Szibériából jön a halál! Milliók pusztulnak el, ha ez a jóslat beteljesül

Olyan katasztrófa közelít, amilyenre nem számítottunk.


Azt hittük, hogy elfelejthetjük a középkor legpusztítóbb betegségét, a feketehimlőt. De tévedtünk.

Történészek becslése szerint több százmillió ember pusztult el feketehimlőben az idők során. A 19. és a 20. század orvostudománya azonban megfékezte a halálos ragályt, és 1979-ben az ENSZ egészségügyi szervezete (WHO) hivatalosan bejelentette, hogy a feketehimlő immár a múlté: nem lesz több ilyen megbetegedés. A hetvenes évek végén azonban még nem tudtak arról, milyen változásokat hoz majd a globális felmelegedés.


Tudósok arra figyelmeztetnek, hogy a globális felmelegedés miatt kiolvadóban van a fagyott tundra, és ez katasztrófával fenyeget. Szibériában számos olyan temető van, amelyben feketehimlőben elhunyt emberek tetemei nyugszanak.


A fagy konzerválta a tetemeket, és bennük a kórokozókat. Ezek a tetemek most felengednek, a ragály pedig kiszabadul.

A kutatók nem a levegőbe beszélnek. Az 1890-es években például a Kolima-folyó mellett feketehimlő-járvány tört ki, a lakosság 40 százaléka belehalt. Sok ezer emberről van szó. A hullákat épphogy csak elkaparták a folyóparton a fagyott földben. A tetemek lassan kiolvadnak a felmelegedés miatt, és a folyó elviheti a halálos kórokozóval fertőzött maradványokat akár több száz kilométerre is.

A feketehimlő kórházi körülmények között, antibiotikumokkal kezelhető, ám a világ jelenleg nincs felkészülve nagyobb járványra, amikor rövid időn belül százezrek betegednek és halnak meg.

feketehimlo.jpg
 
Egy gyerek nem csak úgy magától születik, vannak neki úgynevezett szülei. A szülők erkölcsei azért nem túl tökéletesek, ha AIDS-vírussal születik a szerencsétlen gyermek.

Világviszonylatban a vírus átadása domináns módon heteroszexuális kapcsolatok révén történik meg.
A genetikára pedig, mint homoszexualitásra szólt a megjegyzésem, ez nem erkölcs kérdése.
Egy pasi és 10 férfi partner az én szememben nem különbözik egy nő és 10 férfi partner vagy egy férfi és 10 női partner között. Ennek bármelyik esetben lehet HIV fertőzés a vége.
 
Sokan vagyunk. Ha mi nem is, a természet tesz majd valamit a túlnépesedés ellen.

Bizonyára. Csak késve. A globális melegítés leállítása sok évtizedes folyamat lesz ... addig akkor is növekszik a hőmérséklet, ha nincs túlzott üvegházhatás. Jelenleg a globális melegítők (erőművek, pénzügyi szféra, világkereskedők, stb.) abban bíznak, hogy van még idő a további GW-profitszerzéshez, ... közben pedig nincs. Talán már most is átléptük a "halál-küszöböt."
 
Egy gyerek nem csak úgy magától születik, vannak neki úgynevezett szülei. A szülők erkölcsei azért nem túl tökéletesek, ha AIDS-vírussal születik a szerencsétlen gyermek.

Nagy tevedesbe vagy hogy csak az erkolcstelen /meleg vagy drogosok stb/ tol kapjak el e szornyu betegseget a gyerekek.
Korhazakban ahol tiszta korulmenyek vannak majdnem annyian fertozodnek meg verkeszitmenyektol es mas halalos baciktol az emberek mint a leha erkolcsuktol.
 
Bizonyára. Csak késve. A globális melegítés leállítása sok évtizedes folyamat lesz ... addig akkor is növekszik a hőmérséklet, ha nincs túlzott üvegházhatás. Jelenleg a globális melegítők (erőművek, pénzügyi szféra, világkereskedők, stb.) abban bíznak, hogy van még idő a további GW-profitszerzéshez, ... közben pedig nincs. Talán már most is átléptük a "halál-küszöböt."
Én pesszimistán látom az emberiség jövőjét. Nem vagyok benne biztos, hogy szeretnék e a dédunokám lenni.
 
Nem irtásra kell törekedni, hisz az Úr minden fajnak célt adott. Még az AIDS-vírusnak is van - jól láthatóan az erkölcstelenség gyérítésére - célja.

Nem hiszem, hogy az AIDS vagy bármilyen betegség Istentől származna.
Ellenben származhat abból, ha nem tartják be a higiéniára vonatkozó bibliai parancsokat. A fekete himlő pedig tipikusan jó példa erre.

Nem véletlenül állnak a Bibliában a higiéniára vonatkozó különböző parancsok. Pl. az ürülék szigorú eltávolítására. Európában nem fogadták meg ezt a parancsot, és az éjjeli edényeket az utcákra és a kutakba ürítették. Lettek is belőle jó nagy kolerajárványok.

Szigorú parancsok vonatkoznak pl. a holttestekkel való érintkezésre, az utána kötelező tisztálkodásra, a holttestek eltemetésére, stb. Hunyadi János és serege a Nándorfehérvári diadal után megtorlásul nem temette el a török halottakat, sőt azokat is kihantolták, akiket a törökök eltemettek, hogy kifosszák őket. Ki is tört a seregben a pestisjárvány, és Hunyadi is áldozatául esett.
(Többek közt Semmelweis harca az anyák megmentéséért is könnyebb lett volna, ha az akkori orvosok elolvassák és betartják a holttestekre vonatkozó bibliai előírásokat.)

A fekete himlő járványokat szintúgy a nem megfelelő higiéniai körülmények, és ezek miatt a patkányok elszaporodása okozta.
Érdemes elgondolkozni azon, hogy az ókori Izraelt miért nem sújtották ezek a járványok. Noha Európa "kereszténynek" tartotta magát, sorra szenvedte ezeket a hatalmas járványokat, miközben a Biblia ott volt a házak könyvespolcán.
A járványok nem Isten büntetésének a következményei, hanem az emberi hülyeségnek. Hogy nem hallgat az "okosra".

A mai világban nem hiszem, hogy félnünk kéne egy pestisjárványtól. Azért a középkori higiéniánál mégis csak előbbre tartunk. És ma már a védőoltások is rendelkezésünkre állnak.
 
Na akkor most hiába vagyok az ördög ügyvédje, de hadd nyugtassam meg a Tisztelt Egybegyűlteket! "Nur nicht beßarren"!

Azaz. Épp nemrég néztem utána a hírhedt Fekete Halál ügyének, tudjátok, köllött az adat egy regényemhez. Ennek alapján pedig teljes bizonyossággal állíthatom, hogy annak a betegségnek amit manapság nevezünk úgy, hogy „pestis”, annak kábé annyi a köze a félelmetes középkori járványokhoz, amiket akkor neveztek pestisnek, mint a mackósajtnak a grizzly medvéhez...

A valóság ugyanis az, hogy NEM TUDJUK, a középkori „pestis” járványokat mi okozta! Nem tudjuk. Az az egy csak a biztos hogy NEM AZ, amit manapság - teljesen helytelenül! - pestisnek neveznek! Igen, akad néhány tüneti hasonlóság, de a szénanátha se azonos az influenzával, holott mindkettőtől köhög az ember...

Tudom, erre még mondhatjátok hogy "de akkor is, kimossa az olvadás azokat a tetemeket és akkor megint kezdődik az ami a középkorban, akkor is ha az „más fajta” pestis"!

Nos, NEM. Nem fog kezdődni. S ennek 2 jó oka van.

