Lövöldözés több helyen Münchenben, terrortámadás lehet

Lövöldözés volt péntek este a németországi Münchenben, legkevesebb hatan meghaltak és sokan megsebesültek, többen súlyosan. Korábbi hírek szerint egy másik helyszínen, a plázától öt kilométerre is lövöldöztek, a rendőrség ezt azonban híresztelésnek nevezte.

Az elkövetők szökésben vannak, a Bild információi szerint az egyik fegyveres végzett magával. A térségben rendőrségi helikopterek kőröznek, a müncheni lakókat arra kérik, hogy maradjanak otthon. A müncheni pályaudvart biztonsági okokból kiürítették. Cikkünk folyamatosan frissül.

A lövöldözés a müncheni Olympia bevásárlóközpontban történt, az első Twitterre kikerülő felvételeken az látható, hogy az emberek futva menekülnek. Joachim Herrmann bajor tartományi belügyminiszterre hivatkozva azt írta a Bild, hogy

három elkövető volt, akik több embert is megöltek.

A miniszter elmondta, hogy a tetteseket még nem sikerült kézre keríteni. Az AFP információi szerint hat halott van, ezt a rendőrség is megerősítette. A sérültek száma ismeretlen.

A rendőrség azt tudatta: az egész várost és környékét át fogják kutatni a feltételezhetően három elkövető után. Hangsúlyozták: egyelőre semmilyen arra utaló információval nem rendelkeznek, hogy iszlamista háttere lenne a terrortámadásnak.

A rendőrök átkutatják a bevásárlóközpontot.

A Bild szerint az egyik elkövető végzett magával. A lap információi szerint az elkövető lőfegyverével főbe lőtte magát a bajor tartományi főváros északi részén fekvő olimpiai parki bevásárlóközpontban (OEZ), ezt egyelőre nem erősítették meg.

A müncheni rendőrség péntek esti tájékoztatása szerint három, "hosszú lőfegyverrel" felfegyverkezett elkövető szökésben van.

A hatóság hivatalos közleményében azt írja:

"akut terrorhelyzet" van a városban.

A rendőrség azt is tudatta, hogy egyelőre nem tudni, hogy mi az indítéka az Olympia bevásárlóközpontban történt lövöldözésnek.

Az RTL országos kereskedelmi televíziónak egy szemtanú arról számolt be, hogy az egyik lövöldöző a külföldieket szidalmazta, és a neonáci szubkultúrában szokásos viselet elemei között számon tartott bakancsot viselt.

20160722munchen-lovoldozes22.jpg

Különleges rendőri alakulat tagjai biztosítják a müncheni Stachus szálloda épületét a város olimpiai parkjában található Olympia bevásárlóközpontban történt lövöldözés után

Forrás: MTI/EPA/DPA/Andreas Gebert
Biztonsági okokból kiürítették a müncheni főpályaudvart, mert el akarják kerülni, hogy sok ember gyűljön össze egy helyen.

A müncheni rendőrség azt gyanítja, hogy az Olympia bevásárlóközpontban történt lövöldözés terrortámadás volt.

A rendőrség eddigi adatai szerint a lövöldözés a bajor tartományi főváros északi részén kezdődött, az olimpiai parkban fekvő bevásárlóközpont közvetlen közelében röviddel 18 óra előtt. Szemtanúk három fegyverest láttak. A lövöldözés a bevásárlóközpontban folytatódott.

Egy felvétel szerint az egyik elkövető a bevásárlóközpont tetején járkál, miközben azt ordítozza, hogy "német vagyok, itt nőttem fel". Azt is mondta, hogy addig vár, amíg nem tárgyalnak vele, utána újra lövöldözni kezd.


A bajor tartományi rendőrség és a szövetségi rendőrség valamennyi egységét mozgósította a terrorgyanúsként besorolt lövöldözés megállítására. A Bild szerint este készenlétbe helyezték a szövetségi rendőrség első számú terrorelhárító alakulatát, a GSG9 nevű egységet.

Okostelefonon figyelmeztették a münchenieket
Ámokfutó miatti "rendkívüli helyzetre" figyelmeztette okostelefonos alkalmazáson a münchenieket a város vezetése péntek este - jelentette a Bayerische Rundfunk bajor műsorszolgáltató. Az üzenetben ismételten arra kérték az embereket, hogy ne hagyják el otthonaikat. Emellett arról tájékoztatták őket, hogy az elkövető még szökésben van, a vasúti és buszközlekedés leállt, és kapcsolják be a rádiót vagy a televíziót. A müncheni járás lakóit ugyanilyen módon arra figyelmeztették, hogy ne menjenek be a városba.

20160722munchen-lovoldozes15.jpg

Forrás: AFP/Andreas Gebert
Ezzel párhuzamosan az orvosokat és az ápolókat berendelték munkahelyükre a müncheni kórházakba, "tömeges sebesülésekkel járó támadások miatt" - közölte az egyik egyetemi klinika szóvivője.


A müncheni rendőrség megerősítette, hogy rendőri akció zajlik.


A terület felett helikopterek köröznek. Egy német rendőrségi szóvivő azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy a lövöldözés délután hat óra után kezdődött. Úgy fogalmazott, "valami nagyobb dologról van szó".


A müncheni rendőrség arra kérte lakókat, hogy ne menjenek ki az utcára Münchenben, valamint, hogy az autósok tegyék szabaddá a városba vezető utakat, hogy könnyen tudjanak rajta haladni. Az osztrák hatóságok is segítenek a németeknek, rendőrök indultak útnak Ausztriából, hogy segítsenek.


A Münchner Abendzeitung tizenöt lehetséges halálos áldozatról tud, az NTV tévécsatorna tíz halottról ír. Az AFP francia hírügynökség rendőri forrásokra hivatkozva egy halottról és tíz sérültről adott hírt.

Az NTV értesülései szerint a bevásárlóközpont dolgozói az üzletekbe zárkóztak és azt várják, hogy ha elmúlik a veszély, kijöhessenek onnan.

A külügy arra kéri a Münchenben élő magyarokat, hogy maradjanak otthon
A Külgazdasági és Külügyminisztérium arra kéri a Münchenben élő magyarokat, hogy tartsák be a helyi hatóságok utasításait, és ne menjenek az utcára. Egyelőre nem tudnak arról, hogy lenne magyar érintettje a pénteki müncheni lövöldözésnek - mondta Menczer Tamás, a tárca sajtófőnöke. Kifejtette: péntekre harminc olyan magyar állampolgár regisztrált konzuli védelemért, aki közölte, hogy a német nagyvárosban lesz, de ők csak rövid távú tartózkodást jeleztek. Őket a müncheni főkonzulátus munkatársai elkezdték telefonon megkeresni - tette hozzá.

A sajtófőnök kiemelte: természetesen sokkal többen élnek és dolgoznak Münchenben és környékén, nagyjából 15-20 ezer magyar. A müncheni főkonzulátus munkatársai folyamatosan kapcsolatban állnak a bajor belügyminisztériummal és a müncheni rendőrséggel - mondta. Hangsúlyozta: a hatóságok azt közölték, hogy az áldozatokat még nem tudták azonosítani, és ha van magyar az áldozatok vagy a sérültek között, azt azonnal tudatják. Eddig a müncheni főkonzulátusnak egyetlen magyar sem jelezte, hogy szerettét, ismerősét nem találja.
Egy nő videóra vette az első lövöldözőt, a környéken pánik tört ki.


A Facebook beindította a biztonsági alkalmazását, amellyel mindenki jelezheti a környéken, hogy biztonságban van.


A rendőrség arra kérte az embereket, hogy ne készítsenek felvételeket a rendőrségi akciókról, ez ugyanis segítheti az elkövetőket. Ennek megfelelően - a brüsszeli terrortámadáshoz hasonlóan - a Twittert ellepték a macskás bejegyzések, a müncheniek így nehezítik az elkövetők dolgát.

A Twitteren több müncheni magánszemely illetve intézmény is meghirdette a nyitott ajtók programot: ha valaki az események miatt nem tudna hazatérni, bekopoghat, és befogadják, menedéket kap, amíg elmúlik a veszély.

munchen-lovoldozes10.jpg
 
Egy érdekes dolgot halottam ma reggel a rádioban. A lapszemlénél arrol volt szo, hogy az interneten rengeteg valotlan informatio jelenik meg kifejezetten azzal a céllal, hogy nyugtalanságot, viszályt keltsenek a menekültek és a lakoság között.
-
Es most jön amin megdöbbentem: az ilyen heccpropagandával nemcsak privát személyeket hanem államokat is meggyanusitott az államügyészség és beigérte, hogy erösen a nagyito alá fogja venni a nyugtalanságot szitokat és megbizoit.
-
Hogy az Orosz propagandának már sikerült egyszer verölegényeket Berlin utcáira küldeni és az állitolagos megeröszakolt 13 éves lány nevében összevertek egy halom külföldit, azt tudjuk.
-
Putinnak vannak álamfö barátai és mindig az jut eszembe honnan van a szelektiv észlelöképességetek, nem e az Orbán nevében heccel itt egyikötök másikotok? ;)
-
Kár, hogy a 16 éves gyerek nem volt egy "spicli".
 
nem "németország" de azért ide tartozik :

Robbanóanyag birtoklása miatt letartóztattak egy iraki állampolgárt a közép-lengyelországi Lódzban, egy nappal a krakkói katolikus Ifjúsági Világtalálkozó hivatalos megnyitása előtt - jelentette hétfőn a Polsat News lengyel hírtelevízió.
A Polsat News szerint a 48 éves férfit vasárnap vették őrizetbe egy lódzi hostelben. A férfi néhány napja érkezett Lengyelországba. A televízió értesülései szerint
korábban Svájcban, majd Svédországban tartózkodott, ahonnan kiutasították.
A lengyel közszolgálati televízió ügyészségi forrásokra hivatkozva azt közölte: a férfit kéthónapos letartóztatásba helyezték, miután
robbanóanyagot találtak nála.
A Wprost lengyel hírportál szerint a gyanúsított lakásán olyan feljegyzésekre is bukkantak, amely szerint terrorcselekményt készült elkövetni. A hatóságok szerint "indokolt a gyanú", hogy tettestársai is lehettek.

A Dziennik Zachodni lengyel regionális napilap szerint a férfi nyomára a krakkói rendőrség bukkant rá.
Krakkóban kedden kezdődik a katolikus Ifjúsági Világtalálkozó, amelyre Ferenc pápa is ellátogat.
 
INFO;Föleg REGENSBURG környékieknek
"
Sehr geehrte Eltern

Dringende Warnung vom Schulamt. Bitte gleich per Alarmkette an Eure Eltern weitergeben:

Betreff: Facebook-Aufrufe nach Amokanschlag in München

Sehr geehrte Kolleginnen und Kollegen,

laut Auskunft der Polizei existieren zur Zeit Tausende von Facebook-Aufrufen, sich heute Nachmittag um 17:00 Uhr bei McDonalds bei den Arcaden in Regensburg zu versammeln. Dort werde „es etwas geben“.

Das Muster ist identisch mit dem Aufruf, der in dem verheerenden Mordanschlag in München endete. Die Polizei geht von einem Trittbrettfahrer aus. Bitte informieren Sie vorsichtshalber die Schüler und Klassen entsprechend, sich von der o.g. Örtlichkeit fernzuhalten.
...
"
Quelle: Staatliche Schulämter im Landkreis und in der Stadt Regensburg"
Érdekes, a nem pc migránsokat nem kedvelő megnyilvánulásokat ki tudják szűrni még zárt csoportból is. Az "elkövetőket" le is tartóztatják. Az ilyen jellegű bejegyzésekre meg a reakció, hogy a szülői munkaközösség majd kidoboltatja.
 
Egy érdekes dolgot halottam ma reggel a rádioban. A lapszemlénél arrol volt szo, hogy az interneten rengeteg valotlan informatio jelenik meg kifejezetten azzal a céllal, hogy nyugtalanságot, viszályt keltsenek a menekültek és a lakoság között.
-
Es most jön amin megdöbbentem: az ilyen heccpropagandával nemcsak privát személyeket hanem államokat is meggyanusitott az államügyészség és beigérte, hogy erösen a nagyito alá fogja venni a nyugtalanságot szitokat és megbizoit.
-
Hogy az Orosz propagandának már sikerült egyszer verölegényeket Berlin utcáira küldeni és az állitolagos megeröszakolt 13 éves lány nevében összevertek egy halom külföldit, azt tudjuk.
-
Putinnak vannak álamfö barátai és mindig az jut eszembe honnan van a szelektiv észlelöképességetek, nem e az Orbán nevében heccel itt egyikötök másikotok? ;)
-
Kár, hogy a 16 éves gyerek nem volt egy "spicli".
Na most kezded megtalálni! Orbán felel a Nyugat-Római Birodalom felbomlásáért, a vandálokért, a pestisjárványért, a Vezúv kitöréséért a Nagyoktóberiért és a hosszú kések éjszakájáért. A Brexitért is Orbán felel, sőt Görögország csődjéért is!
Ölellek!
 
Ó erre már kitalálták, hogy német neveket vehetnek fel, hogy ne ismerjék meg, hogy muzulmán. Képzeld, jön majd veled szemben egy szakállas ember "keleties" vonásokkal egy fejszével, vagy kalasnyikovval, de te rögtön tudod, hogy nem kell félni, mert Hansnak hívják.:D

Vagy csak nem fogjak nyilvánosságra hozni az elkövetök neveit, mert sérti a jogaikat, gyűlöletre uszit, előitéletet okoz stb.
Varom a Fort Myers, Florida éjjeli lövöldözés 3 gyanusitottjának neveit, állitolag nem terror kapcsolatu merénylet volt.
Remélem igaz.
 
Németországban egyes körökben a sharia már most is törvény!
Nagy port kavart egy közelmúltban hozott ítélet, egy középkorú házaspárt saját lányuk meggyilkolásáért ítéltek el. Nem, nem hirtelen felindulásból ölték meg, hanem mindent pontosan előre elterveztek. Az ok: szégyent hozott a családra, mert szexelt a barátjával.
Lecsukták őket, de hogy mi okból, azt ők kb. annyira értik, mint Nixau amikor elítélték orvvadászatért!

Ha kiderül az ilyen eset, nem marad következmény nélkül, de megelőzni lehetetlen. Azt még csak sejteni sem lehet, hogy a szimpla "eltűnések" mögött hány hasonló tragédia lehet, mert ha az eltűnt ill. áldozat már nagykorú, akkor a keresés is jóval lagymatagabb, mert a nagykorúnak joga van ismeretlen helyre távozni, és ilyen esetekben a szülők sem verik a rendőrség asztalát, hogy napvilágra kerüljön az, amit amúgy is tudnak. :(

Az az afgán "férj", aki megfojtotta a feleségét, mert azt hitte, hogy megcsalta, nem értette, hogy mit akar tőle a rendőrség, miért tartóztatják le. Hiszen az az ő felesége volt! :confused:
 
te szerencsétlen b@lfasz tudod mi a különbség egy számítógépes játékban lévő lövöldözés és egy igazi lőfegyverrel való lövöldözés között ? Ég és föld. Lőttél te már életedben valaha is ? Komolyan ti liberálfasiszta b@lfaszok ilyenekkel kábítjátok egymást?
Azért válaszod egyáltalán nem jó bármi káromkodást fűzöl hozzá.
Mert Ernő azt is írta vaktában lövöldözve is talál célt.
A számítógépes lövöldözés lelkileg felkészít az ölésre.
Persze az élet más ha tényleg megtörténik.
Miért ne lőtt volna? Ernő hisz volt katona.
Szóval mit is akartál mondani?
 
Segíts ki, én nem vagyok matekzseni! :)

Ha cca 1,5 millióból 50 vette fel a munkát, akkor hány kell ahhoz, hogy meglegyen az 500 ezer munkás? Tízezerszer 1,5 millió?
Van egyáltalán ennyi ember összesen az egész közel keleten? Mert Szíriában még békeidőben is csak 20 millió volt, tehát az már önmagában sem elég!

Jönnek Pakisztánból, Afganisztánból......................... stb. is. Esetleg a <migránssimogatózsohárzsuzsiék> besegítenek mint agit.prop.osok. Bevezetik őket a munka világába.
 
Ne menj át Ernoe-be, mert ez olyanféle érvelés, okosabb vagy ennél.
Már hogyne gyilkolnának keresztények is, csak a keresztes háborúk óta már kevésbé divat Jézus Krisztus nevében ölni. Én értem, hogy érintve érzed magad, de azokat a bűnözőket, akiket emlegetsz, valahogy senkinek nem jutott eszébe mosdatni, megtévedt embernek beállítani. Csak az utóbbi időben megszaporodott tömeggyilkosokat...

Lehet hogy okosabb vagyok, de az általánosításra eddig is ugrottam, most sem hagyhattam szó nélkül, és ezentúl is ugrani fogok!
A keresztesek ugyanolyan agymosott népség volt, mint napjainkban ezek a nem normális emberek!
A gyilkosság, a terror, a félelemben tartás nem megoldás semmire, aki azt hiszi ez segít megoldani a problémákat annak beteg az agya!
Az meg hogy én egy ilyen embert védjek, vagy megmagyarázzam a tettének az okát az nem én vagyok, ezekre az elmebeteg cselekedetekre nincs magyarázat!
Viszont általánosítani sem lehet, nem mondhatja ki egyértelműen senki, hogy minden keresztény jó, és minden muszlim rossz!
Ilyen nincs! Az ilyen általánosításra igenis felkapom a fejem, és tiltakozom!
Vannak becsületes szorgalmas családjukat szerető, és a más világnézetét tiszteletben tartó, azzal együtt élni képes muszlimok!
 
Azért válaszod egyáltalán nem jó bármi káromkodást fűzöl hozzá.
Mert Ernő azt is írta vaktában lövöldözve is talál célt.
A számítógépes lövöldözés lelkileg felkészít az ölésre.
Persze az élet más ha tényleg megtörténik.
Miért ne lőtt volna? Ernő hisz volt katona.
Szóval mit is akartál mondani?

Ez ugyan nem nekem szólt, de sirion forumtárs kiakadását meg tudom érteni.

Ui. van egy olyan szüklátókörü félelmetesen önhitt provokáló embertipus, réteg, amelyik infantilizmusba torkollóan mondja a vak hülyeségeket a tényekkel szemben, amelyiknek hiába mondod, hogy az ugy nem lesz jó ha dizelautóban 95-s benzint tankolsz, mert a szomszéd autója is igy ment tönkre.
Az ö válasza erre az, hogy az nem ugy van, mer az egy hecckampány, minimum pánikkeltés, általánositás meg elöitéletes diszkrimináció. De legalábbis összeesküvés-elmélet.
S ez a species elferditi szándékos manöverekkel a józan emberi gondolkodást s csak abból ért, ha a provokáló magatartása következtében egyszer immáron öt, jól pofánvágja az élet. Amit én személy szerint nem kivánok neki. Viszont számos példám van, hogy az ilyen eseteket az élet lerendezi..

S akkor hösünk az orronvágás után csodálkozik, s megkérdi - talán - hogy "Miért pont én?" Ha valakinek erröl egy irásmü cime jut eszébe, az nem véletlen. S maga a történés az akció-reakció törvénye Newtontól, a való életre projektálva. Ha meg nem elég érett a "Miért pont én" kérdésig sem jut el - hanem azt mondja, véletlen volt. S megy tovább a fentebb irottak szerint.

Mig akkora pofást nem kap, hogy nem kel fel többet.

Amig a történés pofánvágó effektusa nem oldodik ki, addig ez a species reménytelen eset. Nem érdemes vele foglalkozni, át kell rajta nézni, mint az ablaküvegen.
 
Utoljára módosítva:
Vannak becsületes szorgalmas családjukat szerető, és a más világnézetét tiszteletben tartó, azzal együtt élni képes muszlimok!
Ezt nem is vitatjuk! Azoknak a becsületes, tisztességes családoknak, akik a terror elől menekültek ide, ugyanolyan joguk van biztonságban lenni-élni itt, mint nekünk, akik befogadtuk őket azzal, hogy menedéket adunk nekik!
 
-
A brexitröl tudjuk, hogy 16 millio Brit az EU-ban maradás melett mig 17 millo a közösségböl valo kilépés melett szavazott. Hogy magyarország egy kétkulacsos politikát folytatot az nyilvánvalo minden tagállam számára. Orbán kéreti magát mind egy szüzlány, szeretne gyereket de nam akar az ágyba menni. Nem hiába "Kompt-ország" magyarország. Mindig is a "mit fizetsz ki Likamér" taktikát folytattuk. Orbán az egyetlen államfö aki már most nyal Donald Trump-nak, szerinte ö lenne az ideális EU-vezetö.
-
Nem tudom mi uj a Soros féle megvilágitásban, világos, hogy a számtalan szerzödést és elkötelezettséget nem lehet az egyik pillanatrol a másikra felbontani, mindenki, tudja, hogy függünk egymástol.
-
Csak felelötlen politikus csörget kardot, azt képzeli ha oktoberben megnyer egy referendumot akkor napoleonná koronázhatja magát.
-
En jobban örültem volna ha Mo. lépett volna ki az EU-bol. Azt gyorsabban lelehetne bonyolitani és ha félresikerülne, könyebben vissza lehetett volna öket rángatni a csonakba. Minden ironia nélkül, nem akarom kizárni, hogy csak az én fantáziám szegény és a nettobefizetö Mo. kilépésével összelne az EU, és Mo.-on kitörne a jolét. Kikéne probálni!
-
Anglia az nehezebb mert nettobefizetö ide-oda, csak Angliába dolgozik a fél Keleteuropa, az EU nélkül pedig csak rosszabb lesz a kint dolgozok helyzete, a vámok feleszik a nyereséget, minden üveg bor miatt fizetni kell majd a határon.
-
Fogalmam sincs probáljuk ki, lépjetek ki és akkor a határok határok maradnak mind gyerekkorunkban, nem kell félnetek a változásoktol, Hegyeshalmon fel lehet állitani ujra az örtornyokat, ugyis megakartam már a gyerekeimnek mutatni milyen Gulák-ba születtem bele. :)
-
18_ErichLessing_UngarnAufstand_c_ErichLessing-669x450.jpg

1. Megint előjött az Orbán-fóbiád.
2. Egyelőre még ott tartunk, hogy Anglia szavazott a kilépésre. A többi meg majd lehet, széthullik magától. Ami nekünk sem lesz jó, de nem mi lépünk ki.
3. Az 56-os fotó végképp nem tartozik ide, de annyira vonzódsz azokhoz az eseményekhez, hogy az már gyanús...;)
 
Egy érdekes dolgot halottam ma reggel a rádioban. A lapszemlénél arrol volt szo, hogy az interneten rengeteg valotlan informatio jelenik meg kifejezetten azzal a céllal, hogy nyugtalanságot, viszályt keltsenek a menekültek és a lakoság között.

Nincs szükség propagandára, amikor olyan dolgok történnek, mint a közelmúlt szomorú eseményei...

Es most jön amin megdöbbentem: az ilyen heccpropagandával nemcsak privát személyeket hanem államokat is meggyanusitott az államügyészség és beigérte, hogy erösen a nagyito alá fogja venni a nyugtalanságot szitokat és megbizoit.
Melyik államügyészség?

Putinnak vannak álamfö barátai és mindig az jut eszembe honnan van a szelektiv észlelöképességetek, nem e az Orbán nevében heccel itt egyikötök másikotok? ;)

Hát kágyula már többször hangoztatta, hogy Putin haverja... :D Hát persze, Orbán tutira azzal foglalkozik, hogy a CH véleményeket befolyásolja. Ne röhögtess már, akkor te meg Merkel megbízottja vagy? ;)
 
Segíts ki, én nem vagyok matekzseni! :)

Ha cca 1,5 millióból 50 vette fel a munkát, akkor hány kell ahhoz, hogy meglegyen az 500 ezer munkás? Tízezerszer 1,5 millió?
Van egyáltalán ennyi ember összesen az egész közel keleten? Mert Szíriában még békeidőben is csak 20 millió volt, tehát az már önmagában sem elég!

Képzeld, kiszámolta valaki, amit kérdezel Magyarországon jelenleg hiányzó munkaerőre. Ha jól emlékszem 250 000 dolgozó hiányzik jelenleg.

Kiszámolták, hogy ehhez az arányhoz 1 500 000 migránsból 54 munkás
---------------------------------------- ------- mennyi kell --------- 250 000 munkáshoz

És kijött a szám! 7 milliárd 400 ezer migránst kellene befogadnunk a 250 000 reménybeli munkaerőhöz.

Németeknél valami 600 ezer kellene... Szerintem nekik már csak a Marsról lehetne betelepíteni Mars lakókat...:rohog:
 
Képzeld, kiszámolta valaki, amit kérdezel Magyarországon jelenleg hiányzó munkaerőre. Ha jól emlékszem 250 000 dolgozó hiányzik jelenleg.

Kiszámolták, hogy ehhez az arányhoz 1 500 000 migránsból 54 munkás
---------------------------------------- ------- mennyi kell --------- 250 000 munkáshoz

És kijött a szám! 7 milliárd 400 ezer migránst kellene befogadnunk a 250 000 reménybeli munkaerőhöz.

Németeknél valami 600 ezer kellene... Szerintem nekik már csak a Marsról lehetne betelepíteni Mars lakókat...:rohog:
Háááát, a magyaroknak még csak-csak össze lehetne fogdosni kis bolygónkon azt az egyszeri 7 milliárdot, de a németeknek, akiknek évente kellene 14 milliárd.... :D
 
Ernő, a rendőrök mégsem hisznek a magányos merénylő mesében, nyomoznak! Én nekik drukkolok, hogy kiderítsék, kideríthessék mi az igazság!

En is azért drukkolok, hogy az egész ügy alaposan kilegyen vizsgálva, a mi bizonságunk függ ettöl. Spekulatiokba azonban nem megyek.
-
Megvagyok gyözödve, hogy a forenzik németországban képes megállapitani hányan löttek, az amokfutoknak itt nagy traditioja van, nem uj terület.
-
En már vagy 2004 ota járok ide a canadahun oldalra, de nem elékszem, hogy amikor 2006, ban, 2009-ben két esetben... iskolai ámokfutok gyilkoltak ilyen nagy érdeklödés lett volna. Pedig ahogy röviddel elöbb irtam nem 8 hanem 37 gyerek és tanár lett nem a tömegbe löve, hanem levadászva osztályrol, osztályra menve. A másik alkalommal 41 szeres gyilkossági kisérlet.
-
Arra sem emlékszem, pedig az itélet néhány nappal ezelött volt, hogy a 8 gyerekböl 4-et meggyilkolo anya, vagy az aki mélyhütöben örizte a megölt gyerekeit és a hütöszekrénnyel többször elköltözött, vagy az amelyik hatalmas virágcserepekbe dugta el a hullákat, aki egyszerüen kidobta az ablakon mert sirt, aki nem adott a gyereknek enni és ebbe halt bele az 5 éves kislány, vagy az szülö amelyik öngyilkosságot követett el az autobahnon, a kisbabájával az üllésen...
-
Borzaszto dolgok történnek a világban de most azáltal, hogy a menekültgyülölet napirenden van, egy állami programm, "Ungarn sucht den Superhasser" (Mo. keresi a super-gyülölködöt) most csak azt jegyezzük aki teljes, fél vagy negyed mértékben muszlem.
-
Ma mindenki keresztény magyarországon, "Jézus magyar volt, de legalábis tudott magyarul" ezzel foglalkoznak a magyar egyetemen, a népesség tiszta keresztény de ha megkérdezel az utcán valakit, hát fogalma sincs mikor metélték Jézust körül, melyik templomban csodálhato meg 6 helyen a fitymája.
-
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,161
Üzenet
4,809,513
Tagok
616,158
Legújabb tagunk
Flukexnq
Oldal tetejére