Szellemek, entitások

Bihar

Kitiltott (BANned)
Az alkalommal éve kedves Nimród...megkérdezem, hogy Schmidt Éva -aki manysiföldön lett öngyilkos 2002.-ben- miért végzett magával?
Halála előtt rendkívűli módon belemerűlt a manysik spirituális dolgaiba..
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves barátaim!


Kedves KDina!
Onnan tudom, hogy valakihez kapcsolódott szellem, hogy bárkire rátudok hangolódni, még az írásán keresztül is !!!
Ez nem egy különleges egyedi képesség,ez tanulható tudás!
Minden ami a világunkban létezik, rezgések összessége alkotja és minősíti! Legyen az élő vagy életelennek mondott ember,állat, tárgy, stb. mind-mind atomokból,elektronokból,protonokból,kvarkokból,mezonokból,stb összességéből állnak, egyedi beazonosítható jellemzőkkel, mint ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat sem, úgy nincs két egyforma rezgés sem ami embereket jellemez, ezért lehet az írásotokra ráhangolódva információkat lehívni rólatok, és mivel ez egy szellemi kontaktus, fölösleges a személyes találkozás.
Aki csak az anyagi síkon tud elképzelni dolgokat, annak persze érthetetlen ez a módszer, de hiddjétek el működik!
Kedves KDina!
Az első válaszodban, amit Silvy97-nek címeztél, határozott nemet mondtál, és nem tettél hozzá megjegyzést, hogy "szerinted" mire is irányul a válaszod, ez a "nem" a nagy általánosságban pedig nem igaz, némelyik szellem sajnos bánthat is. ISMÉTLEM!!! némelyik, és nem mindegyik.
Azt írtam:" Vannak emberek akik csak hallomásból szereztek információt a szellemvilággal kapcsolatban,személyes tapasztalatuk nincs, de mégis olyan információkat terjesztenek amiről sokszor fogalmuk sincs." Tehát nem utaltam személy szerint Rád Kedves, és ezért ha úgy gondolod,hogy megsértettelek akkor bocsánatot kérek Tőled és Mindenkitől itt a nagy nyilvánosság előtt is!!!
Nekem ez nem okoz gondot, hiszen Jézus Urunk tanítását követve, a megbocsájtás és a bocsánat kérés, a tiszta lelkű és szellemű emberek legfőbb ismérve.
Idézem saját írásomat: "Nem ijesztgetni akarok senkit sem, csak tájékoztatni." Ha pedig valaki nem olvassa el írásom minden elemét, ne csodálkozzon azon ha oktalanúl megsértődik!
Egyébként azok az enberek szoktak megsértődni akik találva érzik magukat, egy egy információval kapcsolatban!

nimrod777

Kedves Nimrod!

Nem sértettél meg dehogyis!kiss
Sajna van egy olyan hibám,hogy néha úgy válaszolok,hogy azt hiszem a részletek másoknak is egyértelműek:???:
A "nem" válaszom tényleg elég rövid volt igen,de vhogy nekem úgy jött le, (ahogy írtam is),hogy sztem a kérdező konkrétan arra gondol,hogy ha egy szellemet lát,akkor az bánthathja-e,te pedig a megszállásra gondoltál.Én nem vittem tovább a gondolatot..
Én azt nem tudom,hogy messziről is rá lehet-e úgy kapcsolódni vkire,hogy azt tudni lehessen,hogy ha meg van száállva,de nem vetem el a lehetőségét,majd én is utána nézek,mert ez érdekel engem.
A hsz-ed többi részével egyetértek.

Szép napot neked!:11::..:
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Nimród!
Az öngyilkosság is sokféleképpen történhet meg. Van aki azért lesz öngyilkos, mert akit szeretetett, már nem szereti, vagy mert elege van a világból, és haza akar menni. De van azért is, mert valamit elkövetett, és menekül a lelkiismeretfurdalása elől, én ilyenekkel találkoztam, de olyannal még nem, hála Istennek, akik az ölés kedvéért öltek.
Megérzem az ittrekedt szellemeket, minden rokonom halálát láttam, eljöttek elbúcsúzni tőlem. De nem csak rokonok, ismerősök ittrekedt szellemét láttam, hantem teljesen idegeneket is. Többnyire olyanokat, akiket a hozzátartozójuk szeretetükkel tartották fogsában itt, vagy a meghalt nem hitte, hogy nélküle meg tud állni a szeretette a saját lábán. Általában az ittrekedtek jöttek segítséget kérni tőlem. Csodálatos érzés, mikor ujjongott az örömtől, hogy mehet haza. Te éreztél már ilyet? Fantasztikus érzés.
Legyen nagyon szép, és vidám nyárutó napod!
Sok szeretettel Erzsi.
 

only

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Nimrod!

Ha jól értelmezem legutóbbi írásodat, akkor igen is csatlakozhat ránk szellem. De miért is? Egy gyerek még tisztán, erőfeszítések nélkül képes látni, ezen oknál fogva úgy gondolom, mindig is voltak vannak és lesznek energia testű lények körülöttünk. A kérdés az, hogy az ember milyen szinttel rendelkezik, mart egy stabil falat a szellemek se törnének át! Szerintem meditációval lehet az energia szint azon rétegét növelni, mellyel kivédhetjük a számunkra nem kívánatos lényeket. Ezek nem tapasztalatok, csupán elmélkedése, de ha azzá válunk amit gondolunk, és ez a hit erővel tölt el, akkor a pajzsom működik, vagy még sem! Ezt nem tudom, hogy valóban lehet-e tudni. Itt most nem a te képességeidet vonom kétségbe, csak nem tudom megérteni azt a szintet ahol állsz, vagy azt ahol én :) Ha én azt mondom vkinek, hogy szellem tapadt rá, akkor az illető elkezdi kivetíteni a gondolatait és tényleg olyan jeleket tapasztal, hogy vki rátapadt. Ez olyan, mint amikor azt mondom, fáj a bal karom, és ha sokáig erre koncentrálok, tényleg fáj.
Úgy gondolom nem véletlen, ha vkire vmi rátapad, és azt neki kell megoldania vagy levennie, mert ő tudja az okát, nekünk csak a rávezetés a szerepünk, és a kézfogás, na meg a szeretet.
Semmilyen hipotézist nem vetek el csak próbálom kivenni belőle azt ami nekem hasznomra válhat, vagy tanulni belőle. És a másik érzékelése vagy látása valóban nagyszerű dolog lehet, de amikor találkoztam nagyon különleges emberrel (tudom, itt jön az, hogy sok a humbuk pali meg ilyenek :D) és a páromnak szó szerint elmondott mindent. Pl nem tudhatta, hogy a fejében egy dátum szerepel, még én sem tudtam... és sok hasonló dolog ami valóban elgondolkodtatott. De rólam semmit nem tudott mondani. Míg egy embert totál telibe talál megmagyarázhatatlan pontossággal, addig rólam nem mondott semmit. Ez elbizonytalanított, talán magamban, talán a hozzá hasonló emberekkel, vagy éppen ott értettem meg valamit!?!

Nagyon kedves tőled, hogy mindenki aki segítséget kér tőle, segítesz. De ha annyit mondok segíts érezni tudod miben? Mert ha elmondom miben akkor már rávezettelek, sőt alternatívákat kínálok.

Most azt hiszem "táncra hívtalak" :))

Szép napot,
Only
 

nimrod777

Állandó Tag
Állandó Tag
Válasz Bihar kérdésére

Kedves Bihar, hát nem pont erre gondoltam, de legyen!

Én nem idézek szellemeket, és a kapcsolatot sem tudom felvenni velük, de az írásodra ráhangolódva az általad Schmidt Évának nevezett személy rezgéséről a következőket állapítottam meg:
Érzékelésem szerint nevezett személy nagyon magas mentális 7-es síkon állt szellemben,ezért is foglalkozhatott magas szintű spirituális dolgokkal,mostantól visszaszámolva 13 évvel ezelőtt, azaz 1998-ban kapcsolódott hozzá egy mentál 2-es szintű, 29 év körüli öngyilkos nő szelleme, többek között ez a szellem is sugalhatott számára olyan gondolatokat ami miatt öngyilkos lehetett. De ez csak egy lehetőség a sok közűl, ezen kívűl is okozhatta bármi.
Hozzáértő ember ha elég nagy a mágikus tudásának szintje,nyerhet bebocsájtást az Akasha krónikába, csak egy ilyen ember tudná megmondani halálának igazi okát, vagy egy Nekromanciával, azaz a dámonológia halottlátásával foglalkozó ember aki nem a fényt szolgálja, tudná ezt kifejteni! De az én tudásom még nem terjed ki az Akasha krónikára és mivel a Fényt szolgálom, Necromata sem vagyok,nem is leszek, tehát kielégítő választ nem tudok adni kérésedre.

Emlitettem mentális szinteket, mielött valaki megkérdezi pár szót ezekről:
Életeink során, és ebből kiderül most sokak számára akik nem tudták, nemcsak egyszer élünk, és a halál bekövetkeztével csak a fizikai test hal meg, a szellemünk örökké él, korokról korokra fejlődik a szellem és a lélek a testtel egyetemben, és amennyi élettapasztalatot és információt gyüjt, annak függvényében fejlődik szellemiségünk és ezeket a szinteket kategorizálni lehet.
Hét érzelmi azaz asztrál és hét mentális azaz szellemi szintet különböztetünk meg.
Az asztrál szintü embereket az jellemzi, hogy általában ösztönösen a vágyaik és érzéseik irányítják cselekedeteiket, elöbb cselekednek,aztán gondolkodnak vagy még akkor sem!
Majd jó pár élet elteltével amikor már az ösztönös cselekedeteket felváltaja a gonolatiság irányitotta tudatosság, lép fel az ember a mentális síkokra.
A mentál egyes ember gondolatiságának középpontjában a gyermeke áll. Az ilyen szellemszinttű ember beszédtémája alig alig tud elszakadni a saját gyermekének témáitól, ami alapjában véve nem baj, de szinte semmi másról sem tud beszélni mint a gyerekéről.
A mentál kettes ember a makacs, akaratos kompromisszumokra nem képes emberek csoportja, akaratát úgymond: tökön-paszulyon átgázolva is véghez fogja vinni, nem könnyű ember tipus. Hajlamosak sokszor túlzásokba esni, a végletek embere, az ilyen ember tipus mindent elutasít ami nem tetszik neki.
A mentál hármas ember, a végtelen jó indulatú segítőkész emberek csoportja, életfeladata a másik ember segítése támogatása, sokszor erőn felűl, ezek az emberek néha hajlamosak magukat folyamatosan az utolsó helyre rangsorolni, cskhogy a segített ember minnél több figyemet érdemeljen.
A mentál négyes ember a széles érdeklődésű ember tipusa, akit szinte minden téma érdekel és nagyon sok mindenre nyitott, de néha, mivel minden érdelki, hamar elveszti az érdeklődését dolgok iránt és csapongva kapkodva uj utak felé néz, és másba kezd.
A mentál ötös emberek már a tudás emberei, ebből a szellemszintű emberek közűl kerülnek ki a mérnökök, orvosok jogászok, ugymond a tudományos világ emberei, akik törekednek a tanulásra és esetenként a diplomaszerzésre, bár nem feltétlenűl a diploma jellemzi a tudást, de a mai világban elengedhetetlen egy jobb pozíció betöltése ami a diploma hiányában nem valósulhat meg.
A mentál hatos szintű emberek a művészi szinttű emberek csoportja, akik nem feltétlenűl festők, zenészek,vagy szobrászok, de amit csinálnak életükben, legyen az bármilyen tárgykőr azt nagy finomsággal letisztult szellemiséggel, művészi kivitelezéssel teszik.
A mentál hetes emberek csoportja már az előbb felsorolt mindegyik szellemszint birtokában már-már felűlről szemléli a világot és a legjobb szinten tudja alkalmazni mindennapi életében az előző életeiben elsajátított információk összességét.
Ezek után még három intuitív sík következik:
Intuitiv egyes síkon vannak a "látó "emberek, akik valóban látják a szellem világot, de ez sem alapból jön, ezt is tanulni kell, Tudás nélkül könnyen elkallódhat az ember, ez persze vonatkozik minden szintre. Ezen a szinten már könnyebben megy a tanulás és hamarabb rájön az ember az összefüggésekre és hamarabb hall meg intuiciókat sugallatokat az égi világgal kapcsolatosan, amiket aztán lehozva ide a Földre megoszthat embertársaival.
Az intuitív kettes emberek csoportja a szellemi vezetők, a legnagyobb formátumú lángoló szellemű emberek csoportja akik nagy néptömegeket is meg tudnak mozgatni tudásukkal eszmeiségükkel. Ilyenek voltak Jézus ,Buddha stb.
Az intuiív hármas sík pedig már maga az isteni szféra.