Egyrészt, már jelenleg is ástak ki tudósok középkori tömegsírokat, ahová több száz ilyen középkoripestises embereket temettek el akkoriban. És direkt azért ásták ezeket ki, hogy megleljék a csontjaikban (netán azok közelében a talajban) a félelmetes IGAZI pestisbaktériumot (igazából, valószínűbb hogy vírus volt...) mert kíváncsiak voltak rá, pontosan MI IS VOLT. No és vizsgálgatták a tetemeket ahogy csak képesek voltak, de rohadtul semmit se találtak. Néha mintha lett volna ott valami, de idővel kiderült mindig, hogy hamis volt a riasztás, vagy amit találtak, valami már rég ismert izémizé volt.

És senki se betegedett meg a tudósok közül...

Ez arra utal, hogy az a félelmetes kórokozó hihetetlenül életképtelen a szervezeten kívül. A testen kívül pillanatok alatt elpusztul. Tehát hiába lesznek a hullákok kimosva, ami őket elpusztította, rég megdöglött maga is. Hiszen SZÁNDÉKOSAN se lehet már a nyomára bukkanni!

A másik pedig az, hogy készítettek a tudósok statisztikákat a történelmi feljegyzések alapján, az egyes járványok mikor törtek ki, egymáshoz képest milyen időtartamok után, s ezekben a lakosság hány százaléka betegedett meg, s akik elkapták, azoknak hány százaléka halt bele. Nyilván, figyelembe véve a középkori adatszolgáltatás pontatlanságát, e statisztika se lett pontos, de annyira igen, hogy felismerhető legyen benne egy érdekes trend. Ez pedig a következő:

—Amikor a betegség először ért el Európába, a lakosság szinte 75%-a elkapta, és aki elkapta, gyakorlatilag kivétel nélkül meg is halt belé. Ezek után a járvány éveken át nem mutatkozott, s amikor mégis kitört, már sokkal kevesebben kapták el, s ezek közt akik elkapták, sokkal többen élték túl! A harmadik járvány idején még kevesebben kapták el és mégtöbb volt a túlélő, és így tovább. Valamint, az egyes járványok közt (amik ugyanazon vidéken törtek ki) érdekes módon mindig annyi idő telt el, ami egy nemzedéknyi időnek (25 - 30 év) nagyjából egész számú többszöröse! (nyilván, itt se várjon senki napra pontos értékeket, de körülbelül).

A fentieknek csak egyetlen magyarázata lehet: Ez pedig az, hogy először a "pestis" majdnem mindenkit kipusztított, kevesek kivételével, s ezen kevesek azok voltak, akik véletlenül épp immunisak (ellenállóak) voltak ellene, genetikai okokból kifolyólag. Ezek aztán elszaporodtak. Közben kis számban azok is tovább szaporodtak akik nem voltak ellenállóak, de hihetetlen mázlival nem kapták el a járványt korábban. De ezek már jóval kevesebben lettek. A következő járvány ezek utódaiból ragadta el az áldozatait, miközben az ellenállóak életben maradtak (meg se betegedtek, vagy felgyógyultak). És így tovább, végül csak azok maradtak életben (mostanára...) akik MIND immunisak erre a járványra! Nem tudjuk miért, de immunisak. Azaz, az Emberiség alkalmazkodott ehhez a vírushoz vagy baktériumhoz.

Tehát nyugiban lehet mindenki, mert MINDENKI aki jelenleg a Földön él, immunis a középkori pestisre! (legfeljebb egy töredékszázalék lehet aki nem, ha időközben felbukkant valami atavisztikus mutáns. De ilyen ember nagyon kevés lehet, mert ha sok volna, megint lett volna pestisjárvány nemrég).

A legutolsó olyan járvány óta amit bizonyítottan efféle középkori pestis okozott, több mint háromszáz év telt el. (hivatalosan. Szerintem több). Egyszerűen immunisok vagyunk ellene és kész, meg mondtam, szándékosan se tudták fellelni a sírokban...

Ettől még én is azt mondom, LEHET nagy járvány, milliók halálával, még milliárdokéval is, igazából elég biztos is vagyok abban hogy LESZ IS, de azt nem a múltból felbukkant pestis okozza majd, hanem valami egészen más, ami újonnan jelenik meg.

És mielőtt belekötne valaki hogy de a cikk nem a pestisről szól hanem a feketehímlőről, közlöm, hogy azzal nagyjából ugyanez a helyzet. Sőt még sokkal inkább, tekintve, hogy akkoriban mindent ami kiütéssel járt együtt, nagyvonalúan csak „himlőnek” neveztek. Egyetlen dolog csak a biztos: a régi „himlő” járványok messze pusztítóbbak voltak, mint a közelmúltban! Miért? Hát mert az emberi faj maga immunissá vált ellene. Legalábbis javarészt.

Nehogy azt higgyétek ugyanis, a mai orvostudomány annyira nagy csoda hogy mindent meggyógyított. Hogyne, elkapták a dokik a legostobább bacikat meg vírusokat amik hamar ölnek, s jól látható tüneteket produkálnak. Valójában azonban, állítom nektek, a kórokozók 99%-át még csak NEM IS ISMERJÜK, fogalmunk sincs róluk! Minden lélegzetvétellel több száz olyan kórokozót lélegzünk be, amiről a tudománynak fingja sincs, a létéről se tud!

Mégse halunk bele. Azért nem, mert a szervezetünk leküzdi őket, alkalmazkodott hozzá evolúciósan évmilliók óta. Ez történt a pestissel is, himlővel is, sok mással is.

Elárulom, megállapították, az emberiség genetikai állománya rendkívül homogén, sokkal hasonlóbb egymáséhoz, mint bármely más emlős állatfaj génállománya. Ez arra utal, hogy nagyon kisszámú őstől származik a jelenlegi emberi faj. Márpedig ez csakis annak köszönhető, hogy a múltban - kiszámolták, úgy nagyjából hatvanezer évvel ezelőtt - az akkori emberiség egy iszonyatos katasztrófában majdnem teljesen kipusztult, legfeljebb minden tizedik (de inkább csak minden századik...) ember maradt életben! Mi a túlélők utódai vagyunk.

Minthogy akkoriban még nemhogy atombomba nem létezett de még géppuska se, ennek egyetlen magyarázata lehet: JÁRVÁNY. Akkoriban. Nos, azt is túléltük. Alkalmazkodással.
 
Fontos , hogy olvassa el minden amerikai és kanadai (Szerintem Európai is)



Talán ez az oka, hogy az amerikai / kanadai (európai) muzulmánok annyira csendesek, és nem beszélnek az esetleges atrocitásokról.

Lehet e egy jó muszlim, jó amerikai vagy kanadai? (európai)

Ezt a kérdést továbbították egy barátomnak, aki Szaúd-Arábiában dolgozott 20 évet.

A következőt válaszolta:

Teológiailag - Nem. ... Mert ő, hűséges Allahhoz.

Vallásilag - Nem .. . .. Mivel Allah nem fogad el más vallást az iszlámon kívül ... (Korán, 2:256) (Korán)

Szentírás szerint - Nem .. .. Mert ő hűséges, az iszlám öt pilléréhez (1,tanúságtétel, 2, napi öt ima, 3, a Ramadán havi böjt, 4, az adakozás, 5, zarándoklat) és a Koránhoz.

Földrajzilag - Nem .. Mert ő hűséges, Mekkához, ahová ötször fordulnak naponta imádkozni ..

Társadalmilag - Nem. . . Mert aki hűséges az iszlámhoz, annak tiltva van, hogy barátkozzon a keresztényekkel vagy a zsidókkal ...

Politikailag - Nem ... Mert be kell tartania amit a mullahok (spirituális vezetők) oktatnak, azaz Izrael és a Nagy Sátán Amerika megsemmisítését.

Családilag - Nem. .. . Mert az az utasítás, hogy vegyen feleségül négy nő, és verje a feleségeit, amikor nem engedelmeskednek neki. (Korán 04:34)

Intellektuálisan - Nem ... Mert nem tudja elfogadni az amerikai alkotmányt, mert ennek alapja a bibliai elvek és úgy véli, hogy a Bibliánk, korrupt.

Filozófiailag - nem. . . Mivel az iszlám, Mohamed és a Korán nem teszi lehetővé a vallásszabadságot. A demokrácia és az iszlám nem léteznek egymás mellett. Minden muszlim kormány vagy diktatórikus vagy autokrata.

Lelkileg - nem ... Mert amikor kijelentjük "egy a nemzet Isten alatt," a keresztény Isten szerető és kedves, míg Allahot soha nem nevezik mennyei Atyának, és nem is mindig a szerető (Isten), a Korán szerint 99 neve van.

A sok „tanulás” és tanácskozás után .... talán nagyon gyanúsnak tűnik az összes muszlim ebben az országban. Nyilván nem lehet egyszerre "jó" muzulmán és jó amerikai / kanadai is. (európai) Nevezd ahogy akarod, de ez az igazság. Ezt jobb ha elhiszed. Minél többen lesznek, akik megértik ezt, annál jobb lesz az országunk és a jövőnk tekintetében is. A vallási háború nagyobb, mint gondolnánk, vagy megértenénk.

Lábjegyzet: A muszlimok azt mondták, hogy el fognak pusztítani minket belülről. Így a szabadság az már nem szabadság.

A fegyveres erők szeretnék, ha ez az email bejárná az egész Egyesült Államokat és Kanadát. (Európát)
Mohamed ,Allah profétája sehol nem irta le hogy pusztitsák el Izrael-t vagy a keresztényeket.
Ezt csak a mai "vallási vezetők" hagymázas hülyesége!!!!!
Mohamed 3 részre osztotta az embereket
-igazhitüek
-a könyv népe:ezek a keresztények és zsidó vallásuak.Ők nem számitanak hitetlennek mivel Jézus az iszlám vallásban Mohamed előtti utolsó prófétaként van/volt tisztelve.Az arab és a zsidó testvérnép mivel mindkettő semita.S Allah a Koránban figyelmeztet,hogy a Könyv Népére támad az ellen ő maga lép fel.Persze erről a sok törpeagyú nem akar tudni
-hitetlenek(összes többi vallás)
jó lenne ha végre világosság gyúlna fejekben...muszlimokban és keresztényekben egyaránt
 
S hadd érdeklődjem, te vagy oltva feketehimlő ellen?
Mert csak emlékeztetni szeretnék hogy a védőoltás csak a fertőzés előtt hatásos...nem amikor már a korházi ágyon fekszel.
A világ nagy része bizony védtelen a feketehimlő ellen...
Ellenben néhány államban a kutatólaborokban (is) kisérleteznek velük....s itt az illiberálisnak (is) államokra gondolok
 
Nem hiszem, hogy az AIDS vagy bármilyen betegség Istentől származna.
Ellenben származhat abból, ha nem tartják be a higiéniára vonatkozó bibliai parancsokat. A fekete himlő pedig tipikusan jó példa erre.

Nem véletlenül állnak a Bibliában a higiéniára vonatkozó különböző parancsok. Pl. az ürülék szigorú eltávolítására. Európában nem fogadták meg ezt a parancsot, és az éjjeli edényeket az utcákra és a kutakba ürítették. Lettek is belőle jó nagy kolerajárványok.

Szigorú parancsok vonatkoznak pl. a holttestekkel való érintkezésre, az utána kötelező tisztálkodásra, a holttestek eltemetésére, stb. Hunyadi János és serege a Nándorfehérvári diadal után megtorlásul nem temette el a török halottakat, sőt azokat is kihantolták, akiket a törökök eltemettek, hogy kifosszák őket. Ki is tört a seregben a pestisjárvány, és Hunyadi is áldozatául esett.
(Többek közt Semmelweis harca az anyák megmentéséért is könnyebb lett volna, ha az akkori orvosok elolvassák és betartják a holttestekre vonatkozó bibliai előírásokat.)

