Macron új fiú, de majd kiismeri magát

Orbán Viktor magyar miniszterelnök csütörtök délután Brüsszelben röviden reagált Emmanuel Macron francia elnök beszólásaira.

A francia elnök azt mondta, hogy az EU szerinte nem szupermarket, ahol válogatni lehet a kötelezettségek között. Ezzel elsősorban a magyar és a lengyel kormányt kritizálta, amelyek nem tartják be a közös szabályokat.

Orbán Viktor az EU csúcsra megérkezve azt mondta, hogy Macron még új fiú az Európai Tanácsban, és még nem ismerte ki magát, hogy mit illik és mit nem. Mindenesetre nem tartja túl biztatónak, hogy belépőként belerúgott a visegrádi országokba.

Pénteken egyébként a visegrádi csoport vezetői (a lengyel, a cseh, a szlovák és a magyar miniszterelnök) külön is találkoznak Macronnal. Magyar diplomáciai források szerint a találkozó célja, hogy az új francia elnök bemutatkozhasson a régiós vezetőknek.

macron.jpg
 
Hány ezer éve is élnek azok közt a körülmények közt? Az eszkimók meg fagyoskodnak egy életen át.
Lehet, hogy Te meg akarod menteni az emberiséget és az otthonodba akarod hívni a világ rászorulóit, volt már más is aki magára válallta az emberek bűneit.
Semmi kifogás ellene, csak ne akard rákényszeríteni téveszmédet másokra és akkor nincs semmi probléma, vígan eléldegél mindenki egymás mellett, ha nektek jó a "Willkommenspolitik" és úgy látjátok, hogy kipusztultok a migránsok nélkül az a Ti dolgotok...csak ne akarjátok rákényszeríteni ezt másokra is.
-
Az amugy is ritkán lakott északi sarkon az utobbi évezredek alatt egy konstans klima volt, eddig se volt problémája a világnak eszkimok okozta népvándorlással, rosz példát hoztál.
-
Ami Afrikát illeti, hát bizony ott is tévedsz. Tudjuk nagyon jol, hogy Afrikában a Nilus mentén, közép keleten Mesopotamiában, a Tiger Euphrat völgyében mások voltak a viszonyok mind a napjainkban, nem véletlen, hogy ott épült a világ hét csodája, a magyarok ösei akkor még azt sem tudták hol van Pannonia.
-
A homo sapiens, ahova valoszinü magadat is számolod, az Afrikai kontinensen fejlödött ki és vándorolt tovább Europába, minden féle utlevél nélkül, marokkövel a kezébe ugy mind most egy smartphone szorongatva.
-
A kivándorlás oka nyilvánvaloan klimatikus változások eredménye volt.
-
Aztán jött egy katasztrofa amit europai kulturának neveznek, az uj világrészek felfedezésével az Afrikai ember egy keresett "portéka" lett.
-
Csodálkozol azon, hogy az Afrikaiak idetalálnak, hát engem nem lep meg, csak követni kell nekik az utat amelyiken az öseiket elhurcolták rabszolgaságba. Amerika de a Vatikán is a feketék véres verejtékén lett felépitve. (A Péters-Dom elött állo monolitot Egyiptomiak bányászták ki, faragták szépre, a Romaiak csak elhozták töllük)
-
Afrika lakoinak a száma az elmult 50 év alatt, alig 300 milliorol 1,3 milliardra növekedett, minnél nagyobb a népsürüség annál több embert érint egy katasztrofa.
-
Szeretném megjegyezni, hogy mig az 1970-es évek végén, Nordrhein Westfallenben (Köln környéke) több auto volt mind az egész Afrikai kontinensen, ma már nem igy van. Az is érdekes, hogy Äthiopia volt az egyetlen világrész ahol kávét és sok más a modern világ számára fontos természeti kincsetet lehetett találni, még az atombomba alapanyagát is ezektöl az emberektöl vettük el. Hogy tudjad, az Afrikai uránkitermelésnek borzaszto sulyos következményei vannak az ott élök számára.
-
A természeti katasztrofa nem permanens állapot ahogy te beállitod, különben nem élne ott senki.
-
A "legnagyobb magyar" zeneszerzö Liszt Ferenc egy "Gutmensch" volt, megszánta a magyar árvizkárosultakat, 42 éves korában megtanult magyarul és pénzt gyüjtöt a rászorulok számára, na és ügye felhivta a világ figyelmét erre a pici országra. Ma NGO-hoz tartozna és ülldözné öt a magyar kormány: :)
-
Az sincs a szük látoszögedben, menyit segitettek az elsö és a második világháboru után Schweizi, Holland, Amerikai ... országok a Horthyik, Szállasik által a szarba tiport magyar embereken.
-
Képzeld el, meddig lenne képes a világunk létezni, ha a természeti katasztrofák okozta károkat minden féle segitség nélkül a megmaradt kevésszámu, elszegényedett lakoságnak kéne ujra rendbehozni?
-
Remélem nem eröltetem meg vele az intellektusodat, a kölcsönös segitségnyujtás az ami az emberiséget még életben tartja. A nationalizmus csak leszükiti ezt a segélyszervezetet és árt vele a sajátjának.
-
Ez olyan mindha nem lenne autobiztositásod és minden balesetnél neked és az álldozatnak kéne fizetni a kárt. Számolj utána, elöbb utobb nem lenne senkinek sem autoja, mindenki legatyásodna.
-
Az emberiség nem lenne képes szolidaritás nélkül létezni ez mathematikailag is igazolhato.

