Szellemek, entitások

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy érdekes esetet szeretnék megosztani mindenkivel!Nemrég meghalt párom édesapja sajnos, pár napra rá történt egyszer, este mind a ketten néztük a
tv-t amikor kopogtattak az ajtón, nem értettem ki lehet az késő este, s mikor kimentem hogy ajtót nyissak, meglepetésemre nem volt az ajtó elött senki, ezért becsuktam és elindultam vissza a szobába, de épphogy elindultam megint kopogást hallottam ezért ismét elindulta az ajtó felé, de megint nem volt kin senki!Ekkor a párom ijedten remegve jött ki a szobából, ugy érezte mintha leült volna valaki mellé, és megfogta volna a kezét!Lehet hogy az édesapja üzenni akart neki valamit?Vagy talán csak érzéki csalódás lehetett???Nem értem minden olyan zavaros volt,kicsit ijesztő.Azóta 1x-2x
előfordult hasonló!Vajon a szellemeknek tényleg van befejezetlen dolga a földön, vagy csak üzenet a másvilágról??

Szia!

Szerintem csak el akart köszönni.
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
boom_2.gif
boom_0.gif
boom_0.gif
boom_9.gif


Geist300.gif
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Visszatérő lelkek és bolyongó szellemek

Mesékből, filmekből mindenki jól ismeri őket. A moziban látva a kísérteteket, kiválóan szórakozunk. Bár sejtjük: a valóságban is létezhetnek, megszállhatnak minket vagy otthonunkat,

Nincs is annál titokzatosabb és félelmetesebb jelenség, mint amikor éjszaka a néma csöndet padlórecsegés, ismeretlen zaj vagy éppen a szélcsengő hangja töri meg. A racionálisan gondolkodók ezeket a jelenségeket a hőtágulással, a légáramlatokkal és egyéb fizikai törvényszerűségekkel magyarázzák. De az ezotériával foglalkozók állítják, mindezek a minket körülvevő kísértetvilág jelzései. Mielőtt nagyon megijedne bárki, hozzáteszem, lehet is rá oka. Hiszen a szellemidézéshez értők szerint valóban léteznek lidércek, akik akár az egész életünket birtokolhatják, ha nem vigyázunk. Megnyugtatásként hozzáfűzték: az ördögnek titulált démonok szerencsére csupán nagyon ritkán jelentkeznek, a legtöbb halott lélek békés szándékkal közeledik az emberek felé. Az szintén biztatóan hangzik, hogy többségük elűzhető, amennyiben hozzáértő szakember veszi kezelésbe őket.
Miért jönnek, mit tegyünk ellenük?
- Szellemek tehát léteznek. Ezek az elhunytak lelkei, akik valami miatt visszatérnek a földre - magyarázta beszélgetésünk során Nagy Ágnes (Berill). O maga is foglalkozik "szellemirtással", emellett a Magyar Boszorkány Szövetség tagja. - Mielőtt azonban elűznénk a kísértetet, meg kell róla győződni, hogy valóban ott van-e az adott helyen, vagy pedig csak képzelődik a kliens. Először tehát mindig meg kell idézni a kísértetet, amit asztaltáncoltatással vagy más egyéb módszerekkel tehetünk meg. De mindenkit óva intenék attól, hogy otthon egyedül próbálkozzon mindezzel, mert ennek negatív következményei lehetnek. Előfordulhat, hogy egy ártó démont hív elő, és később nem tud megszabadulni tőle. A szelleműzéshez egyébként kell még néhány egyszerű kellék: füstölő, illetve gyertya. Ám hozzáteszem, ez a szeánsz korántsem hasonlít azokhoz, amiket manapság az amerikai filmekben láthatunk. Az idézés után kikérdezzük a szellemet. Megtudakoljuk, miért jött a mi világunkba. Sokszor szembesülünk azzal, hogy az illető nem fogadja el a halálának tényét, és ezért marad itt a lelke, esetleg abba a házba tér vissza, ahol elhunyt. A kísértetekkel való kommunikáció során az energiáinkat használjuk. A szakemberek feladata az, hogy megnyissák azt a kaput, amin az elhunyt lélek távozni képes a túlvilágba. Hiszen azt tapasztaljuk, hogy a legtöbben saját akaratuktól függetlenül ragadnak itt, és szeretnének elmenni, de nem tudnak. Akkor is el lehet küldeni őket, ha nem akarják. Ám úgy tovább tart, több hetet is igénybe vehet. De fontos tudni: a szellemek csak igen ritkán öltenek testet, és a sötétséget, a csendet kedvelik leginkább. Többnyire csak a jelenlétük érezhető, például, ha hűvösség csap meg minket, vagy furcsa dolgok történnek körülöttünk. Például ha magától lekapcsolódik a villany, vagy váratlanul leesik a könyv a polcról.

