Mit álmodtál? - Gyere meséld el!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Most azt álmodtam, hogy vonattal elmentem Budapestre ruhát venni, és mikor leszálltam, felhívtam a legjobb barátomat, ugyanis úgy volt, hogy ott találkozunk. Erre ő mondta, hogy menjek fel hozzá, mivel már itt lakik. Ezen meglepődtem, mert nekem biztos elmondta volna, hogy most már ott lakik. Nála egy szobában voltunk, ahol volt egy asztal, azon egy számítógép, meg előtte egy szék, és egy szekrény. Csak annyit mondott, hogy oda kell adnunk 5 kilót a vonat vezetőnek, és elkezdett valamit egy nagy táskába pakolni, majd mikor kész lett, az mondta, kétszer 5 kilót, és elkezdett mégegyet pakolni. Következő jelenet az, hogy egy teljesen ismeretlen családdal állok egy lépcsőházban, teljesen felöltözve kabátba, meg ilyenek, és az egyik vendég elmegy, mi meg köszönünk neki. Majd visszamegyünk a lakásba, és mindenki megy a dolgára, én egy ugyan olyan szobába mentem vissza, amilyenben az előbb a barátom pakolt, teljesen ugyan azok a dolgok voltak benne, csak helyette már egy lány volt ott a gépnél, és azt kérdezte: "neked tényleg Spock a harmadik neved?" erre én nevettem egyet, és elmagyaráztam, hogy nem, csak sok star trek-et néztem régebben, és volt aki viccből így szólított. Majd az a következő jelenet az álmomban, hogy a barátommal egy medencénél vagyunk, amiben nincs víz, hanem csak valami forgó dolog van a közepén, és egy ember éppen elénekli, hogy lesz egy jó buli, menjünk el. Majd én felugrok erre a forgó valamire, kicsit olyan mint egy körhinta, de hatalmasat esek róla, beleesek egy másik medencébe. Ekkor láttam meg, hogy három medence van egymás mellett. Az egyik, amibe beleestem, tele van bogarakkal, pókokkal, és a víz nagyon piszkos. A másikban teknősbékák és ilyen nagyon pici dinoszauruszok úsznak, és nyújtogatják a nyakukat, de a víz még ott is piszkos. A harmadikban, amiben az előbb az a forgó valami volt, ott áll a nagybátyám. Elkezdtem visszaúszni, de nagyon nehezen lehetett haladni a bogaras vízben, és nem mertem letenni a lábam, mert tudtam, hogy nagyon koszos a medence alja. Aztán elértem a széléhez, és átmentem a teknősösbe, ott meg nagyon féltem tőlük, de ők csak simán elúsztak mellettem. Odaértem az üres medence széléhez, és annyi mondtam nagybátyámnak, hogy "add a kezed" és ő simán áthúzott oda hozzá. De abban a pillanatban visszakerültem a legkoszosabb, bogaras vízbe, de most simán kimásztam a partra, hogy így majd megkerülöm a teknősös medencét. De a legkoszosabb partjánál ott ült apám egy széken, és horgászott. Odaadott nekem egy golflabdát, és azt mondta: "Az ember mindíg azt hiszi, hogy fogott még egy labdát, akárhányszor beakad valamibe a horog. Ez napi 200x is előfordul, én meg mindíg azt hiszem, hogy vihetek egyet haza nektek."
és ekkor felébredtem.. A medencében olyan érzések fogtak el, amiket már éreztem többször is az álmaimban, de megmagyarázni nem tudom

ha én ámodtam volna az álmod ...távirati stilusban :) az álmod elsö része azt magyarázza h a barátod dolgait nem érted... egy lány érdeklödik felöled csak tudatosan nem etted észre... bevállalásod néha nem tudod magadtol meguszni, nagybátyád szeretne segiteni ,de nem hiszel neki, félsz a saját tudatalattidtol, apud elkeseredett mert nehezen gondoskodik rolatok,
a viz a tudatalattid a forgó vmi az érdekes ...van egy hited h a dolgok egyik pillanatrol a másikra megváltoztatják a helyzeted pedig a bevállalások amik ezeket okozzák...
a bogarak bosszantó szokások.. felfigyeltél arra h néha ugyanazt teszed...
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ezt néhány napja álmodtam:A templomban vagyunk a vasárnapi misén (ott, ahová járunk). A fiam ministrál, mint mindig. Kevesen vannak a misén. A papunk lila "ruhában" van. Eszembe jut, hogy nem sminkeltem ki magam és van egy már múlóban lévő pattanás az arcomon (ez a valóságban is ott volt), és hát így mégsem maradhatok itt, ezért hazaszaladok rendbetenni az arcomat. Mikor visszaérek még tart a mise. Egyszerre csak bejön egy menyasszony, kezében egy nagy tálcával, amin étel van. Valamit mond az esküvőjéről. Ezután, mivel a mise véget ért hazamegyünk. Hát elég fura egy álom volt.
További szép estét!


"Advent, a várakozás és felkészülés időszaka
Hagyományosan ezen a vasárnapon a templomban is a lila szín uralkodik, a terítő, a szertartást vezető pap ruhája is lila színű. ..."

A fiam ministrál, az életben is?
a pattanás elfolytott szexuális vágy
( ált a kamaszok rendelkeznek vele)
nem véltelen h a temploban el akarod kendőzni.... még akkor is ha emiatt nem vagy jelen a misén..
a menyasszony etet.. mindenkit gazdagit ha vki boldog az az egész közösség öröme ...
h igen fontos lenne h mit mondott az esküvöjéröl..

a családod és a hitközség elött nem vállalt kapcsolaton gondolkozol.. pedig a menyasszony megmondta mindenki gazdagabb lessz egy ember boldogsága által...
 

Aliceria

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.kiss
Most két nap egymás után furcsa álmom volt.
Tegnap azt álmodtam, hogy a gyerekkori házunkban jártam, és a nem létező házalatti pincébe mentem be a kiskapun keresztül. A pince szép tágas volt, keskeny, de hosszú, elég magas ahhoz, hogy kényelmesen lehessen benne sétálni. A bejárat mellett a falon különböző tárgyak voltak a falon. Egyik nagyon megragadta a figyelmem, ami egy dolog kipipálásához használt jelre hasonlított, de kavicsból volt, és egy azt hiszem ezüstlácon függött, és három kristály volt beleépítve. A folyosó végén kiértem a szabadba, ahol soha nem látott földönkívüli űrhajók sorakoztak a zöld gyepen. Félgömb, vagy gömb alakúak voltak. Egyik elvitt egy távoli naprendszerbe, és azt mondták, hogy mivel az emberiség elérte a magasabb rezgés szintet, így mostmár megkaphatjuk a használatához szükséges eszközöket, tárgyakat. Ekkor azt hallottam, hogy a kevesek, akik nem érték el, meghalnak. Nagyon bántott, és mondtam, hogy a génállomány tartaléknak, mint a szürke marhákat, át kellene telepíteni egy másik naprendszerbe. Ezt el is fogadták, és három űrhajó azonnal el is indult értük, de csak egy ért célba, amin több tízezer ember aludt mesterségesen lehűtött állapotban.
Ma folyatódott az álmom, és ezt álmodtam:
Én tizenvalahány éves fiú voltam, és egy ősz hajú, szakállas, bajszos öreg tudós bácsival mentünk egy fensíkon élő ember lakta faluba, akiket az öreg némák falujának hívott. Olyan falu volt, és olyan környezet, mint Tibetben van. Pufajkában jártak az ottlakók, és munkásnadrág volt rajtuk. Kíváncsian körénk sereglettek az emberek. Az egyik tíz év formájú fiú elég közel jött hozzánk, és semmilyen félelem nem volt benne. Akkor én megdöbbentem, mert az öreg tudós egy lasszót vett elő, és szabályosan meglasszózta a fiút. Az addig barátságos falulakók elégg agresszív hangulatban közeledtek felénk. Az öreg kérdezte tőlem, hogy "Ismerős-e a helyzet?" Én válaszoltam, hogy igen. Olyan érzésem volt, hogy engem is ilyen körülmények között fogtak be valamikor. Elvittük a fiút egy bázisra, ahol az öreg elkezdte tanítani beszélni. Az volt a meggyőződése, hogy ezek majom emberek, mert nem tudnak beszélni, és soha nem is fognak. A legnagyobb döbbenetére a fiú egy héten belül tökéletesen beszélt. Akkor arra vette rá, hogy a faluját csalja el ide a kisérleti telepre, és tanítsa meg őket is a beszédre. A fiúnak minden nehézség nélkül ezt sikerült elérni. Három hónapon belül beszélt mindenki a faluban. Akkor vissza lettek telepítva a falujukba, és lekörözték tudásban a tudálékos öreg professzort.
Legyen csodásan gyönyörű, napfényesen vidám napotok! BUÉK!Sok szeretettel Erzsi.kiss

p { margin-bottom: 0.08in; } Kedves Kicsi Fecske!


Sok várakozással nézünk valamennyien a 2011-es évre. Vajon mit hoz a számunkra? Nyílván sok változást, kihívást, nehézséget, át kell lépnünk a komfortzónánk biztonságos határain. Milyen jó is lenne ha minden maradna a régi, a kényelmes, a megszokott, mint a régi házban, ahol nem csak a biztonságos falak, hanem a szerető szülők is óvnak, akikre bármikor rábízhatod magad...
De a falakon túl van az a Világ, amiben élned kell. Aki nem tudja elengedni a Múltat, az nem tapasztalhatja meg az Újat.
Kicsi Fecske, te spirituálisan nagyon érzékeny és nyitott vagy. Várakozással tekintesz a jövőre, és tenni is akarsz magadért, másokért, de nem feltétlenül a külső világban kell keresni a válaszokat a bennünk felmerülő kérdésekre. Befelé nézz! Nem a másik dimenzióból érkező űrhajók segítenek az emberiségnek, hanem azok a bölcsek, akik beszélni tanítják az ifjakat. Az idegenek elviszik a tudást, míg a bölcsek itthagyják nekünk embereknek, és a következő generáció bölcsebb lesz, életképesebb, mint a tanítója.
A két álommal útmutatást kaptál arra, hogy képes vagy saját magad alakítani a sorsodat. Nem elvágyódnod kell, hanem a jelenben cselekedned.

Remélem tudtam segíteni.


Gyönyörűszép álmokat kívánok, szeretettel: Aliceria
 

Moave

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ma volt egy furcsa álmom és kíváncsi vgyok vajon mit jelenthet, persze ha van egyáltalán jelentése.
Álmomban bérházi ablakunkból néztem kifelé - legfelső szint - mikor is az előttünk lévő iskola udvarán pár bárány tetemére lettem figyelmes amelyek kiszáradt bokrok tetejére voltak felhelyezve. Szám szerint meg nem tudnám már mondani mennyi, talán három, négy. Mindegyik külön-külön felrakva egy-egy bokorra.
Az ég teljes sötétségbe borult. Ami nem borús volt, nem is viharos hanem éjfekete. Sem csillagok, sem a Hold nem látszott, síri csend volt, mintha megállt volna az élet. Magamban gondolkoztam, hogy Istenem most mi lesz, megfizetünk amiért nem hiszünk - hozzá kell tegyem nem vagyok vallásos.
Van egy másik villanás, mivel csak töredékekben emlékszem az álomra, mikor is egy szürke galamb tévedt be a szobámba ám azonmód próbált is kiszállni a szobámból, de fura mód a vörös függönyömbe "kapaszkodva" - ami valójában egyáltalán nem vörös.
A másik amire emlékszem az a megkönnyebülés és a hit. A sötétség éles határvonallal vonult tova és láttam a gyönyörű kék eget a vidám fehér felhőket, a napsütést.

Galambokkal nem először álmodtam, kíváncsi vagyok vajon mit jelenthet.
Előre is köszönöm ha bárki bármit is tud erről mondani!:)

Hozzá kell tegyem ez a pár részlet is azért maradt meg bennem mert egy hangosabb reccsenésre keltem fel. Olyan volt mintha a szék lába adta volna meg magát.
 

Parr

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia, elore le kell hogy szegezzem, én nem vagyok álomfejto, de van egy két otletem amelyet most megosztok veled:
Az 1. egy technikai megjegyzés, úgy is mondhatnánk hogy _piszkálodás_ de_ amúgy nem az.:
Ha tok sotét volt akkor hogy tudtad látni a bárányokat?

a második hozzászoolásom meg az hogy: szerintem te már ezt az álmot- eleve megfejtetted.

Eleged lehet már a _boál_ imádásbool, és tisztában szeretnél élni.
hogy a libával mi van, azt meg tényleg nem értem. ki tudott repulni?

_szerintem a liba a _lelked szabadságát_ szimbolizálja, a voros fuggony meg a mindennapi kotelességedeidet, és talán úgy érzed hogy a kettoo uti egymást.
Ne busulj semmivel:
ki kell eggyezni.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ma volt egy furcsa álmom és kíváncsi vgyok vajon mit jelenthet, persze ha van egyáltalán jelentése.
Álmomban bérházi ablakunkból néztem kifelé - legfelső szint - mikor is az előttünk lévő iskola udvarán pár bárány tetemére lettem figyelmes amelyek kiszáradt bokrok tetejére voltak felhelyezve. Szám szerint meg nem tudnám már mondani mennyi, talán három, négy. Mindegyik külön-külön felrakva egy-egy bokorra.
Az ég teljes sötétségbe borult. Ami nem borús volt, nem is viharos hanem éjfekete. Sem csillagok, sem a Hold nem látszott, síri csend volt, mintha megállt volna az élet. Magamban gondolkoztam, hogy Istenem most mi lesz, megfizetünk amiért nem hiszünk - hozzá kell tegyem nem vagyok vallásos.
Van egy másik villanás, mivel csak töredékekben emlékszem az álomra, mikor is egy szürke galamb tévedt be a szobámba ám azonmód próbált is kiszállni a szobámból, de fura mód a vörös függönyömbe "kapaszkodva" - ami valójában egyáltalán nem vörös.
A másik amire emlékszem az a megkönnyebülés és a hit. A sötétség éles határvonallal vonult tova és láttam a gyönyörű kék eget a vidám fehér felhőket, a napsütést.

Galambokkal nem először álmodtam, kíváncsi vagyok vajon mit jelenthet.
Előre is köszönöm ha bárki bármit is tud erről mondani!:)

Hozzá kell tegyem ez a pár részlet is azért maradt meg bennem mert egy hangosabb reccsenésre keltem fel. Olyan volt mintha a szék lába adta volna meg magát.

