Hírek Vasárnapi választások

Valami igen sötét dolog van előkészülőben a most vasárnapi választásokkal kapcsolatban.
Marosvásárhely mellett egy hulladéklerakatban egy teljes zsák kidobott és részben elégett magyarországi választási szavazólapra bukkantak.


A kidobott szavazólapok egy része az ellenzékre leadott szavazatokat tartalmaz a fényképek tanulsága szerint.
Szerdán több, a magyarországi választásokra szánt szavazólapot találtak zsákokba gyűjtve a Marosvásárhelyt Jedd községgel összekötő országút mellett.


Az üres telken, amelyet eddig illegális hulladéklerakatként használtak, az építkezési hulladékok törmelékkupacai között bezsákolt szavazólapokra bukkantak, ezeknek egy része el is volt égetve.


Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke is megszólalt az ügyben és ezt mondta:
Marosvásárhely mellett kidobott, már kitöltött levélszavazatokra bukkantak. Sejtitek kikre szavaztak ezek az emberek?


Ez egészen elképesztő! Ha nem volt eddig elég indok, hogy elmenjetek szavazni április 3-án, akkor most álljon itt ez a kép.

1648733096501.png
 
Nyilván elvagyok kenödve.
Az emberek megvannak hülyitve Magyarországon a kormány kezében levő propagandagépezet által.
Ahol nincs sajtószabadság, jogállamiság ott a diktatura virul.

Ahol az ellenzéki pártok 4 évenként egyszer 5 percet beszélhetnek a közmédiában, a kormánypárt pedig ez egész választási periodus alatt választási kampányt folytat közpénzből, ott nincs demokrácia.

Öszintén mondva csodálom, hogy ilyen körülmények között még valaki bátorkodik ellenzéki politikát folytatni.

Egy biztos nem szabad feladni,
Én is letört vagyok, ugyanakkor vigasztaljon a tudat, hogy ha az ellenzék nyert volna, most benne lenne a pácban. Küszködjön csak a FIDESZ a magas inflációval, az óriási államadóssággal, a hitelekkel, amit felvett, a háborús helyzettel, az ellenzék ebbe simán belebukott volna. Magyarország fény helyett sötétségbe borult. És sajnálom, de respektálom azokat, akik összefogtak, rengeteg munkával, lelkesedéssel, bátorsággal megpróbálták legyőzni a FIDESZt, az egész óriási gépezetét, néphülyítését. Az egyik előttem szóló írta, hogy ez a demokrácia. Sajnos, ez itt már rég nem demokrácia, mert a demokráciákban nem nyomják el a kisebbséget, nem bélyegzik meg a másként gondolkodókat. De: ha ennek a népnek ez kell, egyék meg, amit főztek. Rokonaim a rezsicsökkentést féltették az ellenzéktől. Azt, ami nem maradhat fenn. De Orbán meg tudja majd magyarázni nekik, hogy mindenkinek áldozatot kell hozni a rossz EU, meg Ukrajna miatt. Aztán szép lassan újra szovjet gyarmat leszünk. Egy szegény, legatyásodott ország, elbutított néppel, élősködő felső kaszttal. Nekünk Mohács, ja nem, Orbán kell! Hát, megkapjuk!
Aki költözni akar, annak Kismartont ajánlom, ott értenek magyarul, szép, nyugodt város, jó egészségüggyel, kulturális központ.
 
Na, kedves Orbángyűlölők! Lehet folytatni az ajvékolást! A negyedik Orbán kormányt váltja az ötödik Orbán kormány...
 
Amit a tv szereplesrol mondasz azzal egyet értek abszolút . A sajtószabadságról már más a véleményem .
Az nem sajtószabadság, hogy elkaszálják a Népszabadságot, Klubrádiót, de mutatóba hagynak néhány balos terméket, amelyek nagyrészt az olvasóikból, hallgatóikból élnek, mert az állami hirdetésekkel a KESMÁt tartják életben. Az nem sajtószabadság, hogy dumálhatsz, de nem juthatsz el mindenhová, mert elveszik az országos lehetőségedet. Az nem sajtószabadság, hogy a köztévében, TV2-n, Hírtévében stb. reggeltől estig nyomják a hazugságokat, rágalmakat, és az főleg nem sajtószabadság, hogy az MTI hírgyártását befolyásolják, hogy az MTI nem független, hanem kormányzati megrendeléseket hajt végre. De nem baj, ha ez kell a népnek, legyen, kapják meg, amit akarnak.
 
Utoljára módosítva:
A négy évente 5 perc erre gondolok. Vagy ez normális szerinted ?
Persze nem ez miatt nyert a Fidesz . Gyurcsány vs Orbán meccsből mindig Orbán jön ki nyertesen. Gondolom most majd jön az ellenzéktől a csalás kártya kijátszása plusz a buszoztatas Ja meg a jolyjoker a krumpli…
Ez megint nem igaz, mert a retekklub meg az atv nyomatta az un. "egyesült tömörülést" Jelzem, ez utobbi szét fog esni.
 
Az nem sajtószabadság, hogy elkaszálják a Népszabadásot, Klubrádiót, de mutatóba hagynak néhány balos terméket, amelyek nagyrészt az olvasóikból, hallgatóikból élnek, mert az állami hirdetésekkel a KESMÁt tartják életben. Az nem sajtószabadság, hogy dumálhatsz, de nem juthatsz el mindenhová, mert elveszik az országos lehetőségedet. Az nem sajtószabadság, hogy a köztévében, TV2-n, Hírtévében stb. reggeltől estig nyomják a hazugságokat, rágalmakat, és az főleg nem sajtószabadság, hogy az MTI hírgyártását befolyásolják, hogy az MTI nem független, hanem kormányzati megrendeléseket hajt végre. De nem baj, ha ez kell a népnek, legyen, kapják meg, amit akarnak.
Csendben...de vsz. nem Mo.-n élsz...mert nem tudod, hogy a köztévét senki nem nézi. A hirtv-t se nem.
 
Ilyenkor persze természetes, hogy elkenodnek nagyon sokan.
Amire viszont oda kellene figyelni, és lépni a jovoben:
magyarorszag nem budapest!

A fo problémája ma az ellenzéknek az, hogy az orszag nem fogadja el oket!
Ezen kellene változtatni, de mar sokéves probléma ez!

A baloldal egyszeruen nem tud kommunikalni a videki magyarorszaggal!
Ki lehetne itt térni MZP stilusára is, ami a videk magyarorszagat inkabb elidegenitette mint kozel hozta volna!

De a fo probléma ez!
Amig ezen nem tuidnak valtoztatni, amig a videk magyarorszagat nem tudjak megszolitani, addig mindig vesziteni fog a baloldal!

Mindigf a választokat szidni, nem politizalas, hanem butaság!
 
MZP beszél.
S mellette se Jakab, se Dobrev....senki.
Azaz, te vesztettél nem mi.

S MZP megint olyanokat mond,amitöl kinyilik a disznóölökés.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,137
Üzenet
4,803,690
Tagok
615,807
Legújabb tagunk
Nagyanyabanya
Oldal tetejére