Szellemek, entitások

O

oliyboty

Vendég
Sziasztok!

Múlt héten csütörtökön arra keltem kora hajnalban, hogy valami szólít a nevemen és egyáltalán nem volt kellemes az érzet. Nem tudom, hogy mi vagy ki volt, de a hangja nem emberi volt, inkább olyan kísérteties, és nem a fényhez tartozott. Nem emlékszem semmire, mi és hogyan zajlott, mivel, kivel, vagy miről álmodhattam akkor, csak erre a hangra, hogy többször mondta a nevemet, valahova hívni akart engem, csak annyira erősen érzékeltem ennek az izének a "jelenlétét álmomban", hogy egyből felkeltem rá, és nem félálomban voltam, hanem mély alvásban. Amikor felkeltem, egyből a Rózsa fűzért betettem a nyakamba és csak úgy tudtam elaludni. Lassan már 3 hete alszok úgy, hogy ha egyedül alszom, akkor a kis lámpám ég éjszaka és a Rózsa fűzér benne van a nyakamba. Azt érzem, hogy ezzel tudom magam még jobban levédeni ezektől a dolgoktól, az álmoktól és tudok nyugodtabban aludni... Aztán meg, ha ég a lámpa, megelőzöm azt a rossz érzést, ami alvás közben kap el, ha teljesen sötétben alszom... Gondolkodtam azon, hogy ezek a dolgok miért vannak, miért lehetnek, miért vannak ezek a kísértés szerű dolgok, álmok, valszeg a másik oldalról próbálnának elcsábítani, de nem fog nekik soha sem sikerülni, mert nem állok át oda soha. Lelki próbára is gondoltam már, de nem tudom mi lehet ez. Ilyen még nem volt eddig, régen úgy kb. 2 évvel ezelőtt, volt egy nagyon durva 3 hétig tartó megkísértés (sátán, volt köztük olyan próbálkozás is, hogy próbálták irányítani a gondolataimat, tetteimet, de nem sikerült, mert tudtam, hogy ezek nem tőlem jönnek és Istent hívtam mindig), azt a 3 hetet senkinek sem kívánom... Azóta ez elmúlt. Most lightosabban kapom. :pLehetséges azért történnek ezek, mert a Krisztusi hierarchián egyre feljebb haladok és a sötét oldal szolgálói akarják ezt meggátolni?

Valakinek valamilyen észrevétele, ötlete?
Azt tudom, hogy nem szellemek ezek, tőlük nem félek és ők nem csinálnak ilyeneket. Nekem sose ártottak és semmi bajom nincsen velük. Soha nem idéztem szellemet, nem próbáltam ki a szellem táblát, nem nyitottam meg semmilyen átjárót (ezek hidegen hagynak).
 

Kis Sarkcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem vagyok szellem tudományokkal foglalkozó emberke! De azt viszont én is tapasztaltam, amióta a tudás 1-1 szintjét átlépi az ember (változásokat hoz benne...), ráadásul ezek a folyamatok mostanság sokkal gyorsabbak és intenzívebbek mint pl. 2 éve voltak!

Azt gondolom a tanulás, a tudás megszerzése a bennünk lévő fény és sötétség harca is! És nem feltétlenül meggátolni akarják a "sötét oldal" szolgálói, hogy Te tovább fejlődj! Sőt esetleg meglévő félelmeidre, bizonytalanságaidra mutatnak rá!

Másrészt ezek bennem például akkor is felerősödtek ha nem így, akkor egy pánik vagy más formájában amikor hirtelen túl sokat tanultam...nagyokat léptem és a tapasztalati idő lerövidült! Figyelmezetetést kaptam, hogy az utamat másként kéne járni vagy éppen lassabban!De az is lehet persze, hogy az EGO ijedt be, hogy elnyomják vagy az egyensúly ami felbomlott!

Persze kiváncsian várom, ki mit gondol erről...mert igazából én is csak próbáltam átlátni a történéseket, de nem túl könnyű!

Sziasztok!

Lehetséges azért történnek ezek, mert a Krisztusi hierarchián egyre feljebb haladok és a sötét oldal szolgálói akarják ezt meggátolni?

