Hírek Trudeau és felesége bejelentette a válást

Kanada első házaspárja közel 20 év házasság után nem közölt okokból szakított.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és felesége, Sophie Gregoire 18 év házasság után különválnak - jelentette be a pár kedden egybehangzó Instagram-bejegyzésekben.

"Sok tartalmas és nehéz beszélgetésre" hivatkozva Trudeau-ék kifejtették, hogy "továbbra is szoros család maradnak, mély szeretettel és tisztelettel egymás iránt", és arra kérték a nyilvánosságot, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket és a gyermekeikét.

Trudeau és felesége jogi válási megállapodást írtak alá a miniszterelnöki hivatal által kiadott közlemény szerint, amely kifejtette, hogy a házaspár "dolgozott azon, hogy a különválással kapcsolatos döntésükkel kapcsolatban minden jogi és etikai lépést megtegyenek, és ezt a jövőben is folytatni fogják".

A 15, 14 és 9 éves gyermekeiket együtt fogják nevelni, és továbbra is együtt fognak megjelenni a nyilvánosság előtt - áll a közleményben. A tervek szerint a pár a jövő héten családostul nyaral. A válás okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Trudeau 2005-ben vette feleségül Gregoire-t, egy korábbi televíziós műsorvezetőt. A férfi 2015-ben lett miniszterelnök. Míg megválasztásakor Gregoire-t gyakran látták vele együtt hivatalos rendezvényeken, az utóbbi években kevésbé volt látható, többek között nem jelent meg a NATO-vezetők és házastársaik vacsoráján a blokk legutóbbi vilniusi csúcstalálkozóján sem.

A válási megállapodásra alig egy héttel azután került sor, hogy Trudeau bejelentette kabinetjének átalakítását - egy olyan nyilvános eseményt, amelyről Gregoire szintén feltűnően hiányzott. Ez volt kormányának első nagyobb átalakítása a két évvel ezelőtti újraválasztása óta, és nyolc kivételével kormányának minden tagja új szerepet kapott.

Azzal, hogy Trudeau miniszterelnöki megbízatása közepette szakított feleségével, apja, Pierre nyomdokaiba lépett, aki 1979-ben szakított feleségével, Margarettel, miközben szintén miniszterelnök volt. A fiatalabb Trudeau mindössze a második kanadai miniszterelnök, aki hivatalban töltött ideje alatt jelentette be a válást; apja volt az első.

Csökkenő népszerűsége és a 2021-es, majdnem elmaradt választások ellenére Trudeau kijelentette, hogy a következő, 2025-ben esedékes választáson győzelemre akarja vezetni pártját.

1691496019164.jpeg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen ! The Osmonds-Down by the lazy river-mp3
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
Horváth Csilla Judit wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta!
Szeretnék hozzáférést a Legális E-bookok fórumhoz!
Előre is köszönöm: Judit
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!

Statisztikák

Témák
38,148
Üzenet
4,806,943
Tagok
615,980
Legújabb tagunk
Hajni2024
Oldal tetejére