Tvrto közleményt adott ki a Viszkis rablóról..

Tvrto olyan közleményt adott ki a Viszkis rablóról, amit azóta tízezrek osztogatnak, annyira igaza van a műsor vezetőnek! De tényleg, nincs igaza?

Vujity Tvrtko és a viszkis kőkemény, személyeskedésig fajuló háborút vívtak egymással ma és tegnap. Az egész az ATV egyik műsorának felvételén kezdődött, ahol Tvrtko nem a szokásos sablonkérdéseket tette fel a Viszkisnek, az egykori rabló pedig csúnyán kiakadt rajta.

Aztán ma reggel a Viszkis az addigiakon is túlmenő, durva hangnemben nyilatkozott Tvrtkoról.

A tévés most elegáns válasszal ütötte ki a nyeregből a vagdalkozó Viszkist. Ezt írta a Facebook-oldalán:

"Tegnap interjút készítettem, készítettünk a most moziba kerülő “Viszkis” című film főszereplőjével és címszereplőjével. A beszélgetés során olyan kérdések iránt is érdelkődtem, amelyek azt feszegették, hogy mi kell ahhoz, hogy egy sokszoros, fegyveres bankrablóból igazi sztár, celebműsorok, utazósműsorok, könyvek és most már film főszereplője is legyen, hogy autogramot osztogasson, közös képeken pózoljon rajongóival. Ez csak részben vonatkozik az alanyra, másik része a társadalomra vonatkozik.

Egyik kérdésem után Ambrus Attila nemzetiségi nevem gúnyolásával és sok minden mással reagált, ma pedig azt nyilatkozta, hogy hosszú ideje készült egy velem szembeni revansra.

Nos, én semmilyen módon nem szeretnék belemenni semmiféle személyeskedésbe, pláne sárdobálásba. Kérdések voltak, amikre válaszokat vártam, s kaptam olyanokat, amilyeneket kaptam. Hiszem, hogy felvetéseim nem csak engem érdekeltek. A filmpromóción kívül kérdeztem volna arról is, hogy fegyveres rablásainak egykori elszenvedői szerinte beülnek-e majd a moziba, meg arról is, hogy hogyan találta fel magát tanácsadói szerepben, ám a fentiek elvitték a stúdióidőt.

Ez az egész mostani “ügy” sok pénzzel és a 2011-es javaslatommal, annak szándékával áll szoros összefüggésben, amikor is -egy erőszakos bűnöző interjú-honoráriumra irányuló igénye után- a törvényalkotók foglalkoztak a felvetésemmel. Akkor azt indítványoztam feléjük, hogy egy bűnöző ne kaphasson pénzt a bűncselekményével kapcsolatos interjúiért, könyvéért, szerepléséért (tehát más tevékenységével kapcsolatban igen, de azért ne!) Tettem ezt annak idején azért, mert volt olyan hozzátartozó, aki szinte beleőrült a tudatba, hogy miközben valakik kárvallottjai, áldozatai, elszenvedői egy bűncselekménynek, addig maga a bűnelkövető még profitál is az általa elkövetett bűncselekményből.

Javaslatom hangsúlyozottan nem Ambrus Attila okán született, ugyanakkor -ahogy erről korábban maga is nyilatkozott- ő is érintettje lett. Akkori javaslatom vele együtt többeket, emellett pedig rengeteg pénzt érintett.

Ambrus Attila személyével szemben mostani nyilatkozatai ellenére sem vezérel semmiféle indulat. Magánemberként örülök, hogy szakmát tanult, mely szakmában sokat dolgozik és melyben sikeres. Ennyi közlendőm volt, az ügyet lezártnak tekintem, Ambrus Attilát pedig -ha eljön- a jövőben is várom a stúdióban kérdéseimmel.

Barátsággal: Vujity Tvrtko"

vty.jpg

 
óóóóó ... kérem szépen, és mik a "befogadő közeg" ... az ATV -előtt ülők, meghatározó kritériumai? ha nem a politikai orientáltság, talán az életkor?

nyugati keresztény kultúra a hibás, hogy miből csinál pénzt, profitot a média ... na ez aztán a megállapítás.
habár, ha jobban belegondolok az ATV is a Hit Gyülekezete kezében van.