Valakinek valamilyen észrevétele, ötlete?
Azt tudom, hogy nem szellemek ezek, tőlük nem félek és ők nem csinálnak ilyeneket. Nekem sose ártottak és semmi bajom nincsen velük. Soha nem idéztem szellemet, nem próbáltam ki a szellem táblát, nem nyitottam meg semmilyen átjárót (ezek hidegen hagynak).
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözöllek benneteket.kiss

Míg anyukám élt, mindig felébredtem arra, hogy a kertes házunk kapujában áll, és bekiabálta a nevem: Erzsi!!! Mióta hazament az égi otthonunkba, nem hallom a hívását. Most a férjemét hallom, sokszor ébredek fel éjjel álmomban, hogy hallom, hogy a nevemet mondja. Egy szellemátsegítő férfitól kérdeztem, hogy miért van ez. Meg hogy látom is, pedig sokszor nagyon messze van, és közvetlen mellettem látom. Mondta, hogy akiknek olyan képességeik vannak, hogy hallanak, látnak, sokukkal előfordul. Mondjam a férjem szellemének, hogy nappal mondja meg amit akar, mikor a testében van, éjjel hagyjon aludni. Mert mikor alszik valaki, akkor elhagyja a testét, és aki képes ilyenre, látja is, és hallja is ilyen állapotban. Sok olyan ember fordult már hozzá, javarészt nők, akik rendelkeznek a látás, hallás képességével. Több ilyen esetről tud, értesült.
Szerintem nem kellene félni ettől a jelenségtől. Én mielőtt elalszom, feltöltöm magad Isten szeretetének fényével, és és levédem magam. Akkor nincs olyan hatalom, ami árthatna. Mert nincs senki, és semmi, ami, vagy aki hatalmasabb Istennél. Belül magunkban kell érezni Isten jelenlétét. Az segít. Én születésemtől fogva hittem, és tudtam, hogy Jézus szeret, és ha hívom jön. De míg kívülállóként éltem meg, addig nagyon féltem. Mióta tudom, hogy bennem van, és én is Benne, azóta nem félek. Szerintem is inkább az egó pánikolt be, és azért észleljük ezeket a jelenségeket. Meg ha valaki lát, hall, az a képesség úgyis megmutatja magát. A két szemünkkel ha látunk, attól sem ijedünk meg. Így hát ha a harmadik szemünk működésbe lép, és látunk, meg hallunk vele, attól sem kell megijedni, és félni. Csak meg kell szokni, és használni.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

only

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Írtam ide tegnap és este még olvasható volt, de mára nem látom!!
Esetleg tudna valaki ebben segíteni???????

Köszönöm
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Tájékoztatás

Sziasztok!

Írtam ide tegnap és este még olvasható volt, de mára nem látom!!
Esetleg tudna valaki ebben segíteni???????

Köszönöm
A kontroll panel alapján ebbe a témába összesen 20 üzenetet küldtél.
Az utolsó beírásodat megelőzően majd egy éve 2010-11-11, 09:14 PM -kor írtál.
Lehet, hogy nem, vagy rosszul küldted el az üzeneted?:confused:
Tegnap a
Élet a halál után-ba és a Az Isten megengedi a gonoszságot e világban-ba írtál.
 

robitsas

Állandó Tag
Állandó Tag

only

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Flamingo!

Köszönöm válaszodat. Igazad volt, máshova írtam, ide pedig csak szerettem volna, de mivel a rendszerem kicsit lassú volt, nem vártam ki, mire betölti az üzenetemet.

Szép napot :)
 
O

oliyboty

Vendég
Oli, csak hangosan gondolkodom, de az első gondolatom az a "mágiád" volt, amikor vért használtál.
A múlt hét csütörtök: 2011.08.11.
Amikor végezted: 2010.08.11.

Érdekes.

http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=14458&page=58

Szia,

Gondolom, akkor van összefüggés a két dátum között... De az az 1 évvel ezelőtti mágia az nem negatív volt, pozitív dolog végett csináltam és meditálás útján és nem csináltam mágikus 5 ágú csillagot, sem vért nem használtam hozzá fel, csupán érdeklődtem, de most elolvasva a korábbi postot, valóban csináltam mágiát 3 fehér gyertyával és az egyikre rávéstem, hogy félelmek és múlt elengedése és használtam hozzá vért, és rendelést adtam fel az univerzum felé is... De az nem volt "fekete" mágia, önmagam érdekében csináltam és szeretettel az egész rítust.
 

nimrod777

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Silvy97!

