Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

Próbálta felidézni, kikkel is volt együtt, mi is történt. Egy jó tea, az talán segíteni fog - gondolta. A megszokott mozdulatokkal kapcsolta be a vízforralót. Úgy érezte, képtelen lesz odaállni a tanítványai elé, és a tőle megszokott felkészültséggel megtartani óráit. Ráadásul a hét leghosszabb munkanapja áll előtte. Kiment a teraszra, jógalégzésekkel lazított. Máskor jólesően gondolt a majd' két kilométeres sétára, amit minden reggel megtett az iskoláig, most attól tartott, nem tud szabadulni nyomasztó gondolataitól.
 

engs

Állandó Tag
Állandó Tag
Annyira el gondolkozott, észre sem vette a felé száguldó autót, mely teljes lendületével elsodorta.
Élete innen kezdve gyökeresen megváltozott.
 

engs

Állandó Tag
Állandó Tag
De nem jöttek. Ebből rögtön tudta,hogy nem fog meghalni. Mélyen felsóhajtott.
A reá törő fájdalomba majdnem belehalt.De mégsem.
 

spinyoza

Új tag
Mint egy gyöngyhalász a mélységből ő is így próbált a fájdalom hullámai fölé kerekedni. Sikerült kinyitni duzzadt szemeit és meglátta azt, amit oly sok éve mindhiába kutatott!
 

engs

Állandó Tag
Állandó Tag
2011.01.19.

Igen....Meglátta az alagút végét.Nehézkesen két karjára támaszkodott és kuszva-mászva elindult a kijárat felé...
 

Rob73

Állandó Tag
Állandó Tag
Levette a polcról megporosodott Woody Allen kötetét, hátha a színész aranyköpései megnyugtatják, jókedvre derítik, vagy útmutatást adnak a nyomasztó nap elviseléséhez.
 

evegreat

Állandó Tag
Állandó Tag
De most ez sem segített. Csalódottan áttörölte szemüvegét, ledobta magát a poros fotelbe, melyen a csipketerítő szürkén díszelgett.
 

Keseb

Állandó Tag
Állandó Tag
Tekintete a foldon hevero National Geographic uj kolonszaman nyugodott meg melynek boritojan egy ures kavescsesze henyelt.
 

engs

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ismertető,egy Thomas Frey nevű Magyar kávézóláncát tulajdonost reklámozott. Főhősünket ellepte a forróság.......-Thomas, Tamas, Tomi...igen valahonnan nagyon ismerősen csenget ez a név...de honnan is..?
 
Oldal tetejére