Szellemek, entitások

timeless

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!!!!

Pont ez az amit mi szeretnénk,hogy az ilyen eseteket ,akikkel ilyen dolgok történnek legyen lehetőségük elmondani.Mi a/a párommal/2000óta foglalkozunk a szellemvilággal.Tanultuk a velük való kommunikációt és a mi életünket ők segítik a mai napig.Mondhatni ez a sorsunk,hogy velük dolgozzunk.:)Többféle entitás létezik.Ha valaki esetleg nem érti vagy nem tudja mi történik nagyon szívesen segítünk.Sztem privibe vagy itt írjatok ha gondoljátok.Üdvözlettel:Attidil

Szia Attidil!

Egy tiszteletteljes Uriember szerettte volna felvenni veled a kapcsolatot...Engem kifejezetten erdekelne a tortenet.

2010-03-22, 11:20 PM

blessing
timeless
 

Attidil

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!!!

Bocsánat ,ahogy tudok írok,csak nem nagyon voltam itthon és sok a dolgom!!!Az úriembert sem feledem!!Köszönöm.Jelentkezem soon.

:)
 

Vicamici

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :) Új vagyok itt. Még nem tudtam mindent elolvasni. Örülök, hogy mertek ilyen témákról beszélgetni.
Engem nagyon érdekelne az asztrálutazás és az, hogy ki hogyan éli meg az ilyesmit. Mit érez, amikor elhagyja a testét? Látok, hallok ezt-azt-amazt, de még sok bennem a félelem. Azt mondja meg valaki, hogy kell nem félni? :) Nálam is van egy "lakó". Nem okoz gondot. Van egy virágom, amit nagyon szeret. Időnként megérinti, megsimogatja. Mi meg látjuk, ahogy mozognak a levelek. Több helyre eltettem már, de mindenhol hasonló dolgot művel. Nincs huzat, meg ilyesmi. Egy látó azt mondta, valami angyalféle fénylényecske és nagyon szereti azt a virágot.
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :) Új vagyok itt. Még nem tudtam mindent elolvasni. Örülök, hogy mertek ilyen témákról beszélgetni.
Engem nagyon érdekelne az asztrálutazás és az, hogy ki hogyan éli meg az ilyesmit. Mit érez, amikor elhagyja a testét? Látok, hallok ezt-azt-amazt, de még sok bennem a félelem. Azt mondja meg valaki, hogy kell nem félni? :) Nálam is van egy "lakó". Nem okoz gondot. Van egy virágom, amit nagyon szeret. Időnként megérinti, megsimogatja. Mi meg látjuk, ahogy mozognak a levelek. Több helyre eltettem már, de mindenhol hasonló dolgot művel. Nincs huzat, meg ilyesmi. Egy látó azt mondta, valami angyalféle fénylényecske és nagyon szereti azt a virágot.

Szia Vicamici!
Asztrál utazással kapcsolatban
ITT kapsz választ a kérdéseidre, és olvashatsz is másokkal történt esetekről.
TK-nak van külön honlapja ( az itteni fórumán kívül is)ezzel a témával kapcsolatban.
 

Mr.Giovanni

Állandó Tag
Állandó Tag
szivesen olvasnék a történeteitekröl...nekem sajnos nincs,és ki hogy itéli meg h van-e vagy nincs az az ö dolga.be másolok egy kettöt..

Hm hol is kezdjem. Talán ott, hogy velem kiskorom óta fura dolgok történnek, olyanokat látok amiket mások nem, és olyanokat hallok amiket rajtam kívül senki.
Még mikor egészen kicsi voltam, na jó annyira nem, talán 7-8 éves, kertes házban laktunk. Szép nagy ház volt, de ez lényegtelen :) Ha beléptünk a bejárati ajtón, egy folyosóra értünk aminek a végén volt a nappali, mellette mindkét oldalon szobák.
Én a nappaliban ültem a kinyitható kanapén, ami franciaággyá volt alakítva, nem volt alja hanem 4 lábon állt. Azt hiszem tv-t néztem vagy vártam anyát, már nem emlékszem pontosan, a lábamat meg lelógattam az ágyról. Egyszercsak éreztem hogy egy kéz kulcsolódik a bokámra és erősen megszorítja. Le akart rántani az ágyról. Annyira megijedtem hogy még sírni is elfelejtettem egy percig. Üvöltve rohantam a másik szobába, de gondolhatjátok senki nem hitt nekem:S
Azóta soha de soha nem lógatom le a lábamat semmilyen ágyról, még a sajátomról sem!
És ez csak egy történet a számtalan közül!

Ez a különös dolog is ugyanabban a kertes házban történt, azzal a különbséggel hogy most idősebb voltam. Talán 9-10 éves, azt hiszem, de nem biztos. :)
Kint játszottam a kertben és már igencsak besötétedett, ezért befelé igyekeztem, nem akartam a sötétben kint maradni. Ahogy beléptem a bejárati ajtón, egy alakot láttam a folyosó végén. Tudtam hogy nem anyuék azok, hiszen ez egy férfi lehetett, igaz az egész alak sötét volt, így az arcát nem láthattam. (Megjegyzés, anya és apa már rég elváltak, így férfi nem élt velünk, az egyetlen hímnemű egyed az öcsém volt :) )
Tudtam hogy engem néz, de ahogy észrevette hogy én is őt nézem, elsuhant a kisszobába, majd eltűnt. Sírva szaladtam be a nagyimhoz, de ő átnézte a házat és nem látott senkit. :S

1-2 év múlva, arra jutottunk hogy az a ház túl nagy nekünk, ezért panelba költöztünk. Éltem iskolás éveimet, és el is feledkeztem az alakról, talán a sok tanulnivaló és a barátok miatt. :)
Így is maradt egészen 4 évvel ezelőttig (22 éves vagyok:))
Egyik nap lefeküdtem aludni, nagyon álmos voltam már de nem tudtam elaludni. Az ágyam az ablak alatt van, szemben a gardrobbal, ahol nincs ajtó. Épp a báránykák számolgatásával voltam elfoglalva, mikor láttam hogy valaki kijön a gardrobból és távozik a másik ajtón, ami persze csukva volt. Láttam az egész alakot, férfi volt, nadrágot, fehér polót és baseball sapkát viselt. Nem nézett rám, csak távozott.
Azonnal felkapcsoltam a lámpát, persze senki nem volt ott. Nagyon megijedtem, még azelőtt soha nem láttam ennyire tisztán, ennyire életszerűnek. Felkapcsolt villany mellett sem mertem elaludni.

Történtek még furcsaságok, de azok nem voltak olyan nagyok hogy emlékezetesek maradjanak. Persze emlékszem rájuk, de nem érdemes azokat leírni, akkora dolgok azért nem voltak :D
Szóval ez nem is olyan rég történt, szintén elalvás előtt. :)
Lefeküdtem hogy végre elaludjak, mikor már majdnem sikerült éreztem hogy valami megsimogatja a hajamat. Rögtön kinyitottam a szememet, és egy kezet láttam távolodni tőlem. Semmi más nem volt, csak egy kéz.
Felnyomtam a villanyt és eltűnt. Csak megsimogatott, semmi mást nem csinált(hál istennek, mert biztos hogy ott haltam volna meg :))majd mint aki jól végezte dolgát, eltűnt :)
Kicsit megijedtem igaz, de nem kerítettem neki nagy feneket. Már megszoktam, de ez nem azt jelenti hogy megengedett a tapizás :D
Talán furcsa néhány embernek aki elolvassa a történeteket, hogy kicsit viccesen fogalmazom meg őket. Hát igen, tényleg így van, de már hozzájuk szoktam valamennyire, mármint a látogatókhoz :) Ezért nem dramatizálom túl.
Így van jól, ahogy van :)

Ez úgy 2 hete történhetett, saccper akörűl :)
Elnyomtam a tv-t mert valami hülyeség ment benne és én nemigazán voltam rá kíváncsi. Igaz, álmos se voltam, de inkább lefeküdtem minthogy pusztítsam az agysejteimet :D
Befelé fordultam a fal felé, úgy jobban szeretek aludni. Már vagy 5 perce csukva lehetett a szemem, mikor éreztem hogy megint simogatja valaki a hajam. Meg akartam fordulni, és láttam hogy egy fekete alak térdel felettem. -ahogy meg mozdultam, ő leugrott az ágyról és eltűnt. Megijedtem, pedig nemegyszer láttam már őt, de eddig ilyet még nem csinált.:S
Alig bírtam elaludni utána, féltem megint visszajön. De hajnalban a fáradság győzött, és elaludtam végre :)

Mostanában, hangokat hallok, amik a nevemet suttogják. Legelőször férfi hang volt, és én azt hittem hogy az öcsém, még le is szidtam hogy miért nem hagy békén, ne szólítgasson, de mondta hogy nem ő volt. Aztán később eltűnt a hang és átvette egy női. Gyönyörű hangja van, nem ijesztő inkább szépen csengő :)
Majd később a hanghoz illetve a hangokhoz alakok is kapcsolódtak. Aludtam egyik este, és arra keltem hogy az ágyam széle besüpped és valaki simogatja az arcom. Kinyitottam a szemem és megláttam egy gyönyörű nőt, aki az ágyamon ült, fölém hajolva és engem simogatott. Hófehér volt mindene és kedvesen mosolygott rám ahogy észrevette hogy őt nézem. Én is rámosolyogtam, hiszen tudtam nem akar nekem ártani. :)
Elnéztem a szekrényem felé, ahol megláttam a fekete alakot aki engem nézett, ő nem jött oda gondolom nem akart megijeszteni. :) Az az alak volt, aki múltkor fölém térdelt, gondolom elszégyelte magát amiért megijesztett legutóbb, és inkább csak tisztes távolból figyelt minket.
Ahogy a gyönyörű nő simogatott, el is aludtam hamar, és mire reggel felkeltem már egyik sem volt ott. De tudom nem akarnak bántani, még a férfi sem hiszen ő régebb óta van velem, mint a nő csak nemtudta hogyan is közelítsen :) Ő volt az aki a régi kertes házunkban a folyosón engem nézett, vagy aki távozott a gardrobból és aki nem is olyan rég fölém térdelt az ágyon :)
Remélem nem kiabáltam el, és tényleg nem akarnak ártani nekem, én úgy érzem hogy nem :)
 
T

T.K

Vendég
Helló!
Nem rég beszélgettem egy barátommal, már régebben leszálltam az idézgetés témáról, és sok mindent elfelejtettem ezzel kapcsolatban, illetve hiányossá váltak alapvető ismereteim.

Szóval

Hogyan lehet védekezni? Mi bizonyul hatásosnak egy hozzá nem igazán értőnek.

Az idézés során tudtommal bármi jöhet. Ez így van?

Általában őszinte e a megidézett, vagy szeretnek
szórakozni? Én úgy tapasztaltam igen

Mennyire veszélyes?
Mennyire tudnak ártani? Milyen formában?
Megtudnak ölni?
Milyen eseményekkel járhat egy idézés, amely biztos nem a környezet, vagy az egyén befolyása miatt történik.
Rá tudnak e akaszkodni egy emberre e során?
Lehetséges e hogy ha valami gonosz jön elárulja a nevét?

Kérlek segítsetek, hogy jó tanácsokkal és figyelmeztetéssel láthassam el a barátaimat.
köszönöm
Ági<qtlend></qtlend><qtlend></qtlend><qtlend></qtlend>

<qtlbar id="qtlbar" dir="ltr" style="display: inline; text-align: left; line-height: 100%; padding: 0pt; background-color: rgb(236, 236, 236); -moz-border-radius: 3px 3px 3px 3px; cursor: pointer; z-index: 999; left: 38px; top: 666px; opacity: 0.9;">
copy.png
favicon.ico
favicon.ico
favicon.ico
favicon.ico
<iframe id="qtlframe" src="" style="display: none; border: 1px solid rgb(236, 236, 236); background-color: white;"></iframe></qtlbar>

Nem gyözöm hangsulyozni, hogy a szellemidézés nem játék.
Nem akarok tanácsokat adni, mert nem a védekezés a megoldás hanem az, hogy nagy ivben elkerüljünk mindent, ami szellemidézgetésekkel kapcsolatban van.
Nagyon komoly hatásai és következményei vannak.
És sajnos ezt senki nem hiszi el.
 
E

elke

Vendég
Elhisszük. Nagyon is elhisszük.
Mi van azokkalakik nem idéznek szellemet és azok mégis ott vannak és rendetlenkednek ?
 
T

T.K

Vendég
Elhisszük. Nagyon is elhisszük.
Mi van azokkalakik nem idéznek szellemet és azok mégis ott vannak és rendetlenkednek ?

A szellemek létét tudomásul kell vennünk. mert akár hiszünk bennük, akkár nem, még léteznek rajtunk kivül.
Az egyik dolog a bevonzásuk, a másik pedig az észlelésük. Két különbözö dolog.
De lehet ezek ellen is védekezni a megfelelö módszerekkel.
De az elsö lépés mindig felismerni a jelentöségét, a jelentését.
Nem véletlen, hogy pont a mi lakásunkban (környezetünkben) probálnak meg megnyilvánulni.
Ezen esetekben pedig "szakemberhez" kell fordulni.
 
E

elke

Vendég
Milyen szellemek vannak?
Honnan lehet felismerni, hogy szellem van a környezetünkben?
 
T

T.K

Vendég
Milyen szellemek vannak?
Honnan lehet felismerni, hogy szellem van a környezetünkben?


Elöször is tisztáznunk kell a szellem fogalmát.
Azokat a halottakat nevezünk szellemeknek, akik a tudati fejlödésük szintjén csak az asztrális sikig jutnak el.
És innen azután a karma vagy a reinkarnácio törvényei alapján újjászületnek.
Sokszor a tudatot is a szellem szóval szokták értelmezni.
Nos nem minden meghalt jut el az asztrál sikig (a fénybe), hanem itt maradnak a köztes létben.
A köztes lét egy olyan tudati sik, ami a rezgésével a legközelebb áll a fizikai sik rezgéséhez, de annál sokkal magasabb (finomabb).
Nos hogy sokan miért nem jutnak az asztrális sikig, azt nem szeretném részletezni, de általában a szeretet, a hit és a bizalom hiánya az oka (de még van nagyon sok más ok is)
Nos ezek az "itt" maradt szellemek különbözöek lehetnek (ugyan úgy mint itt a földi sikon is az emberek) van köztük jó indulatú, de van nagyon sok rossz indulatú szellem is, akik különbözö okok miatt megprobálnak ránk és a környezetünkre hatni. Sokan az energiánkból élnek, sokan pedig megprobálnak minket negativ vagy pozitiv irányban befolyásolni. Ha megnyilunk az energiánkkal a számukra (ezt képesek érzékelni), akkor a negativ energiájukkal hatással lehetnek ránk ( sok esetben ezt hivják megszállásnak).
A megszállás skálája nagyon széles, az enyhe befolyásoktól kezdve a súlyos pszichikai betegségekig minden beletartozik.
Sokan alábecsülik ezeket a hatásokat és nem is hisznek benne.
Szellemtáblákkal és különbözö szeánszokkal játszogatnak, vagy az unalom miatt vagy azért, hogy megprobáljanak egy elhunyttal felvenni a kapcsolatot.
És ennek sokszor súlyos következményei lehetnek, mert nem az jön be akivel beszélni szeretnének, hanem esetleg egy rosszindulatú szellem, aki rögtön kihasználja, hogy megnyiltak az energiája felé.
Sokszor elöfordul, hogy más jelentkezik és kiadva magát a keresett szellemnek, félrevezetheti a szeánsszal foglalkozókat.
A testkilépésnek is van egy tudati fázisa, amikor érzékelhetjük ezeket a szellemeket vagy hangok vagy más formában.
Amikor az asztráltest még nem szakadt le teljesen a fizikai teströl, akkor még az éteri testünk aktiv és az éteri testünkkel tudunk ilyenkor a köztes térböl jövö hangokra reagálni is.
Ez persze semmi veszélyt nem rejt magában csak néha érdekes vagy kellemetlen is lehet.
A szellemek felismerése különbözö lehet. Van aki ilyen képességekkel rendelkezik, pl medium vagy látó. A szellemek érzékelése (látása) a homlokcsakrával történik.
Vannak akik csak a negativ (vagy pozitiv) energiát érzékelik, de nem látják a szellemeket.
És vannak akik csak beképzelik, hogy valamit látnak vagy hallanak.
Sokan vissza is élnek ezzel (sok médiumnak magát nevezö) és drága pénzekért hülyitik a szegény segitségre vágyokat.
Ezek szellemidézöknek nevezik magukat, akik azt hangoztatják, hogy képesek a szellemvilággal a kapcsolatot felvenni.
És azután drága pénzért mesékkel áltatják a kuncsaftokat.Sajnos nagyon sokan hisznek az ilyen embereknek, mert nem tudják az ellenkezöjét bebizonyitani.
 

Attidil

Állandó Tag
Állandó Tag
Ismét csak a negatív és a negatív a szellemvilágról.Nem a védelmembe szeretném venni a szellemvilágot,ami azért igen széleskörű .,de nekem ,nekünk a szellemek segítettek és segítenek a mai napig.Az tény ,hogy hozzá nem értve ,szabályokat nem ismerve lehetnek kellemetlen élmények.Akik ilyen formában lépnek kapcsolatba velük ,azok ne csodálkozzanak.De van ennek másik,pozítiv oldala is.Arról sajnos nemigen hallani.Azt hogy milyen okok tartanak vissza szellemeket ,az azért más megvilágításba helyez dolgokat.
Az asztrálutazás amit tafolyamon is hírdetnek ugyanolyan veszélyes lehet.Az hogy ki mit tud és mit kér érte ez egyrészt nemcsak a szellemes kóklerekre vonatkozhat,hanem mindeféle "ezotériában"jártas emberkékre.Mindenhol vannak ilyenek sajna,és az a lelkiismeretükre van bízva mit és hogyan tesznek meg.Ezen hosszasan ellehetne filozófálgatni.A gondolat és a szándék nagyon fontos.Ezért jó ha mernek beszélni az emberek ilyen dolgokról,csak sajna sokan inkább hallgatnak ,külömböző oknál fogva,és lehet hogy ezáltal nagyobb lesz a baj,mintha beszélne róla.Sajnos az emberek nagyon befolyásolhatóak.


" Az ember még az életet sem ismeri; hogyan akarja ismerni a halált? "




Tisztelettel:Attidil
 

pucu

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlök mindenkit!

Tanácsot, illetve segítséget szeretnék kérni.

Elöljáróban.
Soha nem idéztem szellemet, nem is akarok, nem értek hozzá, és tisztában vagyok a veszélyeivel, következményeivel.
Tudom, hogy van szellemvilág. Találkoztam több elköltözött szerettemmel, meglátogattak "induláskor". Ezek az élmények nem voltak félelmetesek, inkább megnyugtatóak, felemelőek, szépek.

Amit leírok most, NEM ÁLOM.

Sajnos van ijesztő élményem is. Részleges testből kilépés pl. Nem tudom tudatosan kezelni a dolgot, többször, spontán történt és mindig megrémített.
Pedig akkor és ott pontosan tudom mi történik velem.

A másik dolog...
Ez sem először történt, de most nagyon "betalált". Ugyanabban az állapotban történik, mint a búcsúzások illetve a kilépések. Az ébredés környékén, akkor, amikor a szellemem, tudatom előbb ébred, mint a testem. Teljesen éber vagyok,mindent látok magam körül, de a testem nem működik, bármennyire is akarnám irányítani.
Így történt ezen a héten, hogy érzékeltem, valaki bejött a szobába.
Szólítottam, mert nem láttam, csak érzékeltem, hogy ott van. Járkált, hallottam a lépéseit, a padló nyikorgását. Nem válaszolt, a jelenléte fenyegető, a kisugárzása kimondottan rosszindulatú volt. Féltem tőle.
Rákiabáltam, mert elindult nagy lendülettel a galéria lépcsője felé, -fent aludtam- és ahogy ilyen helyzetben szoktam, ébreszteni próbáltam a testemet. Amikor fenyegetően rákiáltottam, hátrahőkölt. Nagyon nehezen, zihálva és halálra rémülten tértem vissza a testembe. Aki a szobában volt lassan visszahúzódott és eltűnt. Ilyen jelenlétek sokszor vannak, de nem ilyen erős és nem ilyen gonosz. Azonnal a csakra-zárás jutott az eszembe, -meditációs gyakorlás végén szoktam fénykeresztekkel lezárni a kinyílt csakrákat, negatív behatások ellen. Gondolatban végigmentem, nagyjából megnyugodtam. Azóta is nyomaszt, ennek valami oka van.
A lakásunkat nagyon rossz állapotból újították fel, a szomszédok szerint hajléktalan tanya volt, iszonyatos alakok jártak ki-be. Amúgy a ház normális, nem egy dzsumbujra kell gondolni. Öreg néni halt meg, a fia meg rossz útra tért, kilakoltatták a "barátokkal" együtt. E lehet a gond? Vagy más?
Hol tudnék utánanézni, mit tudok tenni? (Nem hókusz-pókuszolni szeretnék, csak megérteni a problémát, és megoldást találni.)

Köszönöm előre is.

Üdv: pucu
 
T

T.K

Vendég
Üdvözlök mindenkit!

Tanácsot, illetve segítséget szeretnék kérni.

Elöljáróban.
Soha nem idéztem szellemet, nem is akarok, nem értek hozzá, és tisztában vagyok a veszélyeivel, következményeivel.
Tudom, hogy van szellemvilág. Találkoztam több elköltözött szerettemmel, meglátogattak "induláskor". Ezek az élmények nem voltak félelmetesek, inkább megnyugtatóak, felemelőek, szépek.

Amit leírok most, NEM ÁLOM.

Sajnos van ijesztő élményem is. Részleges testből kilépés pl. Nem tudom tudatosan kezelni a dolgot, többször, spontán történt és mindig megrémített.
Pedig akkor és ott pontosan tudom mi történik velem.

A másik dolog...
Ez sem először történt, de most nagyon "betalált". Ugyanabban az állapotban történik, mint a búcsúzások illetve a kilépések. Az ébredés környékén, akkor, amikor a szellemem, tudatom előbb ébred, mint a testem. Teljesen éber vagyok,mindent látok magam körül, de a testem nem működik, bármennyire is akarnám irányítani.
Így történt ezen a héten, hogy érzékeltem, valaki bejött a szobába.
Szólítottam, mert nem láttam, csak érzékeltem, hogy ott van. Járkált, hallottam a lépéseit, a padló nyikorgását. Nem válaszolt, a jelenléte fenyegető, a kisugárzása kimondottan rosszindulatú volt. Féltem tőle.
Rákiabáltam, mert elindult nagy lendülettel a galéria lépcsője felé, -fent aludtam- és ahogy ilyen helyzetben szoktam, ébreszteni próbáltam a testemet. Amikor fenyegetően rákiáltottam, hátrahőkölt. Nagyon nehezen, zihálva és halálra rémülten tértem vissza a testembe. Aki a szobában volt lassan visszahúzódott és eltűnt. Ilyen jelenlétek sokszor vannak, de nem ilyen erős és nem ilyen gonosz. Azonnal a csakra-zárás jutott az eszembe, -meditációs gyakorlás végén szoktam fénykeresztekkel lezárni a kinyílt csakrákat, negatív behatások ellen. Gondolatban végigmentem, nagyjából megnyugodtam. Azóta is nyomaszt, ennek valami oka van.
A lakásunkat nagyon rossz állapotból újították fel, a szomszédok szerint hajléktalan tanya volt, iszonyatos alakok jártak ki-be. Amúgy a ház normális, nem egy dzsumbujra kell gondolni. Öreg néni halt meg, a fia meg rossz útra tért, kilakoltatták a "barátokkal" együtt. E lehet a gond? Vagy más?
Hol tudnék utánanézni, mit tudok tenni? (Nem hókusz-pókuszolni szeretnék, csak megérteni a problémát, és megoldást találni.)