Információim a szellemekkel kapcsolatosan a következőek:
- meg tudom mondani, van-e kötődve halott ember szelleme valakihez, az hány éve történt kb. egy jó becslés szintjén, megállapítható,hogy aki az emberhez kötődött milyen tipusú szellem és milyen változást idézhet elő a kötődés útján.
Csak ezekkel tudok szolgálni Kedves Bihar!
Tudom, hogy ez nem sok, de legalább egy lépéssel közelebb segített a kérdésed feltárásában.

Szép napot kívánok!

Üdvözlettel: nimrod777
 
O

oliyboty

Vendég
Szia,

Akihez járok tanulni hidd el nekem, hogy olyan szinten magas szellemi szinten van, hogy nem igen van párja (még a ... sem). Nem fényezésből írom. Csak hogy tudd, ő is hivatásos gyógyító, metafizikai speciális terapeuta, kvantumfizikus, az új germán orvostudomány belső konzulense, előadója, parapszichológus, stb. Ő olyan ember, aki elérte a feltétel nélküli szeretet állapotát minden és mindenki iránt itt a Földön. Én tőle a tanításokat, tudást ajándékba kapom, és mellesleg nagyon közeli, jó barátom, pót apukám, mesterem. Mindig mikor bajom volt, vagy csak beszélgetni akartam, készségesen ott volt mellettem, segített, beszélgettünk rengetegszer, stb. Vele mi előző életünkben 1 lélek voltunk, csak ketté váltunk. S most egymásra találtunk ebben az életben, mert van dolgunk egymással. A legelső találkozásunkról az első az volt, hogy megnézte vannak-e entitások hozzám kapcsolódva, vagy sem. Nem voltak. Ma reggel is beszéltünk, elmondtam neki nagyjából mit írtál velem kapcsolatosan és továbbra sincsen SEMMILYEN lény hozzám kapcsolódva, közöm sincsen hozzájuk. Tudom, hogy magas szellemi szinten vagyok én is, 1 db. leszületésem van, ha nem érem el ebben az életben a feltétel nélküli szeretet állapotát minden és mindenki felé egyformán. Ami a reagálást kiváltotta részemről, azt úgy hívják, hogy: EGÓ. Jelenleg is vele dolgozom, hogy elvonjam az energiákat tőle és túl tudjak Önmagamon lépni, mint a tanítóm, aki ebben az életében ezt már elérte.

Úgyhogy úgy gondolom, egyáltalán nem hátráltat a tanítóm, a pót apukám a szellemi fejlődésemben, ellenkezőleg, sokkal inkább visz előre engem. Ő neki már nincsen több leszületése, ha eltávozik tőlünk, megy fel a fénybe. Elérte a karmatikus feladatának legvégső állomását (ami mindenkinek ugyanaz), a feltétel nélküli Isteni szeretetet minden és mindenki iránt. Befejezte küldetését, amiért leszületett ide a Földre. Minden ember addig és addig születik le ide, amíg fokozatosan, bejárva a lépcsőfokokat, el nem éri a feltétel nélküli szeretet állapotát.;)

A többi dolgot, ami személyes várom privátban, mert érdekelne, miért gondolod azt, hogy halott emberek szelleme van hozzám kapcsolódva. Mert én ezt nem így látom, gondolom, érzem. S a tanítóm sem.




Kedves barátaim!

Mivel tájékoztatásom megosztja a fórum társakat, ezért sorban egy füst alatt mindenkinek megadom kérdésére a válaszomat!
Megjegyzem, nem akadékoskodni, tudálékoskodni, hanem segíteni szerettem volna, és ezt most is fenntartom!
Hiddjétek el, végtelenűl kedvellek benneteket, mondhatni így ismeretlenül, de ez így ebben a formában nem igaz teljesen, már ami az ismeretlenséget illeti, de erről majd idejében!

K
Kedves oliyboty!
Talán nem a megfelelő emberhez jársz tanulni magánban, de persze ez csak az én véleményem és ezért ez nem minősíti, sem a tanítódat sem pedig Téged!
Megjegyezni kívánom: Te sokkal magasabb szellemszinten vagy,mint akihez jársz magánban tanulni!
Megértem, hogy védeni akarod a tanítódat, és ez szép gesztus részedről, de ez azért korlátozhat vagy lassíthat szellemi fejlődésedben.
Hivatásos gyógyító vagyok, és nap mint nap oldok meg komoly fizikai, lelki és szellemi problémákat is.
Csak a segítő szándék vezérelt erre a fórumra, hogy amit tudok megosztom veletek. Amit itt leírtam számotokra, mind-mind gyakorlati tapasztalatok összessége és nem csak logikai eszmefuttatás!
Nyílvánvaló, hogy a mindennapi életben ellenszolgáltatást, érsd:pénzt fogadok el a gyógyításaimért, de itt ez fel sem merült!!!
Nem értek egyet azokkal a bírálókkal akik a pálya széléről futbalozva osztják az észt: "ingyen kaptátok-ingyen adjátok", felhívnám a figyelmét mindenkinek:ingyen senki nem kap semmit, legfeljebb ajándékba!
Én ide ajándékozni jöttem, tudást és segítséget, legalábbis abban amit szellemi szinten át tudok adni jótanácsként.
Ez itt nem a kioktatás helye, ez a minőség távol áll tőlem, nem is lesz sohasem a sajátom!!!
Kedves oliyboty!
Tulajdonképpen a nyulat akartam kiugratni a bokorból, és ez sikerült is! Ha nem kapcsolódna szellem hozzád, akkor nem reagáltál volna méltatlankodva beírásomra! Tiszta szellemiségeddel legfeljebb megmosolyogtad volna észrevételemet a hozzádkapcsolódott szellemekkel kapcsolatban, így azonban az egyik szellem a hat közűl megszólítva érezte magát:"majd én rendre utasítom ezt a beképzelt alakot". Hidd el ez is a hozzád kapcsolódott egyik szellemnek a kirohanása!
Ha most pedig elkezdeném jellemezni a hozzád kapcsolódott halott emberek szellemeit, az már nagyon személyes információ lenne, és az valóban csak rád tartozik!

FELAJÁNLOM MINDEN FÓRUMTÁRSAMNAK A KÖVETKEZŐT!!!!!:
Aki megkeres privátban, annak számára díjmentesen biztosítom a rajtal évő szellem átsegítését a túlvilágra, és lehetővé teszem számára, hogy az általam kidolgozott tudatalatti bekódolásával véglegesen kizárom annak lehetőségét is, hogy mégegyszer hozzá halott ember szelleme tudjon kapcsolódni!!!

Természetesen ezt kérni kell, hiszen csak kérésre lehet segíteni bárkinek is.

Ezenkívűl feltehettek ismerőseitekkel,szeretteitekkel kapcsolatos,egészségi szellemi lelki kérdéseket is, ahogy időm engedi válaszolok rá, és nem kell személyes találkozás!

Ha bármilyen általános kérésetek van azt a fórumon is megtehetitek mint eddig, de csak akkor írok ha érintve vagyok!

Köszönöm, hogy elolvastátok, és sok szeretetet küldök mindenkinek, igy ismeretlenűl is !!!

Isten-Isten , szép napot mindenkinek

nimrod777
 

injekció

Állandó Tag
Állandó Tag
Régóta foglalkoztat a spiritualizmus, és okkultizmus.Mostanában a jóga és meditáció érdekel nagyon a gyakorlati oldala inkább.Sokat olvastam mediális képességekről, amik ebben az állapotban kezdenek kibontakozni, velem is hasonló történt.Régebben is előfordult már ilyen dolog vele, de mivel évekkel ezelőtt a materialista pszichológia érdekelt inkább betudtam az egész jelenséget a tudatalatti játékának, vagy vmi önszuggesztiónak, de mostanra rájöttem h ez több ennél!!
Szóval tanulmányoztam az esp jelenséget, érzékeken túli észlelést, és enek az állapotnak a legjobb érzékelési időszaka ha meditatív állapotban van vki, mert segíti a tudat ráhangolását más energiamezőkre, v entitásokra, ahonnan információ jöhet, tulajdonképpen eggyes médiumok is így jutnak infóhoz.....mások pedig tudatos énük érzékelőképességét engedik át más entitásoknak és így a külvilág felé közvetítenek infót.
Éppen így elmélyedve voltam, amikor késztetést éreztem, h papírt és tollat hozzak, és leüljek egy asztalhoz.Azt sugalta a hang az elmémben, h a lap tetején ahol elkezdem az írást mozgassam a tollat körbe körbe fel és alá egy kis területen míg sikerül teljesen ráhangolódnom arra ami ezután lesz!!!!
Pár perc elteltével belülről észleltem hangot de fura volt nem hallaottam hanem a tudatomban volt(fura megmagyarázni), és akaratlanul is írni kezdtem, csukott szemmel, nem is láttam h mit írok, az adott szóra csak addig tudtam koncentrálni, amíg leírtam és utána el is felejtettem h mi írtam.A végén egy féloldalnyi szöveg jött össze szépen egymás alá írt mondatokból, és összefüggő jelentéstartalommal, aminek nagyjából a jelentéstartalma h őrangyalok segítik életünket, életutunk beteljesedésében.
Miután végeztem elolvastam párszor, és eltetem a lapot, azóta is gondolkodtam efelől.
Várnék olyan visszajelzéseket akik tapasztaltak már hasonló dolgot, és velük h kezdődött ez az egész.
Méegyszer avégére .....lehet ezt materialista szemszögből is nézni, és akkor azt lehetne mondani h atudatalatti megnyilvánulása volt, vagy egy rejtett én felszínre törése, de sztem ez jóval több volt ennél, azóta még nem próbáltam meg többször!!!!
 

injekció

Állandó Tag
Állandó Tag
Valószínűleg a kő egyedi energia rezgése segített abban h egy bizonyos területre fókuszáld tudati energiáidat,és így fordulhatott érdeklődési köröd az ezoterika felé,és nyílhatnak meg számodra olyan jelenségek az életben, amihez szükséges volt h tudati energiáid megváltozzanak!!
 

Élő kő

Állandó Tag
Állandó Tag
Régóta foglalkoztat a spiritualizmus, és okkultizmus.Mostanában a jóga és meditáció érdekel nagyon a gyakorlati oldala inkább.Sokat olvastam mediális képességekről, amik ebben az állapotban kezdenek kibontakozni, velem is hasonló történt.Régebben is előfordult már ilyen dolog vele, de mivel évekkel ezelőtt a materialista pszichológia érdekelt inkább betudtam az egész jelenséget a tudatalatti játékának, vagy vmi önszuggesztiónak, de mostanra rájöttem h ez több ennél!!
Szóval tanulmányoztam az esp jelenséget, érzékeken túli észlelést, és enek az állapotnak a legjobb érzékelési időszaka ha meditatív állapotban van vki, mert segíti a tudat ráhangolását más energiamezőkre, v entitásokra, ahonnan információ jöhet, tulajdonképpen eggyes médiumok is így jutnak infóhoz.....mások pedig tudatos énük érzékelőképességét engedik át más entitásoknak és így a külvilág felé közvetítenek infót.
Éppen így elmélyedve voltam, amikor késztetést éreztem, h papírt és tollat hozzak, és leüljek egy asztalhoz.Azt sugalta a hang az elmémben, h a lap tetején ahol elkezdem az írást mozgassam a tollat körbe körbe fel és alá egy kis területen míg sikerül teljesen ráhangolódnom arra ami ezután lesz!!!!
Pár perc elteltével belülről észleltem hangot de fura volt nem hallaottam hanem a tudatomban volt(fura megmagyarázni), és akaratlanul is írni kezdtem, csukott szemmel, nem is láttam h mit írok, az adott szóra csak addig tudtam koncentrálni, amíg leírtam és utána el is felejtettem h mi írtam.A végén egy féloldalnyi szöveg jött össze szépen egymás alá írt mondatokból, és összefüggő jelentéstartalommal, aminek nagyjából a jelentéstartalma h őrangyalok segítik életünket, életutunk beteljesedésében.
Miután végeztem elolvastam párszor, és eltetem a lapot, azóta is gondolkodtam efelől.
Várnék olyan visszajelzéseket akik tapasztaltak már hasonló dolgot, és velük h kezdődött ez az egész.
Méegyszer avégére .....lehet ezt materialista szemszögből is nézni, és akkor azt lehetne mondani h atudatalatti megnyilvánulása volt, vagy egy rejtett én felszínre törése, de sztem ez jóval több volt ennél, azóta még nem próbáltam meg többször!!!!

Kedves injekció,

Korábban reikivel és zen buddhizmussal foglalkoztam. Egy évet töltöttem Japánban, ami rengeteg tapasztalatot nyújtott a kérdésben. És aztán kikötöttem... Istennél. És ma már teljesen egyértelmű a számomra, hogy Ő az egyetlen autentikus forrás az életben.
Természetfeletti tapasztalataim nekem is voltak, többször is. De ez veszélyes is lehet. Ezért nagyon fontos az alapos körültekintés.
A természetfeletti tapasztalatokhoz nem csak Isten (vagy angyalok) megismerése tartozik hanem az asztaltáncoltatás, a Discoveryben mostanság látható szellem-dok.filmek, stb. Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik entitással kerülsz kapcsolatba! Ha pedig nem érted meg hol a helye ennek a dolognak az életedben, az függőséget is okozhat.

Örvendek hogy kevésnek találod a tudatalattit mint „mindent magyarázó” elvet. A tudatalatti egy pszichológiai találgatás, semmi több. Nincs köze a teljes valósághoz, ezért a minden érthetetlen jelenséget vele magyarázókat csak abban „segiti”, hogy ne értsék meg mi van valójában.

Üdvözlettel,
 

injekció

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudom h veszélyes is lehet, hiszen ezekhez a dolgokhoz, rendkívül tiszta lélek kell,tiszta érzésekkel és gondolatokkal, ha már az érzés és a gondolat nem tiszta teljesen hanem vegyülnek bele anyagias, alantas érzelmek akkor könnyen előfordulhat h nem olyan jelenség fog megmutatkozni előttünk mint amire fel vagyunk készülve!!
Ilyenkor van az h nem jó entitások kerülnek velünk kapcsolatba és lehetséges h nehéz lesz tőlük végső búcsút venni!
Én nem járok semmilyen felekezethez, v vallási meggyőződésű csoporthoz(reiki, v krisnások), teljesen csak a magam kíváncsisága vezérel és a józan eszem, és azért van bennem egy egészséges szkepticizmus is, de ennek a meggyőzésére volt h oly sok könyvet áttanulmányoztam, mielőtt bármi gyakorlati dolgot el kezdtem volna kipróbálni!
 

Élő kő

Állandó Tag
Állandó Tag
Fel tudsz menni a hegyre?

Tudom h veszélyes is lehet, hiszen ezekhez a dolgokhoz, rendkívül tiszta lélek kell,tiszta érzésekkel és gondolatokkal, ha már az érzés és a gondolat nem tiszta teljesen hanem vegyülnek bele anyagias, alantas érzelmek akkor könnyen előfordulhat h nem olyan jelenség fog megmutatkozni előttünk mint amire fel vagyunk készülve!!
Ilyenkor van az h nem jó entitások kerülnek velünk kapcsolatba és lehetséges h nehéz lesz tőlük végső búcsút venni!
Én nem járok semmilyen felekezethez, v vallási meggyőződésű csoporthoz(reiki, v krisnások), teljesen csak a magam kíváncsisága vezérel és a józan eszem, és azért van bennem egy egészséges szkepticizmus is, de ennek a meggyőzésére volt h oly sok könyvet áttanulmányoztam, mielőtt bármi gyakorlati dolgot el kezdtem volna kipróbálni!

Egyetértek veled, hogy a korlátoltságnak nincs helye az Igazságkeresésben. A tisztátlan gondolatok, anyagiasság, helytelen irányba kanalizált érzelmek, tudálékosság, testi vágyak korlátlan táplálása stb. csak vakságot okoznak, meggátolva hogy elnyerjük a beteljesedést. Ezek csak abban „segitenek”, hogy a függőségünk megmaradjon; hogy rövidtávú látszatelőnyökért cserébe még jobban beássuk magunkat a hiábavalóságba.
Egy apró észrevételem viszont lenne: a tiszta lelket nem tudjuk mi megteremteni. Amit mi meg tudunk (és szükséges) tennünk ennek érdekében az, hogy a tiszta lélek elnyerésében fáradozzunk.

Az jó dolog hogy igényes vagy. A kritikai képesség (ideértve az önkritika gyakorlását is) elengedhetetlen ahhoz, hogy ne essünk áldozatul sem a tévtanitásoknak, sem a képmutatásnak. Enélkül az egész keresés nem más mint tévelygés és önáltatás.

De a kérdésem tehozzád: fel tudsz-e menni a hegyre? Hajlandó vagy-e arra, hogy mindent hátrahagyva teljes éneddel keresd azt, ami emberi önmagad számára a legfontosabb?
Ez a kérdés alapvetően fontos, és személyesen tereád vonatkozik. Elsősorban önmagad előtt kell őszintén megválaszolnod. Ha a keresésed őszinte, az épitményed is alapos, idő- és viharálló lesz. Ha a keresésed felületes, akkor nem.
 

nimrod777

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kis kiegészítés

Kedves Nimród!
Az öngyilkosság is sokféleképpen történhet meg. Van aki azért lesz öngyilkos, mert akit szeretetett, már nem szereti, vagy mert elege van a világból, és haza akar menni. De van azért is, mert valamit elkövetett, és menekül a lelkiismeretfurdalása elől, én ilyenekkel találkoztam, de olyannal még nem, hála Istennek, akik az ölés kedvéért öltek.
Megérzem az ittrekedt szellemeket, minden rokonom halálát láttam, eljöttek elbúcsúzni tőlem. De nem csak rokonok, ismerősök ittrekedt szellemét láttam, hantem teljesen idegeneket is. Többnyire olyanokat, akiket a hozzátartozójuk szeretetükkel tartották fogsában itt, vagy a meghalt nem hitte, hogy nélküle meg tud állni a szeretette a saját lábán. Általában az ittrekedtek jöttek segítséget kérni tőlem. Csodálatos érzés, mikor ujjongott az örömtől, hogy mehet haza. Te éreztél már ilyet? Fantasztikus érzés.
Legyen nagyon szép, és vidám nyárutó napod!
Sok szeretettel Erzsi.

Kedves Kicsi Fecske!

