NŐ és FÉRFI

istenajandeka9

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyezik a a véleményünk Barátom,...és már én is írtam evvel kapcsolatban, most megerősítem, mint az aranylakodalommal a házasságot,...:D igenis van barátság férfi és nő között, szex nélkül...erről tudna mesélni egyik hölgy barátom, akivel egyszer párban voltunk egy biliárd játékon, és egy szép lökésénél, önkéntelenül belebokszoltam a vállába szegénynek...utána már csak én löktem....és nem haragudott meg...na ez barátság, és még mindig azok vagyunk,...pedig észrevettem néha csal a kártyában...:D


Na ez a mi barátságunkban ugyan így működik, csak ott én kapom a boxokat a vállamba a barátomtól! :( Sőt, ha valamin vitázunk,:99: mert ugye teljesen más szemszögből látom én a dolgokat, és másból ő, a vége egy hatalmas nevetés :Dés "ököl párbaj":!:!
 

step

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha ebben nincs gondosan és rejtve fenntartva a testi kapcsolat lehetősége, akkor legalább egyikőtök hazudik magának. Főleg, ha azt hiszitek, nem is volt.
 

livingstons

Állandó Tag
Állandó Tag
Remek lista: a női igényekről

Remek lista: a női igényekről:
Mindannyian pontosan tudjuk, milyen a számunkra ideális férfi.
Akitől elgyengülünk, akiért hevesebben ver a szívünk
és akivel boldogok lehetünk.
Persze az igényeink folyton változnak, így a férfiaknak nem marad más,
mint megküzdeni értünk és álmainkért...


Eredeti lista (22 éves korban)

1. Jóképű
2. Elbűvölő
3. Gazdag
4. Figyelmesen hallgat
5. Szellemes
6. Sportos
7. Van stílusa
8. Jó ízlése van
9. Ötletesen ajándékoz
10. Mély érzésű, romantikus szerető


Módosított lista (32 éves korban)

1. Jól néz ki - jó, ha van valami haj a fején
2. Kinyitja a kocsi ajtót, felsegíti, a kabátomat
3. Van elég pénze, hogy elvigyen jobb éttermekbe
4. Többet figyel rám, keveset beszél
5. A Megfelelő időben nevet, a vicceimen
6. Vásárláskor könnyedén viszi a szatyrokat
7. Van legalább 1 nyakkendője
8. Méltányolja a házi kosztot, amit én kreálok számára
9. Emlékszik a születésnapokra és évfordulókra
10. Legalább egy héten egyszer szerelmeskedünk )))))))))))))))))))) Hű! Az áldóját neki


Módosított lista (42 éves korban)

1. Nem néz ki túl rosszul, nem baj, ha kissé kopaszodik
2. Nem indul el a kocsival, amíg be nem ülök
3. Állandó munkája van, néha elvisz a McDonald'sba
4. Megfelelő időben biccent, ha mesélek valamit
5. Általában emlékszik a viccek poénjára
6. Elég ereje van, hogy segítsen átrendezni a szobát
7. Általában inget hord, hogy rejtse a pocakját
8. Tudja, hogy a csavaros tetejű pezsgő nem jó
9. Emlékszik rá, hogy le kell hajtani a WC ülőkét
10. A legtöbb hétvégén megborotválkozik.


Újabb módosított lista (52 éves korban)

1. Az orrában és a fülében illő hosszúságúra vágja a szőröket
2. Nyilvánosan nem böfög és nem pukizik
3. Nem kér túl gyakran kölcsön
4. Nem alszik el, amikor beszélek hozzá
5. Nem meséli el túl sokszor ugyanazt a viccet
6. Elég jó formában van ahhoz, hogy hétvégén felkeljen a kanapéról
7.Legtöbbször tiszta fehérneműt vesz, és nem visel felemás zoknit
8.Méltányolja, hogy a TV előtt vacsorázhat
9. Alkalomadtán a nevemen szólít
10. Néhány hétvégén megborotválkozik


Módosított lista (62 éves korban)

1. Nem ijesztget kis gyerekeket
2. Emlékszik, hogy hol van a fürdőszoba
3. Nem kér túl sok zsebpénzt
4. Csak kicsit horkol, amikor ébren van (ha alszik, akkor hangosan) 5.
Elfelejti, hogy miért nevet
6. Elég jó formában van ahhoz, hogy egyedül két lábra álljon
7. Legtöbbször van rajta valamilyen ruha
8. Szereti a pépes ételeket
9. Emlékszik rá, hogy hol hagyta a fog sorát
10. Emlékszik, hogy mikor....

Módosított lista (72 éves korban)



***************************** 1. Lélegzik!!!**********
:p
;)

images
 

marit

Állandó Tag
Állandó Tag
A teljesség megbomlásának fő-formája, hogy nő és hím lesz belőle. A nőség vagy hímség felé még csak közeledő kisgyermek ép úgy teljes, mint az egyéni különlét fölé emelkedő lény, aki a nőséget és hímséget egyesíti, a változatlanba oldja.

Ahogy a nő-test és férfi-test kiegészítésre szorul, épp így csonka a nő-lélek és férfi-lélek. A nő nem ismeri a világosságot, a férfi nem ismeri a meleget. A nőből hiányzik az igazi teremtő erő, a férfiból az igazi életerő. A nő ha az emberiség maradandó kincse felé törekszik, csak azt fogja fel belőle igazán, ami benne mozgalmas, eleven pezsgésű eseményszerű: a teremtés templomát úgy tekinti, mit egy uzsonnázóhely, pletyka sarok.

A férfi, ha az emberi tenyészés édes játékaiban és meleg meghittségbe helyezkedik, elhomályosul, elgépiesedik: az élet templomát úgy tekinti, mint alkalmat a kényelemre. A nő oldottan lebeg az élt mozgó, forró áramában és csak arra figyel, ami szerves összefüggés tenyészet, enyészet: a férfi zártan határoltan evez a mindenségben és érdeklődése tárgyait szigetekként szemléli.

Ha a férfi olykor átlát egy nő lelkébe, vagy a saját férfi lénye alatt rejtetten létező nőt figyeli: látja, hogy vöröses félhomályban az egymásba mosódó, alaktalan dolgok csíraként forró lüktetésben élnek: ha a nő előtt feltárul egy férfi-lélek, vagy önmagában rejtett férfi lénye: látja, hogy kékes szürke fényben dideregnek a dolgok, egymástól elkülönülve, szoborszerűen.

A nő, ha dolgozik, munkájába örömeit bánatait, egész világát belesugározza: a férfi, ha dolgozik, munkájában minden mást elfüggönyöz előle. A nő, ha kártyázik, feloldódik a játszó csoportban és nyerni a játszóktól akar: a férfi, ha kártyázik, ráhurkolódik a játék váltakozására és nyerni a játékban akar. A nő, ha felbont egy narancsot s abból pár gerezdet jószívvel feléd nyújt, szinte önmagát bontotta fel, saját érzésvilágából nyújtja feléd azt, ami belőle téged illet: a férfi, ha jó szívvel étellel kínál, örül, hogy neked is adhat abból, ami az övé.

A nő a szeretett férfi életét egybe akarja olvasztani a saját életével: a férfi a szeretett nőt saját lényéhez akarja fűzni mennél szorosabban. A nő a szerelemben életének mámorára-teljesülését keresi: a férfi a szerelemben a mámorzárt, folyton fokozódó egészét keresi.

Nő és férfi igénye nem fedi egymást: épp ezért a nő kiegészítője nem a kiváló teremtő férfi, hanem az arszlán aki folyton sürög és a nőt magával sodorja, újra meg újra elkápráztatja, még ez a kettős röpködés végül családi biztonsággá higgad: s a férfi kiegészítője nem a kiváló, éltető nő, hanem a bűbájos, aki a férfi érzékeit feltudja pezsdíteni, s ezen át egész lényét lelkesedésbe ragadni, s ráadásul át tudja venni az illető férfi meggyőződéseit, kedvteléseit, terveit. Mint hogy a nő ritkán találja meg egyszemélyben az arszlánt és a családfőt, s a férfi a bűbájost és alkalmazkodót, innen a sok csalódás.

A férfi lénye kemény mag, a nő lénye csupa vonatkozás. A családi, vagyoni és egyéb körülmény a férfinál: életének formálója: a nőnél: maga az élet. Egy férfit akkor ismerhetünk meg igazán, ha körülményeitől mentesen, magába-véve vizsgáljuk, egy nőt akkor, ha az emberekhez és körülményekhez való vonatkozásait sorra-vesszük.

Ha egy nő regényében az „ideális férfi” szerepel: nagy nőhódító, tökéletes családfő, bátor és határozott cselekvő, bármihez kiváló tehetsége van, de nem tudjuk, a sok kiválóság hol fér el benne, mert lénye nem több, mint egy felöltöztetett férfiarcú fabáb a ruhaüzlet kirakatában.

S a férfi regényében szereplő „ideális nő” csupa rózsaszín finomság és arany okosság, de egyetlen igazi vonatkozása, hogy tűzön-vizet át szerelmes a férfi-hősbe, akivel önkéntelenül azonosítja magát az író is, az olvasó is: oly talajtalanul libeg a világban, mit a karácsonyi képeslapok édeskés angyalkái.

Melyik ér többet: a nő, vagy a férfi? Mindegy. Bármelyik elérheti a legvégsőt: a teljességet. De mindegyik más módon: a férfi saját zárt lényét fejleszti egyre nyitottabbá, teljesebbé: a nő, mint egy puha melegség száll a végső puha, meleg fészekbe.

Ezek
Weöres Sándor

írásai és szerintem nagyon szépek, ezért küldöm szeretettel!
 
T

TH6777

Vendég
livingstons!
:cool::D...azért ezekből is kitűnik...,hogy "minden kornak" vannak szépségei és buktatói....:D:p
 

forget me not

Állandó Tag
Állandó Tag
nem vagyunk egyformák

Nászéjszaka után a nő és a férfi meghitten fekszenek egymás mellett. Egy idő után a férfi elkezdi a plafont bámulni, mire a nő elkezd tépelődni. Most vajon mi lehet a baj?
Valami nagy bajnak kell lennie...
Talán nagyobb a fenekem, mint ahogy a nadrágban látszott? Kicsik a melleim, görbe a lábam, a térdeim összeérnek... Hogyan fog folytatódni ezután az életem? Minden elromlott!
Egyórai lelki tusa után elhatározza magát és megkérdezi a férfitől:
-Ugye nem szeretsz már? Ugye baj van? Most mire gondolsz?
-Baj? Semmi.
Egy légy van a plafonon. Nem értem, hogy a csudába nem esik le!
 
T

TH6777

Vendég
Ezek
Weöres Sándor

írásai és szerintem nagyon szépek, ezért küldöm szeretettel!


szépek valóban...,de a lényege:

Weöres Sándor: Nő és férfi

"A nőség vagy hímség felé még csak közeledő kisgyermek éppúgy teljes, mint az egyéni különlét fölé emelkedő lény, aki a nőséget és hímséget egyesíti, a változatlanba oldja.
Ahogy a nő-test és férfi-test kiegészítésre szorul, épp így csonka a nő-lélek és férfi-lélek. A nő nem ismeri a világosságot, a férfi nem ismeri a meleget. A nőből hiányzik az igazi teremtő erő, a férfiból az igazi élet-erő. A nő ha az emberiség maradandó kincse felé törekszik, csak azt fogja fel belőle igazán, ami benne mozgalmas, eleven pezsgésű esemény-szerű: a teremtés templomát úgy tekinti, mint egy uzsonnázó-hely, pletyka sarok. A férfi, ha az emberi tenyészés édes játékaiban és meleg meghittségbe helyezkedik, elhomályosul, elgépiesedik: az élet templomát úgy tekinti, mint alkalmat a kényelemre. A nő oldottan lebeg az élet mozgó, forró áramában és csak arra figyel, ami szerves összefüggés tenyészet, enyészet: a férfi zártan határoltan evez a mindenségben és érdeklődése tárgyait szigetekként szemléli. "

<iframe title="YouTube video player" width="240" height="175" src="http://www.youtube.com/embed/Nq6Qqr8xpUk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
T

TH6777

Vendég
Nők - férfiakról

- Hogyan vegyél rá egy férfit hogy csináljon meg valamit?
- Mondd neki, hogy túl öreg hozzá.

- Mi a különbség a férfiak és a felhők között?
- Semmi. Ha elhúznak, akkor szép nap ígérkezik.

- Miért van a férfiaknak a lovaknál több agytekervényük?
- Hogy a szombati autómosás alkalmával ne a vödörből igyanak.


- Miért szeretik a férfiak a "szőke nős" vicceket?
- Mert a humornak azt a színvonalát még nagy nehezen megértik.

- Mikor ér meg egy férfi 50 forintot?
- Amikor a szupermarketben a bevásárlókocsit tolja.

- Mi a különbség a száraz kutyaeledel és a férfi között?
- Az előbbiben állítólag több az agyvelo.

- Miért adnak nevet a férfiak a micsodájuknak?
- Hogy meg tudják nevezni azt, aki az életüket irányítja.

- Miért nem kapják el a férfiak a kergemarhakórt?
- Mert ők többnyire malacok.

- Miért kell a nőnek inkább szépnek, mint okosnak lennie?
- Mert a férfiaknak sokkal könnyebb nézelődni, mint gondolkozni.

- Mi a különbség a joghurt és a férfiak között?
- A joghurt alapját kultúrában tenyésztik.

No azért van itten má sok igazság....:p:D:rolleyes:
 

22estiti

Állandó Tag
Állandó Tag
- "Miért kell a nőnek inkább szépnek, mint okosnak lennie?"

...mert mélyebb nyomot hagy egy dekoltázs, mint egy velős beszélgetés:)
 

22estiti

Állandó Tag
Állandó Tag
beszélgetni.vannak dolgok amit jobban ki lehet fejezni, ha mellőzük a verbalitást.ez egy olyan dolog. szerintem.:)
 

SleepingSun

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát nem tudom, szerintem létezhet férfi-nő barátság, de... szóval részem volt benne másfél évig kb., csak aztán a féltékenység tönkretette. Egész pontosan a pasi barátnőjének féltékenysége.
Akkor jöttem rá, hogy ez nem csak két emberen múlik. Sajnos.
 
T

TH6777

Vendég
Minden sikeres férfi mögött egy NŐ áll
Minden sikeres nő mögött... saját maga.

no és akkor hogyan is lenne a képlet...,ha sikertelen pasikról és sikertelen nőkről beszélnénk:confused::rolleyes:...mert ugye sajnos a sikerteleneké a többség....ki-ki mögött-előtt álldigálna:confused:
egyéb iránt izlések és fülesek...kinek mi a siker...és mit tart-értékel sikernek...vagy ez is általánositható lenne:confused::rolleyes:
 

cat34

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap este néztük az emberrel a Discovery Chanell-en a Halálos fogás című műsort (a Bering-tengeren halászó emberekről szól). A halászoknak 10 dolgot kellett felsorolniuk, hogy szerintük mi a legnagyobb "szívás" a téli halászatban. Találjátok ki, mi volt az ELSŐ helyen!
Igen, ráhibáztatok. A befutó: amíg halásznak nincs SZEX.
Erre én felröhögtem és mondtam is az embernek: na ez tipikusan rátok illik. A farkatok irányítja az életeteket, folyton csak a szexen jár az eszetek. Erre ő: ez nem is igaz, nem mindig a szex jár az eszünkbe. Mondom én: valóban, nem mindig. Az életeteket három szabály alakítja: 3. legyen tiszta ruhátok, 2. legyen tele a hasatok és az 1. és legfontosabb: üres a farkatok. Erre már nem mondott semmit.
 
T

TH6777

Vendég
A befutó: amíg halásznak nincs SZEX.
.


még csak horgászással-kor lehet szert tenni némi-nemű szexre:D

Egy házaspár elmegy horgászni hétvégén. A férj délben led&otilde;l pihenni egy kicsit, felesége pedig a csónakkal beevez a tó közepére napozni és olvasni.
Arra evez a hal&otilde;r és megszólítja:
- Bocsánat, hölgyem, mit csinál itt?
- Nem látja, hogy olvasok? - kérdez vissza a n&otilde;.
- Azt tudja, hogy itt tilos horgászni?
- Hiszen én nem is horgászok!
- De a felszerelés ott van a csónakban! Ezért fel kell jelentenem!
- Ha feljelent, én meg beperelem nemi er&otilde;szakért!
- Asszonyom, én magához sem értem!
- Persze, de a felszerelés ott van magánál!:p:D

sokan azt mondják...


no azért van igazság ezekben....
 

seandillon

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Én magamból indulok ki,dehát én férfi vagyok.Tehát szerintem lehet barátság férfi és nő között,de akkor még vagy előtte vagyunk a dolognak,vagy már utána.
 

cat34

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Én magamból indulok ki,dehát én férfi vagyok.Tehát szerintem lehet barátság férfi és nő között,de akkor még vagy előtte vagyunk a dolognak,vagy már utána.


Éppen ezért nem működik-működhet pusztán barátság, mert mind a kép félnek (szerintem) az jár az eszébe, ami kettőjük között volt-lehet.
 
Oldal tetejére