Mondom. Bekevel mondom. Ne beszelj bele olyanba, amit nem ertesz.
Az ATV elott ulok politikai orientaltsagat nem fogod tudni beloni, csak azzal, hogy azt gondolod, hogy biztos a ballibek nezik. (Pedig nem.) Es ez nem mas, mint eloitelet.
Viszont ha erdekel, privatban kuldok nehany, a nemzetkozi viszonylatu,tudomanyos idezettsegi rataban magasszintunek minositett tanulmanyt, ami a befogado kozeg tarsadalmi es szocialis jellemzoit kutatta, reprezentativ mintavetellel, tehat hiteles.

"nyugati keresztény kultúra a hibás, hogy miből csinál pénzt, profitot a média ... na ez aztán a megállapítás."

Hat ezt bizony, jol megallapitottaD, baratom. :rohog::rohog: Ilyen szoveg osszevonassal meg nem probaltak meggyozni. :rohog::rohog:

A hitgyulisek viszont itt is megfordulnak. Nem akarlak semmirol meggyozni. Talan csak, hogy gondold at a tobbi oldalt.
 
Viszont ha erdekel, privatban kuldok nehany, a nemzetkozi viszonylatu,tudomanyos idezettsegi rataban magasszintunek minositett tanulmanyt, ami a befogado kozeg tarsadalmi es szocialis jellemzoit kutatta, reprezentativ mintavetellel, tehat hiteles.

Köszi, de ilyen mélyrehatóan nem szándékozom foglalkozni a témával.
Maradok a véleményemnél, szerintem egy TV társaság felméri a nézőközönségét és tudatában van, ha főleg a hírműsorok érdeklik.
Ha Te mondod, hogy az említett csatornának nincs politikai beállítottsága és a nézőtáborok nem különülnek el egymástól, akkor az biztosan úgy is van és ugyanaz a tábor nézi az Echo TV -t mint az ATV -t.... azért nekem teljesen más a tapasztalatom és ezért a véleményem is.
 
Utoljára módosítva:
Modoros Szilárdnak általában nincs igaza.
Meg ha van is, akkor sem mindenki kíváncsi rá. :D
A nagysikerűként reklámozott müncheni előadóestjére még az utolsó délután is hirdették a jegyeket, csak annyira volt ausverkauft. :D
Nem lehet, hogy az atv-beli cirkusztól csak a németországi jegyeladások ugrásszerű növekedését várták?
 
Meg ha van is, akkor sem mindenki kíváncsi rá. :D
A nagysikerűként reklámozott müncheni előadóestjére még az utolsó délután is hirdették a jegyeket, csak annyira volt ausverkauft. :D
Nem lehet, hogy az atv-beli cirkusztól csak a németországi jegyeladások ugrásszerű növekedését várták?

Érdemes a videó 6. perc körüli részét értő módon hallgatni. Mit mond az egyik és mit a másik fél. Külön bájos a médiamunkásnő testbeszéde és nyilvánvaló állásfoglalása. A riportalany kifejezetten elegánsan riposztozott, míg a médiamunkásból kibukott a valódi "tehetsége", mert érzékeny "titkát" tették nyilvánvalóvá...
Az ATV triviálisan business egyház tulajdona, élen egy "saját lábán álló", apja által irányított fiúval.
Politikai elkötelezettsége is triviális, hírműsorai is csúsznak a bulvár felé...
Egyetlen stabil része csak a "vidám vasárnap". (Élen a valódi főnökkel.)
 
Az az alantas gondolatom, támadt, hogy a "Viszkis" film elkészítésének gondolata nem Ambrus Attilában fogalmazódott meg. Elsősorban nem ő lett és lesz ennek haszonélvezője, főleg anyagilag.
Ez a pasas megkapta a büntetését, letöltötte, szakmát tanult, dolgozik és akkor valakik többször is megkeresték és évente néhányszor felbukkan a neve a médiában. És azt hiszem, hogy ez viszkis reklám.jpg sem Ambrus ötlete volt. Úgy vélem, hogy ez a média felelőssége és ebben a dologban nem Ambrus Attilát kellene kárhoztatni.
Apropó. Nem úgy volt, hogy az ATV hívta meg őt is erre a beszélgetésre, mert kicsi a sansza annak, hogy a "Viszkis" bekopog a szerkesztőségbe azzal, hogy beszélgetni szeretnék Tvrtko Szilárddal... :)
És ezek után, ha egy kicsit több fazekas terméket fog tudni eladni és ebből "neaggyisten" meg is gazdagodik, akkor megint ő lesz ezért a felelős?
 
