Isten és más mesék - 2013

steve3

Állandó Tag
Állandó Tag
Ebben tényleg igazad van steve3!

Nem is kell foglalkozni semmivel, csak enni, inni, szaporodni, stb. Akkor olyan jól el lehet az ember, magáévá téve azt, amit már Ernő is elmondott: minek akarunk többet tudni, mint amit az általános iskolában tanultunk?

Van, akinek még az is sok...:rohog:

Ha folyamatosan figyelemmel kísérnénk, hogy a tőlünk okosabb emberek miket "találnak" ki, még megtudnánk, hogy esetleg mi is ez a Világ, mik vagyunk, esetleg mi a csudának tettek ide bennünket, és tényleg zavaró lehetne.

Azt persze nem értem, hogy miért jobb az, ha a nagy Bummm-ban hiszünk, mint hogy ha rájövünk, hogy mégsem nagy Bummm.

Miért jó, ha azt hisszük, hogy van idő, miért rossz, ha rájövünk, hogy más a világ?

Egyáltalán miért jó az, ha hülyeséget hiszünk?

És akkor gyakorolhatjuk az Ernő - féle gyakorlatot: ha valaki olyat mond, amit nem akarunk hinni, ráfogjuk, hogy hazudik......utána iszunk egy sört, hogy jól megmondtuk a magunkét...

/: A szkeptikusoknak szólnak a fentiek...:/
Nem ilyen módon godoltam,mint ahogy írod.
Szükséges ,és érdekes dolog előre haladni...
De van úgy,hogy az ember jogosan türelmetlen...Előbb szeretne a cél valóságáról meggyőződni,mint hogy belevágjon a tudományos út kitaposásába.
És van rövid út is a cél(Isten) valóságának megtapasztalásáról.Jó,hogyha ez előbb meg van,mint később...:)
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Igen ez nem érzelmi kérdés.:)
Mint ahogy egy időben azt hitték,hogy a Föld körül kering minden más..Ezt hívták Ptolemaioszi világképnek.Minden a Föld körül,vagyis minden körülöttem kering és én adok mindenre magyarázatot..
De jött a fejlettebb felismerés a Kopernikuszi,ami szerint a környező égitestek a Nap körül keringenek.Ez azt tanítja számunkra,hogy nem én vagyok a középpontban(mint Föld),hanem Isten.(mint a Nap).

„Ki ne csodálhatná minden dolgok alkotómesterét, akiben nyugszik a legfőbb boldogság és minden jó” – (Kopernikusz)

Ez a vicces éppen, amit a könyvekben is leírnak itt-ott, hogy néhány esetben vissza kell térni régi elméletekhez, például Galileihez és másokhoz. Ki tudja, talán mégis a ptolemaioszi világkép bizonyul majd igaznak és nem mi száguldozunk a világűrben, hanem fordítva... a mi tudományunk csak tévelygett évezredeken át.

Például Tesla azt mondta Einstein elméletéről, hogy nem helyes, de még csak nem is új, mert előtte már 200 évvel leírta az einsteini elméletet Boskovic, az ő honfitársa. Ezt mondta egy riportban 1935-ben:

"...[egy] nagyszerű matematikai öltözékbe bújtatott hulladék, amely elkápráztatja, meghökkenti és elvakítja az olvasót a benne rejlő logikai hibák felismerésében. Az elmélet egy koldushoz hasonlítható, akit rózsaszínű ruhájában a tájékozatlan és buta emberek királlyá koronáztak..., kiagyalói ragyogó elmék, de inkább metafizikusok, mint tudósok... (New York Times, 1935. július 11., p23, c.8)
azt gondolom, a teret nem lehet görbíteni, azon egyszerű oknál fogva, mely szerint a (matematikailag definiált) térnek nincsenek tulajdonságai. Tulajdonságokról csak akkor beszélhetünk, ha ezt a térdefiníciót kitöltöttük anyaggal, és ezzel az anyaggal foglalkozunk. Azt mondani, hogy nagy testek jelenléte hatására a tér meggörbül, egyenértékű azzal az állítással, hogy valami hatással volt a semmire. Én elutasítom az ilyen nézeteket., (New York Herald Tribune, 1932. szeptember 11.)
...a relativitáselmélet, ha már itt tartunk, sokkal idősebb, mint a jelenlegi előterjesztése. 200 évvel ezelőtt fejlesztette ki az én kíváló honfitársam, Boscovic, a nagy filozófus, akinek ...ezer kötetre rúgó kitűnő munkássága van a legkülönbözőbb témákban. Boscovic foglalkozott a relativitáselmélettel, beleértve az ún. téridő folytonosságot is..."
 
Utoljára módosítva:

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Pitti
-
Az egyetlen phantom ami megjelenik az te vagy. Valoban ha beütöm a Google-be "dna phantom effect luc montagnier" rögtön találok 5000 linket, Faceebook, Blog, és hozzászolásokat tölled a Canadahunon de egyetlen komolynak vehetö szakcikket sem.
-
Az összes link a Canadába menekült Orosz kutatora Peter Gariaevre hivatkozik, akit kizárt az Orosz tudományos akadémia a soraibol. Mi olyan nehéz a kisérletben, hogy a "phyntom" többet nem jelenik meg?
-
Egyébbként a Google reagál arra is ha Husvéti nyuszit ütök a keresöbe.
-
-
Ne csuggeggy Ernoe. Segitek.

https://prof77.wordpress.com/2011/01/28/dna-replication-at-a-distance-reported-by-nobel-scientist/
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ernő!

Az ősrobbanás elmélet nem spekuláció? Az hogy van éter vagy nincs éter spekuláció egyenlőre, de melyik spekuláció a helyesebb? Az-e, amihez passzol a mikrovilág kísérletileg bebizonyított törvényszerűsége, és a makrovilágé is és nem kell a klasszikus fizika törvényeit sem sutba dobni. Megold nagyon sok, eddig természetfölöttinek hitt tapasztalatot is, vagy az, ami semmit nem old meg, csak talányt talányra halmoz? Azért spekuláció, mert ezek a magyar tudósok semmiféle eszközzel nem rendelkeznek, csak az agyukkal, de merik azt használni annak ellenére, hogy még a kiadóikat is megfenyegetik a hivatásos társaik...

És igen, én elolvastam, többször is, hogy megértsem. Igaz, hogy én nem úgy olvasok, hogy leülök egy karosszékbe és az ölembe veszem a könyvet, mert arra nem volna időm, hanem úgy, hogy SpeakBorddal hangoskönyvet csinálok belőle és fejhallgatóval teszem a dolgomat, mialatt az MP3-ról megy a könyv. Tehát biztos lehetsz benn, hogy nem a levegőben beszélek és nem az agyamat játszom, hogy én "mennyire okos vagyok". Azért is értem, mert ezek az emberek nem elfedni akarják a mondanivalójukat, hogy csak a szakember értse meg.

Egy dolgot nem értenék, hogy miért kell eltitkolni és erőszakkal elnyomni ezt a tudást? Illetve ezt is értem: azért, mert akkor, ha hivatásos tudomány, amelynek mindenféle drága eszköz a rendelkezésére áll (CERN) kénytelen lenne ezzel foglalkozni és akkor kiderülne, hogy teljesen más a világ. Például azonnal kiderülne, hogy a fénysebességhez közeli sebességgel is lehetne utazni, hogy képesek lennénk leküzdeni azokat a távolságokat, amelyek ma leküzdhetetlennek látszanak. Kiderülne, hogy képesek vagyunk másfajta energiát is használni a fosszilis energiák helyett. Kiderülne, hogy az emberi élet nem is olyan jelentéktelen semmi, mint ahogy Step kicsit feljebb írta. Sok minden más is kiderülne és ha kiderülne, már nem uralkodhatna egy kis csoport rabszolgatartóként 7 milliárd felett.
Kedves Kyra_
-
Az ősrobbanás elmélet nem spekuláció?
-
Nem, hanem egy komolyan veendö hypothezis. A kozmikus háttérsugárzás mérhetö, az univerzum tágulása mérhetö, az elemek gyakorisága és eloszlása az univerzumban mérhetö... az ösrobbanást az elsö milliszekundumig alátámasszák az ismereteink.
-
Nem mindegy, hogy az univerzum korát 13 milliard évre vagy a vallás tanoknak megfelelöen 6000 esztendöre becsülöm. Nem mindegy, hogy az elemek, az égitestek, galaxisok, élölények megjelenését, rendezödését egy menyei fazekasmesterrel vagy természettudományosan magyarázom.
-
A megfigyeléseken alapulo ismeretek megbizhatobbak mind a menyei tolbamondás. Nézzd meg mit produkálktunk a tudományok és mit a vallások segitségével. A menyei tolbamondás alapján még egy templomot sem lehetne felépiteni, a segitségével nem lehetne 7 milliard embert életben tartani.
-
Azért spekuláció, mert ezek a magyar tudósok semmiféle eszközzel nem rendelkeznek, csak az agyukkal, de merik azt használni annak ellenére, hogy még a kiadóikat is megfenyegetik a hivatásos társaik...
-
Ugyan már. Különösen a quantumfizika, a mathematika ami nem panaszkodhat arrol, hogy a magyarok alul-replezentáltak lennének a müvelésükben. De nemcsak a fizikusok keresettek Mo.-rol hanem a tenyérjos cigányasszonyok is. Ha egy josnö azt mondja, hogy magyar és Transiilvániábol jönn, ahol az "igazi magyarok élnek", megnyillik neki az összes medien. :)
-
Az meg egy szemenszedett hazugság, hogy nem lehetne kiadni könyveket ami az elismert tudomány állásával ellenkezne. A könyvpiacot már évek ota az ezoterika, homöopatia uralja. Amit valoban nem lehet megjelentetni, tanitani az az univerzum és az élet fejlödésével kapcsolatos tanok, keresztény és izlamista államokban
-
Például azonnal kiderülne, hogy a fénysebességhez közeli sebességgel is lehetne utazni, hogy képesek lennénk leküzdeni azokat a távolságokat, amelyek ma leküzdhetetlennek látszanak.
-
Ki tart vissza téged, hogy gyorsabban utazzál? A közlekedési táblák? :)
-
Ma minden autoban van pillanat-fogyasztásmérö. Nézz rá miközben megelözöl egy autot. Felfog tünni menyi energiára lenne szükséged az autot a fénysebesség közelébe vinni. Te kitudod ezt számitani mondod, akkor rajta.
-
nem uralkodhatna egy kis csoport rabszolgatartóként 7 milliárd felett.
-
En is azon a véleményen vagyok, hogy a tudatlanság miatt vannak az emberek elnyomva, illetve az ismeretek hiánya miatt szorulnak oda. A tanulatlan embernek állandoan kérdezösködnie kell.
-
Probáld meg a science fictiot nem összekeverni a valosággal.
-
Azt irjátok, hogy a személyiségünk (psyche) "elemi áramokban" a spinben manifesztált és ez szupravezetönél örökké megmarad.... ergo a lelkünk nem hal meg.
-
Igen, az agyunkat, ahol a "tudatunkat" lelkünket gyanitjuk, megvizsgálhajuk MRT, Magnet-rezonanc-tomographiával. Látjuk a gondolatainkat munkában. Még meditálo szerzetest is megfigyelhetünk ima közben.
-
De kérlek, amit látunk az egy orgán tele hidrogénnel, az MR vizsgálat ugy müködik, hogy különbbséget teszünk szövet és nem szövet között. Ha meghalunk a szövet odavan.
-
Ami a spint illeti. A spin az egy quantumállapot amit csak akkor vesz fel egy elektron ha bevan fogva egy atomba. Egy szabad elektronnak nincs ilyen tulajdonsága, az akár milyen energiát felvehet. (gondolj csak a régi televiziora, a fényeröt szabályozhatod, az elektron akár milyen sebességet felvehet.
-
Nem igy egy atommag körül, ott a Pauli törvény érvényes, ennek köszönhetjük, hogy az asztal kibirja a ráhelyezet tárgyakat.
-
A focipálya nagyságu gyorsitoknak (CERN) van értelme, ott igazoljuk azt mi tartja össze a világot.
-
Newton is elgondolkodott rajta de ö ugy gondolta, hogy a Joisten azért teremtette az anyagot keménynek, hogy ne tudjuk feltörni az atomokat. :(
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
11010965_919833714704990_2083193558858511847_n.jpg
:p
Most rollunk van szo hivökröl akik a beszélö kigyoban, az Adamcsutkában, a lengöbordábol készült Nöben hiszünk. :)
-
-
evo_glaube&evo_555x150.jpg
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kyra_
-

-
Nem, hanem egy komolyan veendö hypothezis. A kozmikus háttérsugárzás mérhetö, az univerzum tágulása mérhetö, az elemek gyakorisága és eloszlása az univerzumban mérhetö... az ösrobbanást az elsö milliszekundumig alátámasszák az ismereteink.
-
Nem mindegy, hogy az univerzum korát 13 milliard évre vagy a vallás tanoknak megfelelöen 6000 esztendöre becsülöm. Nem mindegy, hogy az elemek, az égitestek, galaxisok, élölények megjelenését, rendezödését egy menyei fazekasmesterrel vagy természettudományosan magyarázom.
-
A megfigyeléseken alapulo ismeretek megbizhatobbak mind a menyei tolbamondás. Nézzd meg mit produkálktunk a tudományok és mit a vallások segitségével. A menyei tolbamondás alapján még egy templomot sem lehetne felépiteni, a segitségével nem lehetne 7 milliard embert életben tartani.
-

-
Ugyan már. Különösen a quantumfizika, a mathematika ami nem panaszkodhat arrol, hogy a magyarok alul-replezentáltak lennének a müvelésükben. De nemcsak a fizikusok keresettek Mo.-rol hanem a tenyérjos cigányasszonyok is. Ha egy josnö azt mondja, hogy magyar és Transiilvániábol jönn, ahol az "igazi magyarok élnek", megnyillik neki az összes medien. :)
-
Az meg egy szemenszedett hazugság, hogy nem lehetne kiadni könyveket ami az elismert tudomány állásával ellenkezne. A könyvpiacot már évek ota az ezoterika, homöopatia uralja. Amit valoban nem lehet megjelentetni, tanitani az az univerzum és az élet fejlödésével kapcsolatos tanok, keresztény és izlamista államokban
-

-
Ki tart vissza téged, hogy gyorsabban utazzál? A közlekedési táblák? :)
-
Ma minden autoban van pillanat-fogyasztásmérö. Nézz rá miközben megelözöl egy autot. Felfog tünni menyi energiára lenne szükséged az autot a fénysebesség közelébe vinni. Te kitudod ezt számitani mondod, akkor rajta.
-

-
En is azon a véleményen vagyok, hogy a tudatlanság miatt vannak az emberek elnyomva, illetve az ismeretek hiánya miatt szorulnak oda. A tanulatlan embernek állandoan kérdezösködnie kell.
-
Probáld meg a science fictiot nem összekeverni a valosággal.
-
Azt irjátok, hogy a személyiségünk (psyche) "elemi áramokban" a spinben manifesztált és ez szupravezetönél örökké megmarad.... ergo a lelkünk nem hal meg.
-
Igen, az agyunkat, ahol a "tudatunkat" lelkünket gyanitjuk, megvizsgálhajuk MRT, Magnet-rezonanc-tomographiával. Látjuk a gondolatainkat munkában. Még meditálo szerzetest is megfigyelhetünk ima közben.
-
De kérlek, amit látunk az egy orgán tele hidrogénnel, az MR vizsgálat ugy müködik, hogy különbbséget teszünk szövet és nem szövet között. Ha meghalunk a szövet odavan.
-
Ami a spint illeti. A spin az egy quantumállapot amit csak akkor vesz fel egy elektron ha bevan fogva egy atomba. Egy szabad elektronnak nincs ilyen tulajdonsága, az akár milyen energiát felvehet. (gondolj csak a régi televiziora, a fényeröt szabályozhatod, az elektron akár milyen sebességet felvehet.
-
Nem igy egy atommag körül, ott a Pauli törvény érvényes, ennek köszönhetjük, hogy az asztal kibirja a ráhelyezet tárgyakat.
-
A focipálya nagyságu gyorsitoknak (CERN) van értelme, ott igazoljuk azt mi tartja össze a világot.
-
Newton is elgondolkodott rajta de ö ugy gondolta, hogy a Joisten azért teremtette az anyagot keménynek, hogy ne tudjuk feltörni az atomokat. :(


Ernő! Szerintem ebben a videóban nem Kyra állítja, hogy nem volt Bummmm!;)



Ebben a videóban a legelső kijelentése Darwinnak 5 percnél van:


 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kyra_
-

-
Nem, hanem egy komolyan veendö hypothezis. A kozmikus háttérsugárzás mérhetö, az univerzum tágulása mérhetö, az elemek gyakorisága és eloszlása az univerzumban mérhetö... az ösrobbanást az elsö milliszekundumig alátámasszák az ismereteink.
-
Nem mindegy, hogy az univerzum korát 13 milliard évre vagy a vallás tanoknak megfelelöen 6000 esztendöre becsülöm. Nem mindegy, hogy az elemek, az égitestek, galaxisok, élölények megjelenését, rendezödését egy menyei fazekasmesterrel vagy természettudományosan magyarázom.
-
A megfigyeléseken alapulo ismeretek megbizhatobbak mind a menyei tolbamondás. Nézzd meg mit produkálktunk a tudományok és mit a vallások segitségével. A menyei tolbamondás alapján még egy templomot sem lehetne felépiteni, a segitségével nem lehetne 7 milliard embert életben tartani.
-

-
Ugyan már. Különösen a quantumfizika, a mathematika ami nem panaszkodhat arrol, hogy a magyarok alul-replezentáltak lennének a müvelésükben. De nemcsak a fizikusok keresettek Mo.-rol hanem a tenyérjos cigányasszonyok is. Ha egy josnö azt mondja, hogy magyar és Transiilvániábol jönn, ahol az "igazi magyarok élnek", megnyillik neki az összes medien. :)
-
Az meg egy szemenszedett hazugság, hogy nem lehetne kiadni könyveket ami az elismert tudomány állásával ellenkezne. A könyvpiacot már évek ota az ezoterika, homöopatia uralja. Amit valoban nem lehet megjelentetni, tanitani az az univerzum és az élet fejlödésével kapcsolatos tanok, keresztény és izlamista államokban
-

-
Ki tart vissza téged, hogy gyorsabban utazzál? A közlekedési táblák? :)
-
Ma minden autoban van pillanat-fogyasztásmérö. Nézz rá miközben megelözöl egy autot. Felfog tünni menyi energiára lenne szükséged az autot a fénysebesség közelébe vinni. Te kitudod ezt számitani mondod, akkor rajta.
-

-
En is azon a véleményen vagyok, hogy a tudatlanság miatt vannak az emberek elnyomva, illetve az ismeretek hiánya miatt szorulnak oda. A tanulatlan embernek állandoan kérdezösködnie kell.
-
Probáld meg a science fictiot nem összekeverni a valosággal.
-
Azt irjátok, hogy a személyiségünk (psyche) "elemi áramokban" a spinben manifesztált és ez szupravezetönél örökké megmarad.... ergo a lelkünk nem hal meg.
-
Igen, az agyunkat, ahol a "tudatunkat" lelkünket gyanitjuk, megvizsgálhajuk MRT, Magnet-rezonanc-tomographiával. Látjuk a gondolatainkat munkában. Még meditálo szerzetest is megfigyelhetünk ima közben.
-
De kérlek, amit látunk az egy orgán tele hidrogénnel, az MR vizsgálat ugy müködik, hogy különbbséget teszünk szövet és nem szövet között. Ha meghalunk a szövet odavan.
-
Ami a spint illeti. A spin az egy quantumállapot amit csak akkor vesz fel egy elektron ha bevan fogva egy atomba. Egy szabad elektronnak nincs ilyen tulajdonsága, az akár milyen energiát felvehet. (gondolj csak a régi televiziora, a fényeröt szabályozhatod, az elektron akár milyen sebességet felvehet.
-
Nem igy egy atommag körül, ott a Pauli törvény érvényes, ennek köszönhetjük, hogy az asztal kibirja a ráhelyezet tárgyakat.
-
A focipálya nagyságu gyorsitoknak (CERN) van értelme, ott igazoljuk azt mi tartja össze a világot.
-
Newton is elgondolkodott rajta de ö ugy gondolta, hogy a Joisten azért teremtette az anyagot keménynek, hogy ne tudjuk feltörni az atomokat. :(


Giordano Bruno a Világegyetemről:


"......Így hát a Világegyetem egy, végtelen, mozdulatlan. egy, mondom, az abszolút lehetőség, egy a valóság, egy a forma vagy lélek, egy az anyag vagy test, egy a tárgy, egy a létező, egy a legnagyobb és legjobb, melyet nem lehet felfogni; ennélfogva határolhatatlan és korlátozhatatlan s ennyiben határtalan és korlátlan, következőleg mozdulatlan. Nincs térbeli mozgása, mert nincs semmi rajta kívül, ahova mehetne, hiszen maga minden. Nem keletkezik: mert nincs más lét, amelyet kívánhatna vagy várhatna, hiszen magában foglal minden létet. Nem múlik el, mert nincs más, amivé változnék, hiszen maga minden. Nem csökkenhet és nem gyarapodhatik, hiszen végtelen; ehhez semmit sem lehet hozzáadni, valamint semmit sem lehet belőle elvenni, mert végtelennek nincsenek hányadrészei. Nem mehet át más mineműségbe, mert nincs külső, amelytől [hatást] szenvedhetne és amely rá hatna. Minthogy továbbá a maga létében minden ellentétet egységbe és harmóniába foglal, s nem lehet hajlandósága más és új léthez, vagy más és más módjához a létnek, azért nem változhatik meg valamelyik tulajdonságára nézve, sem pedig nem lehet benne olyan ellentétes vagy különböző valami, ami őt megváltoztatná, mert benne minden összhangban van. Nem anyag, mert sem nem alakított, sem nem alakítható valami; sem nem határolt, sem nem határolható. Nem forma, mert nem formál és alakít mást, hiszen minden; a legnagyobb, egy, egyetemes. Nem mérhető és nem mérték. Nem fogja át magát, mert nem nagyobb magamagánál. Nem foglaltatik magában, mert nem kisebb magamagánál. Nem hasonlítható össze, mert nem más és más, hanem egy és ugyanaz. Minthogy egy és ugyanaz, nincs más-más léte; minthogy nincs más-más léte, nincsenek más-más részei; s minthogy nincsenek más-más részei, nem összetett. Határ, de oly módon, hogy nem határ; forma, de úgy, hogy nem forma; anyag, de úgy, hogy nem anyag; lélek, de úgy, hogy nem lélek: mert különbség nélkül minden s ennélfogva egy. A Világegyetem egy......"
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Ne hitetlenkeggy Ernoe.
Te erre mar regen rekerestel csak at akarod lepni. De ha tevedek akkor usd be a gugliba
"dna phantom effect luc montagnier"
De ezenkivul meg egy tonna kutatas is van rola.
Kedves Pitti
-
Csak templomjáro egyszerü embereket tudsz meghatni ezzel az internet-bloggal. ;)
-
Ami a patentot illeti. A "freepatentsonline" kidob neked minden irást amiért valaki 50 eurot letett, regisztáltatta magát. Biztosithatlak, a kutya nem ellenörzi le, hogy egy ilyen "patent" müködik vagy nem. Akár az én nevem alatt is találsz ilyen akkuratusan patentszámmal ellátott szabadalmakat. (müködnek de a kutya se nézett utána) :)
-
Luc Montagnier valoban egy fél Nobeldij birtokosa mert résztvett a HIV virus felfedezésében. Ez nem teszi öt tévedhetetlenné.
-
Most pl. azt állitja, hogy az AIDS oka valojában a helytelen táplálkozás.
-
A patent nem arrol szol, hogy egy hologramm megmarad akkor is ha a képet elvesszük a küvettábol (lázsd Gariaev, a vitánk tárgya) hanem arrol, hogy állitolag a DNA betegségeket okozo virusok és bakteriumok, alacsonyfrequentiás rádiohullámokat bocsájtanak ki magukbol ami a környezetükben levö vizmolekulákat nanostrukturákba valo rendezödésre kényszeriti.
-
Ezek a vizmolekulák - szerinte - ugyancsak rádiohullámot bocsájtanak ki magukbol és megtartják ezt a tulajdonságot akkor is ha a virus- vagy bakterium-DNA már nem mutathato ki, az orvosok szerinte felhasználhatnák ezeket a hullámokat a betegség felismerésére.
-
Ez ügye nem más mind a napjainkba közkedvelt "viz-emlékezöképességét" propagálo homöopathia. ;)
 

steve3

Állandó Tag
Állandó Tag
-
Csak templomjáro egyszerü embereket tudsz meghatni ezzel az internet-bloggal. ;)
Kedves Ernoe!
Engedd meg,hogy hozzáfűzzek valamit ehhez a mondathoz.
Az egyszerű emberek azért járnak templomba,hogy megtanulják az Úr Jézustól azt,hogy ne ítéljenek látszat szerint.
Nehogy idő előtt nagyra tartsák magukat a másikhoz képest és ne hozzanak téves döntéseket.Mert még csak most zajlik a nagyság szerint való sorbanállás kaotikus helykeresése...:)Habár a mércét ,a méterrudat már ismerjük,de helyünket még nem nagyon....
 
Utoljára módosítva:

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Pitti
-
Csak templomjáro egyszerü embereket tudsz meghatni ezzel az internet-bloggal. ;)
-
Ami a patentot illeti. A "freepatentsonline" kidob neked minden irást amiért valaki 50 eurot letett, regisztáltatta magát. Biztosithatlak, a kutya nem ellenörzi le, hogy egy ilyen "patent" müködik vagy nem. Akár az én nevem alatt is találsz ilyen akkuratusan patentszámmal ellátott szabadalmakat. (müködnek de a kutya se nézett utána) :)
-
Luc Montagnier valoban egy fél Nobeldij birtokosa mert résztvett a HIV virus felfedezésében. Ez nem teszi öt tévedhetetlenné.
-
Most pl. azt állitja, hogy az AIDS oka valojában a helytelen táplálkozás.
-
A patent nem arrol szol, hogy egy hologramm megmarad akkor is ha a képet elvesszük a küvettábol (lázsd Gariaev, a vitánk tárgya) hanem arrol, hogy állitolag a DNA betegségeket okozo virusok és bakteriumok, alacsonyfrequentiás rádiohullámokat bocsájtanak ki magukbol ami a környezetükben levö vizmolekulákat nanostrukturákba valo rendezödésre kényszeriti.
-
Ezek a vizmolekulák - szerinte - ugyancsak rádiohullámot bocsájtanak ki magukbol és megtartják ezt a tulajdonságot akkor is ha a virus- vagy bakterium-DNA már nem mutathato ki, az orvosok szerinte felhasználhatnák ezeket a hullámokat a betegség felismerésére.
-
Ez ügye nem más mind a napjainkba közkedvelt "viz-emlékezöképességét" propagálo homöopathia. ;)


Kedves Ernő!

Ha a számodra ismeretlen dolgokat egyszerűen - felületesen - akarod kezelni, abból sok jó nem jöhet ki.....:D
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Kedves Pitti
-
Csak templomjáro egyszerü embereket tudsz meghatni ezzel az internet-bloggal. ;)
-
Ami a patentot illeti. A "freepatentsonline" kidob neked minden irást amiért valaki 50 eurot letett, regisztáltatta magát. Biztosithatlak, a kutya nem ellenörzi le, hogy egy ilyen "patent" müködik vagy nem. Akár az én nevem alatt is találsz ilyen akkuratusan patentszámmal ellátott szabadalmakat. (müködnek de a kutya se nézett utána) :)
-
Luc Montagnier valoban egy fél Nobeldij birtokosa mert résztvett a HIV virus felfedezésében. Ez nem teszi öt tévedhetetlenné.
-
Most pl. azt állitja, hogy az AIDS oka valojában a helytelen táplálkozás.
-
A patent nem arrol szol, hogy egy hologramm megmarad akkor is ha a képet elvesszük a küvettábol (lázsd Gariaev, a vitánk tárgya) hanem arrol, hogy állitolag a DNA betegségeket okozo virusok és bakteriumok, alacsonyfrequentiás rádiohullámokat bocsájtanak ki magukbol ami a környezetükben levö vizmolekulákat nanostrukturákba valo rendezödésre kényszeriti.
-
Ezek a vizmolekulák - szerinte - ugyancsak rádiohullámot bocsájtanak ki magukbol és megtartják ezt a tulajdonságot akkor is ha a virus- vagy bakterium-DNA már nem mutathato ki, az orvosok szerinte felhasználhatnák ezeket a hullámokat a betegség felismerésére.
-
Ez ügye nem más mind a napjainkba közkedvelt "viz-emlékezöképességét" propagálo homöopathia. ;)

Kedves Ernő!

Csak vagdalkozol a szavakkal, beszélsz össze-vissza és meg vagy győződve okosabb vagy minden tudósnál, gondolkodó elménél. Igazán örülök, hogy nincs önértékelési problémád, de nem bánnám, ha időnként egy rövid időre képes lennél leszállni a magas lóról.

Kapsz egy kis magyar szöveget, hogy ne kelljen angollal szenvedned:

” Poponyin kísérlet, avagy DNS Fantom hatás Peter Gariaev és Vladimir Poponin a Szovjet Tudományos Akadémia Biokémiai Fizikai Intézetében egy furcsa kísérletet hajtott végre. Egy üvegből készült vákuumedénybe egy DNS molekulát helyezett. A molekulát lézerfénnyel világította meg. A DNS molekula körül egy sajátos elektromágneses eredetű struktúra rajzolódott ki amely az edényen kívül is folytatódott. A tudós legnagyobb megdöbbenésére a DNS molekula eltávolítása után a hologramszerű rajzolat ottmaradt. A kísérletet az USA HEARTMAT Intézetében is megismételték ahol hasonló eredményt tapasztaltak”

image004m.jpg


Ha az eszedet is elővennéd néha és nem csipőből tüzelnél, akkor rájöhetnél miért nem hazudott Emoto.
 
Utoljára módosítva:

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kyra_ és Csillagözön
-
Nem akartam senkit megsérteni de tegyétek már a kezeteket a szivetekre, értitek egyáltalán amit beidézgettek? Nem kell válaszoljatok, nektek kell tudni.
-
Nem kell magatokalá pisilni a hodolattol ha egy US Amerikai "Institut-ro" hallotok. Egy un. Intézet alapitáshoz elég ha két ember összejön aki valamilyen föiskolát látogatott az életében.
-
Még egy gyorstalpalo cipésztöl, egy kolbászsütötöl is többet vár el az állam-bácsi ha "bedják az ipart.", az ö szolgáltatásuk qualitása nagyito alatt van a felhasználo és a törvényado álltal. Nem ugy egy hokusz-pokusz-intézeté.
-
A helyileg Kaliforniában levö HeartMath-Instituts egy ezoterikus gyülekezet, aki traning-programmokat kinál a követöinek. Nem éppen egy labor amelyik technikailag fellene szerelve komplikált biofizikai kisérletekhez. Az internetoldalukbol csak a "Bestellen", megrendelni link müködik.
-
Legyetek már egy kicsit szinvonalasak. Ne hagyjátok magatokat elvakitani. :(
-
A tudosokrol csak anyit, hogy ezek az emberek nállunk "orosz Heilwassert", fordithatnám "szenteltviznek", árulnak. "Szentelt-viz" mert a viz ahogy irják az elöadásuk meghivojában, "a neves tudosok gondolataibol származo impulzusokkal van feltöltve", egyfajta "lelki-rezonantia".
-
A fogyasztok védöszervezete teljesen tehetetlen mert butának lenni nem bütetendö, ha nem mérgezö a viz akkor ellehet adni, végülis a keresztény egyház is ebböl él Lourdes-ban és sok más bucsujáro helyen.
-
Senkinek nem tünik fel, hogy a keresztény világhatalom tetöpontján, a középkorban, szenvedett Europa a legtöbbet járványok és éhség alatt?
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kyra_ és Csillagözön

......... butának lenni nem bütetendö......

.........Senkinek nem tünik fel, hogy a keresztény világhatalom tetöpontján, a középkorban, szenvedett Europa a legtöbbet járványok és éhség alatt?

Hát igen! Néhány embernek tényleg nagy szerencséje van, mert a butaság általában nem büntetendő.

Ezzel a megállapítással ugyan nem függ össze, de azért felhívnám néhány dologra a figyelmedet. Abban a középkorban, melyet te is negatív példaként említesz, talán a legfontosabb dolgok indultak el Európában. Például:

1. Reneszánsz és aranykor
A kifejezés az 1330-as években alkotó Petrarcától származik......

2.Megszülettek az egyetemek

A korai középkorban alapított első egyetemeken klasszikus oktatás folyt. Művészetet, jogtudományt, orvostudományt és teológiát oktattak. Az 1088-ban alapított Bolognai Egyetem volt az első, amely tudományos fokozatokat adott.........

3.Lerakták a modern tudományosság alapjait

A tudományos fejlődés ugyan igen lassú volt ebben az időszakban, de nem állt meg, és igen magas színvonalat ért el. Ekkor rakták le az érett középkor tudományos virágzásának alapjait. Bizton állíthatjuk, hogy a korai középkor tudományos eredményei nélkül ma sokkal kevesebb tudományos ismerettel rendelkeznénk. "Az olyan kijelentések, hogy 'a kereszténység felemelkedése megölte a tudományt', 'a középkori keresztény egyház elnyomta a természettudományok fejlődését', 'a középkori kereszténység azt tanította, hogy a Föld lapos', vagy 'az egyház a középkorban megtiltotta a boncolást', széles körben elterjedt mítoszok, amelyeket még ma is történelmi igazságként kezelnek, holott semmilyen történelmi kutatás nem támasztja őket alá" - véli Ronald Numbers, a Cambridge Egyetem professzora.......

