Hírek Vidnyánszky Attila a sajtóban üzente meg Udvaros Dorottyának, hogy nem szereti a sajtóban üzengetést

„Nagyon sajnálom ezt a sajtón keresztül történő üzengetést”, mondta Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója az Origónak. Azután adott interjút a kormánypropagandához tartozó portálnak, hogy Udvaros Dorottya egy interjúban arról beszélt: már nem tagja a Nemzeti Színháznak, mert Vidnyánszky nem hosszabbította meg a szerződését. Ezután a kormánnyal egyébként szintén barátságos viszonyban lévő Index – Vidnyánszkyt hiába keresve – arról írt, hogy további színészek, köztük a tavalyi színpadi balesetben megsérült Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó sem tér vissza a társulathoz.


A színházigazgató szerint Udvarosnak „határozatlan idejű és élő szerződése van” a Nemzetivel, ő azt csak módosítani akarta. A színésznő azt mondta korábban, számított arra, hogy korábbi kormánykritikus, SZFE-ügyben tett kiállásának következménye lesz, Vidnyánszky szerint viszont Udvaros fölöslegesen emelte politikai dimenzióba a dolgot. Arra, hogy a Nemzeti komoly forráshiánnyal küzd, mert az állam 380 millióját elvonta, nem tértek ki.


Vidnyánszky szerint nem nagy ügy, „természetes folyamat” része, hogy néhányan ott hagyják a társulatot, „ezt a tényt felnagyítani ezért szintén nem méltányos”. A sérült színészek terveit nem ismeri. Arra az Udvaros-kijelentésre, miszerint ő pár nappal a baleset után már a színészek hibázásáról beszélt, szintén nem tértek ki a beszélgetésben.

Haász János

1714842626050.jpeg
 
Udvaros Dorottya egy interjúban arról beszélt: már nem tagja a Nemzeti Színháznak, mert Vidnyánszky nem hosszabbította meg a szerződését.
Majd jönnek az új színészek.
Öntik bele a milliókat és készülnek a jobbnál jobb filmek........
S mind fel van háborodva ha valaki negatív kritikával illeti a művészetüket.
Ez egy ilyen világ .....(lett)....
Köpködik az USA irányzatait közben ők ugyanezt csinálják le bontják a múltat és azt hiszik amit létrehoznak az az örökkévalóságnak készül.
 
Nekem csupán az jut eszembe erről, hogy Mácsait vagy a Katona igazgatóját hallottam nemrég szenvedni, a korosodó színésznőkkel. Elképesztő nehéz probléma megfelelő szerepet találni nekik egy állandó társulatban. Egyszerűen nagyon kevés a rájuk szabott szerep.
A nemzetiben biztos nem ez volt a legfontosabb szempont, de igazság szerint ez nem ugorja meg az inger küszöbömet. A Stúdió K meg a korai Pintér Bélán szocializálódtam, kevésbé hat meg ez az intézményesült kőszínházi világ. Inkább lepjenek meg a csetlő, botló lelkes amatőrök néha, mint a profik bosszantsanak a fásultságukkal. Van 10 éve, hogy betévedtem még a Vígbe, de akkor is azt hittem lerángatom Kernt a színpadról, úgy érzésileg. Pedig általában elnéző vagyok..... Legalább olyan nyeglén tolta az előadást mint mostanában a parkolást. Esküszöm úgy emlékszem még rágózott is közben, amit én is képtelenségnek tartok, de nagyon hozta azt az unatkozó karaktert. Kár, hogy nem ez volt a darabban.
 
Természetesen az volt.
Most néztem meg a Felmegyek a miniszterhez című filmet nos vígjátéknak írták de, valahogy kényelmetlenül éreztem magam. (1961)
Majd a Titánia , Titánia címűt....(1988) UGYANAZ AZ ÉRZÉS FOGOTT EL..
Ūlj csak be a 6 milliárdos Rákay filmre!
Az lesz az igazi érzés... :)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,163
Üzenet
4,809,971
Tagok
616,186
Legújabb tagunk
Washington11
Oldal tetejére