Köszönöm előre is.

Üdv: pucu

Szia Pucu!

Röviden leirom mi történt veled és hogyan müködik a "szellemi" érzékelés. Vagy az elalvás vagy az ébredés fázisában, amikor a fizikai test (már) még pihen, de a tudat éber, a következö játszodik le. A tudat még nem tért vissza teljesen a fizikai testbe (testre),ezért az un. alvási paralizis állapotában vagy (még). Mivel a fizikai tested még nem tudatos, nem vagy hatással a fizikai testedre. Ezért nem tudsz megmozdulni.
Ettöl nem kell félni, mert ez egy "természetes" állapot. Ilyenkor az asztrál testünkkel képesek vagyunk a köztes és az éteri sikot érzékelni (természetesen az asztrális sikot is.)
Ez azt jelenti, hogy az asztrál test érzékelése (frekvenciája, rezgése) képes az éteri (asztrál ) sikot letapogatni. Magyarul érzékelni tudod, hogy a fizikai sikhoz közel esö sikokon mi történik. Sokszor a fizikai sikon lejátszodó (nem fizikai jellegü) finomabb energiákat vagyunk képesek érzékelni.
Magyarul az éteri vagy köztes sikon levö szellemeket érzékeljük.
Ezek lehetnek pozitiv és negativ energiával rendelkezö szellemek.(mint a fizikai sikon is vannak negativ vagy pozitiv emberek)
Az asztrál test jellegzetessége, hogy különbséget tud tenni a negativ és a pozitiv energiák között, ezért érezted a fenyegetö energiát is.
Amit te kiáltásnak gondoltál az csak egy gondolati "kiáltás" volt, tehát nem a hangoddal kiáltottál, hanem csak gondolatban.
A jövöben ha megint ilyen élményed lesz nem kell megijedned.
A szellemek nincsenek rád hatással, tehát nem tudnak neked ártani.
A csakra nyitogatásnak és zárásnak semmi értelme nincs, mert igy nem tudod a csakraidat nyitni vagy bezárni.
Ezek a meditációs módszerek csak játékra jók, nem mész semmire sem velük. Sokan eladnak vagy tanitanak ilyen "csakra meditációs " módszereket, amiknek semmi hasznuk nincs. Egy imával többre mész, mint egy ilyen módszerrel.
A leghatásosabb módszer ez ellen magában az alapállásodban van.
Ha hiszel a Teremtöben és bizol benne, akkor védve vagy.
Azt ajánlom, hogy meditálj egy keveset és lefekvés elött mondj el egy imát, amiben védelmet kérsz a Teremtötöl.
A hited és a bizalmad mindig meg fog védeni a negativ "szellemi" behatásoktól.
 

Ármin Pál

Állandó Tag
Állandó Tag
Én hiszek a szellemekben,bár még nem láttam,az nem jelenti azt,hogy nincs.A kisfiam,aki 3.éves már biztos látott szellemet,mert napokig rettegésben tartott azzal,hogy egy bácsi van éjszakánként a szobában.Én nem láttam ,de lehet,hogy ő igen.
 
T

T.K

Vendég
Én hiszek a szellemekben,bár még nem láttam,az nem jelenti azt,hogy nincs.A kisfiam,aki 3.éves már biztos látott szellemet,mert napokig rettegésben tartott azzal,hogy egy bácsi van éjszakánként a szobában.Én nem láttam ,de lehet,hogy ő igen.

Szia Pál!

Ez a kisgyerekeknél természetes dolog, hogy "szellemet" látnak.
Ök még összeköttetésben állnak a magasabb rezgésü sikokkal, a természetes spirituális képességeik miatt. Egy idö után azonban elvesztik ezt a "látó" vagy "érzékelö" képességüket, az ego, az elvárások, az anyagi célok és a szülöi, társadalmi nevelés és elvárások hatására.
Ezért nem kell csodálkoznunk, hogy ök még képesek olyan dolgokat érzékelni, amit mi felnöttek (már) nem.
Sokszor elöfordul, hogy a nem hozzáértö szülö rémálmoknak vagy fantáziáknak titulálja ezeket a képességeket. Söt hallottam már olyan esetröl is, hogy a gyereket orvoshoz vitték. A szülöi butaság határtalan.(néha)
 

Beya

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Végre eljutottam arra a szintre, hogy valóban nem néz valaki hülyének. Tegnap beszélgettem egy ezoterikával "foglalkozó" hölggyel, és addig jutottunk, míg végül elmeséltem neki, hogy szerintem miből adódnak a fóbiáim, és testi betegségeim. Veletek is megosztom.
Jelenleg 29 éves vagyok. Középiskolás éveim felszabadultan, vidáman teltek, még az első félévem is a főiskolán. Egyszer (Kb. 2001-ben) az iskola folyosóján sétálva egy tömegre lettem figyelmes. Ahogy a tömeg szétnyílt, és srác a földön rángatózott, talán epilepsziás rohama volt. Ahogy néztem őt, hirtelen úgy éreztem rögtön elájulok. Leizzadtam, pulzusom megemelkedett. Nagyon megijedtem, ilyen érzésem még előtte sose volt. Nem állítom, hogy nem ájultam el előtte soha, de ez más volt. Rázott a hideg, mégis izzadtam. Gyorsan bementem a WC-be, és megmosdottam, majd felhívtam a párom, és elmeséltem neki mi volt. Utána az egész életem megváltozott. Rettegtem tömegbe menni, rettegtem attól, hogy valaki rosszul lesz körülöttem, és újra ezt az érzést kell átélnem. Azóta is fóbiával küzdök. Kórházba nem merek menni, de nem tudom megmagyarázni miért. Előtte nem féltem semmitől, de ezen eset óta úgy érzem burokban élek. Szeretnék már végre kisbabát is, de persze nem merek vállalni így... Egyre több testi problémám is van, sokszor török ki indulatosan. Megemlítettem pár embernek, hogy olyan érzésem van, mintha akkor megszállt volna valaki. Persze kinevettek. De tegnap végre nem. A hölgy ajánlotta dr. Edith Fiore : NYUGTALAN HOLTAK. Hányan vagy? című könyvét. Szerintetek meg tudom magam gyógyítani ezen könyv segítségével, vagy keressek valami szakembert? Nagyon kíváncsi lennék a Ti véleményeitekre is.
 
T

T.K

Vendég
Sziasztok!
Végre eljutottam arra a szintre, hogy valóban nem néz valaki hülyének. Tegnap beszélgettem egy ezoterikával "foglalkozó" hölggyel, és addig jutottunk, míg végül elmeséltem neki, hogy szerintem miből adódnak a fóbiáim, és testi betegségeim. Veletek is megosztom.
Jelenleg 29 éves vagyok. Középiskolás éveim felszabadultan, vidáman teltek, még az első félévem is a főiskolán. Egyszer (Kb. 2001-ben) az iskola folyosóján sétálva egy tömegre lettem figyelmes. Ahogy a tömeg szétnyílt, és srác a földön rángatózott, talán epilepsziás rohama volt. Ahogy néztem őt, hirtelen úgy éreztem rögtön elájulok. Leizzadtam, pulzusom megemelkedett. Nagyon megijedtem, ilyen érzésem még előtte sose volt. Nem állítom, hogy nem ájultam el előtte soha, de ez más volt. Rázott a hideg, mégis izzadtam. Gyorsan bementem a WC-be, és megmosdottam, majd felhívtam a párom, és elmeséltem neki mi volt. Utána az egész életem megváltozott. Rettegtem tömegbe menni, rettegtem attól, hogy valaki rosszul lesz körülöttem, és újra ezt az érzést kell átélnem. Azóta is fóbiával küzdök. Kórházba nem merek menni, de nem tudom megmagyarázni miért. Előtte nem féltem semmitől, de ezen eset óta úgy érzem burokban élek. Szeretnék már végre kisbabát is, de persze nem merek vállalni így... Egyre több testi problémám is van, sokszor török ki indulatosan. Megemlítettem pár embernek, hogy olyan érzésem van, mintha akkor megszállt volna valaki. Persze kinevettek. De tegnap végre nem. A hölgy ajánlotta dr. Edith Fiore : NYUGTALAN HOLTAK. Hányan vagy? című könyvét. Szerintetek meg tudom magam gyógyítani ezen könyv segítségével, vagy keressek valami szakembert? Nagyon kíváncsi lennék a Ti véleményeitekre is.

Szia Beya!

A problémád megoldására egy könyv nem alkalmas.
Söt a gyógyitásodra sem.
Legfeljebb arra, hogy bizonyos párhuzamokat fel tudsz fedezni.
A te problémád sokkal mélyebben fekszik, mintsem hogy egyik napról a másikra meggyógyúlj.
De ajánlom neked a párom honlapját, aki éppen ezekkel a félelmekkel és fobiákkal foglakozik.
Persze a gyógyúlásod egy hosszabb folyamat eredménye lesz. Ne számitsál rögtön sikerre.
Aki téged a félelmeid és problémáid miatt" hülyének" néz az még nagyon alacsony tudati fokon áll.
Ne foglalkozzál az ilyen emberekkel.
Inkább keresd azoknak a tanácsait, akik a segitségedre lehetnek.
A problémádról beszélned kell, nem szabad a szönyeg alá söpörnöd.
Van kilátás a gyógyulásra persze ehhez részletesebben kellene ismerni az okokat é a körülményeket.
Itt biztos hasznos tanácsokat kaphatsz. (söt privátban segitséget is)

http://lelkunktitkai.lapunk.hu/
 
S

sisne*

Vendég
Sziasztok!
Végre eljutottam arra a szintre, hogy valóban nem néz valaki hülyének. Tegnap beszélgettem egy ezoterikával "foglalkozó" hölggyel, és addig jutottunk, míg végül elmeséltem neki, hogy szerintem miből adódnak a fóbiáim, és testi betegségeim. Veletek is megosztom.
Jelenleg 29 éves vagyok. Középiskolás éveim felszabadultan, vidáman teltek, még az első félévem is a főiskolán. Egyszer (Kb. 2001-ben) az iskola folyosóján sétálva egy tömegre lettem figyelmes. Ahogy a tömeg szétnyílt, és srác a földön rángatózott, talán epilepsziás rohama volt. Ahogy néztem őt, hirtelen úgy éreztem rögtön elájulok. Leizzadtam, pulzusom megemelkedett. Nagyon megijedtem, ilyen érzésem még előtte sose volt. Nem állítom, hogy nem ájultam el előtte soha, de ez más volt. Rázott a hideg, mégis izzadtam. Gyorsan bementem a WC-be, és megmosdottam, majd felhívtam a párom, és elmeséltem neki mi volt. Utána az egész életem megváltozott. Rettegtem tömegbe menni, rettegtem attól, hogy valaki rosszul lesz körülöttem, és újra ezt az érzést kell átélnem. Azóta is fóbiával küzdök. Kórházba nem merek menni, de nem tudom megmagyarázni miért. Előtte nem féltem semmitől, de ezen eset óta úgy érzem burokban élek. Szeretnék már végre kisbabát is, de persze nem merek vállalni így... Egyre több testi problémám is van, sokszor török ki indulatosan. Megemlítettem pár embernek, hogy olyan érzésem van, mintha akkor megszállt volna valaki. Persze kinevettek. De tegnap végre nem. A hölgy ajánlotta dr. Edith Fiore : NYUGTALAN HOLTAK. Hányan vagy? című könyvét. Szerintetek meg tudom magam gyógyítani ezen könyv segítségével, vagy keressek valami szakembert? Nagyon kíváncsi lennék a Ti véleményeitekre is.

Szia kiss

Ez SEM szellemekkel kapcsolatos probléma.
Nyugodj meg: Téged senki nem szállt meg kiss

A tudattalanodba mélyen lenyomtál valamit és a földön rángatózó epilepsziás fiú látványa nem csupán aktiválta ezt a programot.

Mintha egymás után 2 oldalról kaptál volna 1 - 1 pofont és ezáltal beindult volna 1 végtelenített hintapalinta.
1 képzeletbeli libikóka, mérleghinta keletkezett így a fejedben, ami hol erre, hol arra billeg.
S mivel most már magától a pániktól pánikolsz be, a félelemtől félsz: körbe - körbe 'szellem'vasútazol szellem nélkül 1 ördögi körben.

Felfigyeltem ennek a kijelentésednek a töltetére:
Szeretnék már végre kisbabát is, de persze nem merek vállalni így...
Én ezen a területen keresném az eredeti konfliktust, amit az epilepsziás fiú látványa 1 erősítő berendezésként felnagyított.

Számodra kerülendő nyugtalanító nyugtalanholtas könyvek olvasása.
A konfliktus megkeresésére és megoldására az Új Germán Medicinát ajánlom. Valószínűleg a belső utazás is segíthet abban, hogy kiderítsd: miért félsz eredendően a gyermekáldástól...?
Miért tartasz a gyermekvállalás felelősségétől?

Szeretettel sisne

Az Új Germán Medicina kanadás topikja

Az Új Germán Medicina lényegét összefoglaló előadás

Az Új Germán Medicina fórumának pánikbetegségéről szóló oldala

A Canadahun belső utazásról szóló topikja letölthető anyagokkal

:) katt a linkre :)
 
Oldal tetejére