4.A karoling reneszánsz virágzása

A 8. és 9. század karoling reneszánsznak nevezett időszakában virágzott az irodalom, az írás, a művészet, az építészet, a jogtudomány és a liturgiai tanulmányok.......

5.Bizánc aranykora

Justinianus császár idején állították össze a római jog alapján az első polgári törvénykönyvet Corpus Juris Civilis néven. Magas volt az írni-olvasni tudók aránya, elterjedt volt az alapfokú oktatás (még vidéken is), a középfokú és felsőfokú oktatás is sok ember számára volt elérhető.....

6.Vallási egység

A korai középkorban Európának egyetlen egyháza, egyféle kánonja és igen fejlett filozófiai hagyománya volt. Ez (ahogy várható) hosszabb békés időszakot jelentett a nyugati népek között. Annak ellenére, hogy az iszlám és a nyugati tanítások között ellentétek húzódtak, az információk szabadon áramlottak, és az iszlám hatása még ma is érezhető a nyugati társadalmakban......

7. A matematika születése

Az iszlám tudományt dícséri az első, algebrával foglalkozó könyv. Al-Hvárizmí, arab matematikus (790-840) híres könyvének címében szereplő egyik szóból származik maga az algebra kifejezés is. Az algoritmus szó is nevének félrefordított latin változatából ered. Al-Hvárizmí állította fel az első- és másodfokú egyenletek megoldásának rendszerét. Az ő munkái ismertették meg Európával a tizedes helyiérték-rendszer használatát. Őt és Diophantoszt tartják az algebra atyjának.......


Nem sorolom tovább Ernő, ismét csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg túllépni az általános iskolában tanultakon. Nem a Világ sötét, te vagy sötét szobában. Azt mondják, a tudás maga a világosság. Talán kipróbálhatnád. Kevesebb hazug és buta embert találnál.......Ne utasítsd el mindig azt, amit nem értesz.....
 

steve3

Állandó Tag
Állandó Tag
Látom előkelő származású a felmenője.Magát sem a kényszeredett vak véletlen hozta beszélgető társnak.:)
Az emberek általában büszkék arra,ha nemes származásuak.Aki alacsony származású volt,azt senkiházinak nevezték régebben.
Mi emberek egyikőnk sem senkiházi, mi mindannyian előkelő családból származunk.Nekünk nem senki az Atyánk.Ő az igazán valaki.Jóllehet így lecsúszottan alig lehet ránk ismerni mivé lettünk...de hát a "vér" nem válik vízzé-szokták mondani.Főleg az nem amely az elsőszülöttet járta át a mennyek magasában.
 
Utoljára módosítva:

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kyra_ és Csillagözön
-
Nem kell magatokalá pisilni a hodolattol ha egy US Amerikai "Institut-ro" hallotok. Egy un. Intézet alapitáshoz elég ha két ember összejön aki valamilyen föiskolát látogatott az életében.
-

Mikor ilyen dilemmákat olvasok, melyek komoly tudósok által fogalmazódnak meg, szeretnék hangosan szólni ezeknek a kutatóknak: ne csüggedjenek! Hát van itt egy Ernő!
Ő mindent meg tud egyszerű, "bikkfa" nyelven magyarázni....:hurra:


Univerzum, más fizikai szabályokkal

"........ Némely modell, amelyet létrehozunk, képes olyan magyarázatot adni a világra, amelybe belefér a Nagy Hadronütköztetőben megtalált Higgs-bozon, illetve az univerzumban tapasztalt tágulási jelenségek, ahogy a Planck azokat megmérte - mondta az Euronews-nak az új felfedezések kapcsán François R. Bouchet, a Párizsi Asztrofizikai Intézet kutatási igazgatója.

- Ha a mostani hiányos tudásunkat vesszük alapul, óriási ellentmondásokba ütközünk - ismerte el Bill Murray részecskefizikus. - Például azt feltételezzük, hogy a Higgs-mező ad tömeget az univerzumnak azzal, hogy kitölti azt, és a részecskéknek azért van súlyuk, mert mindig ezen a mezőn haladnak keresztül. A Higgs-mező sokkal sűrűbb, mint akár az ólom, ennek ellenére valahogy nem látjuk, nem hat a bolygók gravitációjára. Tehát van itt egy nagy ellentmondás aközött, amit a részecskefizika oldaláról megtudni véltünk - hogy egy mező tölti ki az univerzumot - illetve az asztrofizikai oldal között, mert elég nyilvánvaló, hogy az univerzumot nem tölti ki egy ólomnál is sokkal sűrűbb folyadék. Szóval van itt valami, amit meg kellene értenünk.

- A közelmúlt elméleti fejleményei egy kissé zavarba ejtőek - fűzte hozzá François R. Bouchet. - Azt hisszük, hogy az általunk megfigyelt univerzum csak apró része a végtelen univerzumnak. És teljesen komolyan vizsgáljuk azt a lehetőséget, hogy az univerzumnak ez a másik része - amellyel nem léphetünk kapcsolatba, amit nem mérhetünk meg - teljesen más törvényeknek engedelmeskedik, beleértve az alapvető fizikai szabályokat is. Ez elég szomorú, ha belegondolunk. Ez végső soron azt jelenti, hogy esetleg olyan magyarázattal kell beérnünk, hogy a dolgok azért működnek így, mert pont így működnek és kész......"


 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát igen! Néhány embernek tényleg nagy szerencséje van, mert a butaság általában nem büntetendő.

Ezzel a megállapítással ugyan nem függ össze, de azért felhívnám néhány dologra a figyelmedet. Abban a középkorban, melyet te is negatív példaként említesz, talán a legfontosabb dolgok indultak el Európában. Például:

1. Reneszánsz és aranykor
A kifejezés az 1330-as években alkotó Petrarcától származik......

2.Megszülettek az egyetemek

A korai középkorban alapított első egyetemeken klasszikus oktatás folyt. Művészetet, jogtudományt, orvostudományt és teológiát oktattak. Az 1088-ban alapított Bolognai Egyetem volt az első, amely tudományos fokozatokat adott.........

3.Lerakták a modern tudományosság alapjait

A tudományos fejlődés ugyan igen lassú volt ebben az időszakban, de nem állt meg, és igen magas színvonalat ért el. Ekkor rakták le az érett középkor tudományos virágzásának alapjait. Bizton állíthatjuk, hogy a korai középkor tudományos eredményei nélkül ma sokkal kevesebb tudományos ismerettel rendelkeznénk. "Az olyan kijelentések, hogy 'a kereszténység felemelkedése megölte a tudományt', 'a középkori keresztény egyház elnyomta a természettudományok fejlődését', 'a középkori kereszténység azt tanította, hogy a Föld lapos', vagy 'az egyház a középkorban megtiltotta a boncolást', széles körben elterjedt mítoszok, amelyeket még ma is történelmi igazságként kezelnek, holott semmilyen történelmi kutatás nem támasztja őket alá" - véli Ronald Numbers, a Cambridge Egyetem professzora.......

4.A karoling reneszánsz virágzása

A 8. és 9. század karoling reneszánsznak nevezett időszakában virágzott az irodalom, az írás, a művészet, az építészet, a jogtudomány és a liturgiai tanulmányok.......

5.Bizánc aranykora

Justinianus császár idején állították össze a római jog alapján az első polgári törvénykönyvet Corpus Juris Civilis néven. Magas volt az írni-olvasni tudók aránya, elterjedt volt az alapfokú oktatás (még vidéken is), a középfokú és felsőfokú oktatás is sok ember számára volt elérhető.....

6.Vallási egység

A korai középkorban Európának egyetlen egyháza, egyféle kánonja és igen fejlett filozófiai hagyománya volt. Ez (ahogy várható) hosszabb békés időszakot jelentett a nyugati népek között. Annak ellenére, hogy az iszlám és a nyugati tanítások között ellentétek húzódtak, az információk szabadon áramlottak, és az iszlám hatása még ma is érezhető a nyugati társadalmakban......

7. A matematika születése

Az iszlám tudományt dícséri az első, algebrával foglalkozó könyv. Al-Hvárizmí, arab matematikus (790-840) híres könyvének címében szereplő egyik szóból származik maga az algebra kifejezés is. Az algoritmus szó is nevének félrefordított latin változatából ered. Al-Hvárizmí állította fel az első- és másodfokú egyenletek megoldásának rendszerét. Az ő munkái ismertették meg Európával a tizedes helyiérték-rendszer használatát. Őt és Diophantoszt tartják az algebra atyjának.......


Nem sorolom tovább Ernő, ismét csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg túllépni az általános iskolában tanultakon. Nem a Világ sötét, te vagy sötét szobában. Azt mondják, a tudás maga a világosság. Talán kipróbálhatnád. Kevesebb hazug és buta embert találnál.......Ne utasítsd el mindig azt, amit nem értesz.....
-
Kedves Csillagözön
-
Renaissance "ujraszületést, visszatérést" jelent és nem uj dolgok felfedezését. Az emberek rájöttek, hogy az 1500 éve tarto kereszténység menyit ártott nekünk. Hogy lehetsz ilyen vak! A Görögök már az atomokrol beszéltek, a világ hét csodája nem a kereszténység alatt jött létre.
-
A keresztények nem kutattak, azt állitották, hogy mindent amit tudnunk kell a menyei tolbamondásban van. Szerintük a halál után jön az örök élet és ez egy baromság, csodálom, hogy te is felülsz ennek, olyan embereket követsz akik minden tudományos ismeretet megprobálnak ennek az embergyülölö ideologiának a szolgálatába állitani.
-
A demokratia nem egy keresztény találmány.
-
Az orosz csodadoktorok azért zavarnak engemet mert becsapják az embereket. Ezek nem ártatlan örültek hanem "abcokker-ek". Hány ember gondolja, hogy a "gyogyvizek", bevilágitások a beteg gyereküket vagy magukat megfogja gyogyitani.
-
2.Megszülettek az egyetemek
-
Na épp idelye volt, Már Mezopothamiában ezrével tanitották az embereket irni olvasni. Az Alexandriai könyvtár több könyvet tartalmatott mind az összes keresztény a középkorban. Az Ozman birodalom nélkül azt sem tudnák ki volt Pythagoras, vagy Homer. Ott minden Moscheenak nagyobb könyvtára volt mind egy keresztény kolostornak. A középkori papok nem tudtak irni olvasni, ezért festettek képeket a falra. A Jézustörténetek Comics-ként terjedtek el.
-
A távolkeleti ismeretek nélkül eltünt volna az emberiség a kereszténység sötétségében. A menyei kinyilatkoztatás volt az egyetlen könyv amit másoltak. Mivel Jézus egy betüt nem vetett papirra, mivel a "tanitványok" halászok voltak "ghostwriter-ek" irták helyettük a könyveket.
-
3.Lerakták a modern tudományosság alapjait
-
A modern tudomány alapjai a felvilágosodás után lettek letéve amikor megváltunk a menyi varázsloktol. (A kezdetnek és a végnek a felismerése már megtörtént a zsidoknál, a világ teremtése is az ö találmányuk volt amit egy lépést nem fejlesztettek tovább. A menyei lajtorjában még a nagyszüleinknek is hinni kelett) Látjuk menyire megugrott az emberek joléte, emberi jogokrol kezdtek beszélni az emberek. ujra
-
Elkell utazzak. Nincs több idöm a csacsiságaidra válaszolni.
-
Méghogy a mathematika egy keresztény találmány lenne. Nézz a templomokra még mindig Romai számok vannak rajta. Az araboknak, nekik köszönhetjük a számokat.
 
Oldal tetejére