És megtaláltam! :)
A filmet a Discovery készítette, ez magyar nyelvű, így valószínű hogy otthon is vetítették, ha nem is a királyi csatornán, főműsoridőben.

A viszkis balladája: Szökésben
 
Az eltelt 20 év alatt sok minden megváltozott, nyilván.
Ami szomorú, hogy azóta sem sikerült összehozni egy használható bűnügyi nyilvántartást.
Hiába adnak ki belépési, berepülési tilalmat egy bűnözőre az Egyesült Államokban, az attól még Európában vígan éli világát, szervezhet és végre is hajthat a hatóságok orra előtt egy terrorcselekményt.
 
Csúnya dolog bankot rabolni. De irigykedni se szép dolog.
A Viszkis a saját sztoriját adta el, Trutykó pedig mások nyomorát írta meg, és abból csinált profitot. Ha ő írhatta volna meg a viszkis sztoriját is a pokoli történeteiben, akkor most semmilyen erkölcsi problémája nem lenne a Viszkissel.

Trutykó a megmondóember, elég unintelligens módon szólt be Kiszel Tündének is, meg Berkinek is. Ők ugyan nem raboltak bankot, na de mit keresnek ott, ahol ő, a Nagy Trutykó képviseli a kulturális és erkölcsi szintet!? Mit keres ott bárki más egyáltalán?
 
Mivel itt egy olyan műsorról van szó, melynek befogadó közege meghatározhatatlan számú, hátterű személyt foglal magába, károsnak tartom, hogy "esély" címen egy végrehajtandós letöltendős exbűnözőt KÖZTUDATBAN TARTSANAK.
Nem az ATV riportja ellen van kifogásom, hanem a műsor ellen, amelybe a többi "celeb" mellé került...az esély az újrakezdésre teljesen normális, kerámiákat csinál, láttam is párszor otthon vásárokon. Ez nagyon becsülendő és támogatandó.

DE beletenni a "sztárok"közé - irónia a sztárok, legyen celebek - azt az üzenetet közvetíti a befogadónak, hogy "bizony, egy bankrablóból is lehet sztár, látjátok, mindegy, mit csinált, el van felejtve, most már nem kerámiaárus, hanem sztáár".
És nem, nem azt üzeni, hogy térjél jó útra, hanem hogy tehetsz ármit, lehet bármekkora priuszod, ha elégérdekes vagy a forgalmazók szerint, bűnözőként is celebbé válhatsz - nopersze, amikor főzősműsor volt a Tasnádival, és több más börtönviselttel, már ott is megmutatkozott ez a szerkesztői deviancia, csak épp nem ennyire sürített módon.

Nem csodálkoznék, ha egy év múlva már a Berki Ork mellettvezetné a műsort. :p
(Vagy a Tvrtko helyett! :p )

Ironikus: tudjátok kedveseim, mire épül mindez? A nyugati keresztény kultúrára és annak irgalmatos túlhájpolt megbocsátási attitűdjére, miszerint tékozló fiúk és egyéb zsenialitások. :p:p
*
Ami ezeket az egy napos, semmiben sem kiemelkedő celebecskéket illeti, nem sok véleményem van róluk. Az igazi nagy tehetségek be is sértődnének, ha lecelebeznék őket. Ami a whiskyst illeti, ő nyíltan rabolt és nem sumákban. Igaz, én sem szerettem volna ott lenni, amikor is betért a bankba egy kis apróért... eléggé félelmetes is, mert az. Minden rablás az. De láttam a riportot, s ott rendkívül udvariasan, kimérten viselkedett. Sokkal, de sokkal udvariasabb és kamera-barát volt a mondandója, mint Tvrytkónak.
 
Érdemes a videó 6. perc körüli részét értő módon hallgatni. Mit mond az egyik és mit a másik fél. Külön bájos a médiamunkásnő testbeszéde és nyilvánvaló állásfoglalása. A riportalany kifejezetten elegánsan riposztozott, míg a médiamunkásból kibukott a valódi "tehetsége", mert érzékeny "titkát" tették nyilvánvalóvá...
Az ATV triviálisan business egyház tulajdona, élen egy "saját lábán álló", apja által irányított fiúval.
Politikai elkötelezettsége is triviális, hírműsorai is csúsznak a bulvár felé...
Egyetlen stabil része csak a "vidám vasárnap". (Élen a valódi főnökkel.)
*
Így van.
 