Drága Moave!kiss
A bárány Jézus jelképe. Hárman voltak akik a Krisztusi küldetést teljesítették. Keresztelő Szentjános volt Jézus előtt, Jézus, és utána aki Saul előtt kézbefogta a korai kereszténységet.
A galamb meg a Szentlélek jelképe. A vörös függönybe azért kapaszkodott, mert minden Krisztusi szellem véres halált halt 2000 évvel ezelőtt.
A végén azt jelenti a megkönnyebbülésed, hogy a véres dolgok után feltámadt Jézus, és a Szentlélek tovább működik közöttünk.
Nem véletlen volt a hit benned.
A belső éned ismeri az egész Krisztusi utat.
Ahhoz nem kell vallásosnak lenni, hogy lélekkel érezd Istent, és a küldöttet Jézust, és a Szentlelket.
Legyen áldott napod!
Nagyon sok szeretettel Erzsi.kiss

 

Parr

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocs, a galambodat libának néztem, de egyébként
Kellemes napot,
legkozelebb álmodj libával, hogy fel szálhass vele mint Nils Horgenson a mesében.
 

Rainbow_Girl

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Néhány napja a következőt álmodtam:

Talán Amerikában lehettem, valami ismeretlen helyen... de mindenképp külföldön, valami fejlett városban, azon belül egy nagyobb élelmiszerüzletben voltam. Este volt, olyan 10 óra körül lehetett, nagy volt az üresség, csak páran vásárolgattak még. Aztán nem tudom pontosan, mi történt, de valami szabálytalanságot elkövettem, mintha azt hitték volna, hogy elloptam valamit. De úgy éreztem, hogy ezt szándékosan tettem, mintha akartam volna látni, hogy ennek következtében mi fog történni. Jött is rögtön a rendőrség, ami alacsony, vaskos, jó erőben levő keleti származásúnak tűnő, kopasz emberkékből állt. Először még elkezdtem bujkálni előlük a sorok között, de egy adott pillanatban mintha megadtam volna magam, tudván, hogy úgysem menekülhetek. Meg is fogtak, az egyikük felvett a hátára, én pedig kétségbeestem. Itt egy rész kiesett, de elég messze juthattunk, mert a következő kép már az, hogy a hátán az emberke egy magas toronyba vitt felfelé, a többiek kíséretében. Az volt az érzésem, hogy innen már nincs menekvés, életfogytiglant kapok. Ezért hát az embert, aki a hátán vitt, TISZTA SZERETETBŐL átöleltem, és nagyon jól esett. Azt gondoltam, úgysem ismerjük egymást, ő csak a dolgát végzi, nem oszt, nem szoroz neki, hogy én megöleltem, nem is érdekli, úgyis elfelejti, ha meg nekem jól esik, miért ne. De valami ilyesmit mondtam neki, hogy: nekem már úgyis mindegy, úgyis meghalok, és te vagy az utolsó ember, akit láthatok, ezért ölellek meg. Amikor pedig felértünk a toronyba, nagyon sírtam. A terem kicsi volt, kerek, a közepén volt egy vastag oszlop, és oldalt egy kicsi ablak. Kinéztem az ablakon, és gyönyörű táj tárult elém: nagyon magasan voltam (de nem volt félelmetes, pedig félek kicsit a magasban), sütött a nap, és egy szép, nyugodt, kulturált, harmóniát sugárzó kis városkát láttam. Észrevettem az ablaktól nem messze egy ajtót, ami nyitva volt. Ki akartam menni, de előbb széjjelnéztem: a bejárati ajtó (ahol behoztak) nyitva maradt, a keleti emberkék ki be jártnak, nem is figyeltek rám, ajánlották, hogy nézzek körül. A "börtön" érzése hirtelen megszünt, és hatalmas lehetőséget láttam abban, hogy kilépjek végre az újonnan felfedezett ajtón, és elinduljak. Ott pedig kiléptem, és minden nagyon fényes lett. Aztán felébredtem.

Nagyon érdekelne, hogy mit jelenthet. Segítsetek megfejtenikiss
 

Kate08

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is voltak már különös álmaim. Az egyik legjelentősebb, mikor egy olyan úton jártam, ami egykoron létezett lakhelyemen, de az én életemben már csak zölddel benőtt volt. Apukámnak elmeséltem, mindent, hogy az úton mi hol volt. Azt mondta képtelenség, hogy ezt én életemben valaha is láttam volna....
 

Parr

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia
Nem tudom mit jelent az álmod, de nagyon joo esett elolvasni.
van egy otletem: rosszat biztosan nem jelent.

én is szeretnék néha ilyeket álmodni, meg gondolni.

Sziasztok!

Néhány napja a következőt álmodtam:

Talán Amerikában lehettem, valami ismeretlen helyen... de mindenképp külföldön, valami fejlett városban, azon belül egy nagyobb élelmiszerüzletben voltam. Este volt, olyan 10 óra körül lehetett, nagy volt az üresség, csak páran vásárolgattak még. Aztán nem tudom pontosan, mi történt, de valami szabálytalanságot elkövettem, mintha azt hitték volna, hogy elloptam valamit. De úgy éreztem, hogy ezt szándékosan tettem, mintha akartam volna látni, hogy ennek következtében mi fog történni. Jött is rögtön a rendőrség, ami alacsony, vaskos, jó erőben levő keleti származásúnak tűnő, kopasz emberkékből állt. Először még elkezdtem bujkálni előlük a sorok között, de egy adott pillanatban mintha megadtam volna magam, tudván, hogy úgysem menekülhetek. Meg is fogtak, az egyikük felvett a hátára, én pedig kétségbeestem. Itt egy rész kiesett, de elég messze juthattunk, mert a következő kép már az, hogy a hátán az emberke egy magas toronyba vitt felfelé, a többiek kíséretében. Az volt az érzésem, hogy innen már nincs menekvés, életfogytiglant kapok. Ezért hát az embert, aki a hátán vitt, TISZTA SZERETETBŐL átöleltem, és nagyon jól esett. Azt gondoltam, úgysem ismerjük egymást, ő csak a dolgát végzi, nem oszt, nem szoroz neki, hogy én megöleltem, nem is érdekli, úgyis elfelejti, ha meg nekem jól esik, miért ne. De valami ilyesmit mondtam neki, hogy: nekem már úgyis mindegy, úgyis meghalok, és te vagy az utolsó ember, akit láthatok, ezért ölellek meg. Amikor pedig felértünk a toronyba, nagyon sírtam. A terem kicsi volt, kerek, a közepén volt egy vastag oszlop, és oldalt egy kicsi ablak. Kinéztem az ablakon, és gyönyörű táj tárult elém: nagyon magasan voltam (de nem volt félelmetes, pedig félek kicsit a magasban), sütött a nap, és egy szép, nyugodt, kulturált, harmóniát sugárzó kis városkát láttam. Észrevettem az ablaktól nem messze egy ajtót, ami nyitva volt. Ki akartam menni, de előbb széjjelnéztem: a bejárati ajtó (ahol behoztak) nyitva maradt, a keleti emberkék ki be jártnak, nem is figyeltek rám, ajánlották, hogy nézzek körül. A "börtön" érzése hirtelen megszünt, és hatalmas lehetőséget láttam abban, hogy kilépjek végre az újonnan felfedezett ajtón, és elinduljak. Ott pedig kiléptem, és minden nagyon fényes lett. Aztán felébredtem.

Nagyon érdekelne, hogy mit jelenthet. Segítsetek megfejtenikiss
 

Aliceria

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Néhány napja a következőt álmodtam:

Talán Amerikában lehettem, valami ismeretlen helyen... de mindenképp külföldön, valami fejlett városban, azon belül egy nagyobb élelmiszerüzletben voltam. Este volt, olyan 10 óra körül lehetett, nagy volt az üresség, csak páran vásárolgattak még. Aztán nem tudom pontosan, mi történt, de valami szabálytalanságot elkövettem, mintha azt hitték volna, hogy elloptam valamit. De úgy éreztem, hogy ezt szándékosan tettem, mintha akartam volna látni, hogy ennek következtében mi fog történni. Jött is rögtön a rendőrség, ami alacsony, vaskos, jó erőben levő keleti származásúnak tűnő, kopasz emberkékből állt. Először még elkezdtem bujkálni előlük a sorok között, de egy adott pillanatban mintha megadtam volna magam, tudván, hogy úgysem menekülhetek. Meg is fogtak, az egyikük felvett a hátára, én pedig kétségbeestem. Itt egy rész kiesett, de elég messze juthattunk, mert a következő kép már az, hogy a hátán az emberke egy magas toronyba vitt felfelé, a többiek kíséretében. Az volt az érzésem, hogy innen már nincs menekvés, életfogytiglant kapok. Ezért hát az embert, aki a hátán vitt, TISZTA SZERETETBŐL átöleltem, és nagyon jól esett. Azt gondoltam, úgysem ismerjük egymást, ő csak a dolgát végzi, nem oszt, nem szoroz neki, hogy én megöleltem, nem is érdekli, úgyis elfelejti, ha meg nekem jól esik, miért ne. De valami ilyesmit mondtam neki, hogy: nekem már úgyis mindegy, úgyis meghalok, és te vagy az utolsó ember, akit láthatok, ezért ölellek meg. Amikor pedig felértünk a toronyba, nagyon sírtam. A terem kicsi volt, kerek, a közepén volt egy vastag oszlop, és oldalt egy kicsi ablak. Kinéztem az ablakon, és gyönyörű táj tárult elém: nagyon magasan voltam (de nem volt félelmetes, pedig félek kicsit a magasban), sütött a nap, és egy szép, nyugodt, kulturált, harmóniát sugárzó kis városkát láttam. Észrevettem az ablaktól nem messze egy ajtót, ami nyitva volt. Ki akartam menni, de előbb széjjelnéztem: a bejárati ajtó (ahol behoztak) nyitva maradt, a keleti emberkék ki be jártnak, nem is figyeltek rám, ajánlották, hogy nézzek körül. A "börtön" érzése hirtelen megszünt, és hatalmas lehetőséget láttam abban, hogy kilépjek végre az újonnan felfedezett ajtón, és elinduljak. Ott pedig kiléptem, és minden nagyon fényes lett. Aztán felébredtem.

Nagyon érdekelne, hogy mit jelenthet. Segítsetek megfejtenikiss

Kedves Rainbow Girl!


Nagyon plasztikus és tiszta szimbólumok szerepelnek az álmodban, szerintem Te magad is érzed, sejted, hogy mit jelenthetnek.
Bűntudat gyötör egy valós, vagy csak vélten elkövetett hiba miatt. Nem az a lényeg, hogy mit tettél, hanem az, hogy miként vélekedsz minderről. Hibáztatod magad, s bár lehet, hogy feleslegesen, oktalanul, mégis a bűnhődést kívánod.
A téged cipelő kopasz emberke maga a lelkiismereted. „Először még elkezdtem bujkálni előlük a sorok között, de egy adott pillanatban mintha megadtam volna magam, tudván, hogy úgysem menekülhetek.”

Valóban, a saját lelkiismeretünk elől nem bújhatunk el, nem menekülhetünk, csak szerethetjük, s ha megöleljük, akkor önnön részünket öleljük, fogadjuk el vele. Ez okvetlenül szükséges a megbocsájtáshoz. A legnehezebb önmagunknak megbocsájtani!Az ölelés motívuma magában hordozza a feltétel nélküli szeretetet is, ami a megváltás alapja. Önmagunk elfogadásával a megváltást is elnyerhetjük.
Lelkiismereted és a feltétel nélküli szeretetre való képességed a magasba emelt, „nagyon magasan voltam (de nem volt félelmetes, pedig félek kicsit a magasban)” és új lehetőségeket nyitott egy új élet, új látásmód felé. „a bejárati ajtó (ahol behoztak) nyitva maradt”.Légy bátor és hallgass továbbra is az intuíciódra, és megtalálod a boldogságot és a megváltást önmagad számára. „Ott pedig kiléptem, és minden nagyon fényes lett.”
Köszönöm, hogy ezt az álmodat megosztottad velünk. Mindannyiunknak útmutasául szolgálhat.



Gyönyörűszép álmokat kívánok, üdvözlettel: Aliceria


 

Csavaros Zolesz

Állandó Tag
Állandó Tag
Édesapámmal kint voltunk álmomban a verandán. Rám hajolt és megolelt. Egy hoszzú, fehér köpenyben volt, mint Jézus. Ahogy rám hajolt, rámomlott a fehér köpeny, apu már nem volt benne. ...4 nap múlva meghalt....
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Édesapámmal kint voltunk álmomban a verandán. Rám hajolt és megolelt. Egy hoszzú, fehér köpenyben volt, mint Jézus. Ahogy rám hajolt, rámomlott a fehér köpeny, apu már nem volt benne. ...4 nap múlva meghalt....

Szia Csavaros Zolesz!kiss
Tudod, hogy van mikor az ember álmában a jövőben jár. Édesapád álmodban fel akart készíteni arra, hogy elmegy az igazi hazánkba. Elment elbúcsúzni tőled, apai ölelését adta tenéked, a szeretetével.
Nékünk a szomorúság, hogy el kell engedni a szeretteinket. De ha igazán szeretjük őket, és hálásak vagyunk nékik a nékünk adott szeretetükért, akkor elengedjük a őket, a már elhasználódott testüket levetett szeretteinket. Őnékik már jó, hazamentek. Ha minékünk is letelik a küldetésünk a fizikai világban, követjük őket, és boldogan öleljük mindet magunkhoz!:--:
Legyen csodásan gyönyörű téli napod!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Parr

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit jelent az ha valaki lebeg álmában?
víz alatt.
a víz tiszta, de néha elhalad elotte egy két csillámlo virág, hal vagy homályos - kivehetetlen arc?
néha a felszinre akar bukni, de nem mindig sikerul es ha nemjon ossze nem nagy baj.
-ez egy visszatéro alom

koszi a választ
 
S

sisne*

Vendég
FELDMÁR ANDRÁS:

A TUDATÁLLAPOTOK SZIVÁRVÁNYA

(részlet)

Az álmokra soha nem lehet azt mondani, hogy megvan az egyetlen értelmezésük.
Lehet bennük négy-öt-hat különböző történet, és mindegyik lehet igaz.

Bármilyen álomról is legyen szó, jó kérdés, az, hogy miért éppen akkor álmodtad, amikor álmodtad. Valamivel rezonálsz.

Azt mondanám, hogy valószínűleg azért álmodtad akkor, amikor álmodtad,
mert valami történik az életedben, ami hasonló, mondjuk például új környezetbe akarsz kerülni,
s nem tudod, hogy ott elfogadnak-e vagy sem.

Az is lehet, hogy egy új kapcsolatod van kialakulóban.
Egy új kapcsolatban is, amikor két ember találkozik, mind a kettő félhet attól,
hogy a másik nem fogja elfogadni.
Attól, hogy az én immunrendszerem távol fog téged tartani,
s ebből a kapcsolatból nem lesz semmi,
vagy a te immunrendszered fog engem távol tartani, és ezért nem lesz jó a kapcsolatunk.

