A homoszexualitásrol

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
1005790_10151733274790155_1252128774_n.jpg
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
intersexualita__t_xenia23___photocase.com.jpg

-
"Isten az embert férfinek és nönek teremtette." tanitják a vallások és ahol a természet megcáfolja öket ott veszik a "szikét, a csipeszt" és fájdalmas traumatikus operatiok utján megprobálnak ennek az állitásnak igazságot szerezni, átalakitják a babyt amenyire csak lehet hogy a nemiség két extrém formájának az egyikére hasonlitson.
-
Evente többezer interszexualis bayby jön csupán Németországban a világra, a számuk kommulativ, az átlagéletkor megnövekedésével a számuk egyre kevésbé elhanyagolhato, idelye volt, hogy a törvényhozás is foglalkozzon velük. Azsiai országokban ahol a népszaporulat nagyobb már régota létezik hivatalossan is egy un. "harmadik nem".
-
Péntektöl kezdve németországban nincsenek kötelezve a szülök a gyerekük születési anyakönyvi kivonatában egy nemet megadni, az ide vonatkozo rovat üresen maradhat.
-
Söt a törvény tovább megy, gyerekeket nem szabad 16 éves korukig a szülök kivánsága szerint átoperálni.
-
Ideje volt, hogy az ethika-tanácsban üllö vallásos képviselök is felfogják, hogy az ember nem sakkfiguraként lett a földre helyezve, hanem az összes maélö élölény egy evolutios folyamat eredménye, minden féle cél nélkül.
-
Az evolutionak nincs és nem volt szándéka "férfit és nöt" létrehoznia, ez csak két extremum ami között a szexualitás (nemiség) legkülönbözöbb variátioja huzodik meg folyamatos átmenetekkel.

-
Ennek a topiknak témája a homoszexualitás, ami a mai napig, undort, megvetést, sok országban büntetöjogi következményt, akár halálos itéletet von maga után a mai napig. Ez egy szégyen.
-
A homoszexualitás sok ember fejében a mai napig megeröszakolással van összefüggésbe hozva, ilyen egyenlöséget huzni téves. Erdekes, hogy a vallások mindig is támogatták ezt a tévhitet, ugyanakkor a családon belüli nemi eröszakot "feleségi kötelesség" megszegésének tekintették és tolerálták. A gyontatoszékben az ilyen anyákban büntudatot keltettek.
-
Sajnos egyetlen humánus törvény sem jött létre vallásos initiative során. A szexualis élvezetek a vallások szemében nagyobb bün volt mind a testi és szellemi "fogyatékosoknak" a legyilkolása. (Lázsd eugenik, sterilizátio, eutanasia a náci németországban)
-
Az interszexualitás azt jelenti, hogy a világ nem fekete vagy fehér, hanem a szexualitásnak is számos variátioja van ugy mind a hajszinnek.
-
Interszexualis emberek is lehetnek boldogok, hogyha nem diszkrimináljuk öket.
Hátmég az érzelmi különbbségekkel rendelkezö teljesértékü felnött emberek. ;)
-
Minden második tengerimalac, ötböl négy pinguine, számos delfin.... homoszexuális, pusztán az örömszerzés miatt.
-
 
C

coria

Vendég
Lehet kiáltani fűt, fát ,kígyót ,békát a melegekre.De beskatulyázni vagy megbélyegezni nem kellene őket.Mert valaki melegnek születik az egy állapot.Nem tehet róla és csak pár ember agyszüleménye,hogy a homoszexualitás betegség! Nem nem betegség..egy genetikai elváltozás.Számomra simán elfogadható és tolerálható egy bizonyos szintig.A jó ízlés határáig.Egy meleg szememben olyan ember mint a másik..és az a másik sem megy ki az utcára felvonulni provokálni.Ez a utcai magamutogatás ez az undorító csak..nem a homoszexualitás.
Szeresse a párját...ölelje de a jó ízlés határát tartsák be.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet kiáltani fűt, fát ,kígyót ,békát a melegekre.De beskatulyázni vagy megbélyegezni nem kellene őket.Mert valaki melegnek születik az egy állapot.Nem tehet róla és csak pár ember agyszüleménye,hogy a homoszexualitás betegség! Nem nem betegség..egy genetikai elváltozás.Számomra simán elfogadható és tolerálható egy bizonyos szintig.A jó ízlés határáig.Egy meleg szememben olyan ember mint a másik..és az a másik sem megy ki az utcára felvonulni provokálni.Ez a utcai magamutogatás ez az undorító csak..nem a homoszexualitás.
Szeresse a párját...ölelje de a jó ízlés határát tartsák be.
Nem kell ezeket a felvonulásokat tulértékelni.
-
"Amin nem ütközünk meg az nem hoz bennünket mozgásba." hangzik egy bölcs mondás és valoban, ezekre a provokálásokra per pillanat még szükség van.
-
A homophobia egy betegség mind a pokoktol valo félelem, ezt is csak sokk-terapiával lehet gyogyitani.
-
tempx_spinnen_angst_g.jpg

