Jelenléti iv

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

lufi1961

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot mindenkinek. A beköszönésen kívül, szeretném, ha meghonosodna itt, hogy megírjuk pl milyen az ídő, milyen kedvünk van. Hát én kezdeném is. Szombathelyen szép napos az idő, és a kedvem is jobb, mert sajna beteg vagyok, és ma már jobban érzem magam. Kezdem már megszeretni ezt az oldalt, mert tényleg mindenféle téren lehet társalogni. Hát akkor csapjunk a lovak közé..
 

Életvirág3

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot mindenkinek!
Most regisztráltam.
Egy Márai idézetet küldök:

[FONT=&quot]"nem szabad egyedül utazni. A magányos utazó kényszermunkát végez… Az ember csak társaságban tudja látni, érzékelni a világot… Megfelelő ember társaságban a Földet is körülutazhatod, s úgy tűnik majd, pillanat volt az egész. Egyedül csak vánszorogsz a világon át, expresszvonaton és repülőgépen is."[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
 

hegyekel

Állandó Tag
Állandó Tag
“Örüljetek az örülőkkel, sírjatok a sírókkal. Egymással egyetértésben legyetek, ne legyetek nagyratörők, hanem az alázatosakhoz tartsátok magatokat. Ne legyetek bölcsek önmagatok szerint. Ne fizessetek senkinek rosszal a rosszért. Arra legyen gondotok, ami minden ember szemében jó. Ha lehetséges, amennyire tőletek telik, éljetek minden emberrel békességben.”
(Magyar Bibliatársulat újfordítású Bibliája - Pál levele a rómaiakhoz 12:15-18 )
 

Életvirág3

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta!
Köszönet a segítségért.Sikerült tagnak lennem.

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére