Jart-e ember a holdon?

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Na latod, egyrol beszelunk, csak nem voltam biztos benne ha itt elkezdek...oo..o eszkimozni, akkor a lavros nem - e csap homlokon -))
Akkor megse egyrol beszelunk.
Az eszkimokat is az a csoport tarcsa befolyas alatt.....ebbe a csoportba pedig az angol kiralyi haztol az eszkimoig talasz mindenfelet.
 

White_Falcon

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor megse egyrol beszelunk.
Az eszkimokat is az a csoport tarcsa befolyas alatt.....ebbe a csoportba pedig az angol kiralyi haztol az eszkimoig talasz mindenfelet.


Aha, a Bidermajer??? -)) Akkor megis csak egyrol beszelunk... -))
Mert hogy annak a csoportnak minden tagja eszkimo.....
 

White_Falcon

Állandó Tag
Állandó Tag
A kirajno is?:shock:
Haggya mar mer megmeteltetem magam.
Itt a lista:

Nem pitti -a kiralyneni bab...tologatjak ide - oda..

Idezet egy 1991 -es Londoni tanulmanybol:

"A pénzügyek irányításának vissza kell térni a királyhoz


1964 december 22-én Henry Kirby kapitány, az alsóházban egy mozgalom támogatására szólított föl: "Meg kell szűnnie annak, hogy a pénzváltás, legyen az pénzérmék, bankjegyek vagy hitel, többnyire csekk formájában magánvállalatok kamatot hozó üzlete maradjon; ennek joga és a pénzkiadás kötelezettsége vissza kell hogy térjen a királyhoz, és teljesen adósság és tehermentes állapotban kellene közszolgáltatásként újra indulnia, nem mint magánvállalkozás, mely a vállalkozónak jövedelmet hoz, és melyből a brit népnek semmi kézzelfogható haszna sincs. Ez biztosítaná az államnak és a nemzetnek a pénzkiadás hasznát és megóvná őket a parazita nemzeti és magánadósságoktól. Hogy biztosítsuk, hogy az irányítás az adófizetők kezébe kerül és azt kiveszik e jelenlegi törvényellenesen abból hasznot húzókéból, ... ez a ház fölhívja Őfelsége kormányát, hogy alkossa meg az ehhez szükséges törvényt... amely eddig soha nem látott jólétet és tényleges függetlenséget és szabadságot biztosítana."

Ha gyáva és hitvány politikusaink támogatták volna Kirby kapitányt, akkor ma kamatmentes kölcsöneink lennének és gyakorlatilag alig kellene adót fizetnünk. Mi lehetnénk a Föld egyik legjobbmódú nemzete. De az országgyűlés tagjai saját érdekeiket helyezték előtérbe és híven szolgáltak a sátáni bankároknak, akik bomlasztják és romokba döntik Nagybritanniát.


"Őfelsége, az adófelügyelő", egy hazugság


Kirby kapitány mozgalma világossá tette, hogy az adószedők neve - "Őfelsége adóellenőrei" - csak egy hibás név, egy hazugság. A név azt jelzi, hogy a pénzkiadás a korona kezében van a parlamentben. De nincs ott. Csak egy olyan szervezet, melyet a kormány szervez, és ahol a közt arra kényszerítik, hogy a nemzeti adósságot szolgálja."


( egyebkent is, ne meteltesd meg magad - nem ez az elofeltetele a bidermajer csoportba kerulesnek -))
 

White_Falcon

Állandó Tag
Állandó Tag
Te minden jotol elveszed az ember kedvit. Pedig mar izzitottam a konyhakest....:(


Jezustol: ( Tamas Evangeliuma )
53 A tanítványai mondták neki: Használ-e a körülmetélkedés vagy sem?
Mondta nekik: Ha használna, atyjuk körülmetéltnek nemzené őket anyjuktól. De
az igaz körülmetélkedés lélekben meglelt mindent.
(Rm 2,25-3,1)

Szoval, ne engedj a kisertesnek! Ne vagj le a futyidbol egy kis darabot se!! - ))
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Na, ugye megmondtam, hogy látsz te Pitti a dolgok mélyére, csak először le kell inni róla a slivovicát. :p

(Ja, és erről jut eszembe, hogy Melchizedek belenézett a jövőbe és 2015-ben meglátta a Világkormányt....:77:)
 

White_Falcon

Állandó Tag
Állandó Tag
Na, ugye megmondtam, hogy látsz te Pitti a dolgok mélyére, csak először le kell inni róla a slivovicát. :p

(Ja, és erről jut eszembe, hogy Melchizedek belenézett a jövőbe és 2015-ben meglátta a Világkormányt....:77:)

Melzhizedek nem buta - mindamelett hogy eleg eros Isteni tamogatast is elvez -)
 

White_Falcon

Állandó Tag
Állandó Tag
Draga jo Baratnem gongyolgetemakiskacsoidat.
A lojalitasnak nem sok koze van ehhez. Az igaz, hogy nem szeretnem elfelejteni azt hogy az Amik mar legalabb haromszor kimostak Europa szennyeset, es veget vetettek a szovjet hatalomnak.