-
 
mindez most Törökországban és Líbiában történik...ott még esetleg menekülteknek tekinthetőek a migránsok. De itt is megállhatunk egy pillanatra, ha fizetünk törökországnak akkor a menekült már nem menekült, akkor már már minden rendben van a törökországi táborokban, nem kell továbbmenekülni.
-
Lehet, hogy a vegetálás kitudja tölteni a te életedet de vannak akiknek nem elég ha etetik öket.
-
A plakátokkal tájékoztatják a lakosságot, hogy mit akaranak rájuk kényszeríteni brüsszeli politikusok.
-
Ugy mind az akácfakivágásrol? :rohog:
-
Minden országnak kötelessége megvédeni a határait, talán támogatnia kellene az illegális határátlépést, ellenőrizetlenül kellene beengedni mindenkit az ország területére, egyben az EU területére?
-
Ki ellen kell megvédeni a határokat? A Német megszállás elöl 1944-ben és az Orosz tankok ellen 1956-ban.
-
Ne csinálj ugy, mindha valamit elakartak volna venni tölled a menekültek. Ellenkezöleg, megvették a vonatjegyet többszáz euroért és a MAV visszevitte öket Bicskére zárt vagonba. Magadnak mondsz ellen, "nem akarnak itt maradni" mondod egy másik mondatodban.
-
A migránsok szabadon mehetnek bármerre, ha Te mondod biztos más országok símán beengedik őket elelnőrizetlenül ... de tényleg, szerinted miért pont Magyarországhoz ragaszkodnak, Szlovénia, Horvátország miért nem jó nekik?
Csak kérlek ne a távolsággal, rövidebb útvonallal érvelj.
-
Tudod nagyon jol, hogy a Jugoszláv háboruban nagy területeket felaknáztak.
Hála menekülteknek most végre megkezdték az aknák felszedését, eddig állitolag nem volt pénz rá. :)
-
Hogy megnyugtassalak, nem azt veti a világ a magyar kormány szemére, hogy a nemzetközi szabályokat az országhatárok átkelésénél beakarja tartani. Az csak egy magyarázkodás.
-
A probléma az, amit te is itt echoként hangoztatsz a kormányod álláspontjábol ahelyet, hogy a saját eszedet használnád: diszkriminálod a menekülteket, nem akarod elfogadni, hogy szükséghelyzetben vannak, az egyetlen dolog amit hajtogattok, hogyan lehet öket a picsába köldeni. Egy fajvédelem amire a magyar kormány hivatkozik.
-
Ne adj isten, hogy te álljál egyszer a kapunk elött mert a szemedre fogom hányni. :)
 
