“Na, b@zd meg, még egy terhes bevándorló, aki a segélyek miatt csinál gyereket!”

Aggasztó mértékben megnőtt a rasszista incidensek száma Nagy-Britanniában a sajtóhírek és a közösségi médián terjedő posztok szerint, miután az ország az uniós kilépésre szavazott. A durva beszólásokból a magyaroknak is kijutott. Már a brit politikusok is foglalkoznak az üggyel.


Az egyik angliai magyarokat tömörítő Facebook csoportban néhány órája posztolta egy anyuka a következőt:

Sziasztok. Ma olyan történt velem, amit még álmomban se gondoltam volna, és a röpke 8 év alatt, amióta itt élek, még nem is hallottam. Jöttem ki a védőnőtől, és a közeli padon 3 alkoholista pasi ült. Elmentem előttük, és az egyik odaüvölti, hogy “na, b@zd meg, még egy terhes bevándorló, aki a segélyek miatt csinál gyereket”. Olyan rosszul esett, hogy hazáig sírtam. Még most is hallom annak az idiótának a hangját a fülemben…”

Felvettük a kapcsolatot Katával, a poszt írójával, és kiderült, Derbyben élnek, ahol a szavazók 57,2 százaléka a kilépésre voksolt.

Próbálok nem foglalkozni vele, de ha már az utcán se lehet úgy elmenni, hogy az emberre ne nézzenek úgy, mint egy darab szarra, és még be is szóljanak neki, akkor elég nehéz úgy élni a mindennapjait, hogy tudom, hogy az a köcsög az én és a férjem által befizetett adóból tud inni. Az utóbbi évben egyre jobban húz a szívem haza, és ezek az apró “csipkelődések”erősítik bennem ezt az érzést. Lehet, hogy fele ennyi pénzből élnénk, de senki nem kiabálna le az utcán, hogy az vagyok, aki” – tette még hozzá a magyar anyuka.

Egy másik magyar asszony, Anikó pedig arról panaszkodott, hogy a férjét a munkahelyén már reggel azzal fogadta az egyik kollégája, hogy akkor most mi lesz, megy haza?

A párom mondta a srácnak, hogy már lassan 5 éve itt van, fizeti az adót, és nem vett fel soha segélyt, folyamatos munkaviszonya van. Mi még nem kaptunk semmit az államtól a gyermekünkre. Szóval ne mondjon semmit inkább. A kollégája erre csak pislogott.”



A Twitteren egy Paul nevű felhasználó pedig a következőket írta:

A ma reggeli híreket hallgatva arról, hogy az utcán embereket támadtak meg azért, mert kelet-európaiak, a feleségem megkérdezte, hogy mostantól beszélhet-e még a gyerekekhez magyarul nyilvános helyen. És ez így kezdődik. Kilépésre szavazók, mit robbantottatok ki?”

Egy másik magyar anyuka, Erika pedig arra panaszkodott, hogy a gyermekeit folyamatosan piszkálják az iskolában. Nemcsak a diákok, de néhány tanár is.

A gyerekek folyamatosan bántalmazzák őket szóban, amióta elkezdték a sulit szeptemberben, hogy miért nem megyünk már haza a saját orszagunkba… Eleinte volt lökdösődés, verekedés is, be kellett mennem a suliba. Most a szavazas óta csak szóbeli bántalmazás, hogy csomagoljanak, meg hogy sokáig itt már úgysem leszünk… A gyerekek mondják leginkább, de egy két tanár is.
Erikáék Northamptonban élnek, és azt mondja, ma először végre történt valami az állandó csúfolás ellen.

Azt mondja a fiam, hogy ma a tanár mondta óra előtt mindenkinek, hogy senkinek nem kell haza mennie, és aki ilyet mond a másiknak, büntetésben fog reszesülni. A lányom tanárát elbocsátották ma. Azt pontosan nem mondták meg, hogy miért, csak annyit, hogy több panasz érkezett rá. Elvették a tanár kártyáját is, többé nem taníthat. Ő volt az egyik, aki szavakba foglalta örömét, hogy a bevándorlóknak haza kell menniük.”

Erika, aki egyébként kozmetikusként dolgozik azt mondja, néhány brit kliensétől is kapott üzenetet a napokban, hogy ezentúl inkább angol szépségszalonba járnak kezelésre.

De nemcsak magyarokat ért atrocitás állítólag, hanem mindenféle nemzetiségű embereket.

A londoni lengyel nagykövetség ma délelőtt már közleményt is kiadott arról, hogy mindenki jelentse a hatóságoknál, ha bármilyen xenofób megnyilvánulást tapasztal.

Sokkolva vagyunk és mélyen aggódunk a lengyeleket és más Egyesült Királyságban élő bevándorlókat ért xenofób incidensek miatt. A Lengyel Nagykövetség már felvette a kapcsolatot a megfelelő szervekkel, és a helyi rendőrség már nyomoz a két legtöbbször jelentett ügyben, amelyek a londoni Hammersmith-ben, illetve Huntingdonban történtek.”

Hammersmith-ben a lengyel kulturális intézet falára írtak a közösséget sértő üzenetet, a Cambridgeshire-ben lévő Huntingdonban pedig valakik a postaládákon keresztül dobáltak be szórólapokat a következő felirattal: „No more Polish vermin”, vagyis nincs több lengyel csőcselék. Ez múlt pénteken történt, néhány órával a kilépők győzelmének bejelentése után.


Forrás: Twitter
A Twitteren több ezer Brexit utáni rasszista vagy xenofób incidenst jelentettek már a felhasználók, köztük olyanokat is, amelyek szerint gyerekeket ért atrocitás az iskolájukban azért, mert nem britek.

Egy Mini Huang nevű felhasználó pedig ezt a történetet osztotta meg:

A Brexit után a szomszédaink, akikkel soha nem váltottunk egy szót sem, megkérdezték, hogy egyáltalán beszélünk-e angolul…

Egy másik felhasználó, Marcus pedig ezt tweetelte:

Éppen most sétáltam haza a városból, és néhány srác rám kiabált, hogy „ba…djál haza, Britanniát újra kifehérítjük”. Azt mondani nekik, hogy húzzanak vissza a tanulatlan, valószínűleg belterjes segély-harácsoló önkormányzati otthonukba szerintem egy kedves gesztus volt tőlem. Én kib…ul ebben az országban születtem és nőttem fel.

De úgy tűnik, a britek hirtelen egymást is osztani kezdték nyilvánosan. Egy tweetelő ezt írta:

A skót kislányom, aki Wales-ben él úgy töltötte az elmúlt két napot, hogy azt hallgatta, menj haza! Egyesült Királyság a seggem!

Szombaton pedig szélsőségesek Newcastle-ben tiltakoztak egy felirattal, amelyen az állt, hogy állítsuk meg a bevándorlást, kezdjük el a repatriálást.



A BBC azt írja, azt egyelőre nem tudni, hogy valóban megnőtt-e a rasszista incidensek száma a népszavazás óta, vagy csak az emberek vannak erre jobban kiélezve. Mindenesetre már a brit rendőrség úgynevezett Hate Crime felszámolására szakosodott egysége is kiadott egy közleményt. Eszerint dolgoznak azon, hogy fenntartsák a rendet az EU-referendum után, és nagyobb incidenseket egyelőre nem tapasztaltak.

Ugyanakkor növekedést látunk a gyűlöletkeltéshez köthető bűnügyek jelentésében, amelyek a True Visionhöz, a rendőrség online, úgynevezett hate crime-bejelentő oldalához érkeznek. Ez hasonló trendet mutat, mint amelyek a nagyobb nemzeti vagy nemzetközi eseményeket követik. A korábbi esetekben a bűnügyek száma viszonylag gyorsan visszaállt a normális szintre, de közelről figyeljük a helyzetet”- írja a brit rendőrség közleményében.

Mindenesetre már politikusok, köztük David Cameron is megszólalt az ügyben, hangsúlyozva, hogy a brit kormány „nem tolerálja az intoleranciát.”

Ugyan kevesebb hangsúlyt kapva, de elindultak akciók a bevándorlók védelmében is. Például egy bristoli virágárus virágot osztogat minden bevándorlónak.



london 2.jpg
 
-

De nem akarok vicet csinálni a helyzetböl, remélem látjuk, hogy pakátok amivel a hozzánk jövöket arra kérjük, hogy "huzzanak el az édesanyukba" nem helyes, nekünk sem esik jol. A plakátok nyilvánvaloan nem a menekülteknek szoltak, azoknak még ajándékozni sem lehet - excuzálja magát az egyház - mert büntetendö cselekmény.
Van aki viccet csinált a plakátból :D Majd erre gondolok, amikor fáj a fejem :D
Migrénesek.jpg
 
Én megértem, hogy nem vagy elégedett a kormányunkkal (ki az?), de biztos vagyok abban, hogy ha a magyarokat, vagy a lengyeleket atrocitások érik manapság Angliában, arról speciel nem ők tehetnek. (Bár megértem, baromi kényelmes a világ minden bajáért patásOrbánt hibáztatni.)
Én az okot többek közt inkább abban keresném, hogy egyrészt voltak, vannak olyanok, akik esetleg nem tudtak, akartak megfelelően beilleszkedni, vagy visszaéltek az ottani lehetőségekkel, másrészt abban, hogy az angol se különb, mint más népek. Ők is általánosítanak pár rossz példa alapján, bennük is megvan a hajlandóság a problémákért másokat hibáztatni, és bennük is megvan az idegengyűlölet, amit eddig elnyomtak, most viszont a Brexit okán - amelynek egyik kampánymotívuma a kelet-európaiak kiebrudalása - feljogosítva érzik magukat arra, hogy kimondják, amit gondolnak.
*
Semmiképpen nem okoltam egyetlen szóval sem, a várandós kismamát.
Semmiképpen nem akarom vallásos oldalra vezetni ezt a témát.
De azt egyre jobban érzem, hogy a felszín alatt buzog a rosszindulat, a gyűlölet, az írigység, a rosszindulat, a kevélység, a kapzsiság és minden, ami rossz...
Behoztam ide egy videót, mindenképpen tanulságos. Érdemes megnézni, utána mélyen elgondolkozni. Miért is esünk mi egymásnak? Mi okból? Hiszen egyikünk sem rossz, mármint alapvetően. Mondjuk, írjuk a magunkét, szent meggyőződéssel.
Egy biztos, nem akartam bántani ok nélkül senkit, legfőképpen a külhonban élőket. Hiszen nekem is több barátomnak, ismerőseimnek a gyerekei dolgoznak kint. S, miért mentek el? Az okot mindnyájan ismerjük. Kiszámítható életet akarnak élni, s reménykedtek abban, talán sikerül. Ez az idegen gyűlölet viszont borzalmas és mélyen elítélem.
No, húzzunk bele, nézzük ezt a videót. Érdemes:

 
-

-
Amikor a Beatles-ek elindultak a karierjük felé, amiatt szégyenkezett sok angol, hogy a fiuk kiejtése érthetetlen a Liverpooli munkás-településre jellemzö dialektus miatt. Nagybritániában rengeteg dialektust beszélnek és akkor nem is számoltam a slang-et.
Hogy ez mennyire igaz, arra itt egy példa, amit az angol rádió adott közre a napokban.
Egy buszon utazott egy nő, kendővel a fején, és a gyerekét nevelte éppen, amikor az egyik utas indulatosan rárivallt, mondván: "Ez itt Nagy-Britannia, ha itt vagy, akkor beszélj angolul.
Erre az egyik utas odaszolt az illetőnek. :" Ez itt Wales, és ha itt vagy beszélj úgy mint mi. :)
 
C
Bojana, nem Téged szeretnélek kiigazítani, mert tudom, hogyan gondolkozol, mi a véleményed az élet dolgairól. De sajnos ellentétben másokkal, akik teljes mellszélességgel ki is állnak a megtévesztő propaganda mellett, azt elhiszed.
A Brexit mellett kampányolók és szavazók fő érve a legálisan adózva eu-s polgárként bevándorló (és igen gazdasági menekültként így is bírálva saját hazájuk elrontott "unortodox" gazdaság irányítását) ellen szólt, akik teljesen legálisan dolgozva "elveszik" a munkájukat. (déjá vu "3 millió román..."). És mellesleg Cameron kialkudta az Eu-nál, hogy a "szoc-segély" csak az életszerűen kint élő családtagoknak-után kapnak.
Mindenki nagypapájának viszont a valódi menekült is "migráncs terrorista". És ezekből a ráadásul keresztény vallású menekültekből sem bírunk el a ránk kiszámolt kvótányit.
Azt a néhány eszement bevándorlót, aki itt képzelné el a jövőjét, ha nem tetszik legálisan is ki lehet utasítani.
A két ország "migránsai"-ból képzett halmazoknak metszetében nincs közös elem.

Más, amit offtopik idehoztál:
Igen, máshol is létezik letelepedési kötvény, és azon képződik máshol is elég "haszon". Ám transzparens az eljárás, és bizonyathatóan az államnál landol. (demokráciákról beszélek!)
Ami nálunk hab a tortán, hogy bizonyítható, hogy nagypapánkat a lén kívül nem érdekelte az un. "nemzetbiztonsági kockázat". Biztos lehetsz benne, hogy a keleteurópai maffiák "vezetői" eus magyar állampolgárként flangálnak szabadon a világban.
A futtatott kurváiknak pedig szinte bagóért kapták ugyanezt meg.
 
Van aki viccet csinált a plakátból :D Majd erre gondolok, amikor fáj a fejem :D
Csatolás megtekintése 1469781


Ha már szóba kerültek a bevándorlás-ellenes plakátok.

Ilyen is volt Miskolcon, amikor honfitársaink tömegesen próbálkoztak Kanadában:

plakatmiskolc.jpg


Svájc:

16276_photo.jpg



Dánia - "Ha Dániába jössz, dolgoznod kell".

Socialdemokraternes%20asylkampagne


Anglia - "500 ember költözik ide hetente. Állítsuk meg a tömeges bevándorlást!"

UK_anti-immigrant_rtr_img.png


Kicsit messzebb, Ausztrália egyszerű üzenete:

MI_es_australia-no-way_es_Irish_es_Voice.jpg
 
*
Semmiképpen nem okoltam egyetlen szóval sem, a várandós kismamát.
Semmiképpen nem akarom vallásos oldalra vezetni ezt a témát.
De azt egyre jobban érzem, hogy a felszín alatt buzog a rosszindulat, a gyűlölet, az írigység, a rosszindulat, a kevélység, a kapzsiság és minden, ami rossz...
Behoztam ide egy videót, mindenképpen tanulságos. Érdemes megnézni, utána mélyen elgondolkozni. Miért is esünk mi egymásnak? Mi okból? Hiszen egyikünk sem rossz, mármint alapvetően. Mondjuk, írjuk a magunkét, szent meggyőződéssel.
Egy biztos, nem akartam bántani ok nélkül senkit, legfőképpen a külhonban élőket. Hiszen nekem is több barátomnak, ismerőseimnek a gyerekei dolgoznak kint. S, miért mentek el? Az okot mindnyájan ismerjük. Kiszámítható életet akarnak élni, s reménykedtek abban, talán sikerül. Ez az idegen gyűlölet viszont borzalmas és mélyen elítélem.
No, húzzunk bele, nézzük ezt a videót. Érdemes:



Biztos, hogy az én hozzászólásomra akartad ezt válaszolni?
 
Akkor maradjunk annyiban, hogy senki ne ítélkezzen senki felett.
Csak kár, hogy nem olvasod más országok sajtóit. Pl. a bankok (szinte) mindenhol sajnos így működnek. Javasolt olvasmány : Az ügynök halála. Az más kérdés, hogy nyugaton a nagy fizetésekkel a hitelekre kis kamatot, míg keleten a kis fizetésekre nagy kamatokat tesznek. Mint, hogy egy Adidas cipő Budapesten drágább, mint Londonban.
A migránsok állampolgársági vásárlása. Mint ha egy Trump hivő beszélne...Nem milliókról van szó, hanem val.szín pár tíz kínairól. Ez az eljárás nagyon sok országban így van, hisz gazdasági befektetőként kezelik a személyt.
A migránsok pedig egy nagyon aktuális téma nem csak Mo-n, hanem szinte az egész világon Ausztriától a Brexiten át Trumpig. De Kanada egy óriási ésgazdag ország, oda is elférne pár tízezernél több menekült.
*
Nem ítélkezem, csak végtelenül szomorú vagyok, hogy általában a vesztes oldalon állunk. Te írod, hogy ne ítélkezzünk, s ilyen alapvető irodalomra azt hiszed, hogy nem olvastam, nem ismerem. Könyvben meg van, itt a könyvespolcomon, sőt olvastam is. Többször is. Arthur Miller drámája 1963-ban Ungvári Tamás fordításában a Miller kötetben jelent meg. Színházban is láttam, úgy, hogy szépen kérlek, ne legyen szükség arra, hogy felsoroljam a mind összes irodalmat amit olvastam, s mint színházi előadásban is láttam. Ne ítélj, mert nem ismersz. Ami a magyar állampolgárságnak a kivásárlását illeti, hidd el, nem kevés emberről van szó. Nem vitázom Veled, mert felesleges. Két malomban őrlünk. Te mindenképpen rossz véleménnyel vagy rólam, amit én hárítok. Bármennyire is iparkodsz, a békát csak nem sikerül lenyomnod a torkomon. Ne fáradj.
G.B.
 
Szerintem ez az állítás hamis. Nem úgy születtem, hogy rasszista vagyok, hanem azért vagyok rasszista, mert rosszak a tapasztalataim.
-
Kedves zolcsi74
-
Tudnám követni a logikádat ha csak külföldiekkel lenne az embernek rosz tapasztalata. A magyarok 1/3 része külföldön él, olyan rosszak nem lehetnek azok az idegenek. Tömegesen a hazai rossz tapasztalatok miatt mentek külföldre (az életük megmentésének az érdekében muszáj volt nekik menniük)
-
Mióta az eszemet tudom, azt hallottam, minden ember egyenlő.
-
Valamit félreérthettél, nem az emberek egyformák hanem a törvények amit velük szemben alkalmazunk, kell hogy azonosak legyenek. Ebböl következik, hogy a rasszizmusod, akár beleszülettél akár beletanultál nem felel meg a kor erkölcsének.
-
Ezt ugyan egy idő után nem hittem el - tapasztalataim ennek ellentmondtak -, de úgy gondoltam, hogy a többi nemzet és tagjaik egyenrangú félként kezelése többé-kevésbé meggátolja azt, hogy vérbe boruljon a világ. Még ha alacsonyabbrendűnek is vélem a másik felet, akkor sem éreztetem vele határozottan, mert nem akarok vele harcot. Kultúrnépek ugyanígy járnak el velem való kapcsolataikban.
-
Az "alacsonyabbrendü" jelzövel ovatos lennék, különösen az álltalánositás ami rossz eredményhez vezet, elszámolhatod magadat. Képzeld el, hogy valaki olyan magyarokkal találkozik akik nem reprezántalnak bennünket, máris rajtunk csattanna az ostor. (hogy ne feszitsem a hurt, nem mondok példát)
-
Egy ideje viszont azt hallom, hogy magyarként, fehér emberként nekem mindent tűrnöm kell, sérelmeim a törvény nem torolja meg és én sem torolhatom meg.
-
Mit értesz azon, hogy "magyarként, fehér emberként"? Hányszor jut eszedbe naponta ez az öntudat?
-
Megmondom öszintén nyáron nekem is tudatossá válik, hogy fehér börü vagyok és LSF 50+ osztályu napolajat veszek, hogy ne piruljak meg. Ilyenkor irigylem a sötétbörüeket, a strandon legszivesebben beleharapnék a lányok napbarnitott popojába mig én, egy a sütöböl kivett vörös Shrimp-szre emlékeztetek. :)
-
Azt irod: "sérelmeim a törvény nem torolja meg és én sem torolhatom meg."
-
En is becsapva érezném magamat a helyedben, az ország amelyikben élsz egy feudális traditiora (korona) hivatkozik és ugyanakkor kénytelen betartani a 21. század normáit, ahol a törvény célja nem a megtorlás, az egyén meg amugy sem önbiráskodhat.
-
Ez Magyarországon egészen szélsőséges állapotokhoz vezetett: a nem kisebbségi lakosság, - azaz mi - szabad préda lett mindenki (népcsoportok tagjai, tőke, befolyásos emberek, multik, hivatalok, stb) számára, fizikai, lelki, gazdasági, jogi értelemben. Ma egy átlag dolgozó magyar a legkülönfélébb váratlan támadásoknak van kitéve melyek kellő rutin hiányában szétverik az életét.
-
Ha psychologus lennék helyet kinálnék neked a couch-on, öszintén mondom nem tudom miröl beszélsz? Ki bánt téged fizikailag?
-
Ajánlom vegyed fel a kapcsolatot az Amnesty Int.-nal, vagy tegyél feljelentést a kormányod ellen Brüsselbe. Sokan nem tudják, hogy ami a kommunizmus idelyén elképzelhetetlenül fontos lett volna a számunkra ma az EU-ban megadatik. Mind "kis ember" is felléphetsz az országodban uralkodo jogtalanságok ellen.
-
Mellesleg ez a "bűnös nemzet" duma amit hallgathattunk eleget. Ez a vesztes világháborúk következménye, de akik eleget mondogatták ezt a vesztes félnek, előbb utóbb magukra húztak egy újabb vérontást.
-
Erdekes, hogy a nationálszocializmus büneitöl elhatárolod magadat ugyanakkor a háborut a számodra "elveszetnek" tekinted? Nemlátsz itt diskrepantiát?
-
Magam részéről azt vallom, semmivel sem rosszabb a magyar egyetlen másik nemzetnél sem. Szabadságszerető, bátor, túlerő ellen is harcoló, hűséges, az elnyomásban furfangos és alkalmazkodó (ezt látjuk a mai napig) - legfeljebb a világot látjuk borúsabban mint azok akiken nem taposott át sok-sok másik nép.
-
Kétségtelenül nem vagyunk rosszabbak mind más nemzetek de én az erények listáját másképp állitanám össze, kihagynám belölle az eröszakra valo hajlamokat, inkább a békeszeretet hangsulyoznám, a sokoldaluságunkat, a kozmopolita voltunkat.
-
Végül mindennek oka volt, az indiánok kiirtásától az örmény népirtáson át a zsidók táborba gyűjtéséig. Tehát a magyarországi zsidók auswitzcba küldése sem úgy valósult meg, hogy valaki reggel úgy ébredt, hogy na ma deportálom a zsidókat.
-
Hacsak összegyüjtötték volna a zsidokat de hát ennél tovább mentek, minden normális emberben megdöbbenést kéne, hogy kiváltson ez.
-
Igazad van, a zsidoülldözés nem az egyik pillantrol a másikra jött hanem a kereszténységgel, egy 2000 éves szisztematikus elökészitö munka eredménye torkollott népirtásba.
 
Rasszizmus, idegengyülölet a zsigerekböl jön nem az agytekervényekböl. Szeretném ha ezt megértené mindenki.
-
A sok magyar zsido sem tudta elképzelni, hogy öket bántodás érné minden ok nélkül. Sokan az elsö világháboruban érdemeket szereztek, hasznos tagjai voltak a társadalomnak, mégis. A rasszizmus antiszemitizmus irrationális és ha beindul exponentiálisan terjed mind a tüz.
A rasszizmus nem hasonlít az antiszemitizmushoz, csak a gyűlöletet tekintve.

Rasszizmus: az emberek genetikailag magasabb-, ill. alacsonyabb-rendűek (a genetika eddigi eredményei ilyen irányban nincsenek), az alacsonyabb-rendűek megvetést érdemelnek (ez kereszténység-tagadó, megosztó vélemény).

Antiszemitizmus: a zsidók alsóbbrendűek (ezt tények cáfolják, pl. a Nobel-díjasok közti zsidó arány), korlátozni kell őket (ezt Hitler szélsőségesen gyakorolta).

Ami közös bennük, az csak a gyűlölet. A gyűlölet viszont túlnépesedési marker. Ha terjed, annak az oka a túlnépesedés terjedése. A Föld népessége legalább 100-szorosan túlnépesedett (ha a mélységi kincsek helyett csak megújulókat használna, még 1/100-ad ennyien sem tudnának élni a Bioszférából).

Szembe kell néznünk a ténnyel: elődeink felélték a jelenünket és mi is ezt tesszük utódaink jövőjével. Ha vissza akarjuk fordítani a túlnépesedést (amely a Global Warming elsőszámú oka is), aránytalanul nagy terheket kell(ene) viselnünk. De ahogy a Global Warming egyre tűrhetetlenebb lesz, rövid időn belül kénytelenek leszünk népességünk csökkentésére.
 
Kr.u 622: a muszlim időszámtás kezdete,Mohamed próféta "nagy futása". Mindenképpen meg kell emliteni,hogy a muszlimok Jézust Isten tényleges követének,valódi prófétának tekintik! Ábrahámot pedig a zsidók és az arabok közös ősatyjának.

A muszlemok arra is büszkék, hogy az ö öseik bujtatták a Szent Családot Jézus születésétöl Herodes haláláig.
-
 
Ez így van, de mivel emberileg lehetetlen kiszűrni, hogy ki fejez és ki nem (ugye nem ritka, hogy ártalmatlannak kinéző gyerek, nő vagy éppen kutya robban fel a buszok mellett pl. Izrealben), jobb félni, mint megijedni. És igazából szerintem senki a világon nem tudja, hogy pontosan mivel lehet leállítani a terrorizmust, mit szeretne a sok szervezet, vagy az ISIS azon kívül, hogy kiírtson minden hitetlent. Az sem jó megoldás, ha békén hagyják őket és az sem, hogy harcolnak ellenük.
A harc sosem volt 'jó megoldás', de esetenként a legkisebb rossz.

A túlnépesedés minden bajunk okozója (kis túlzással persze, azért a lúdtalpamat nem az okozta :)). Ha a dolgok mennek a maguk útján és az emberek háborúznak, az sokáig fékezte a túlnépesedést, de ma már nem, mert akkora háború nem lehet, ami fékezne.

Nincs más hátra, egyezményt kell kötni a népesség globális csökkentéséről.
 
A rasszizmus nem hasonlít az antiszemitizmushoz, csak a gyűlöletet tekintve.

Rasszizmus: az emberek genetikailag magasabb-, ill. alacsonyabb-rendűek (a genetika eddigi eredményei ilyen irányban nincsenek), az alacsonyabb-rendűek megvetést érdemelnek (ez kereszténység-tagadó, megosztó vélemény).

Antiszemitizmus: a zsidók alsóbbrendűek (ezt tények cáfolják, pl. a Nobel-díjasok közti zsidó arány), korlátozni kell őket (ezt Hitler szélsőségesen gyakorolta).

Ami közös bennük, az csak a gyűlölet. A gyűlölet viszont túlnépesedési marker. Ha terjed, annak az oka a túlnépesedés terjedése. A Föld népessége legalább 100-szorosan túlnépesedett (ha a mélységi kincsek helyett csak megújulókat használna, még 1/100-ad ennyien sem tudnának élni a Bioszférából).

Szembe kell néznünk a ténnyel: elődeink felélték a jelenünket és mi is ezt tesszük utódaink jövőjével. Ha vissza akarjuk fordítani a túlnépesedést (amely a Global Warming elsőszámú oka is), aránytalanul nagy terheket kell(ene) viselnünk. De ahogy a Global Warming egyre tűrhetetlenebb lesz, rövid időn belül kénytelenek leszünk népességünk csökkentésére.

Szerintem az antiszemitizmus a rasszizmus egy speciális formája. De bizony volt idö amikor körzövel vonalzoval akarták megállapitani ki a zsido és megtiltották nekik a "vegyesházasságot", fékezték a megélhetési lehetöségeiket, privilegiumokkal látták el a nemzsidokat... tipikus fajgyülölet
-
A tulnépesedés oka, hogy a szegény emberek, a szociális struktura nélküli társadalmakban csak a családtagjaikra tudnak támaszkodni. Több gyerek, nagyobb biztonság, biztosabb jövö.
-
Mi joggal, jobban megbizunk a biztositokba, a szociális hivatalokba, mind a saját rokonainkba.
-
Megértem, hogy az angolok, németek értetlenül állnak a sok idegen láttán, de miért nem teszik ugy fel a kérdést, hogyan müködne az egész ezek nélkül? :(
 
A harc sosem volt 'jó megoldás', de esetenként a legkisebb rossz.

A túlnépesedés minden bajunk okozója (kis túlzással persze, azért a lúdtalpamat nem az okozta :)). Ha a dolgok mennek a maguk útján és az emberek háborúznak, az sokáig fékezte a túlnépesedést, de ma már nem, mert akkora háború nem lehet, ami fékezne.

Nincs más hátra, egyezményt kell kötni a népesség globális csökkentéséről.

Hogy megnyugtassalak, nézd meg hogyan növekedett a föld lakoinak a száma az elmult 2 évszázada alatt?
-
Most nincs idöm egy diagrammot keresni, de meglátod, a két világháboru, a vele párhuzamos spanyol-nátha járvánnyal (csak ez 50 millio halott) alig hagyott egy kis visszaesést a demografia görbélyén. Mindha mi sem történt volna. :)
 
Utoljára módosítva:
Nincs más hátra, egyezményt kell kötni a népesség globális csökkentéséről.

A legszaporább országokban vagy nincs fogalmazásgátlásra pénz (mert ugye egyben ezek a legszegényebb, forrásokban leginkább hiányt szenvedők), vagy vallási, kulturális okból megtagadják azt akkor is, ha ingyen járna. Plusz a lányokat már serdülőként férjhez adják, ami a nyugati országokhoz képest kb. 10 évvel hosszabb termékeny időszakot jelent... Ami egyenlő 3-4 gyerekkel. (Hozzáteszem ismerek több sokgyerekes családot itt Európában is, van egy , ahol 17-et szült már az anyuka...).Szóval mivel kényszeríthetik az ebmerekre, hogy ne szaporodjanak? Kötelező sterilizációval? Abortusszal? Pénzbírsággal? A felvilágosítás haszontalan.
És ez még nem oldaná meg a jelenleg tartó háború kérdését.
 
Az ésszerűség Korszakának tíz irányelve:

1. Az emberiség létszámát 500.000.000 fő alatt kell tartani, a természeti egyensúly folyamatos fenntartásának érdekében.

2. A szaporodást bölcsen kell irányítani, segítsétek elő a test edzését és a sokféleséget.

3. Egységesítsétek az emberiséget egy új, élő nyelvvel.

4. Ésszerűen kezeljétek a szenvedélyt, a hitet és hagyományokat – minden dologban legyetek mérsékeltek

5. Oltalmazd a népet és nemzeteket igazságos törvényekkel és helyesen mérlegelő törvényszékkel.

6. A nemzetek dönthessenek saját ügyeikben, a nemzetközi vitákat egy világbíróság előtt oldják meg.

7. Kerüljétek el a pitiáner törvényeket és a hasztalan hivatalnokokat.

8. Egyensúlyba kell hozni az egyéni jogokat és a szociális elkötelezettségeket.

9. Értékeld az igazságot, a szépséget, keresd a harmóniát a végtelennel.

10. Ne légy a föld rákfenéje - Hagyj életteret a természetnek - Hagyj életteret a természetnek.

http://churchofgod.hu/content.php?act=manifesto


mani3.JPG cbk.jpg
 
Utoljára módosítva:
*
Hidd el, ezt :dr_4: nem mi főzzük. Személyesen nem mi, hanem eszement kormányunk. S, olvashatod, láthatod, hiába ordítanak, háborognak ellenük, ők mindenkit ledózerolnak. Ne kívánj nekünk rosszat, éppen, hogy elegünk van jelenlegi kormányunkból. Könnyű kintről bekiabálni. S, az életünket megnehezítik, nem könnyítik meg.
Visszavezethető azokra az indulatokra, melyeket a migránsok ellen a magyar kormány folyamatosan gerjeszt. Nem lehet csodálkozni azon, hogy az ilyen viselkedés akár határokon kívül, egyes emberekben példaként szolgál.
Az egy dolog, hogy amíg a magyarok Angliában munkát végeznek, mert munka végzésére van lehetőségük. Magyarországon a migránsok csak táborokban vegetál(hat)nak, vagy tovább menekülnek. Amin nem is lehet csodálkozni. Itt semmi esélyük nincs sem a megélhetésre, sem a maradásra. Miért? Kormányunk ezt és így látja jónak. Ezért az egyre több bántó megjegyzés, ezért a minősíthetetlen viselkedés - sajnos - a kint élő és dolgozó magyarokkal szemben.

G.B.
Nem Ti főzitek, ezt én is tudom. De azon mindenki elgondolkodhat, hogy vajon mi célja van a népet a migránsok ellen hangolni, a gyűlöletet folyamatosan "szinten" tartani?
Ha csak annyi lenne a szándéka, hogy a migránsok minél előbb eltűnjenek az országból, azt sokkal "elegánsabban" is meg tudná oldani, anélkül, hogy a világot magára haragítaná. Gondolj csak bele, az elmúlt 10 évben közel 1 millió saját polgártól szabadult meg úgy, hogy egyetlen fillért sem kellett plakátokra meg távozást népszerűsítő kampányra költenie! Gondolod, hogy pár száz, vagy esetleg 1-2 ezer letelepedni vágyó migráns önkéntes távozásra bírása megoldhatatlan problémát jelentett volna?
 
.... megtiltották nekik a "vegyesházasságot", fékezték a megélhetési lehetöségeiket, privilegiumokkal látták el a nemzsidokat... tipikus fajgyülölet

Most is tiltva van. Izraeli ismerősöm azt mondja, hogy külföldre kell menniük, ott összeházasodni, akkor nincs gond. Még egy szervezet is alakult, amelyik a fiatal lányok erkölcseire vigyáz, ha egy arab fiú próbál nekik udvarolni... :)

Például a Facebook igazgatótanácsa azt szeretné, ha Mark Zuckerberg teljhatalmát senki sem örökölhetné a Facebook élén. Távozása után feleségének és lányának sem adhatja majd tovább különleges döntési jogkörét a közösségi oldal alapítója. A hírek szerint legkevésbé az alapító családtagjait – feleségét, Priscilla Chant és tavaly született lányukat, Maxima Zuckerberget – szeretnék a cég élén látni... (http://www.hirado.hu)

K_EPA20151202025.jpg

Még az ingatlanok eladását vagy bérbeadását sem helyesli a vallásuk idegeneknek. szabad-e-nem-zsidok-izraeli-letelepedesehez-hozzajarulni/
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,139
Üzenet
4,803,930
Tagok
615,816
Legújabb tagunk
kingura
Oldal tetejére