A fekete himlő járványokat szintúgy a nem megfelelő higiéniai körülmények, és ezek miatt a patkányok elszaporodása okozta.
Érdemes elgondolkozni azon, hogy az ókori Izraelt miért nem sújtották ezek a járványok. Noha Európa "kereszténynek" tartotta magát, sorra szenvedte ezeket a hatalmas járványokat, miközben a Biblia ott volt a házak könyvespolcán.
A járványok nem Isten büntetésének a következményei, hanem az emberi hülyeségnek. Hogy nem hallgat az "okosra".

A mai világban nem hiszem, hogy félnünk kéne egy pestisjárványtól. Azért a középkori higiéniánál mégis csak előbbre tartunk. És ma már a védőoltások is rendelkezésünkre állnak.
Kiváncsi lennék hogy te be vagy e oltva feketehimlő ellen-mert valószinüleg nem.Mint szinte az egész világ.Mert csak emlékeztetni szeretnék hogy a védőoltás csak a fertőzés előtt hatásos...nem amikor már a korházi ágyon fekszel.
S nem minden állam tartja ám be a biofegyver tilalmat...föleg az illiberálisnak nevezett diktatúrák.
A biztonság csak illúzió.
 
Olyan katasztrófa közelít, amilyenre nem számítottunk.


Azt hittük, hogy elfelejthetjük a középkor legpusztítóbb betegségét, a feketehimlőt. De tévedtünk.

Történészek becslése szerint több százmillió ember pusztult el feketehimlőben az idők során. A 19. és a 20. század orvostudománya azonban megfékezte a halálos ragályt, és 1979-ben az ENSZ egészségügyi szervezete (WHO) hivatalosan bejelentette, hogy a feketehimlő immár a múlté: nem lesz több ilyen megbetegedés. A hetvenes évek végén azonban még nem tudtak arról, milyen változásokat hoz majd a globális felmelegedés.


Tudósok arra figyelmeztetnek, hogy a globális felmelegedés miatt kiolvadóban van a fagyott tundra, és ez katasztrófával fenyeget. Szibériában számos olyan temető van, amelyben feketehimlőben elhunyt emberek tetemei nyugszanak.


A fagy konzerválta a tetemeket, és bennük a kórokozókat. Ezek a tetemek most felengednek, a ragály pedig kiszabadul.

A kutatók nem a levegőbe beszélnek. Az 1890-es években például a Kolima-folyó mellett feketehimlő-járvány tört ki, a lakosság 40 százaléka belehalt. Sok ezer emberről van szó. A hullákat épphogy csak elkaparták a folyóparton a fagyott földben. A tetemek lassan kiolvadnak a felmelegedés miatt, és a folyó elviheti a halálos kórokozóval fertőzött maradványokat akár több száz kilométerre is.

A feketehimlő kórházi körülmények között, antibiotikumokkal kezelhető, ám a világ jelenleg nincs felkészülve nagyobb járványra, amikor rövid időn belül százezrek betegednek és halnak meg.

Csatolás megtekintése 1480500
Nálunk van egy un.temetődomb.Ott fekszenek a spanyolnáthában elhunytak lassan 100 éve.Amióta az eszemet tudom sokan onnan hordják a "sárga homokot" s persze jobáran dücsköznek mert nincs pénz tüzifára.
Nem Szibéria az egyetlen veszélyforrás.
S nemcsak a mi településünkön van spanyolnáthában elhunytak tömegsirjai.
 
Kiváncsi lennék hogy te be vagy e oltva feketehimlő ellen-mert valószinüleg nem.Mint szinte az egész világ.Mert csak emlékeztetni szeretnék hogy a védőoltás csak a fertőzés előtt hatásos...nem amikor már a korházi ágyon fekszel.
S nem minden állam tartja ám be a biofegyver tilalmat...föleg az illiberálisnak nevezett diktatúrák.
A biztonság csak illúzió.

Nem azt mondtam, hogy be vagyok oltva fekete himlő ellen, hanem azt, hogy létezik ellene védőoltás. Tehát ha bárhol újra felütné a fejét ez a járvány meg tudnák fékezni, nem halnának meg benne tömegek úgy, mint a középkorban. Erre próbáltam utalni.
Annak, aki először kapja el, ha újra megjelenik, lehet, hogy pechje lesz. De az oltásnak köszönhetően egyszer már sikerült kipusztítani a kórokozót, tehát most is lenne esély rá.
 
Utoljára módosítva:
Mohamed ,Allah profétája sehol nem irta le hogy pusztitsák el Izrael-t vagy a keresztényeket.
Ezt csak a mai "vallási vezetők" hagymázas hülyesége!!!!!
Mohamed 3 részre osztotta az embereket
-igazhitüek
-a könyv népe:ezek a keresztények és zsidó vallásuak.Ők nem számitanak hitetlennek mivel Jézus az iszlám vallásban Mohamed előtti utolsó prófétaként van/volt tisztelve.Az arab és a zsidó testvérnép mivel mindkettő semita.S Allah a Koránban figyelmeztet,hogy a Könyv Népére támad az ellen ő maga lép fel.Persze erről a sok törpeagyú nem akar tudni
-hitetlenek(összes többi vallás)
jó lenne ha végre világosság gyúlna fejekben...muszlimokban és keresztényekben egyaránt

Jó lenne, ha ezt közölnéd a muzulmánokkal is.
 
Nem hiszem, hogy az AIDS vagy bármilyen betegség Istentől származna.
Furcsának tartanám, ha felfedeznénk valamit, ami nem Tőle származik :)

Ennek a valószínűsége gyakorlatilag nulla: mióta a rendszerelmélet események bekövetkezésének a valószínűségével foglalkozik, rájöttünk, hogy a Homo sapiens-nél magasabb faj léte nem kérdés, mert a világ túl bonyolult ahhoz, hogy a rendelkezésre állt négymilliárd Nap-év alatt spontán alakulhatott volna ki. A genetika pedig a mutációk valószínűségével is foglalkozik: rájött, hogy a darwini elmélet logikus ugyan, csak a rendelkezésre állt időbe nem fér bele, ehhez nagyságrendekkel sűrűbben kellett volna mutálódniuk a géneknek ...

Emiatt sok fizikus állítja: a Világmindenség vagy egy ciklikusan - és "eltoltan" (vagyis nem mindenhol ugyanakkor) - ismétlődő folyamat, vagy csupán a tudatunk szüleménye. A ciklikus ismétlődésbe pedig már belefér egy sokkal hosszabb darwini folyamat ... ami akár genetikailag vezérelt is lehetett, például ("mit ad Isten") pont az Úr által.

Visszatérve az európai járványokra, ma a túlnépesedés ki tudja hol tartana, ha nem lettek volna. Ma a Föld 140-szeresen túlnépesedett (a Bioszféra - a mélységi, nem megújuló kincsek nélkül - csak 52 millió embert tud eltartani fenntarthatóan ... és nem 7 milliárdot. A globális melegítés halálos veszélyének az árnyékában nincs az a járvány, ami hasznosabb lenne az Élővilágra, mint egy 6,948,000,000 embert pár év alatt kipusztító folyamat.
 
Kiváncsi lennék hogy te be vagy e oltva feketehimlő ellen-mert valószinüleg nem.Mint szinte az egész világ.Mert csak emlékeztetni szeretnék hogy a védőoltás csak a fertőzés előtt hatásos...nem amikor már a korházi ágyon fekszel.
S nem minden állam tartja ám be a biofegyver tilalmat...föleg az illiberálisnak nevezett diktatúrák.
A biztonság csak illúzió.
Na ezért van az USA-ban az egész lakosságra kiterjedő oltási terv. 5 napon belül a teljes lakosságot be tudják oltani feketehimlő ellen.
Forrás: http://edition.cnn.com/2002/HEALTH/conditions/09/23/cdc.smallpox.plan/index.html
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,240
Tagok
615,787
Legújabb tagunk
Sightegw
Oldal tetejére