-
A probléma az, amit te is itt echoként hangoztatsz a kormányod álláspontjábol ahelyet, hogy a saját eszedet használnád: diszkriminálod a menekülteket, nem akarod elfogadni, hogy szükséghelyzetben vannak, az egyetlen dolog amit hajtogattok, hogyan lehet öket a picsába köldeni. Egy fajvédelem amire a magyar kormány hivatkozik.
-
Ne adj isten, hogy te álljál egyszer a kapunk elött mert a szemedre fogom hányni. :)
Valótlanságokat állítasz, például, hogy diszkriminálom a menekülteket ezt mégis miből gondolod, valóban nem akarom elfogadni, hogy aki átutazott Görögországon, Macedónián, Szerbián, Bulgárián, Románán az szükséghelyzetben van és az életét menti Magyarországon ... sem Szíria, sem Irak, sem Afganisztán esetében nem Magyarország az első biztonságos ország a menekültek számára.
De szerintem egyszer és mindenkorra véget lehet vetni ennek a meddő vitának...Erdogan felajánlotta, hogy a törökországi menekülttáborokból (van vagy 3-4 millió menekült) ingyen szállítja repülővel őket bármelyik befogadó országba. Miért nem jelentkezik Németország, vagy bármelyik másik állam?????

Én jól érzem magam, nem akarok egy „Ausländer“ lenni.
 
Utoljára módosítva:
Aki erőteljesen multikulturális környezetben kíván élni, tehesse meg; ahogy az is, aki ragaszkodna saját, kevésbé heterogén nyelvi-kulturális-szociális közegéhez. (Igazán akkor jön el egy homogén falanszter, ha a multikulturalitás globalizálódik. De ez csak egy vélemény.) Aki komolyan gondolja, hogy saját erőből milliókon képes felelősségteljesen segíteni, az tegye; de a tisztelet minimális fokaként ne kövezze meg azon embertársait, akik saját anyagi vagy lelki erőforrásaik hiányában nem mernek e feladatra vállalkozni, vagy épp teljesen másképp - nem a multikulturalitás másokra történő kényszeres ráerőltetésével - képzelik el e súlyos probléma megoldását!
 
Utoljára módosítva:
Off

Aha, értem. Ez a fórum a Magyarországon élö magyarok szapulására jött létre. Világos.

Egyet még áruljatok el nekem, mielött hülyén halok meg.
Szerintetek az otthon élö magyarok hülyék, idióták, rasszisták, nácik, kirekesztök, etc....(szabadon válaszott),
azért mert
az otthoni demokratikusan megválasztott kormánnyal részben vagy egészében egyet értenek.
Ha az az elvárásotok, hogy az otthon élök az információikat ne az otthoni kormány általi propangadacsövel szopják magukba, hanem nyitott szemmel kell járniuk, és máshonnan kell informálódjanak,
akkor ti miért fogadjátok el a kormányotok általi információt feltélel nélkül abban az országban ahol ti éltek?

Amit szabad jupiternek, nem szabad a kisökörnek?


Rima -> Fönix újabb reinkarnáció?
Vagy ikrek vagytok, mert ugyanaz a durva, lekezelö és pökhendi stilus.
Ez a durván személyeskedö stilus megy arra felé?

Nálunk Svédországban kb 200 náció van, ugyhogy sehol nem vagytok.


Off vége
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Miert is josz ide szapulni azokat a magyarokat akik nem dolnek be a demagog rasszista dumanak?
Meszaros media birodalmat tudom ajanlani .

Mo nem kell szapulni megteszi ezt vezeretek hogy zerora futatja ki a diplomaciat a szolidalitast a humanumot, kimeriti a rasszista uszitas fogalmat. Akinek peldakepe Horthy o maga adja a municiot , hogy a vilag felhaborodjon.
HOgy te es paran tapsoltok , Horthynak is tapsoltak es a vege Mo hatara osszement mint a Samu nadragja.

Eu unio egy kozos club, melyben az olaszok es gorogok stb nehez helyzetbe kerultek a rengeteg menekultek erkezesetol segitseget kertek a cluba. Sumak modon /megszavazta ORban alairta az 1290 menekult fogadasat es elbiralasat/ma milliardokert heccel plakatokon keresztul a menekultek ellen. A kozossegbe a nehesegeknel is egymasnak segiteni kell, es az oromkodesnel is. Csak a love kell az elvarasok feltetelekre magasrol tojunk.
Mo nagyitoval nem talalsz menekultet, de olyan gyulolettel vagytok felejuk , hogy lassan Horthy t is tulszarnyaljatok.
Idejottok egy canadai oldalra rasszistaskodni es elmagyarazni nekunk hogy milyen aljas emberek a menekultek ,volt menekulteknek akik egyutt elnek a muszlimokkal es meg egyikunk nyakat se vagtak el. De meg csak statisztika sincs hogy a menekultek terroristak , de ti tudjatok.
Millios nagysagu azon magyarok szama akik kint elnek es ugyan ugy magyarok mint te vagy a masik csak eppen nem akarnak rosszat az orszagnak nem akarjak, hogy szegyenkezni kelljen a nornbergi perben szereplo Horthy miatt meg a XXI.szazadba is, es nem kivanjuk a rassizmust ujra eleszteni meg ha van otthon ra igeny akkor se,mert a mi eljovetelunkbe sokunknal szerepelt a rasszizmus a politikai uldoztetes a megfelemlitas a kirekesztes stb.
 
Valótlanságokat állítasz, például, hogy diszkriminálom a menekülteket ezt mégis miből gondolod, valóban nem akarom elfogadni, hogy aki átutazott Görögországon, Macedónián, Szerbián, Bulgárián, Románán az szükséghelyzetben van és az életét menti Magyarországon ... sem Szíria, sem Irak, sem Afganisztán esetében nem
-
A legjobban dokumentált tények közé tartozik, hogy diszkriminálod a menekülteket és a jövöben is figyelmeztetni foglak téged rá, ha már neked felsem tünik.
-
Ha 1294 menekültnek a felvétele anyira elfogadhatatlan a számotokra, hogy referendumot kell miatta rendezni, havonta százmillio forintokat nyelö nemzeti konzultatiot muszály miatta szétküldeni ott az emberiesség egy zsákutcában van.
-
A menekültek többségének megvolt az oka a továbbutazásra, mert soknak vannak ismerösei, rokonai nyugaton, ahogy Kroatiábol Mo.-ra mentek az emberek a Jugoszláv háboru idelyén.
-
A menekülthullám oka a hosszan tarto háboru - öt év az több ahoz, hogy az emberek a baérjaikon ülljenek.
-
A hullám idején egész Europa a Görögökkel volt elfoglalva. A Csehek, Szlovákok, Lengyelek és Mo.-ok ugyan ugy huzakodott a Görög gazdasági krizis segitségén mind a Németek, eközben a Sziriai menekültek ellátása a szomszédos országokban elviselhetetlen mértéket vett fel, az Oroszok katonai beavatkozása ahelyett, hogy segitett volna csak ártott a helyzetnek... Irakbol kivonultak az Amerikaiak, helyüket az IS foglalta el, akik az US oldalán voltak céltáblává váltak, ugyan ez történt Afghanisztánban és Bangladeschben.
-
Hogyan reagált a keresztény traditiokra hivatkozo kormányotok az ezidáig "Jézus földi helytartojának" nevezett Pápa felhivására? A Pápa jön az Égei-tegeri Leszbosz szigetéröl ahol a temetök is televannak menekültekkel a magyar Papok meg Rockerek motorjainak a megálldásával vannak elfoglalva a Balatonnál, a kardinális arra hivatkozik, hogy nem tudnak segiteni, mert "törvényellenes" lenne. Micsoda törvények azok?
-
Magyarországon ... sem Szíria, sem Irak, sem Afganisztán esetében nem Magyarország az első biztonságos ország a menekültek számára.
-
A migátio egy lokálisan nem megoldhato probléma ez mindanyiunkat érint. Téged is egy bank, vagy bizosito huz ki a szarbol nem hiszem, hogy a szomszédhoz jársz pénzt kérni ha bajba vagy.
-
Nem tudom mit szolnál ha a Duna felsö szakaszán levö országok, Németország és Ausztria egy áradás idelyén nem használná az erre fennttartott árterületeket és hagyná, hogy az összes viz minnél gyorsabban lefolyon Mo.-felé? :(
-
De szerintem egyszer és mindenkorra véget lehet vetni ennek a meddő vitának...Erdogan felajánlotta, hogy a törökországi menekülttáborokból (van vagy 3-4 millió menekült) ingyen szállítja repülővel őket bármelyik befogadó országba. Miért nem jelentkezik Németország, vagy bármelyik másik állam?????
-
Mondjuk Mo. ahol per pillat praktikusan nulla menekült van? :(
-
Nagyon jopofa vagy, menekültek sajnos mindig is voltak és sajnos lesznek. Mind a keresztény kultura örének megemlitem a Biblia tanulmányozását, de az összes mythosz, legenda ilyenekröl számol be. Jézus és a szülei alig az istálloban valo világrajövés után, Afrikában voltak kénytelen menedéket keresni. Ezt tudni kéne a bigott keresztény Lengyeleknek is akik a megnem-született élet miatt a barikádokra mennek de az élöket hagyják a Földközi tengerbe fulladni.
-
Nem veszed észre, hogy te csak egy dolgot tartasz a szemed elött és ez a te nyugalmad, a mások érdekei még gondolatban sem érnek el téged?
-
Az emberek többsége nem akarja elhagyni a hazáját, inkább ott küszködik a közelben egy menekülttáborban, ahol néha hireket hall az otthonábol, a rokonairol... adott esetben hamar vissza tud menni ahol a szerettei elnek vagy ahol a sirjaik állnak.
-
Természetes, hogy a cél nem a kivándorlás, de ha más nem marad hátra? Te attol félsz, hogy a magyarok összekeverednek a frissenjöttekkel, te a fajvédelmet félted, ez megvetendö.
-
Én jól érzem magam, nem akarok egy „Ausländer“ lenni.
-
Márpedig a világ összes országában az vagy ha nationalista modon gondolkodsz.
-

En földlakonak, ezen belül europainak, magyarnak tartom magamat, az "Ausländer" státusz engem nem fenyeget akár hova vessen a sors vagy a vágy. ;)
 
Utoljára módosítva:
Aki erőteljesen multikulturális környezetben kíván élni, tehesse meg; ahogy az is, aki ragaszkodna saját, kevésbé heterogén nyelvi-kulturális-szociális közegéhez. (Igazán akkor jön el egy homogén falanszter, ha a multikulturalitás globalizálódik. De ez csak egy vélemény.) Aki komolyan gondolja, hogy saját erőből milliókon képes felelősségteljesen segíteni, az tegye; de a tisztelet minimális fokaként ne kövezze meg azon embertársait, akik saját anyagi vagy lelki erőforrásaik hiányában nem mernek e feladatra vállalkozni, vagy épp teljesen másképp - nem a multikulturalitás másokra történő kényszeres ráerőltetésével - képzelik el e súlyos probléma megoldását!
-
Milyen jogon beszélsz egész Mo. nevében? A referendum egy kudarcba fulladt, emberek tizezrei tüntetnek a kormány ellen és ha a kormány egyoldalu tájékoztatásának vége lenne akkor Mo. arca sokkal szinpatikusabbá válna. Ebben bizom. :)
-
Hidd el, hogy eröszakkal senki nem fog egy menekültet Mo.-ra küldeni mert az életük nem lenne biztonságban. Ahogy a cigányokat lelövöldözték ugyan az a sors várna a menekültekre, a kormány nincs abban a helyzetben, hogy megvédje öket és ezt az állapotot saját maga hozta létre. A magyar politika a nationalizmusra és az idegengyülöletre támaszkodik. Ez borzaszto.
 
A történelemben még soha nem volt olyan francia államférfi/beleértve a királyaikat is/ aki szimpátiával lett volna Magyarország és a magyar emberek iránt.Lehetne sorolni a példákat hosszan,egészen a "Trianoni országvesztés"-ig.Csak egy dolgot említek: a Nagyságos Fejedelem,Rákóczi Ferenc már Franciaországban volt emigrációban.Azt kérte,hogy a Spanyol örökösödési háborút lezáró béketárgyalásokon a franciák kérjék aHabsburgokat,hogy feleségét és két gyermekét engedjék szabadon hozzá,azaz modern szóval családeggyesítést.A békazabálók megsem említették a dolgot,A Fejedelem soha többet nem látta a családját!!!!!!!!!! Szerencsére,és a sorsnak hála nem voltam,nem leszek,és nem vagyok politikus,mert én szóba sem állnék egy francia politika írányítóval sem. Mindig is a legnagyobb sz...rkeverők voltak Európában! Fürödni persze nem szeretnek!!!Na erről ennyit.
 
Miert is josz ide szapulni azokat a magyarokat akik nem dolnek be a demagog rasszista dumanak?
Meszaros media birodalmat tudom ajanlani .

Mo nem kell szapulni megteszi ezt vezeretek hogy zerora futatja ki a diplomaciat a szolidalitast a humanumot, kimeriti a rasszista uszitas fogalmat. Akinek peldakepe Horthy o maga adja a municiot , hogy a vilag felhaborodjon.
HOgy te es paran tapsoltok , Horthynak is tapsoltak es a vege Mo hatara osszement mint a Samu nadragja.

Eu unio egy kozos club, melyben az olaszok es gorogok stb nehez helyzetbe kerultek a rengeteg menekultek erkezesetol segitseget kertek a cluba. Sumak modon /megszavazta ORban alairta az 1290 menekult fogadasat es elbiralasat/ma milliardokert heccel plakatokon keresztul a menekultek ellen. A kozossegbe a nehesegeknel is egymasnak segiteni kell, es az oromkodesnel is. Csak a love kell az elvarasok feltetelekre magasrol tojunk.
Mo nagyitoval nem talalsz menekultet, de olyan gyulolettel vagytok felejuk , hogy lassan Horthy t is tulszarnyaljatok.
Idejottok egy canadai oldalra rasszistaskodni es elmagyarazni nekunk hogy milyen aljas emberek a menekultek ,volt menekulteknek akik egyutt elnek a muszlimokkal es meg egyikunk nyakat se vagtak el. De meg csak statisztika sincs hogy a menekultek terroristak , de ti tudjatok.
Millios nagysagu azon magyarok szama akik kint elnek es ugyan ugy magyarok mint te vagy a masik csak eppen nem akarnak rosszat az orszagnak nem akarjak, hogy szegyenkezni kelljen a nornbergi perben szereplo Horthy miatt meg a XXI.szazadba is, es nem kivanjuk a rassizmust ujra eleszteni meg ha van otthon ra igeny akkor se,mert a mi eljovetelunkbe sokunknal szerepelt a rasszizmus a politikai uldoztetes a megfelemlitas a kirekesztes stb.


Ezt nekem irtad?
Ha igen, akkor kösz. Kicsit homályosabb lett a szemüvegem. Én szapultam valakit?
 
Hidd el, hogy eröszakkal senki nem fog egy menekültet Mo.-ra küldeni mert az életük nem lenne biztonságban. Ahogy a cigányokat lelövöldözték ugyan az a sors várna a menekültekre, a kormány nincs abban a helyzetben, hogy megvédje öket és ezt az állapotot saját maga hozta létre. A magyar politika a nationalizmusra és az idegengyülöletre támaszkodik. Ez borzaszto.

Sajnos megint nincs igazad...persekedni kénytelenek a kelet európai országok az EU-val, hogy ne legyen kényszerbetelepítés. Megjegyzem egyik tagország sem teljesítette két év alatt ezt a betelepítési kötelezettséget, de csak a kelet európai országokat akarják büntetni.
A magyar politika a demokráciára, szuverenitás védelmére, a törvények betartására támaszkodik.
 
379!
Ezt írod: "A magyar politika a demokráciára, szuverenitás védelmére, a törvények betartására támaszkodik."

Akkor magyarázd már el, hogy rogán tónika meg a bandája magyarokat telepített be jó pénzért? Azokról ki kérdezte meg a magyar embereket? Mindenféle vizsgálat nélkül jöhettek, csak perkálni kellett.
 
Ne legyél már szemtelen kedves K.Gyula.
Nem igaz, hogy a több mind 1 millio menekült kövel érkezett volna valamelyik országba.
-

Azt is tudnod kell, hogy annakidelyén, Mo.-rol Ausztriába "szökö" NDK állampolgárok között is volt olyan amelyik egyszerüen leütötte a magyar határört a buzaföldön mert félt.
-
Legyünk már öszinték, a vasfüggön mögül kitörök között is voltak olyanok akik eröszakot alkalmaztak
a határátkelénél, lelöttek határört, teherautoval megprobáltak áttörni a határsorompon, söt repülögép eltéritös magyar menekültek is voltak, mégsem redukáljuk a szabadságot keresöket erre.
-
-
Az első zürichi barátnőm anyjának sem volt valami jó váleménye a menekültekröl. Mesélte, hogy 56-57ben ha megszólalt a rendőrsziréna, egyböl a cirkuszoló magyar menekültek jutottak az eszébe...
56 ban a közönséges bűnözők is kiszabadultak a börtönböl. A nagyobb részük lelépett az újabb bebörtönzés elöl.

Ez pedig nem is olyan régi történet:
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Off

Aha, értem. Ez a fórum a Magyarországon élö magyarok szapulására jött létre. Világos.

Egyet még áruljatok el nekem, mielött hülyén halok meg.
Szerintetek az otthon élö magyarok hülyék, idióták, rasszisták, nácik, kirekesztök, etc....(szabadon válaszott),
azért mert
az otthoni demokratikusan megválasztott kormánnyal részben vagy egészében egyet értenek.
Ha az az elvárásotok, hogy az otthon élök az információikat ne az otthoni kormány általi propangadacsövel szopják magukba, hanem nyitott szemmel kell járniuk, és máshonnan kell informálódjanak,
akkor ti miért fogadjátok el a kormányotok általi információt feltélel nélkül abban az országban ahol ti éltek?

Amit szabad jupiternek, nem szabad a kisökörnek?


Mutass még egy országot, ahol nyíltan uszít a kormány a menekültek ellen!
Demokratikusan megválasztott kormány????
Gondolkodj el, hány ember halt meg a terroristák miatt Magyarországon és hányan a kormány miatt, orbán idióta stadion mániáját követve, míg a kórházak és az oktatás romokban, emberek ezrei élnek mélyszegénységben, míg a kivételezett klikk dőzsöl.
Tudom, más világban élünk, mindenkinek dolgoznia kell, de természetes az, hogy egy kiemelt gázszerelő óránként keres milliókat, míg gyerekek éheznek? Ezt akarta volna az ország lakossága?

Évek óta élek Németországban, konkrétan Augsburgban, ami nem egy tanyaközpont, de a választások kivételével én itt még egyetlen politikai plakátot sem láttam, ami megszabná az embereknek, hogy mit gondoljanak. Rengeteg náció él együtt, minden gond nélkül. Nem lett és nem is lesz muzulmán ország, de senki nem néz görbe szemmel egy fejkendős asszonyra, mint ahogy senkit nem ér atrocitás, ha miniszoknyában van. A muszlim vallásúak is rendesen végigdolgozzák a műszakot, nem rohannak Mekka felé térdelni, mint ahogy az a magyar médiában megjelent.
A vallásról még csak annyit, mivel különb a kereszténység? Hány millió embert gyilkoltak meg a hit nevében? És milyen keresztény az, aki elmegy egy rászoruló mellett úgy, hogy ahelyett, hogy egy pohár vizet adna neki, inkább rúg rajta egyet?
Ezen gondolkozz el, meg a drága kormány tettei felett!
 
Sajnos megint nincs igazad...persekedni kénytelenek a kelet európai országok az EU-val, hogy ne legyen kényszerbetelepítés. Megjegyzem egyik tagország sem teljesítette két év alatt ezt a betelepítési kötelezettséget, de csak a kelet európai országokat akarják büntetni.
A magyar politika a demokráciára, szuverenitás védelmére, a törvények betartására támaszkodik.

Minden orszag tele van . Melyik orszagba nincs menekult?
Suveniritas miket beszelsz megint mi koze ehez ?Orban maga szavazta meg Februarba az Eus kvotat.
 
Mutass még egy országot, ahol nyíltan uszít a kormány a menekültek ellen!
Demokratikusan megválasztott kormány????
Gondolkodj el, hány ember halt meg a terroristák miatt Magyarországon és hányan a kormány miatt, orbán idióta stadion mániáját követve, míg a kórházak és az oktatás romokban, emberek ezrei élnek mélyszegénységben, míg a kivételezett klikk dőzsöl.
Tudom, más világban élünk, mindenkinek dolgoznia kell, de természetes az, hogy egy kiemelt gázszerelő óránként keres milliókat, míg gyerekek éheznek? Ezt akarta volna az ország lakossága?

Évek óta élek Németországban, konkrétan Augsburgban, ami nem egy tanyaközpont, de a választások kivételével én itt még egyetlen politikai plakátot sem láttam, ami megszabná az embereknek, hogy mit gondoljanak. Rengeteg náció él együtt, minden gond nélkül. Nem lett és nem is lesz muzulmán ország, de senki nem néz görbe szemmel egy fejkendős asszonyra, mint ahogy senkit nem ér atrocitás, ha miniszoknyában van. A muszlim vallásúak is rendesen végigdolgozzák a műszakot, nem rohannak Mekka felé térdelni, mint ahogy az a magyar médiában megjelent.
A vallásról még csak annyit, mivel különb a kereszténység? Hány millió embert gyilkoltak meg a hit nevében? És milyen keresztény az, aki elmegy egy rászoruló mellett úgy, hogy ahelyett, hogy egy pohár vizet adna neki, inkább rúg rajta egyet?
Ezen gondolkozz el, meg a drága kormány tettei felett!

Ezt minek irtad nekem? Gondolkozz el te!
Azt sem tudod melyik oldalon állok, mi a véleményem.
Gratulálok, hogy Németországban megtaláltad az otthonodat, sok és boldog éveket kivánok hozzá.
Majd 30 egynéhány év múlva visszatérünk a témára. Addig hagyj száradni.
 
Ezt minek irtad nekem? Gondolkozz el te!
Azt sem tudod melyik oldalon állok, mi a véleményem.
Gratulálok, hogy Németországban megtaláltad az otthonodat, sok és boldog éveket kivánok hozzá.
Majd 30 egynéhány év múlva visszatérünk a témára. Addig hagyj száradni.


Ha saját magad sem érted amit írtál, arról nem én tehetek...
Tényleg nincs miről beszélnünk.
Sok sikert neked is az életben!
 
-
Hidd el, hogy eröszakkal senki nem fog egy menekültet Mo.-ra küldeni mert az életük nem lenne biztonságban. Ahogy a cigányokat lelövöldözték ugyan az a sors várna a menekültekre

(1) Remélem, észleled, hogy a mondatod burkolt rasszizmus takar, hiszen úgy általában rasszista gyilkosoknak aposztrofálja a magyarországi magyarokat. (2) Szerinted nem erőszak, ha egy bevándorlót egy olyan országba telepítenek akarata ellenére, ahol nem akar letelepedni? A bevándorlók a jóléti államokat keresik, és nem a szegényebb kelet-európai országokat. Vagy esetleg mégsem érvényesül esetükben a szabad mozgáshoz való jog? Hogy is van ez?
 
(1) Remélem, észleled, hogy a mondatod burkolt rasszizmus takar, hiszen úgy általában rasszista gyilkosoknak aposztrofálja a magyarországi magyarokat. (2) Szerinted nem erőszak, ha egy bevándorlót egy olyan országba telepítenek akarata ellenére, ahol nem akar letelepedni? A bevándorlók a jóléti államokat keresik, és nem a szegényebb kelet-európai országokat. Vagy esetleg mégsem érvényesül esetükben a szabad mozgáshoz való jog? Hogy is van ez?

1200 menekult elbiralasat kerte az Eu, ezt elfogadta Orban.
Ha ezekbol nem felel meg a menekult felteteleknek a delikvens nem kell befogadni.

Csak ugy mellesleg a gorogok kezdenek talpra allni. a kovetkezo lepes hogy kivehetik a bovli kategoriabol. NEm jartak rosszul az emberseges human hozzaallassal.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,153
Tagok
615,784
Legújabb tagunk
KuiJudit
Oldal tetejére