Kísértetek teljes nyugalomban
Sokan feledékenynek hiszik magukat, amikor nem azokon a helyeken találják meg a tárgyakat, ahová letették. Pedig lehet, hogy épp egy lélek akar üzenni nekik. Ha valahol rendszeresen megmagyarázhatatlan jelenségek történnek, mindenképpen gyanakodjunk arra: a túlvilág üzen. Amint a szellem kommunikálni akar valakivel, olyanokat tesz, amelyekből az illető gyanút fog.
Látni csak az fogja, aki rendkívül nyitott spirituálisan, de az ilyen ember ritka. Az elhunyt lelkek nemcsak éjszaka vannak köztünk, hanem napközben is. Ekkor nem érzékeljük őket, mert minden rajos, nagy a nyüzsgés.
A kísértetek érthetően azért jelentkeznek inkább sötétségben, mivel az üzeneteiket, jelzéseiket a nappali lármától mentes csendben könnyebben észrevesszük. Ezt persze ők jól tudják, és ki is használják.


Démoni erőktől vezérelve
Berill szerint az is előfordulhat, hogy valakit megszáll egy szellem, és az illető hangokat hall, illetve skizofrén tüneteket produkál. A szakember évente egy-két ilyen esettel találkozik, és mint mondja, képes segíteni a bajba jutott embereken.
- Ha valaki egyik napról a másikra megváltozik, úgymond kifordul önmagából, gyanakodni kell arra, hogy megszállta valami. A lidérc még utasításokat is adhat az embernek, amelyeket az végrehajt. Akibe beleköltözött, a tudathasadás tüneteit produkálja többnyire, ezért lényeges az illetőt először egy pszichiáternek megmutatni. Ugyanis lehet, valóban elmebeteg, és viselkedésének semmi köze az elhunytak kísérteteihez. Amennyiben ép a tudata, akkor mi segíteni tudunk rajta, de kell, hogy ezt ő is akarja. Tiszta pillanataikban a "megszállottak" felfogják, hogy mi történt velük, és általában igénylik a szakértelmünket. Azonban az ilyen szellemek elűzése eltarthat akár egy-két hónapig is. Hiszen először meg kell idéznünk őket, azt követően pedig meg kell tudnunk értetni velük, hogy jobb nekik a túlvilágon. A gonosz lelkek általában olyan embereket választanak ki maguknak, akik hasonlítanak hozzájuk. Amikor azt mondják valakire: megszállta az ördög, egygonosz szellem költözött belé valójában. Azonban ezutóbbi nagyon súlyos eset. Szerencsére ilyen elvétve akad. Egyébként az ördögűzés szintén olyan rituálé, amit a boszorkányhit szerint végzünk, ugyanúgy, mint ahogy a szelleműzést. Csak épp az ártó démonok két-háromszáz évvel ezelőtti időkből jönnek vissza.

folyt...
http://www.boszorkanyszovetseg.hu/oldalak/hirek.php?oldal=cikkek&lap=visszatero
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia.Nem nem volt érzéki csalódás és kérlek ne vedd ijesztőnek.A másik síkról nézve nyitott könyv vagyunk,minden gondolatunk érzésünk világosan "látszik".A Segítők is maximális figyelemmel kísérik a bánatos hozzátartózókat ez a "dolguk" és nagy nagy szeretettel teszik.Egy szeretetteljes megnyilvánulás és Hit átadás volt részükről.Lépj túl a gyerekkorunkban belénk nevelt,belénk rögzült káros torzító hiedelmeken.Mikor az édesapja feldolgozza a "helyzetet" Ők szelíden elindítják és kísérik tovább az "úton" hangsúlyozom a saját rezgésszintje szerinti úton.



Lépj túl a gyerekkorunkban belénk nevelt,belénk rögzült káros torzító hiedelmeken.

......És lépj be a Felnőttkor...fejlődésként megélhető hiedelem világába....a saját rezgésszinteden...az enyém valószinűleg túl alacsony...:)
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyógyítás a túlvilágról

Orvosi végzettség, egészségügyi ismeretek, megfelelő körülmények és steril felszerelés nélkül műteni és halálos betegeket meggyógyítani lehetetlenség - gondolhatnánk. Ám valakinek - Congonhas do Campóban - mégis sikerült
Modern világban élünk. Nap mint nap hallhatunk "csodákról" és különös esetekről. Valamit elhiszünk, valamit nem, de a legtöbbünket foglalkoztatják a misztikus, természetfeletti, paranormális esetek. Hogy miért? Mert az ember ösztönösen keresi a miérteket. A létről és a nemlétről, a kezdetről és a végről. Már, ha van ilyen, hiszen az élet egy nagy, végtelen körforgás.

Az alábbi eset kapcsán falba ütköztünk, ugyanis cikkünk főszereplője, a brazil José Arigo évtizedekkel korábban meghalt, és sírba vitte gyógyításának titkát. S hogy mi maradt nekünk? Hálás páciensektől és orvosoktól származó történetek, fényképek, videófelvételek és kutatási eredmények, amelyek mind azt bizonyítják: a szellemsebész nem hazudott, amikor azt állította, transzban operál. De hogy csinálhatta mindezt egy rozsdás ollóval, mindenféle orvosi képzettség nélkül? Válasz nincs. Mert biztosat senki sem tud.


A szobában gyertyák égtek. A rokonok és barátok csendben álltak a haldokló ágya körül. Megérkezett a pap, hogy feladja az utolsó kenetet a nőnek, akinek halála bármelyik pillanatban bekövetkezhetett. A rák előrehaladott stádiumban volt már, s szinte felemésztette a törékeny asszony méhét. Hirtelen egy fiatalember rohant ki a szobából, majd néhány másodperccel később egy óriási késsel a kezében tért vissza. Az emberek a meghökkenéstől szóhoz sem jutottak. José Arigo, a fiatal brazil férfi nem használt érzéstelenítőt, sem fertőtlenítőt, csak szúrt. A kést egyenesen a nő hüvelyébe döfte. Néhányat fordított a markolaton, majd a nő lábai közül egy véres, grapefruit nagyságú tumort emelt ki, amelyet a késsel együtt a mosdóba hajított. Arigo a székre rogyott, és zokogni kezdett.


Az emberek néma csendben álltak, valaki orvosért kiáltott. A vérzés azonban magától megszűnt, s a beteg jobban lett. A nem sokkal később megérkező orvosok nem találtak magyarázatot az esetre: a halálos beteg teljesen meggyógyult, Arigo pedig nem emlékezett semmire.

Szellemsebészet a túlvilágról
Arigo híre futótűzként terjedt, s az emberek messzi tájakról érkeztek, hogy részesei lehessenek a brazil médium beavatkozásainak. Akkorra ugyanis kiderült: az egyszerű, brazil férfi transzban operál. Betegei beszámolói és a korabeli feljegyzések szerint Arigo a műtét alatt németül vagy német akcentussal beszélt, és az 1918-ben elhunyt német orvos, dr. Adolphus Fritz szellemének nevezte magát.

A legtöbb beteget gyorsan és egyszerűen "operálta": sterilizálatlan konyhakéssel vágott ki daganatokat, csomókat, elhalt ereket és szöveteket, miközben betegei sem félelmet, sem fájdalmat nem éreztek. Meghökkentő módon a sebekből nem (vagy csak alig észrevehetően) folyt vér, s a beavatkozást követően a sebek extra gyorsasággal behegedtek. A műtét után a kést többnyire az ingébe törölte, és a következő beteghez fordult. Sokaknak el sem kellett mondaniuk a panaszaikat, hiszen Arigo egyszerűen rájuk nézett, és tudta, hogy mit kell tennie. Ilyen esetekben felírt valamilyen jól ismert kábítószert, és utasította a beteget, hogy az abnormális mennyiséget szedje be. S noha a tradicionális gyógyászat károsnak ítélte ezeket a gyógyszereket, a páciensek engedelmesen beszedték, és meggyógyultak! Ha hihetünk a korabeli írásoknak, Arigo több százezer beteget gyógyított meg alig 5 év alatt anélkül, hogy bárkinek ártott volna.

Az orvosok és kutatók szerint José Arigo transzban végezte a műtéteket, amelyek ideje alatt teste fölött teljes mértékben a korábban elhunyt dr. Adolphus Fritz vette át az irányítást. Arigo elmondása szerint a német orvos a jobb fülébe suttogta az instrukcióit, amit a betegekkel közölnie kellett.
Brazília nemzeti hőse börtönben
Arigo valóban transz-állapotban műtött, ám a beavatkozások végeztével nem tudta, mit csinált. Az újságok telis-tele voltak csodatételeivel és a gyógyultak beszámolóival. Arigo élete a hírverés és a sikerek hatására sem változott. Nem fogadott el pénzt vagy ajándékokat a gyógyításért. Nemzeti hőssé vált anélkül, hogy kérte volna, s híre hamarosan bejárta az egész világot. Orvoscsoportok, újságírók érkeztek, hogy fellebbentsék a titkot a nem ritkán puszta kézzel operáló gyógyítóról, de nem találtak semmit. Arigo nem csalt, nem volt szemfényvesztő, s talán épp ez rémítette meg a legjobban tanult kollégáit. Munkáját "pszichikus sebészi beavatkozásnak" nyilvánították, és a műtétekről készült felvételeket hosszasan elemezték, mindhiába.

Sikerei és jótéteményei ellenére a hatóságok nem nézték jó szemmel a tanulatlan, egyszerű parasztember felemelkedését, és illegális gyógykezelés vádjával 1956-ban letartóztatták. Noha százak tanúsították, hogy Arigo súlyos betegségből gyógyította meg őket, a szellemsebészt végül börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélték. A sors azonban közbeszólt, s bevonulása előtt az új, brazil elnöktől kegyelmet kapott.

Néhány évvel később azonban ismét bírák elé állították, és elítélték. Ezúttal azonban nem volt senki, aki megmenthette volna, így Arigo börtönbe vonult, hogy letöltse 16 hónapnyi büntetését. Fellebbezése nyomán később szabadlábra helyezték, majd ismét letartóztatták. Nem tudtak mit kezdeni a csodasebésszel, aki az őrök segítségével a börtönben is folytatta tevékenységét.

A bírák kétségei
Arigo ügyét egy katolikus bíró, Filippe Immesi vizsgálta, aki minél mélyebbre ásott az ügyben, annál kevésbé volt képes objektív ítéletet alkotni. Végül úgy döntött, személyesen is megnézi az eddig csak felvételeken és fotókon látott beavatkozásokat. Bár a bíró és ügyész kísérője álruhában látogatta meg, Arigo azonnal felismerte őket, és beinvitálta őket a "rendelőjébe". A hatóság emberei így közvetlen közelről lehettek tanúi a "műtétnek".
"Láttam őt, amint felemel az asztalról egy körömvágó ollót. Fertőtlenítés gyanánt a pólójába törölte, majd egy mozdulattal a nő szaruhártyájába döfte. Személyesen tartottam a beteg fejét, így közelről láthattam, mit csinál. A beteg nem érzett fájdalmat, még csak nem is pislogott. A hályog levált, s az egész beavatkozás nem tartott egy percig sem. A műtét végeztével Arigo halkan imát mormolt, majd a kezében tartott rongydarabon megjelent néhány csepp folyadék. A nedves ronggyal megtörölte a nő szemét, aki gyógyultan távozott"
Arigo gyógyító tevékenysége megkérdőjelezhetetlenné vált a bírák előtt is, ám nem tekinthettek el a törvény szabta korlátoktól. Hiába látták a gyógyult embereket, a hálát, és a soron következő betegek szemében csillogó reményt, Arigo-t el kellett ítélniük. A bíró azonban ekkor már Arigo mellett állt, és minden követ megmozgatott, hogy szabadon engedjék.
Kegyetlen vég
Arigo tudta, hogy meg fog halni, és azt is, hogy nem tehet ellene semmit. Ő, aki annyi embert visszahozott a halálból, nem segíthetett magán. 1971 januárjában, 53 évesen egy teherautó-balesetben vesztette életét. Titkát, amelyet Jézusnak és dr. Fritz-nek tulajdonított, örökre a sírba vitte. A róla készült fotók és filmek ugyan őrzik a csodát, ám a válasz mindörökre odaát marad.
Forrás és képek: Arigo
http://memoriaviva.digi.com.br/ocruzeiro/12121964/121264_1.htm
http://www.uri-geller.com/ps6.htm
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez volt az első esete, amiről írsz Barbi. José Arigo egy egyszerű származású brazil „orvos” volt, pályafutása úgy kezdődött, hogy egy méhrákban haldokló szenvedő nő láttán transzba esett, majd zsebkését beleszúrva a nőbe, kihasította belőle a daganatot. Vérzésnek nyoma sem maradt, a nő meggyógyult. Ettől kezdve sok száz műtétet hajtott végre, valamennyit mély transzba esve. Azt állította, hogy ilyenkor egy bizonyos rég halott Dr. Fritz operál őrajta keresztül, gyógyító erejét pedig Jézustól kapja. Filmre vették, amint révületben operál, és levetítették neki, amikor normál tudatállapotban volt. Azon nyomban elájult és eszméletét vesztette. :mrgreen:



 
S

Seth2

Vendég
Sziasztok.A minap elmentem könyvet vásárolni.Otthon vettem észre,hogy a könyv közepéből valaki kitépett jópár lapot.Úton visszafelé a bolthoz(hátha kicserélik)azon merengtem magamban,mi késztet embereket arra,hogy belerondítsanak mások szellemi termékébe.Vajon ha velük csinálják ugyanezt,akkor is jó mókának veszik?...Ja,hogy mi köze van ennek ehhez a Témához?Csak itt olvasgatás közben jutott eszembe,hogy én is írok valamit.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.A minap elmentem könyvet vásárolni.Otthon vettem észre,hogy a könyv közepéből valaki kitépett jópár lapot.Úton visszafelé a bolthoz(hátha kicserélik)azon merengtem magamban,mi késztet embereket arra,hogy belerondítsanak mások szellemi termékébe.Vajon ha velük csinálják ugyanezt,akkor is jó mókának veszik?...Ja,hogy mi köze van ennek ehhez a Témához?Csak itt olvasgatás közben jutott eszembe,hogy én is írok valamit.

Talán valamilyen számára nélkülözhetetlen információt tartalmaztak a lapok. :p
 
S

Seth2

Vendég
Valahogy nem jó ez, hogy valaki csak így el tud tűnni.:( Olyan rossz érzés az embernek, hogy bármi is történhetett.
Ez a történet viszont ide illene:

http://www.canadahun.com/forum/showthread.php?t=9908

Szia siriusB.

Való igaz,a második történet megállja a helyét itt.Vajon a hozzátartozó eszközölt változást ebben a síkban,vagy esetleg más entitások,érzékelve az "itt" maradtak lelki állapotát?Jelen síkunkra fókuszálva,nehéz eligazodni,tekintve a párhuzamos lehetséges valóságok színes összetett világát.Mindenesetre szép történet.
 
S

Seth2

Vendég
a szellemek vannak, ahol vannak, csak szerintem érzékelni nem mindig tudjuk őket...én akarni soha nem akartam látni, érezni őket, ez inkább megtörtént magától...tudom, vonzás törvénye...:mrgreen:
hát igen, valamiért biztos vonzódnak felénk, de ez nem tudatos bevonzás volt....már csak azért sem, mert ki a csoda szeretné, hogy kicsapkodják a biztosítékot, bekapcsolják éjjel a TV-t, felkapcsolják a lámpát, elpakoljanak tárgyakat, csörögjenek, zörögjenek, szuszogjanak, suttogjanak körülötte...stb....
tegnap pl. a számítógépem monitora ment tönkre...már volt ilyen 1 éve, akkor néhány nap alatt "megjavult", nem tudom most mi lesz....

Szia mirjam77.

Szerintem a Nálad tapasztalt dolgok nem a vonzás törvénye miatt vannak.Tekintve az embert mint sokdimenziós entitást,más síkokon mi is szellemként jelenünk meg.A külső ego és a belső én rezgésszintbeli összehangolódása által különleges képességekhez jutottál.Persze ez saját szemszögből nem mindíg tűnik áldásnak.Az általad itt leírt jelenségek mindegyikét más entitás okozza?A jelenségek köthetők fizikai helyhez?Egyenlőre ez a két kérdés merült fel bennem.
 
E

elke

Vendég
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/deoJUBW9CI8&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/deoJUBW9CI8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.A minap elmentem könyvet vásárolni.Otthon vettem észre,hogy a könyv közepéből valaki kitépett jópár lapot.Úton visszafelé a bolthoz(hátha kicserélik)azon merengtem magamban,mi késztet embereket arra,hogy belerondítsanak mások szellemi termékébe.Vajon ha velük csinálják ugyanezt,akkor is jó mókának veszik?...Ja,hogy mi köze van ennek ehhez a Témához?Csak itt olvasgatás közben jutott eszembe,hogy én is írok valamit.

Kedves Seth2 !

Egy fórum topikja, és egy könyv között párhuzamot húzni nem túl szerencsés szerintem.

A könyv valóban valakinek a szellemi terméke, egy topikot nem ilyennek gondolok.

Aki topikot nyit feltételezem, hogy azért nyitja, és azért fórumozik mert ráunt a lineáris közlésekre, és megszerette a véleménycsere dinamikáját.
Ha nem így gondolja akkor ..választhatná a saját maga által moderált Blog formát is.

Ha valaki akar írni a témákhoz egy-egy a saját lapot-hozzászólást...Irja...tegye....ettől lesz színes a történet...a lapok kitépése a moderátorok dolga.


üdv:ashanti
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia mirjam77.

Szerintem a Nálad tapasztalt dolgok nem a vonzás törvénye miatt vannak.Tekintve az embert mint sokdimenziós entitást,más síkokon mi is szellemként jelenünk meg.A külső ego és a belső én rezgésszintbeli összehangolódása által különleges képességekhez jutottál.Persze ez saját szemszögből nem mindíg tűnik áldásnak.Az általad itt leírt jelenségek mindegyikét más entitás okozza?A jelenségek köthetők fizikai helyhez?Egyenlőre ez a két kérdés merült fel bennem.
szia Seth:)
akikkel eddig kapcsolatba kerültem/kerültünk a családban, az nem ugyanaz az entitás volt....vagyis, hogy érthetőbb legyen, egy ideig érzékeljük ugyanazt a lelket, akkor az továbbáll, aztán megint felbukkan valaki, ő is ott van egy ideig....minket ez nem nagyon szokott zavarni, kivéve az a szellemfiú, aki a fiamra ragadt a topik indítása idején, mert ő valamiért nagyon tudott hatni a fizikai síkra és ez már zavaró volt....
de amikor csak látni, érezni lehet őket, az abszolut megszokott nálunk...szilveszter napján is fotóztunk egy entitást, aki a lépcsőházban szokott "csövezni", a párom észlelte, gyorsan lefotózta...
a helyek ahol érzékeljük őket, az sem kizárólag a lakás, írtam már nektek, hogy sokszor a munkahelyemen is érzékelem, hogy ott vannak és máshol is...pl. liftben, előadás alatt.stb.

érdekes, amit írsz, hogy a külső egó és a belső én rezgésszintbeli összahangolódása által észlelem őket...amióta a vipasszanat ismerem, azóta sokszor érzem, mintha a személyiségem egy "nem lényeges körülmény" lenne...szándékosan nem azt írtam, hogy az egóm, mert az sokakat zavarna tudom, ha ilyet leírnék, de a mindennapjaimat képes vagyok egótlanul élni és nekem ez a harmónia....nem akarom, hogy az elmém irányítson...:)
 
S

Seth2

Vendég
szia Seth:)
akikkel eddig kapcsolatba kerültem/kerültünk a családban, az nem ugyanaz az entitás volt....vagyis, hogy érthetőbb legyen, egy ideig érzékeljük ugyanazt a lelket, akkor az továbbáll, aztán megint felbukkan valaki, ő is ott van egy ideig....minket ez nem nagyon szokott zavarni, kivéve az a szellemfiú, aki a fiamra ragadt a topik indítása idején, mert ő valamiért nagyon tudott hatni a fizikai síkra és ez már zavaró volt....
de amikor csak látni, érezni lehet őket, az abszolut megszokott nálunk...szilveszter napján is fotóztunk egy entitást, aki a lépcsőházban szokott "csövezni", a párom észlelte, gyorsan lefotózta...
a helyek ahol érzékeljük őket, az sem kizárólag a lakás, írtam már nektek, hogy sokszor a munkahelyemen is érzékelem, hogy ott vannak és máshol is...pl. liftben, előadás alatt.stb.

érdekes, amit írsz, hogy a külső egó és a belső én rezgésszintbeli összahangolódása által észlelem őket...amióta a vipasszanat ismerem, azóta sokszor érzem, mintha a személyiségem egy "nem lényeges körülmény" lenne...szándékosan nem azt írtam, hogy az egóm, mert az sokakat zavarna tudom, ha ilyet leírnék, de a mindennapjaimat képes vagyok egótlanul élni és nekem ez a harmónia....nem akarom, hogy az elmém irányítson...:)

Értem.Tehát a valóság más síkjait nem csak adott helyen érzékelitek,amiből kiderül,hogy nem egyszerűen egy ponton lévő dimenzió átszivárgásról van szó,hanem ahogy írod ez személyiségetek adottsága.Jönnek a kérdések már megint. :) Vajon mindegyik entitás "halott"?-tekintve sokdimenziós lényünk töredékeinek más valóságsíkokon végzett tevékenységét.Mint ahogy mi is bizonyos síkokon szellemként jelenünk meg.Gondoltál már rá,hogy megpróbáld megnyitni a kommunikációs csatornát feléjük?Na persze könnyű így kívűlállóként elvonatkoztatni az általatok tapasztaltaktól.
 
E

elke

Vendég
Sziasztok,
entitások...szellemek...léteznek vagy egy másik dimenzió?....nos a szellem az számomra halott....lélek? No mindegy létezik...dimenzió...síkok...léteznek...számomra...még démonok is...bár van aki szerint nem léteznek...nos az elme játéka?...a psyché deformitása?....a teremtés?...egyéni vagy kollektív hiedelemvilág? Olyan mindegy, számomra...kiválogatni hogy mi micsoda...tökéletes a "belső iránytű"
Kommunikálni pedig azzal lehet (mindegy micsoda) aki "szóbaáll velünk":p
 
Oldal tetejére