A szellemek bánthatnak!
Mind fizikai mind lelki és szellemi síkon is!!!
Nem ijesztgetni akarok senkit sem, csak tájékoztatni.
Vannak emberek akik csak hallomásból szereztek információt a szellemvilággal kapcsolatban,személyes tapasztalatuk nincs, de mégis olyan információkat terjesztenek amiről sokszor fogalmuk sincs.
Adjon hálát az Istennek az, akinek még nem volt rossz élménye a létközben rekedt halott emberek szellemével kapcsolatban.
Sajnos sok esetben, hihetetlennek tűnik, de még fizikálisan is bánthatnak embert a szellemek. És pont olyan emberekkel történtek fizikai ártalmak pl. belecsíptek, meglökték, stb. akik ebben a dologban nem hittek, és talán ezt érzékelve a körülöttük lévő szellemek megéreztették ezt velük.
Nyilvánvalóan a fizikai kontaktus nem mindennapos, hiszen nem minden szellem képes rá, függ attól is, hogy mekkora életenergiával hagyta el a fizikai testét, természetes halállal halt meg és szépen lassan elfogyott az ereje, vagy éppen öngyilkos lett vagy meggyilkolták, vagy traumatikus baleseti halált halt, és teljes életenergiával lépett át a szellemvilágba.
Sok esetet személyesen is megéltem, amikor pl. kikapcsolták a televiziót, és nem áramszünet következett be, és ezt egymás után többször is megtették, tehát a véletlen kizárva.
Fizikai kontaktus személy szerint még nem ért, de nagyon sokszor kerestek meg olyanok akiket bántottak.
Azonban a lelki és szellemi kontaktus sem gyenge dolog, vannak olyan szellemek akik halálfélelmet tudnak generálni és az sem kispálya!
Megjegyezném, hogy nem minden szellem árt az élő embereknek, hiszen a szellemek nem valami különleges lények, ők is emberek voltak csak a haláluk bekövetkeztével elveszíteték fizikai testüket, és mivel nem jutottak át idöben a túlvilágra, mert egy bizonyos intervallum után már önerőből ez nem megy, itt rekednek létközben, sem ezen a világon, sem a túlvilágon.
Nincs jó és nincs rossz szellem, olyanok, amilyenek emberi testükben voltak. És nem feltétlenül ártani akarnak az embereknek, sok esetben csak a figyelmet szeretnék felhívni arra, hogy Ők is léteznek a közvetlen környezetünkben.
Pár bejegyzéssel előbb oliyboty írta, hogy kellemetlen élménye volt, de nem szellemek okozták, mert azok ilyet nem tudnak!
Hát tudnak!
Nem kell, hogy valaki foglalkozzon a szellemekkel, vagy átjárót nyisson tudatosan, ezt sajnos az ember tudatalattija is megteheti a tudatos énünktől függetlenül. Elég ha valaki mentálisan, egy negatív érzéstől, félelem,harag, féltékenység, irigység,stb meggyengül és a szellemek be tudnak kapcsolódni.
Én már korábban felajánlottam, hogy segítek, de nem kértek fel erre, márpedig kérés nélkül kifejezetten tilos bárkinek is segíteni!
" Kérjetek és megadatik, a Ti hitetek szerint" mondotta Jézus Urunk, ez pedig olyan törvény amit nem lehet megszegni!
Félni azonban nem kell a szellemektől, ha elég információval rendelkezünk felölük megismerve ezt a világot, a normális kerékvágásba kerül minden, és eloszlik a félelem. Csak attól félünk amit nem ismerünk.
Ja és még valami, csakhogy képben legyetek: oliyboty-hoz 6 halott ember szelleme van kapcsolódva, bár Ő ezt kizárja.

Isten- Isten!!! nimrod777
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Nimród nem értek veled egyet.
Nekem az apai nagymamám volt itt rekedve, és nem bántott engem. Csak megmutatta, hogy itt maradt. Nagyon szeretett az életében, mert csak fiai születtek, és én voltam az első leány unokája. A második gyermekemmel voltam otthon gyesen. Letettem aludni, és gondoltam, hogy kiszellőzetetek előtte. Odamentem az ablakhoz, hogy kinyissam, de csak a kezem tettem a kilincsre. Akkor 4 m-re levő könyvesszekrény tetejéről egy borító nélküli mesekönyv lerepült, nekem a lábamnak. Kiszaladtam, mert megijedtem. A házunk mellett akkor még nem volt sem ház, sem épület. Földszintes lakóház tetőszintjén kifeszített fóliasátor méretű fólia lebegett el a kert végén lévő patak irányába, kifeszített állapotban. Utána meg a patak túlsó felén lévő fólia killuggatásával ültetett földieper ágyásról egy akkor keletkezett kisméretű forgószél felszakította a fekete fóliát, és lecsapta a kertünk végén a patak túlsó partjára. A férjemet a kerítés alapon ülve vártam, mert a lányomat hozta haza az óvodából. 31 évvel ezelőtt történt. Este apukám jött át, hogy az édesanyja az éjjel meghalt. Mondtam, hogy tudom, mert bejelentkezett. És elmeséltem a történteket. Akkor még telefonunk nem volt, de mégis tudomást szereztem róla. Azóta nagyon sok ittrekedt szellemmel volt dolgom, többet sikerült átsegíteni a fénybe. Volt aki nem is tudta magáról, hogy meghalt a teste, volt aki tudta, de a hozzátartozója itt tartotta szeretével, és kérte, hogy segítsek néki.
Én még nem találkoztam ártó ittrekedt szellemmel. Hála az Istennek. Remélem, hogy így is marad. Bízom az Istenben.
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Silvy97!