-
Wolf Schneider irja a "Die Sieger" cimü könyvében egy világhirü müvészröl (a neve per pillanat kiment a fejemböl) hogy amikor a nászéjszakán felfedezte a szeméremhajat a felesége lába között, ugy megijedt, tölle, hogy soha nem nyult hozzá.
-
A szexualitás ugyan privát dolog de szerintem nem árt ha néha valami kiszivárog a zárt ajtok mögül, nehogy valakit hasonlo meglepetések érjenek.
-
Erdekes ha különbözö sexualitással rendelkezök kéjelegnek egymással (az összes vers, népdal, sláger, regény erröl szol) akkor azt természetesnek találjuk, akkor nem botránykozunk meg. :(
-
Már az egy nagy sokk volt, amikor szeriöz magazinok elhatározták, hogy a lapjaikban ugyan anyi nöi mind férfi pucérságot fognak mutatni az egyenjoguság fentartása érdekében. Mi férfiak egy kicsit szivtuk a fogunkat mert féltünk, hogy a fotomodellek melett gyatrán fogunk kinézni. Ugyan ezzel küzdenek a nök már hosszabb ideje.
-
Az emberek 10%-a homoszexuális csak nem meri bevallani. Sokan elbizonytalankodnak a saját hovatartozásukon mert nem tudják hová sorolják a pubertás korban elkövetett "vétkeiket" a takaro alatt. A gyontatoszekrényben kapott felvilágositás, a katholikus szexuális morál sajnos nem felel meg a tudományos nézeteknek, az csak beteggé teszi az embereket.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Az nem zavar, h ki mit csinál a hálószobában... viszont nem szeretem azt, hogy bizonyos emberek hálószobának nézik az utcát
Hogy a demonstrálok melyik csoportja ellenszenves nektek azt döntsétek el magatok.
-

-
Bevallom a zombisétáltatás az utcákon az meg nem az én esetem. ;)
-
835e2f9ccca0b01c1d0d10bdfc52.jpg

-

-
27d5ff2fda.jpg
 

Yeye001

Állandó Tag
Állandó Tag
Elolvastam elejétöl végéig ezt a topikot. Most hüledezni fogok nem tudom hány orán keresztül,hogy a kedves dumcsitagok között mennyi ember él még mindig a középkorban.
szivar

2004-et irunk és még mindig az a legnagyobb problémánk,hogy a tölünk bármilyen formában eltérö egyéneket piszkáljuk,utáljuk,megdobáljuk kövel amikor felvonulnak - lást a pesti Pride-fesztivált.

Az öskorban megtámadtuk a szomszéd törzset,a középkorban meg még azota is utáljuk a szomszédot mert más a vallása,kinézete,börszine,más nyelven beszél stb.
Most unalmunkban nem tudunk más fekete bárányt találni (????) mint a homosexuális hajlamu emberkéket.

Tiszta szégyen. :angry:

Aki ennyire nem birja öket,kérem psychologus ezt is gyogyitja, van erre is mindeféle terápia.

Azonkivül az embereket ne a szexuális hajlamuk hanem az egyéniségük és tetteik alapján kellene megitélni.
Ehhez mit szoltok?

:angry:


2014-et irunk, de a helyzet azota sem valtozott. Mai napig szemellenzovel el a tobbseg, a toleranciat tavolrol sem ismeri.
Betegsegnek, devians viselkedesnek titulalja a massagot. Vannak kik nagyon elegedettek magukkal mennyire toleransak, mennyire elfogadoak: oket nem zavarja DE csinaljak a negy fal kozott, ne vonuljanak fel... Engem sokkal jobban zavar ha egy hetero par az utcan esik egymasnak, ha a nyelvukkel egymas torkat vakarjak, kezeik meg kalandoznak, mintha mas ott se lenne... Ilyenkor nem merul fel a szulokben, mi lesz a gyerek lelki fejlodesevel, mit tanul mindebbol??
Kedvencem egy par honappal ezelott oly sokszor elhangzo homofob kerdes az Eurovizios nyertes kapcsan: mit mondjak a gyerekemnek??
Elkalandoztam, ott tartottam zavar DE nem kezdem el szidni oket, ignoralom.
Mikor fogja fel vegre mindenki: elni es elni hagyni. Sajat eletevel foglalkozzon, ne masoken csamcsogjon.
Tul naiv vagy ez?
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére