kedveli ezt.
 20. Adry0417

  Adry0417 Állandó Tag

  A szeretet olyan, mint a kismadár,
  Mindenkihez utat talál.
  Szívünkre száll, nem válogat,
  Segít megtalálni az elveszett álmokat.
   

Megosztás