Szeretném egy kicsit kiegészíteni az öngyilkosságról szóló pár mondatodat, mielőtt valaki tévesen értelmezne belőle valamit.
Az, hogy miért lesz valaki öngyilkos, arról pontosan írtál, de arról már kevésbé, hogy ez a lehető legrosszabb dolog amit tehet az ember.
Ide a Földre mi mindannyian azért születünk le, mert felvállaltunk egy jó pár feladatot, és ezek képezik a mi karmánk egy részét.
DE!!!!
Ezek a feladatok megoldandóak és nem illik megszökni előlük!!!!!!
Az öngyilkosságba való menekülés megfutamodás, az, hogy valakinek elege lett ebből a világból és haza akar menni, nem megoldás!
Nagyon sok kellemetlen élmény érheti az embereket, de belegondoltatok már abba, hogy pontosan ezekből a kellemetlen élményekből okulnának a legtöbben, és pontosan ezért kapták azt az élethelyzetet, amiből öngyilkossággal menekülnek?
A Teremtő Isten nem azért teremtette az embert, hogy eldobja idő előtt az életét, hanem, hogy megélje azon élethelyzeteket amik egy tanulási folyamat részeként a szellemi érettségünket hivatott emelni.
Aki eldobja az életét az megfutamodik a feladat elől és nemhogy éretteb lenne hanem még vissza is léphet a szellem szinten, vagy stagnál és kitérő pályára kerül.
Nincs ilyen, hogyha valakinek nem tetszik valami, akkor hazamegy!
HOVÁ? Mert a Teremtő Isten biztosan nem nézi jó szemmel ezt a cselekedetet, hiszen ellentétes a létezéssel.
Szerintetek miért lehet sok öngyilkos szellemmel találkozni létközben: azért mert hazamentek? mert akkor valami nagyon hibádzik, mert akkor otthon lennének és nem létközben,vagy inkább azért, mert mikor öngyilkos lesz valaki, rögtön rájön mekkora butaságot csinált és pontosan az esetleges felelősségre vonástól félve nem mer a Teremtő Isten Szent színe elé állni?
Ezt döntse el mindenki a szivére hallgatva, szem előtt tartva a tiszta logikát is!
Gondoljátok, hogyha mindenki csak szép dolgokat kapna az életben, megfelelően ösztönözve lenne a fejlődésre?
Mikor Ádám és Éva a Paradicsomban élt és a Teremtő Isten felajánlotta nekik, hogy minden ami ott található az övék, gondoljátok elindultak volna a fejlődés útján ha nem teszi oda a tudás fájának gyümölcsét, amiről tilos volt szakajtani?
Éppen, hogy tudatos volt az Isten részéről a fa gyümölcsének tiltása és a tilalom megszegése által az ezt követő kiűzetés!

Nézzünk egy két élethelyzetet:
- valaki szerelmi csalódás miatt eldobja az életét, mintha nem szaladgálna még jó pár ezer potenciális alkalmasabb fiú vagy lány aki sokkal alkalmasabb lehetne élete párjának! És valaki már az elején feladja, mert úgy gondolja hazamegy?
Mi is oldódik meg ilyenkor: lelkiismeretfurdalást okoz annak aki miatt eldobta az életét? nem gondolva arra, hogy a szülei és más szeretteinek milyen fáldalmat okoz buta cselekedete! És akkor mi van: lehet a másik fél ezt látva a következőt mondja: még szerencse,hogy nem kötöttem magam egy ilyen gyenge lelkierejű emberhez aki az első komolyabb probléma ekkora gondot okoz!

-ha valaki azért lesz öngyilkos mert anyagi csődbe kerül, vagy sikkaszt és az estleges felelőségre vonás elől menekül öngyilkosságba, mi történik utána, ha majd látja, hogy a hátrahagyott adósságát hozzátartozóin akarják behajtani, hiszen a magyar polgárjogi törvények szerint a rokonok öröklik az adósságot, akkor szerintetek hogy érzi majd magát a szellem?
Sorolhatnám még vég nélkül, de száz szónak is egy a vége: az öngyilkosság semmire sem megoldás
Mindannyiunkat, engem is érnek kisebb nagyobb kellemetlenségek,de semmi kincsért nem lennék öngyilkos, mert az semmire nem megoldás!
Sok ember ennek sajnos tudatában sincs, és KÖSZÖNÖM Neked, Kicsi Fecske,hogy szóba hoztad ezt a kérdést, mert remélem sok ember másképp látja ezután ezt a dolgot.

Multkori felajánlásom után bár jó páran megkerestetek privátban, csak két ember kérte, hogy segítsek átsegíteni róluk a szellemeket, a többiek csak érdeklődtek.
Ismétlem:csak akkor segíthetek ha megkértek rá, az érdeklődés nem egyenértékű a kéréssel. ..Kérjetek és megadatik a ti hitetek szerint" mondotta Jézus, ez alól Én sem vonhatom ki magamat!
Hogy egy kicsit felkeltsem az érdeklődéseteket, felajánlásomat kiterjesztem a családtagjaitokra is, teljesen díjmentesen!!!
Azonban kérném szépen a családtagok keresztnevét is, hogy rá tudjak hangolódni a rezgéseikre. A szellemelengedésekről mindenkinek küldök majd értesítést ha megtörtént a kódolással egyetemben.

Ha nem válaszolnék azonnal, kérlek legyetek türelemmel ,mert elég sokat vagyok távol gyógyításaim miatt.

Kívánok mindenkinek szép hétvégét a lehetöségetek szerint!

Isten-Isten: nimrod777
 

marijanka1

Állandó Tag
Állandó Tag
szellem skegnessben

Sziasztok!
Egy érdekes történetet szeretnék elmondani. A lányom Angliában, Skegnessben dolgozik és ő hívott fel telefonon az eset után.
Történt, hogy egy kollegája többedmagával kiment a Tesco-ba vásárolni és a polcok között sétálva az egyikük látott egy jelenést. Egy női alak lebegett a levegőben. Szólt a többieknek, hogy nézzék meg. Ahogy odatódultak azt látták, hogy a női alak szeme feketévé válik. Állítólag kb. 130 éve, a mostani Tesco helyén szintén egy üzlet volt, ahol megerőszakoltak egy fiatal lányt, aki vagy öngyilkos lett, vagy meggyilkolták. A helyiek nem tudják pontosan megmondani, mivel szájról szájra jár a történet.
A lényeg, hogy azóta ott kísért, de már megszokták. Azt mondták az ottaniak, hogy a lány szeme csak akkor válik feketévé, ha férfi is van a közelében.

Ennyi a történet, nagyon izgatott lettem, mikor a lányom telefonált.
Nem kitalált történet. Angliából sok ilyen történet származik.
Eddig mindegyikre legyintettem, de ez most más.
 
E

elke

Vendég
Sziasztok!
Egy érdekes történetet szeretnék elmondani. A lányom Angliában, Skegnessben dolgozik és ő hívott fel telefonon az eset után.
Történt, hogy egy kollegája többedmagával kiment a Tesco-ba vásárolni és a polcok között sétálva az egyikük látott egy jelenést. Egy női alak lebegett a levegőben. Szólt a többieknek, hogy nézzék meg. Ahogy odatódultak azt látták, hogy a női alak szeme feketévé válik. Állítólag kb. 130 éve, a mostani Tesco helyén szintén egy üzlet volt, ahol megerőszakoltak egy fiatal lányt, aki vagy öngyilkos lett, vagy meggyilkolták. A helyiek nem tudják pontosan megmondani, mivel szájról szájra jár a történet.
A lényeg, hogy azóta ott kísért, de már megszokták. Azt mondták az ottaniak, hogy a lány szeme csak akkor válik feketévé, ha férfi is van a közelében.

Ennyi a történet, nagyon izgatott lettem, mikor a lányom telefonált.
Nem kitalált történet. Angliából sok ilyen történet származik.
Eddig mindegyikre legyintettem, de ez most más.

Köszönöm szépen. Meglehet "tescos" szellem de rendkivül érdekes ha több szemtanú látta egyszerre.
 
E

elke

Vendég
Kedves Kicsi Fecske!


Földre mi mindannyian azért születünk le, mert felvállaltunk egy jó pár feladatot

Valóban ilyesmi a lényege.

Ezek a feladatok megoldandóak és nem illik megszökni előlük!!!!!!
Kívánok mindenkinek szép hétvégét a lehetöségetek szerint!

Isten-Isten: nimrod777

A " megszökés" nem illem kérdése;) hanem emberi döntésé. Más dolog hogy feltehetőleg ugyanebbe a helyzetbe találná magát az illető egy másik "síkon, dimenzióban, valóságban stb" és pihenés nélkül kellene véghezvinni a feladatát.

Azé milyen klassz lenne ha ezekre a feladatokra ténylegesen emlékeznénk.:D no és egyszerűbb vagy mégsem??
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kicsi Fecske!

Szeretném egy kicsit kiegészíteni az öngyilkosságról szóló pár mondatodat, mielőtt valaki tévesen értelmezne belőle valamit.
Az, hogy miért lesz valaki öngyilkos, arról pontosan írtál, de arról már kevésbé, hogy ez a lehető legrosszabb dolog amit tehet az ember.
Ide a Földre mi mindannyian azért születünk le, mert felvállaltunk egy jó pár feladatot, és ezek képezik a mi karmánk egy részét.
DE!!!!
Ezek a feladatok megoldandóak és nem illik megszökni előlük!!!!!!
Az öngyilkosságba való menekülés megfutamodás, az, hogy valakinek elege lett ebből a világból és haza akar menni, nem megoldás!
Nagyon sok kellemetlen élmény érheti az embereket, de belegondoltatok már abba, hogy pontosan ezekből a kellemetlen élményekből okulnának a legtöbben, és pontosan ezért kapták azt az élethelyzetet, amiből öngyilkossággal menekülnek?
A Teremtő Isten nem azért teremtette az embert, hogy eldobja idő előtt az életét, hanem, hogy megélje azon élethelyzeteket amik egy tanulási folyamat részeként a szellemi érettségünket hivatott emelni.
Aki eldobja az életét az megfutamodik a feladat elől és nemhogy éretteb lenne hanem még vissza is léphet a szellem szinten, vagy stagnál és kitérő pályára kerül.
Nincs ilyen, hogyha valakinek nem tetszik valami, akkor hazamegy!
HOVÁ? Mert a Teremtő Isten biztosan nem nézi jó szemmel ezt a cselekedetet, hiszen ellentétes a létezéssel.
Szerintetek miért lehet sok öngyilkos szellemmel találkozni létközben: azért mert hazamentek? mert akkor valami nagyon hibádzik, mert akkor otthon lennének és nem létközben,vagy inkább azért, mert mikor öngyilkos lesz valaki, rögtön rájön mekkora butaságot csinált és pontosan az esetleges felelősségre vonástól félve nem mer a Teremtő Isten Szent színe elé állni?
Ezt döntse el mindenki a szivére hallgatva, szem előtt tartva a tiszta logikát is!
Gondoljátok, hogyha mindenki csak szép dolgokat kapna az életben, megfelelően ösztönözve lenne a fejlődésre?
Mikor Ádám és Éva a Paradicsomban élt és a Teremtő Isten felajánlotta nekik, hogy minden ami ott található az övék, gondoljátok elindultak volna a fejlődés útján ha nem teszi oda a tudás fájának gyümölcsét, amiről tilos volt szakajtani?
Éppen, hogy tudatos volt az Isten részéről a fa gyümölcsének tiltása és a tilalom megszegése által az ezt követő kiűzetés!

Nézzünk egy két élethelyzetet:
- valaki szerelmi csalódás miatt eldobja az életét, mintha nem szaladgálna még jó pár ezer potenciális alkalmasabb fiú vagy lány aki sokkal alkalmasabb lehetne élete párjának! És valaki már az elején feladja, mert úgy gondolja hazamegy?
Mi is oldódik meg ilyenkor: lelkiismeretfurdalást okoz annak aki miatt eldobta az életét? nem gondolva arra, hogy a szülei és más szeretteinek milyen fáldalmat okoz buta cselekedete! És akkor mi van: lehet a másik fél ezt látva a következőt mondja: még szerencse,hogy nem kötöttem magam egy ilyen gyenge lelkierejű emberhez aki az első komolyabb probléma ekkora gondot okoz!

-ha valaki azért lesz öngyilkos mert anyagi csődbe kerül, vagy sikkaszt és az estleges felelőségre vonás elől menekül öngyilkosságba, mi történik utána, ha majd látja, hogy a hátrahagyott adósságát hozzátartozóin akarják behajtani, hiszen a magyar polgárjogi törvények szerint a rokonok öröklik az adósságot, akkor szerintetek hogy érzi majd magát a szellem?
Sorolhatnám még vég nélkül, de száz szónak is egy a vége: az öngyilkosság semmire sem megoldás
Mindannyiunkat, engem is érnek kisebb nagyobb kellemetlenségek,de semmi kincsért nem lennék öngyilkos, mert az semmire nem megoldás!
Sok ember ennek sajnos tudatában sincs, és KÖSZÖNÖM Neked, Kicsi Fecske,hogy szóba hoztad ezt a kérdést, mert remélem sok ember másképp látja ezután ezt a dolgot.