A szellemek bánthatnak!
Mind fizikai mind lelki és szellemi síkon is!!!
Nem ijesztgetni akarok senkit sem, csak tájékoztatni.
Vannak emberek akik csak hallomásból szereztek információt a szellemvilággal kapcsolatban,személyes tapasztalatuk nincs, de mégis olyan információkat terjesztenek amiről sokszor fogalmuk sincs.
Adjon hálát az Istennek az, akinek még nem volt rossz élménye a létközben rekedt halott emberek szellemével kapcsolatban.
Sajnos sok esetben, hihetetlennek tűnik, de még fizikálisan is bánthatnak embert a szellemek. És pont olyan emberekkel történtek fizikai ártalmak pl. belecsíptek, meglökték, stb. akik ebben a dologban nem hittek, és talán ezt érzékelve a körülöttük lévő szellemek megéreztették ezt velük.
Nyilvánvalóan a fizikai kontaktus nem mindennapos, hiszen nem minden szellem képes rá, függ attól is, hogy mekkora életenergiával hagyta el a fizikai testét, természetes halállal halt meg és szépen lassan elfogyott az ereje, vagy éppen öngyilkos lett vagy meggyilkolták, vagy traumatikus baleseti halált halt, és teljes életenergiával lépett át a szellemvilágba.
Sok esetet személyesen is megéltem, amikor pl. kikapcsolták a televiziót, és nem áramszünet következett be, és ezt egymás után többször is megtették, tehát a véletlen kizárva.
Fizikai kontaktus személy szerint még nem ért, de nagyon sokszor kerestek meg olyanok akiket bántottak.
Azonban a lelki és szellemi kontaktus sem gyenge dolog, vannak olyan szellemek akik halálfélelmet tudnak generálni és az sem kispálya!
Megjegyezném, hogy nem minden szellem árt az élő embereknek, hiszen a szellemek nem valami különleges lények, ők is emberek voltak csak a haláluk bekövetkeztével elveszíteték fizikai testüket, és mivel nem jutottak át idöben a túlvilágra, mert egy bizonyos intervallum után már önerőből ez nem megy, itt rekednek létközben, sem ezen a világon, sem a túlvilágon.
Nincs jó és nincs rossz szellem, olyanok, amilyenek emberi testükben voltak. És nem feltétlenül ártani akarnak az embereknek, sok esetben csak a figyelmet szeretnék felhívni arra, hogy Ők is léteznek a közvetlen környezetünkben.
Pár bejegyzéssel előbb oliyboty írta, hogy kellemetlen élménye volt, de nem szellemek okozták, mert azok ilyet nem tudnak!
Hát tudnak!
Nem kell, hogy valaki foglalkozzon a szellemekkel, vagy átjárót nyisson tudatosan, ezt sajnos az ember tudatalattija is megteheti a tudatos énünktől függetlenül. Elég ha valaki mentálisan, egy negatív érzéstől, félelem,harag, féltékenység, irigység,stb meggyengül és a szellemek be tudnak kapcsolódni.
Én már korábban felajánlottam, hogy segítek, de nem kértek fel erre, márpedig kérés nélkül kifejezetten tilos bárkinek is segíteni!
" Kérjetek és megadatik, a Ti hitetek szerint" mondotta Jézus Urunk, ez pedig olyan törvény amit nem lehet megszegni!
Félni azonban nem kell a szellemektől, ha elég információval rendelkezünk felölük megismerve ezt a világot, a normális kerékvágásba kerül minden, és eloszlik a félelem. Csak attól félünk amit nem ismerünk.
Ja és még valami, csakhogy képben legyetek: oliyboty-hoz 6 halott ember szelleme van kapcsolódva, bár Ő ezt kizárja.

Isten- Isten!!! nimrod777

Sztem a kérdező úgy értette ezt a bántás dolgot,hogy ha egy szellemet lát,az bánthatja-e őt.
És én erre mondtam,h nem.
Itt élnek velünk párhuzamos síkon,én pl tudod,hogy már hányszor láttam szellemet? Nagyon sokszor.
Úgy nem fognak bántani,hogy na akkor bántsunk vkit.
Ha vkit megszáll egy szellem,az egy másik kérdés. De ennek is okai vannak,hogy kit miért,hogyan,minek száll meg egy szellem.
Azt meg azért ne jelentsd ki,hogy olyan információt terjeszetek,amiről fogalmam sincs,mert hidd el,hogy van.
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja,még egy kérdés: ti találkoztatok Olybotyval? Mármint honnan tudod,hogy 6 szellem szállta meg?
 
O

oliyboty

Vendég
Ja,még egy kérdés: ti találkoztatok Olybotyval? Mármint honnan tudod,hogy 6 szellem szállta meg?

Nem azt írta, hogy megszállt, hanem, hogy hozzám kapcsolódnak.

Erre én is roppant kíváncsi lennék, ki állítja ezt...:p:rolleyes: Rajtam senki és semmi nincsen, és aki állítja, hogy igen, van, annak üzenem, hogy ne állítson valótlant, mert akihez járok magánban tanulni, hidd el, hogy megnézte van-e rajtam valaki, vagy sem... ;)

Továbbá semmi olyasmit nem tapasztaltam még, nem érzékelem és látom őket. Úgyhogy nem értem maga a kijelentést sem, úgy gondolom kicsit felelőtlenség ilyet kijelenteni, pláne publikusan, hogy felhatalmazást sem adok rá... Had kérdezzem már meg, hogy te pontosan mivel is foglalkozol az ezoterikán belül és ha már éppen szóba kerültem, kik is lennének az állítólagos jelenségek, akik rajtam vannak?
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Erre én is roppant kíváncsi lennék, ki állítja ezt...:p:rolleyes: Rajtam senki és semmi nincsen, és aki állítja, hogy igen, van, annak üzenem, hogy ne állítson valótlant, mert akihez járok magánban tanulni, hidd el, hogy megnézte van-e rajtam valaki, vagy sem... ;)

Ez már csak azért is volt érdekes,mert ahhoz,h vki megállapítsa,h egy emberhez egy vagy több entitás kapcsolódik- találkozni kell.
Ezért kérdeztem tőle,hogy találkoztatok-e,hogy ilyet állít..:rolleyes:

A megszállottság 10 leggyakoribb tünete:

1. Alacsony energiaszint
2. Jellemváltozás vagy gyakori hangulatváltozások
3. Belső hangok beszélnek
4. Drogfogyasztás, beleértve az alkoholt is.
5. Lobbanékonyság, impulzív viselkedés
6. Memória zavarok
7. Csökkent koncentrációs képesség
8. Hirtelen fellépő szorongás vagy depresszió
9. Hirtelen, minden nyilvánvaló ok nélkül fellépő testi problémák
10. A „Nyugtalan holtak” olvasásakor fellépő érzelmi és / vagy testi reakciók

Kiegészítés:

Szenvedélybetegségek nagy része:
1. szerencsejátékok normálistól eltérő játszása, élvezése
2. dohányzás
3. szexuális zavarok, aberráció, szexualitás élvezetének hajszolása

Alacsony rezgésszintű emberek esetében:
1. Bűnözés, bűnöző életforma
2. Gyilkosságok, szadizmus,
3. Mások anyagi vagy erkölcsi tönkretétele (rendszeres, ilyen a pl. a pletyka..)

Szellemi szinten:
Az igaz eszmék lejáratása, kinevettetése
Hamis eszmék terjesztése
Az egyén lejáratása a normálistól eltérő szokatlan viselkedéssel

Megszállottság létrejöhet:
1. idegen szellem behívásával (pl. szellemidézés)
2. nem megfelelő társaságban (meditáció, kocsma…..hasonló a hasonlót vonz elv alapján negatív gondolatok, bánat, féltékenység depresszió, gyűlölet stb..)
3. Saját viselkedésünk bevonzza az idegen szellemet, vagy szellemeket
4. félelmeink által

Több megszálló szellem is lehet a környezetünkben. Fontos dolog, hogy a szabad akarat érvényesül a megszállottság esetében is, nagy részben a tetteinkkel, gondolataikkal tudjuk behívni életünkbe a megszálló szellemeket, ritka esetben karmikusan is megkaphatjuk.
Bevonzhatjuk a félelmeinkkel, sőt a kedves és szeretet halottaink itt tartásával.
 
O

oliyboty

Vendég
Hát nekem nagyon nincsenek ilyen "tüneteim".:p
-eléggé magas a rezgés szintem, a feltétel nélküli szeretet állapotát próbálom elérni ebben az életemben
-Ok, dohányzom elég sokat, de szeretek cigizni nagyon, bár néha nem esik jól...
-Alkoholt kb. évente párszor, ha fogyasztok, oké, bor kivétel, mert havonta kb. 4-5x iszok egy kis pohárral...
-Szokott néha rossz kedvem lenni (főiskola, általános dolgok terén), de alapvetően élvezem a létezést, boldog vagyok, jól érzem magam
-Energia szint: olyan szinten sok energiám van, hogy hiába fárasztom magam tudatosan (ugrókötelezés, utána jóga), hogy nem akar egyszerűen kevesebb lenni belőle:p
-Nincsen semmilyen szervi megbetegedésem, elváltozásom, soha nem idéztem szellemet, nem is érdekelnek egyáltalán, az egómmal foglalkozok elsősorban, elég nagy hangsúlyt fektetve rá
-Olyan szinten nincsenek belső hangjaim, hogy még a saját belső hangomat sem hallom meg...:p

Azt hiszem ennyi.:D

Úgyhogy üzenem annak, aki ezt a butaságot állította, hogy ne állítson valótlan dolgokat..., és ne hozza rám a frászt!:) Köszi!:rolleyes:


Ez már csak azért is volt érdekes,mert ahhoz,h vki megállapítsa,h egy emberhez egy vagy több entitás kapcsolódik- találkozni kell.
Ezért kérdeztem tőle,hogy találkoztatok-e,hogy ilyet állít..:rolleyes:

A megszállottság 10 leggyakoribb tünete:

1. Alacsony energiaszint
2. Jellemváltozás vagy gyakori hangulatváltozások
3. Belső hangok beszélnek
4. Drogfogyasztás, beleértve az alkoholt is.
5. Lobbanékonyság, impulzív viselkedés
6. Memória zavarok
7. Csökkent koncentrációs képesség
8. Hirtelen fellépő szorongás vagy depresszió
9. Hirtelen, minden nyilvánvaló ok nélkül fellépő testi problémák
10. A „Nyugtalan holtak” olvasásakor fellépő érzelmi és / vagy testi reakciók

Kiegészítés:

Szenvedélybetegségek nagy része:
1. szerencsejátékok normálistól eltérő játszása, élvezése
2. dohányzás
3. szexuális zavarok, aberráció, szexualitás élvezetének hajszolása

Alacsony rezgésszintű emberek esetében:
1. Bűnözés, bűnöző életforma
2. Gyilkosságok, szadizmus,
3. Mások anyagi vagy erkölcsi tönkretétele (rendszeres, ilyen a pl. a pletyka..)

Szellemi szinten:
Az igaz eszmék lejáratása, kinevettetése
Hamis eszmék terjesztése
Az egyén lejáratása a normálistól eltérő szokatlan viselkedéssel

Megszállottság létrejöhet:
1. idegen szellem behívásával (pl. szellemidézés)
2. nem megfelelő társaságban (meditáció, kocsma…..hasonló a hasonlót vonz elv alapján negatív gondolatok, bánat, féltékenység depresszió, gyűlölet stb..)
3. Saját viselkedésünk bevonzza az idegen szellemet, vagy szellemeket
4. félelmeink által

Több megszálló szellem is lehet a környezetünkben. Fontos dolog, hogy a szabad akarat érvényesül a megszállottság esetében is, nagy részben a tetteinkkel, gondolataikkal tudjuk behívni életünkbe a megszálló szellemeket, ritka esetben karmikusan is megkaphatjuk.
Bevonzhatjuk a félelmeinkkel, sőt a kedves és szeretet halottaink itt tartásával.
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát nekem nagyon nincsenek ilyen "tüneteim".:p
-eléggé magas a rezgés szintem, a feltétel nélküli szeretet állapotát próbálom elérni ebben az életemben
-Ok, dohányzom elég sokat, de szeretek cigizni nagyon, bár néha nem esik jól...
-Alkoholt kb. évente párszor, ha fogyasztok, oké, bor kivétel, mert havonta kb. 4-5x iszok egy kis pohárral...
-Szokott néha rossz kedvem lenni (főiskola, általános dolgok terén), de alapvetően élvezem a létezést, boldog vagyok, jól érzem magam
-Energia szint: olyan szinten sok energiám van, hogy hiába fárasztom magam tudatosan (ugrókötelezés, utána jóga), hogy nem akar egyszerűen kevesebb lenni belőle:p
-Nincsen semmilyen szervi megbetegedésem, elváltozásom, soha nem idéztem szellemet, nem is érdekelnek egyáltalán, az egómmal foglalkozok elsősorban, elég nagy hangsúlyt fektetve rá
-Olyan szinten nincsenek belső hangjaim, hogy még a saját belső hangomat sem hallom meg...:p

Azt hiszem ennyi.:D

Úgyhogy üzenem annak, aki ezt a butaságot állította, hogy ne állítson valótlan dolgokat..., és ne hozza rám a frászt!:) Köszi!:rolleyes:


:)
De egyébként az ember azt érzi is,amikor meg van szállva. Meg a környezete is. Tudod: "jaj úgy megváltoztál", "olyan más vagy,mint régen" (és nem jó értelemben) ,stb.
Én azért mondom,hogy ismeretlenül megállapítani vkről,hogy megszállta egy szellem,ráadásul 6...:confused: háát én ezt nem tudom elképzelni..
Volt egy eset,ahol egy nőt egy ffi szellem szállta meg és pl a nő nem akart együtt lenni a férjével szexuálisan (nyilván,mivel a ffi szellem nem éppen egy másik ffi társaságát keresi), a nőnek a szeme színe is megváltozott,fura szokásai lettek,de érezte is,h vmi nincs rendben.
Aztán eljutott egy jó barátomhoz,aki foglalkozik ilyen dolgokkal és végülis kiderült,hogy meg volt szállva.
 

nimrod777

Állandó Tag
Állandó Tag
Válasz a kérdéseitekre

Kedves barátaim!

Mivel tájékoztatásom megosztja a fórum társakat, ezért sorban egy füst alatt mindenkinek megadom kérdésére a válaszomat!
Megjegyzem, nem akadékoskodni, tudálékoskodni, hanem segíteni szerettem volna, és ezt most is fenntartom!
Hiddjétek el, végtelenűl kedvellek benneteket, mondhatni így ismeretlenül, de ez így ebben a formában nem igaz teljesen, már ami az ismeretlenséget illeti, de erről majd idejében!

Kedves Kicsi Fecske!
Nem azt írtam, hogy minden szellem bánt, vagy árthat az embereknek, hanem vannak olyanok a szellemek között is, akik bánthatnak.
Hiszen mi fizikai testben élő emberek sem vagyunk egyformák, vannak közöttünk, akik agresszívabbak, rámenösebbek mint az átlag, és ezek pedig bizony árthatnak,ha éppen úgy tartja kedvük!
Persze, hogy egy kedves rokonunk szelleme nem fog bántani, de képzeld el, mondjuk egy szerelmi csalódás miatt öngyilkosságba menekülő szerencsétlen ember szellemét,aki abban a pillanatban amikor öngyilkos lett,rögtön rájön mekkora butaságot csinált, hiszen a probléma ami elől a halálba menekült, nemhogy nem oldódott meg, hanem éppenhogy még azzal is tetőződött, hogy minden rokonának aki szerette őt,fájdalmat okozott a halála!
Ilyenkor a legtöbb szellem, félve az égi világ felelősségre vonásától , önként dönt arrról, hogy nem indul azonnal a túlvilágra, és mire már menne, elfogy az az energiaszintje ami ahhoz lenne elegendő ami az átjutáshoz szükséges.
Mikor erre rádöbben, soszor mérhetetlen harag és gyülölet támad benne tehetetlensége miatt, és hozzákapcsolódva valakihez, " Ha megdölött a tehenem, hát dögöljön meg a szomszédé is " elvet követve, boldogtalanná teheti azt akihez kapcsolódik!
Ismétlem: boldogtalanná tehet, de ez feltételes mód, tehát nem kötelező érvénnyel árt minden szellem, de ezt is megteheti!!!
És ez csak egy öngyilkos ember szellemének a gondolatisága! Képzeld el egy gyikos ember szellemének, vagy egy erőszaktevő ember szellemének lelkületét!
Tehát nemcsak a jóságos, kedves elhunyt rokonaink szellemei maradhatnak létközben!

Kedves KDina!
Onnan tudom, hogy valakihez kapcsolódott szellem, hogy bárkire rátudok hangolódni, még az írásán keresztül is !!!
Ez nem egy különleges egyedi képesség,ez tanulható tudás!
Minden ami a világunkban létezik, rezgések összessége alkotja és minősíti! Legyen az élő vagy életelennek mondott ember,állat, tárgy, stb. mind-mind atomokból,elektronokból,protonokból,kvarkokból,mezonokból,stb összességéből állnak, egyedi beazonosítható jellemzőkkel, mint ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat sem, úgy nincs két egyforma rezgés sem ami embereket jellemez, ezért lehet az írásotokra ráhangolódva információkat lehívni rólatok, és mivel ez egy szellemi kontaktus, fölösleges a személyes találkozás.
Aki csak az anyagi síkon tud elképzelni dolgokat, annak persze érthetetlen ez a módszer, de hiddjétek el működik!
Kedves KDina!
Az első válaszodban, amit Silvy97-nek címeztél, határozott nemet mondtál, és nem tettél hozzá megjegyzést, hogy "szerinted" mire is irányul a válaszod, ez a "nem" a nagy általánosságban pedig nem igaz, némelyik szellem sajnos bánthat is. ISMÉTLEM!!! némelyik, és nem mindegyik.
Azt írtam:" Vannak emberek akik csak hallomásból szereztek információt a szellemvilággal kapcsolatban,személyes tapasztalatuk nincs, de mégis olyan információkat terjesztenek amiről sokszor fogalmuk sincs." Tehát nem utaltam személy szerint Rád Kedves, és ezért ha úgy gondolod,hogy megsértettelek akkor bocsánatot kérek Tőled és Mindenkitől itt a nagy nyilvánosság előtt is!!!
Nekem ez nem okoz gondot, hiszen Jézus Urunk tanítását követve, a megbocsájtás és a bocsánat kérés, a tiszta lelkű és szellemű emberek legfőbb ismérve.
Idézem saját írásomat: "Nem ijesztgetni akarok senkit sem, csak tájékoztatni." Ha pedig valaki nem olvassa el írásom minden elemét, ne csodálkozzon azon ha oktalanúl megsértődik!
Egyébként azok az enberek szoktak megsértődni akik találva érzik magukat, egy egy információval kapcsolatban!

Kedves oliyboty!
Talán nem a megfelelő emberhez jársz tanulni magánban, de persze ez csak az én véleményem és ezért ez nem minősíti, sem a tanítódat sem pedig Téged!
Megjegyezni kívánom: Te sokkal magasabb szellemszinten vagy,mint akihez jársz magánban tanulni!
Megértem, hogy védeni akarod a tanítódat, és ez szép gesztus részedről, de ez azért korlátozhat vagy lassíthat szellemi fejlődésedben.
Hivatásos gyógyító vagyok, és nap mint nap oldok meg komoly fizikai, lelki és szellemi problémákat is.
Csak a segítő szándék vezérelt erre a fórumra, hogy amit tudok megosztom veletek. Amit itt leírtam számotokra, mind-mind gyakorlati tapasztalatok összessége és nem csak logikai eszmefuttatás!
Nyílvánvaló, hogy a mindennapi életben ellenszolgáltatást, érsd:pénzt fogadok el a gyógyításaimért, de itt ez fel sem merült!!!
Nem értek egyet azokkal a bírálókkal akik a pálya széléről futbalozva osztják az észt: "ingyen kaptátok-ingyen adjátok", felhívnám a figyelmét mindenkinek:ingyen senki nem kap semmit, legfeljebb ajándékba!
Én ide ajándékozni jöttem, tudást és segítséget, legalábbis abban amit szellemi szinten át tudok adni jótanácsként.
Ez itt nem a kioktatás helye, ez a minőség távol áll tőlem, nem is lesz sohasem a sajátom!!!
Kedves oliyboty!
Tulajdonképpen a nyulat akartam kiugratni a bokorból, és ez sikerült is! Ha nem kapcsolódna szellem hozzád, akkor nem reagáltál volna méltatlankodva beírásomra! Tiszta szellemiségeddel legfeljebb megmosolyogtad volna észrevételemet a hozzádkapcsolódott szellemekkel kapcsolatban, így azonban az egyik szellem a hat közűl megszólítva érezte magát:"majd én rendre utasítom ezt a beképzelt alakot". Hidd el ez is a hozzád kapcsolódott egyik szellemnek a kirohanása!
Ha most pedig elkezdeném jellemezni a hozzád kapcsolódott halott emberek szellemeit, az már nagyon személyes információ lenne, és az valóban csak rád tartozik!

FELAJÁNLOM MINDEN FÓRUMTÁRSAMNAK A KÖVETKEZŐT!!!!!:
Aki megkeres privátban, annak számára díjmentesen biztosítom a rajtal évő szellem átsegítését a túlvilágra, és lehetővé teszem számára, hogy az általam kidolgozott tudatalatti bekódolásával véglegesen kizárom annak lehetőségét is, hogy mégegyszer hozzá halott ember szelleme tudjon kapcsolódni!!!

Természetesen ezt kérni kell, hiszen csak kérésre lehet segíteni bárkinek is.

Ezenkívűl feltehettek ismerőseitekkel,szeretteitekkel kapcsolatos,egészségi szellemi lelki kérdéseket is, ahogy időm engedi válaszolok rá, és nem kell személyes találkozás!

Ha bármilyen általános kérésetek van azt a fórumon is megtehetitek mint eddig, de csak akkor írok ha érintve vagyok!

Köszönöm, hogy elolvastátok, és sok szeretetet küldök mindenkinek, igy ismeretlenűl is !!!

Isten-Isten , szép napot mindenkinek

nimrod777
 
Oldal tetejére