Nem is ertem mi baja volt a nevevel , hogy masik nevet vett fel?
Normalis ember ha nevet cserel az arra az orszag altalaban hasznalt nevekbol valaszt ahol el. O itt elt itt is szuletett akkor a magyar nevbol tenyleg kimondhatatlan nevet krealt, amit Mo nem hasznalatos kreacio.

NAlunk sokan valtoztattak nevet mert az angol kozegbe kimondhatatlanak tunt es egyszerubb volt talalni megegyezot
Istvan lett Steve Pal PAul Belabol Bill.
A nok nel is valtozott itt mert nem ismerik a pl Kovacs Peterne a ne itt ertelmezhetetlen. Altalaban a keresztnevet tettek a Kovacs melle, lett Kovacs Maria.
 
Nem is ertem mi baja volt a nevevel , hogy masik nevet vett fel?
Normalis ember ha nevet cserel az arra az orszag altalaban hasznalt nevekbol valaszt ahol el. O itt elt itt is szuletett akkor a magyar nevbol tenyleg kimondhatatlan nevet krealt, amit Mo nem hasznalatos kreacio.

NAlunk sokan valtoztattak nevet mert az angol kozegbe kimondhatatlanak tunt es egyszerubb volt talalni megegyezot
Istvan lett Steve Pal PAul Belabol Bill.
A nok nel is valtozott itt mert nem ismerik a pl Kovacs Peterne a ne itt ertelmezhetetlen. Altalaban a keresztnevet tettek a Kovacs melle, lett Kovacs Maria.
*
Nem ismerjük a miértjét. Lehet, hogy valamilyen érzelmi oknál fogva tette ezt? Ki tudja. Mint ahogyan ez a sapka mániája is. Olvastam, hogy azért hord sapkát, mert anélkül senki nem ismeri fel. Sapkával és sapka nélkül (is) elítélendően viselkedett az ATV műsorában. Még szerencse, hogy mellette ült a munkatársnője, aki némileg elvette az "élét" Tvrytko "kedvességének".
 
Nekem eddig erröl a sapkásról nem volt véleményem, mert nem láttam töle semmit. Csak néha beleakadtam a nevébe.
A Viszkist sem ismertem, csak néha beleakadtam a nevébe az évek során.
Ma végignéztem ezt a müsort, és még több mást is a Viszkissel.
A Viszkis él a nevéböl, és abból amiböl profitálni tud. (Kerámia, stb) Tiszta ügy.
De ez a sapkás kimondhatatlan nevü..... meginterjuvolja a Viszkist és a kérdései után a szájába akarja adni a választ, több alternativát felsorolva. Hát milyen riporter ez? Szerencsére a Viszkis nem olyan hülye, mint ez a kimondhatatlan nevü ripoter.
Engem kérdezett volna ilyen stilussal, biztos elküldtem volna melegebb éghajlatra. Tegye fel a kérdését amire kiváncsi és majd ÉN megválaszolom, ne tolja a pofámba a lehetséges válasz alternativáit.
Szörnyü!
 
Bocsánat, de én nem tudom se kibetűzni, se megjegyezni ezt a felvett szerb vagy horvát, vagy nem tudom én milyen művésznevét, de megjegyezni azt hiszem, nem is érdemes.
Milyen műsorvezető az, aki nem képes tárgyilagos maradni a riportalanyával szemben?
Ma volt vele egy műsor az ATVn, Ott mondta el miért hívják úgy ahogyan. Horvátországban A Magyar vezeték és keresztneveket lefordították Horvátra és az került be az igazolványaikba és az ajtóra is azt kellett kitenni. Egyébként szín Magyar és szépen beszél.
Vujity Tvrtko > Balogh Szilárd, Pécsen született, ott Magyarul anyakönyvezték 1972 ben.
 
Utoljára módosítva:
mar hogyne ismernenk
Vujity édesanyja családneve, Tvrtko a Szilárd horvát megfelelője.
Horvát az anyanyelvem, horvát a kultúrám, horvátul beszélek Édesanyámmal, horvátul szólok kisfiamhoz. "

milyafrancert magyarorszagon koptatja flasztert ???
*
Ezek szerint, felvette az édesanyja nevét, mintha leányanyától született volna. El tudom képzelni, mit szólt ehhez a kedves papa?!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,144
Üzenet
4,805,805
Tagok
615,906
Legújabb tagunk
Ikkaerika
Oldal tetejére