Multkori felajánlásom után bár jó páran megkerestetek privátban, csak két ember kérte, hogy segítsek átsegíteni róluk a szellemeket, a többiek csak érdeklődtek.
Ismétlem:csak akkor segíthetek ha megkértek rá, az érdeklődés nem egyenértékű a kéréssel. ..Kérjetek és megadatik a ti hitetek szerint" mondotta Jézus, ez alól Én sem vonhatom ki magamat!
Hogy egy kicsit felkeltsem az érdeklődéseteket, felajánlásomat kiterjesztem a családtagjaitokra is, teljesen díjmentesen!!!
Azonban kérném szépen a családtagok keresztnevét is, hogy rá tudjak hangolódni a rezgéseikre. A szellemelengedésekről mindenkinek küldök majd értesítést ha megtörtént a kódolással egyetemben.

Ha nem válaszolnék azonnal, kérlek legyetek türelemmel ,mert elég sokat vagyok távol gyógyításaim miatt.

Kívánok mindenkinek szép hétvégét a lehetöségetek szerint!

Isten-Isten: nimrod777

Szia Nimród!kiss
Ezeket én is tudtam. Kétségbeesett ember sok őrültségre képes, nem az ész, a logika vezérlik őket, mikor eldobják maguktól az életet. Abban az állapotban sem illem, sem szokás, semmi sem tudja, tudná őket visszatartani ezektől a kétségbesett, őrült döntésüktől. Az ittrekedt szellemnek fogalma sincs sok esetben semmiről sem. Még arról is neküknk kell felvilágosítani, hogy már meghalt a teste, és néki már itt semmi keresnivalója sincs, mert a túloldara kell mennie. Ezek a kétségbeesésből lett öngyilkosok ittrekedt szelleme kevésbé veszélyesek, mint akik élvezetből öltek, és kivégezték őket. Erre mondtam, hogy hála sz Istennek ezekkel nem volt módom találkozni. Ha élő ember érzékeli, hogy van vele ittrekedt szellem, akkor az élő embernek kell segítséget kérnie. De az ittrekedt szellemnek is van szabad akarata. Ő is kérhet segítéséget. Igaz, hogy nekik már nehezebb a dolguk, mert az élő emberek közül nagyon kevesen értik, hogy mit is akarnak. Akik értesülnek róluk, sokan nem hallják a szavukat, csak a formulát mondogatják. Megnyugtatni nem igen tudják őket, pedig nagy szükségük van rá. Én javarszt azoknak szoktam segíteni, akiket az élők észre sem veszik, pl. temetőben, templomokban, nagy bevásárlócentrumokban kóvályognak. Olyan is előfordult, hogy mikor megérezték a közelségem, otthagyták az anyatestet, és követtek. Mikor már egy ideje igazolatlanul izgatott vagyok, fura jelenségek megszaporodnak körülöttem, akkor szoktam felfigyelni rájuk. Van mikor akkor sem, és akkor mutatják meg magukat, vagy megszólalnak. Én azokat szeretem, akik szeretet kapocs miatt maradnak itt. Pl. élők ittfogják az apát, anyát, nagypapát, nagymamát, és jönnek segítséget kérni. Azt az örömet, ujjongást, mikor megtudják, hogy mehetnek! Leírhatatlan.
Kedves Nimród.
Te komolyan gondoltad azt, hogy aki öngyilkos lett azért mert a szerelme elhagyta, hogy azon fog gondolkodni, hogy mennyi potenciális parnere akadna az helyett aki elhagyta? Te neked is mindegy, hogy kit szeretsz, vagy ki szeret téged? Nem hiszem. És ezek is ugyan olyan hús-vér emberek voltak, mint te, vagy én. Őnékik sem volt mindegy, hogy kit szeretnek, és hogy kik szeretik őket. Pont éppen ezért lettek öngyilkosok. Szeretettel, megértéssel kell hozzájuk viszonyulni. Velük kell beszélgetni, őket kell megnyugtatni, hogy túl nincs büntetés, csak a végtelen szeretet, és a végtelen megbocsájtás. Nem eléggé megbüntették már magukat azzal, hogy eldobták maguktól az Isten nagy ajándékát, az életüket? Még büntetni kellene őket? Minek?
Másik meg az, akit pl. megerőszakoltak, megöltek. Ők nagyon összevannak zavarodva. Meg kell őket nyugtatni, rábeszélni őket, hogy odaát az Isten soha nem tapasztalt szeretetével várja, hogy szerető apai karjaiba zárja őket. Ott otthonra lelnek, szerető otthonra.
Jézussal kapcsolatban amit írtál, igazat adok. De nem csak az élőkre gondolt, hanem azokra is, akiknek a testük már nem él, de a szellemük, lelkük viszont él. Én nem hiszek az örökké tartó büntetésben, az örökké tartó halálban, az örökké tartó pokolban. Mivel a menyországot, és a poklot is magunknak, mi magunk teremtjük meg. Aki fél, retteg, az a poklot teremti meg, aki viszont igyekszik tisztán, becsületesen, szeretetteljesen élni, az a menyországot teremti meg.
Azt kérdezed, hogy miért van annyi öngyilkos szellem a létközben? Kedves Nimród! Te is emlékezel arra, mikor kisiskolás voltál. Te ha rossz jegyet kaptál, vagy ne tán intőt? Szerettél hazamenni? Sok gyerek is elszökik otthonról, elkóborol. Hát így vannak ezzel az ittrekedt szellemek is. De nem csak öngyilkosok ittrekedt szellemével találkozik az arra érzékeny ember. Akik nem tudják elképzelni, hogy az általuk lekezelt utóduk képes-e nélkülük itt meg állni a két lábukon. De vannak olyanok is, akiket az élő hozzátartozóik szeretetből nem tudják elengedni. De van olyan is, akiket bosszúból nem engedik el, vagy azért, mert valami miatt dühösek rá, pl. tartoznak nékik, adóságukat nem törleszetették. Így teljes a kép.
Legyen nagyon szép, és vidám napod, hétvégéd!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 
Oldal tetejére