Bruhaha -))

A szovjet hatalom sajat magat nyirta ki eletkeptelensegeben - de azert ebben is a bidermajer antik ulogarnitura nem kis szerepe volt -)
Nem volt mar ra szukseguk - jott a vilagkormany otlet, az jobbnak tunt szamukra....

"A kommunizmus zsidó találmány,


Mindannyiunkkal azt hitették el, hogy a kommunisták a kapitalisták engesztelhetetlen ellenségei, különösen a nagyon gazdagoké, és el akarják rabolni vagyonukat. A valóság ettől nagyon eltér. Könyvében, a "Cionizmus uralja a világot"-ban Henry Klein, a zsidó New Yorki ügyvéd ezt írta: "1917-ben "In 1917, Schiff, Warburg és társaik (szuper-gazdag New Yorki zsidó bankárok) pénzelték Trockijt [Bronstein] és Lenint [Uljanov] akik megdöntötték az orosz kormányt. Forradalmár követőik meggyilkolták a cárt és családját és emberek millióit Ukrajnában ... a kommunizmus nem fenyegeti a pénz uralmát - ez a pénz uralmának egyik eszköze."

Egy hivatalos amerikai titkosszolgálati jelentés az 'orosz' forradalom idején leleplezte: "1916 februárjában először hallottunk róla hogy forradalom erjed Oroszországban. Fölfedeztük, hogy a következő személyek és vállalkozások foglalatoskodnak a pusztítással: Jacob Schiff, Felix Warburg, Otto Kahn, Mortimer Schiff, Jerome Hanauer, Charles Guggenheim és Max Breitung- a Kuhn Loeb & Co (zsidó bank, Rothschild leányvállalata, New York) zsidó igazgatói.Alig van kétség afelől, hogy az orosz forradalom, amely egy évvel azután tört ki, hogy ez az információ hozzánk megérkezett, kifejezetten zsidó befolyásra tört ki és indult meg."

A jelentés fölsorolt minden személyt, aki az első szovjet kormány által lett ismert, Zinovieffel kezdve [valódi neve Apfelbaum] Zibarig [valódi neve Martinow]. ezek A-tól Z-ig mind zsidók voltak. (A jelentés teljes szövege a "Sátán zsinagógájának tervei" c. könyvben van benne).

Egy orosz tábornok, Arsene de Goulevitch a "cárizmus és forradalom" c. könyvében megerősíti, hogy zsidó bankárok pénzelték a forradalmat. Később (F. J. Irsigler a "ki csinálja pénzünket?" -ben írottak szerint) a pénzelést nemzetközi bankárok szindikátusa folytatta, amelyben J.P. Morgan és a Rockefeller érdekek képviseletében Lord Rothschild több mint 21 millió rubelt költöttek az 'orosz' (sic) forradalom finanszírozására. A 'finanszírozók' szerepe a kommunista hatalomátvételben Oroszországban jól ismert volt a titkosszolgálatok szervezete előtt, de egy ujját sem mozgatta meg senki, hogy megállítsa őket, mert ők a világ valódi urai."

Egy levélben, melyet a Times nyomtatott ki 1919 november 14-én, egy brit katonatiszt Déloroszországban - a bolsevik forradalom egy szemtanúja - ezt írta: "A bolsevisták, akik Oroszország lakosságának 5%-át teszik ki, zsidók. (A komisszárok 80-90%-a zsidó). A városokban, melyet a bolsevikok megkaparintottak, csak a zsinagógákat kímélték a szent épületek közül, a templomokat mozitól mészárszékig mindenre használták. Ha egy komisszár, aki gyilkol és erőszakol, megcsonkít, zsidó, mint szinte mindannyian, akkor őt különleges elbánásban kell részesíteni? Levele folytatja a bestiális kínzások és tömeggyilkosságok szörnyű részleteinek leírását, mellyel az orosz népet kínozzák a zsidó bolsevikok."

Meg mielott valaki megvadolna hogy zsidoznek - nem, csak egy olyan konyvbol idezek, amit egy New Yorki zsido irt....

"Bankárok irányítják a kapitalizmust és a kommunizmust,


A brit tengerészeti titkosszolgálat egy volt igazgatója, Sir Barry Domville admirális memoárjaiban, admirálisból hajósinas c. művében azt írja, hogy a parlamentet a színfalak mögött judeo-szabadkőműves kombináció irányította. Guy Carr parancsnok könyvében, parasztok a játékban idézi Domvillet, aki ezt állítja: " A nemzetközi zsidóság, kiknek vezetői a zsidó bankárok, volt a titkos hatalom a világ minden forradalmi mozgalma mögött."

(Carr véleménye szerint a titkos erő, amire Domville hivatkozott, valójában a szabadkőműves szekta, akik illumináti néven voltak ismertek. A titkos társaságok és bomlasztó mozgalmak sok tanítványa állította, hogy az illuminátiak zsidók voltak intellektuális eszméikben - és valószínűleg vezetőik személyében is. Sok kabbalai és ezoterikus hitet vett át zsidó szövegekből. Az illuminátiak technikái és véleményei sokszor igen hasonlítanak cion bölcseinek jegyzőkönyveihez. Így ebben az értelemben Domvillenek és Carrnak is igaza van.)

Gengszter bankárok és finanszírozók alkották meg a kommunizmust és az évek során ők tartották életben masszív nyugati infúziók segítségével. Ők alkották és irányították azt. A kommunizmus és kapitalizmus közti ellentét csak látszat. A bankárok Douglas Reed szerint messzemenően "óhajaikat az ezek között a tömegek közötti összeütközéssel akarták elérni". Éppen nemrég adott brit bankárok szövetsége 3 milliárd font hitelt Kínának és 2 milliárd körülit Szovjetoroszországnak. Ez azt jelenti, hogy 5 milliárd font hitelt adtak a kommunistáknak azért, hogy vegyenek brit árukat - főleg fejlett technológiai javakat, melyeket használhatnak ellenünk a következő háborúban. Gondoljuk csak meg, hogy mennyit segített volna az az öt milliárd font a rosszul fölszerelt kórházaknak, az idősebbeknek és testi sérülteknek.

A kapitalista nyugatot és a kommunista keletet pontosan ugyanazok a személyek irányítják. "Nemrég adott fajunk egy új prófétát a világnak, de két arca van és két neve: az egyik oldalon Rothschildnak hívják, és ő a vezetője minden kapitalistának, a másikon Marx Károly, azok apostola, akik a többieket el akarják pusztítani." Blumenthal, Judisk Tidskrift, 1929, Svédország.


A 'hidegháború' csalás volt


Körülbelül fél évszázada a nyugat sok milliárd fontot vagy dollárt költött arra, hogy megvédje magát egy olyan ellenségtől, melyet maga alkotott és ma is ő tart fönn. Oroszországban a kommunizmus sok éve összeomlott volna már, ha a nyugati segítség állandó infúziói nem segítették volna. És miért? Mert a zsidók, akik mindkét felet irányítják, kifosztották a nyugatot hogy fölépítsék kommunista rendszerüket mellyel fenyegetik a világ többi részét.

A szovjet hadigépezet szinte teljesen nyugati alkotás, és olyan dolog nincs, mint "szovjet technológia" - csak nyugati technológia szovjet földön. 1917 óta a "szovjet technológia" 90-95%-a az Egyesült Államokból és Nyugateurópából származik. Mi építettük föl, vagy adtuk el, vagy ajándékoztunk el a kommunistáknak az acélművektől kezdve a az autógumi gyárakig, a rézbányáktól a gépkocsikig, az űrhajótól a számítógépekig mindent. Jordan őrnagy naplójából (New York, 1951) kiderül, hogy Amerika szállított a szovjeteknek "anyagok tonnáit, hogy atombombát gyárthassanak." Baillie Grohman parancsnok állította egy Candour (őszinteség) című brit újságban, hogy Oroszországnak teljes hozzáférése volt a brit technológiához. Antony Sutton professzor részletes tanulmányt írt a kelet-nyugati kereskedelemről és amit fölfedezett, az a nemzeti öngyilkossággal volt egyenlő: A Szovjetuniónak adott katonai segítség. Tények tömegével bizonyította és igazolta, hogy "Oroszországot Amerikában csinálták."

John Stockwell az amerikai CIA-tól megszegte titoktartási esküjét, hogy leleplezhesse könyvében az ellenség keresése során, hogy Amerika és Oroszország nem ellenségek hanem hű szövetségesek, akik ugyanazt a célt akarják elérni: az egyetlen szocialista-kommunista világdiktatúrát (lásd Frank Capell könyvét: Henry Kissinger, a szovjet ügynök.)

Marschalkó Lajos a Világhódítók c. könyvének 227 oldalán idézte Chaim Weizmannt (a Rotschild-kinevezte vezetőjét a cionista zsidóságnak a 20. század első felében.): "Egy nép vagyunk a látszólagos repedések, törések és véleménykülönbségek ellenére az amerikai és szovjet demokrácia között. Egy nép vagyunk és nem érdekünk, hogy a nyugat fölszabadítsa a keletet, mert ha megtenné, és fölszabadítaná a rabszolga népeket, akkor ez elkerülhetetlenül megfosztaná a zsidókat a világbirodalom keleti részének vezetésétől."
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvastam valahol hogy megkongattak - es ugy szol mint egy dinnye....

Szerintem inkább menjünk vissza a Holdra... Az egyszerűbb.

Mihail Vaszin és Alexander Cserbakov orosz kutatók egy a tibeti krónikákból ismert elmélet alapján dolgozták ki azt a teóriát, hogy a Hold tulajdonképpen egy "anyaűrhajó", egy "Noé bárkája". A Jelenések könyve szerint is 13 millió évvel ezelőtt "kapta" a Föld a Holdat és bizonyos szláv hagyományok is szólnak erről. (Csodálom, hogy Iván/Oposur Arvisuráját nem említik meg, mert szerinte meg 13 ezer évvel ezelőtt "csapódott" a Földhöz a Hold.)

Elméletükkel érthető lenne, hogy miért csak a harmada a Hold tömege a Földének, hogy miért nem mélyebbek a legnagyobb kráterek sem 3 km-nél (pedig vannak 150 km széles kráterek is.), arra is, hogy miért domborúak a holdkráterek mélyei, ahelyett, hogy a fizika törvénye szerint homorúak lennének. Aztán így már az is érthető lenne, hogy miért találhatók kőzetmintákban megdöbbentően nagy arányban rendkívül ritka fémek, olyanok, amelyek a hővel és a korrózióval szemben különösen ellenállóak.
És erre is magyarázatot adna: (A felvétel a Hold tulsó oldaláról készült 1971-ben, Apolló 15.)

image.aspx
 

White_Falcon

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo, te ebben a kepben mit velsz latni Sirius?

Azonkivul erdekelne a Tibeti kronika is...
Szlav arvisura nem erdekel - mi is a mienket Sztalintol kaptuk.. ( brr...)
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo, te ebben a kepben mit velsz latni Sirius?

Azonkivul erdekelne a Tibeti kronika is...
Szlav arvisura nem erdekel - mi is a mienket Sztalintol kaptuk.. ( brr...)

Van itt egy videó is, persze nem tudom valóságos-e, de régebben láttam egy angol nyelvű újság fotóit is ami több felvételt mutatott be erről az objektumról és viszonyításként a méreteihez egy new yorki felhőkarcoló fotója is mellette volt. Sajnos most nem találom a neten.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wV0DoZv-rZE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wV0DoZv-rZE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 

nsza

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyik ismerősöm nagymamája (közel 90) szerint sem jártak a Holdon, mert az olyan messze van.
 

Angyalfold

Állandó Tag
Állandó Tag
Van itt egy pici probléma!
A Hold tömegvonzása 1/6 része a Földinek.
Mivel indult vissza a holdkomp (leszállóegység) ?
Legalább egy kicsi (1/6) rakétát láttunk volna :)
Nézzétek meg milyen komoly indító állvány kell egy felszálláshoz!
 

Ferencv123

Állandó Tag
Állandó Tag
Van itt egy pici probléma!
A Hold tömegvonzása 1/6 része a Földinek.
Mivel indult vissza a holdkomp (leszállóegység) ?
Legalább egy kicsi (1/6) rakétát láttunk volna :)
Nézzétek meg milyen komoly indító állvány kell egy felszálláshoz!

Erről valóban nem láttam még sosem felvételt! :``::``::``:
 

creativehun

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt gondolom ez is egy téma ami a "nagy összeesküvés" elméletek közlé vonult be és ki-ki vérmérséklete szerint fogadja el vagy éppen nem,hogy járt-e ember a holdon.
 
Oldal tetejére