Meg kell az embernek kérdeznie magától, hogy miért pont azon az éjjelen álmodta amit álmodott,
s ebből is lehet információhoz jutni.

Az álomnak általában három rétege van.
Az egyik a gyerekkor, a múlt, a másik valami a jelenből, a külvilág, a harmadik pedig a belvilág.
A múlt szólhat anyám s apám kapcsolatáról, a jelen egy – valaki mással való – kapcsolatomról,
a belvilág pedig a saját magammal való kapcsolatomról.
Minden álomban meg lehet találni legalább ezt a három szintet.

Benne van a jövő is, de azt azért nem említettem, mert a jövő vizsgálata oda vezetne,
hogy az ember kihasználja az álmait.
Szerintem nem jó úgy élni, hogy az ember az álmait arra használja, hogy elhatározzon valamit.

Ezt azért mondom, mert az álmok is hazudhatnak.
Az ember minden tudatállapotban tud hazudni.

Szerintem arra, hogy az ember elhatározza, mit akar, s mit nem akar csinálni,
a legjobb tudatállapot a normális, éber tudatállapot.

Ha az álmodó rájön, hogy az álmait használja arra, hogy másnap mit egyen reggelire,
vagy hogy fölhívja-e a barátját vagy sem,
szóval arra, hogy minden elhatározását az álmomból próbálja kiszedni,
akkor nagyon hamar teljesen beködösíti az egész álmát úgy,
hogy nem fogja tudni jóslásra használni őket.

Lehet, hogy pontosan ugyan azok az ambivalenciák jelennek majd meg az álmában is,
mint a nappali életében.
Az én élményem az, hogy az álmok ilyenkor nagyon fellebbeznek, s egyfajta álomforradalom alakul ki,
ha úgy érzik az álmok, hogy az ember nagyon ki akarja őket használni.
Ezért nem beszéltem a jövőről.

 
S

sisne*

Vendég
Sziasztok!

Néhány napja a következőt álmodtam:

Talán Amerikában lehettem, valami ismeretlen helyen... de mindenképp külföldön, valami fejlett városban, azon belül egy nagyobb élelmiszerüzletben voltam. Este volt, olyan 10 óra körül lehetett, nagy volt az üresség, csak páran vásárolgattak még. Aztán nem tudom pontosan, mi történt, de valami szabálytalanságot elkövettem, mintha azt hitték volna, hogy elloptam valamit. De úgy éreztem, hogy ezt szándékosan tettem, mintha akartam volna látni, hogy ennek következtében mi fog történni. Jött is rögtön a rendőrség, ami alacsony, vaskos, jó erőben levő keleti származásúnak tűnő, kopasz emberkékből állt. Először még elkezdtem bujkálni előlük a sorok között, de egy adott pillanatban mintha megadtam volna magam, tudván, hogy úgysem menekülhetek. Meg is fogtak, az egyikük felvett a hátára, én pedig kétségbeestem. Itt egy rész kiesett, de elég messze juthattunk, mert a következő kép már az, hogy a hátán az emberke egy magas toronyba vitt felfelé, a többiek kíséretében. Az volt az érzésem, hogy innen már nincs menekvés, életfogytiglant kapok. Ezért hát az embert, aki a hátán vitt, TISZTA SZERETETBŐL átöleltem, és nagyon jól esett. Azt gondoltam, úgysem ismerjük egymást, ő csak a dolgát végzi, nem oszt, nem szoroz neki, hogy én megöleltem, nem is érdekli, úgyis elfelejti, ha meg nekem jól esik, miért ne. De valami ilyesmit mondtam neki, hogy: nekem már úgyis mindegy, úgyis meghalok, és te vagy az utolsó ember, akit láthatok, ezért ölellek meg. Amikor pedig felértünk a toronyba, nagyon sírtam. A terem kicsi volt, kerek, a közepén volt egy vastag oszlop, és oldalt egy kicsi ablak. Kinéztem az ablakon, és gyönyörű táj tárult elém: nagyon magasan voltam (de nem volt félelmetes, pedig félek kicsit a magasban), sütött a nap, és egy szép, nyugodt, kulturált, harmóniát sugárzó kis városkát láttam. Észrevettem az ablaktól nem messze egy ajtót, ami nyitva volt. Ki akartam menni, de előbb széjjelnéztem: a bejárati ajtó (ahol behoztak) nyitva maradt, a keleti emberkék ki be jártnak, nem is figyeltek rám, ajánlották, hogy nézzek körül. A "börtön" érzése hirtelen megszünt, és hatalmas lehetőséget láttam abban, hogy kilépjek végre az újonnan felfedezett ajtón, és elinduljak. Ott pedig kiléptem, és minden nagyon fényes lett. Aztán felébredtem.

Nagyon érdekelne, hogy mit jelenthet. Segítsetek megfejtenikiss
Szia kiss

Ez a történet álomnak túl kerek: éppen mint a benne szereplő toronyszoba :D
Tetejébe tartalmaz 1 kakukktojást is:
az időnek 1 az álom világától meglehetősen idegen megközelítését.
De azért mindez dicséri a képzelőerődet és az íráskészségedet is ;) :)

A sztorid 1 energianyerési taktika ábrázolása és önigazolás csiholása arra nézve,
hogy ez ügyben fel is mentsd önmagadat.

Félrevezető viselkedéssel tévesen riasztasz a boltban: vagyis zavarkeltéssel vámpírolsz energiát.
Ez 1 karmikus tett; vagyis az ok - okozat láncolatán keresztül nem maradhat következmények nélkül.

Az ijedelmed és az aránytalannak tűnő kilátásba helyezett büntetés azt tükrözi,
hogy nem először próbálod az energiszegénységedet így orvosolni.
Valamint az is kitűnik, hogy a való életben milyen fogásokat próbálsz alkalmazni
a büntetés, a bűnhődés elkerülésére.

Nem minősíteném mindezt:
jelentse az álmodbeli fény a reményt, hogy átgondolod a meglátásomat
és keresel 1 mindenki szempontjából üdvös és hasznos energianyerési módozatot kiss

Szeretettel sisne
 
S

sisne*

Vendég
Eredeti szerző Parr
Mit jelent az ha valaki lebeg álmában?
víz alatt.
a víz tiszta, de néha elhalad elotte egy két csillámlo virág, hal vagy homályos - kivehetetlen arc?
néha a felszinre akar bukni, de nem mindig sikerul es ha nemjon ossze nem nagy baj.
-ez egy visszatéro alom

koszi a választ

Szia kiss

Minden említésre méltó álom
- tehát ami nem számítógépes játékokból, filmekből stb. származó képszennyezés, kéregélmény -
érzelmi töltéssel bír.
Nagyon fontos tehát az előadásmód, mert a megfogalmazás ritmusa, intenzitása és írásképe is
az álom üzenetéről számtalan információt hordozhat.

Az esetek többségében a visszatérő álmok a háttérben 1 megoldatlan konfliktusra utalhatnak,
de 'őrző' szerepet is betölthetnek .
Ébren tarthatják az éberségünket: a Feladatunkat szüntelenül szem előtt tartva.
Ugyanakkor szervi szinten tükrözhetnek tartós hiányállapotokat.

Bár a 'valaki' által jelzett lebegés akár magzati korból származó élményből is eredhet:
másról lehet itt szó.

Az öt elem tana alapján a Vízhez tartozó érzelem a félelem.
A túl sok félelem a Vesét károsítja, legyengíti az energiáját;
a bénító félelem az élniakarás csökkenését okozhatja.
Ugyanakkor ez visszafelé is igaz:
a legyengült veseenergia állandó félelemérzetet kelthet;
sőt a gondolatok megvalósítására - cselekvésre - való képtelenséget idézhet elő.

Lefordítva tehát a vízalatti lebegés ebben az esetben az élettől való elmenekülést jelképezheti.

Vagyis a 'valaki' - nek szóló üzenet:
növelje a vese energiáját cselekvőképessége, élniakarása növekedésének érdekében kiss

Ugyanakkor ennek az álomnak lehet 1 másik olvasata is.
Az érintett periódusban? életben? a megszentelt, a befogadó, a passzív figyelem uralkodik:
ez egyfajta áldozat_hozatal a jövőért a mostban .
És a megfigyelés során gyűjtött adatok 1 másik életszakaszban
egységes elméletként, világ_nézetként eggyé olvadhatnak majd kiss

Szeretettel sisne

Forrás és könyvajánló:

5lmtan.jpg

#102
 

Parr

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Sziszné
Koszonom a választ, de lenne az _en álmomhoz_ meg egy kerdesem.
lehetseges e az, hogy a felvázolt lehetséges megoldások kozul mind1-ik kissé igaz legyen?
-egyébkent az álom leírása azért irodott úgy ahogy írodott, mert az adta vissza legjobban a tartalmát.
Tehát ez az álom eléggé passzív, de néha fellép benne egy kis stressz, hogy jo lenne felbukni.

Rainbow girlnek meg azt uzenem, hogy otthon hamarabb fogják ot bedutyizni egy csokidarab elcsenéséért mint pl. Americaban,
de ott nem is lesz az a késztetés, - menjen el és probalja ki.
 
S

sisne*

Vendég
Kedves Sziszné
Koszonom a választ, de lenne az _en álmomhoz_ meg egy kerdesem.
lehetseges e az, hogy a felvázolt lehetséges megoldások kozul mind1-ik kissé igaz legyen?
-egyébkent az álom leírása azért irodott úgy ahogy írodott, mert az adta vissza legjobban a tartalmát.
Tehát ez az álom eléggé passzív, de néha fellép benne egy kis stressz, hogy jo lenne felbukni.
Szia kiss

Miért ne volna lehetséges, hogy a felvázolt megoldások közül mindegyiket (kicsit?) igaznak érezd? :)
Te teremted a saját világodat: így az álmaidat és a róluk alkotott értékítéleteidet is.

Szeretettel sisne
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére