Priscilla Presley is támogatja a budapesti Elvis szobor felállítását

Priscilla Presley is támogatja, hogy Budapest szoborral tisztelegjen Elvis emléke előtt. A rock and roll legenda volt felesége, egyetlen gyermekének édesanyja nyáron látogat Magyarországra a Wonder of You turné keretében.

A Magyar Elvis Klub évek óta küzd azért, hogy Budapesten az Elvis Presley-ről elnevezett park közepén egy Elvis szobor álljon, felkeresték az önkormányzatot és gyűjtést is szerveztek annak érdekében, hogy összejöjjön a terv megvalósításához szükséges összeg.

Priscilla Presley a budapesti koncert szervezőitől értesült a magyar rajongók erőfeszítéseiről, sőt arról is, hogy közterületet neveztek el a magyar fővárosban néhai férjéről.

"Ez hihetetlen. Ebből is látszik, hogy milyen hatással volt Elvis a világra. Bár már több mint 40 éve nincs köztünk, zenéjével, személyiségével olyan nyomot hagyott, amelyet nem lehet kitörölni. Ő maga valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy évtizedekkel a halála után Magyarországon felavatnak egy róla elnevezett teret, egyszer pedig talán szobrot is állítanak neki" – fejezte ki örömét Priscilla Presley, a világsztár örökségét ápoló Elvis Presley Enterprises egyik alapítója. "Fantasztikus dolognak tartom, hogy a város vezetősége támogatta, hogy Elvisről nevezzenek el egy parkot. Köszönöm a rajongóknak is, hogy szorgalmazzák a szobor felállítását, remélem sikerrel járnak".

20171222exhibition-displays-elvis-presley-belongings7.jpg

Priscilla és Elvis Presley esküvői fotójaForrás: Agęncia Estado/Copyright © Agęncia Estado. Todos os direitos reservados/Marcio Fernandes
Elvis életművének halhatatlanságát jelzi, hogy a Wonder of You turné koncertjei világszerte stadionokat töltenek meg. Budapestre június 6-án érkezik meg a showműsor. Elvis hatalmas kivetítőkön idézik meg és egy teljes szimfonikus zenekar kíséri majd az énekét. Azon szerencsések, akik látták Elvist a színpadon, felidézhetik élményeiket, a többség pedig most először érezheti át, hogy milyen lehet egy igazi, élő Elvis koncert.

A főváros 2011-ben döntött arról, hogy Budán Elvis Presley-ről nevezzenek el egy közterületet. Amellett, hogy az énekes a XX. század talán legnagyobb hatású könnyűzenei ikonja volt, segítséget nyújtott a nélkülözőknek és kiállt az 1956-os forradalom mellett is, emiatt 2011 óta a főváros díszpolgára. Egy amerikai műsorban több tízmillió néző figyelmét hívta fel a szabadságharcra és kérte, hogy gyűjtsenek pénzt a nehéz helyzetbe került magyaroknak.

Life.
 
Teljesen fölösleges még egy ronda szoborral csúfítani a várost...
 
Utoljára módosítva:
Így is lehet látni. Végeredményben a pamut gomolyaggal játszó cica festmény is szép...:)
*
Kedves Gumelig, még mindig nem tudom kit ábrázol ez a szobor?! Írjad meg, mert enélkül nem élet az élet :oKéptelen vagyok rádöbbenni. Remélem a Király szobra, sokkal szebb lesz és azonnal ráismerek. A cicák a gombolyaggal valóban szépek, egy időben milyen divat volt, majd minden házban volt ilyen kép, no meg az üveghal? Emlékszel az üveghal divatjára? A tévék tetejére tették az üveghalat. Hááát, végtelenül oda passzolt. No persze, a régi tévékre még horgolt terítő is ráfért, mert nagy volt azoknak a doboza. A maira már nem lehet sem terítőt de még üveghalat sem tenni :rohog: Kérlek, írjad meg, kit ábrázol a szobor, enélkül még aludni sem tudok, homályosíts fel, köszönném :dr_24::)
 
Marton László: Kiskirálylány

Csatolás megtekintése 1588603

Ez egy jó szobor.
Van még egy-két úgy-ahogy.
*
Ez a szobor nagyon tetszik. De van még egy jó pár, azoktól a szobrászoktól kellett volna megrendelni, akik már bizonyítottan szépet alkottak.
Ez is nagyon szép szobor, megrendítően szép:
Radnoti%20szobor_Nagymezo%20utca_2010%20marcius%2019_050jv_600x400.jpg


Ez pedig egy nagyon kedves szobor Kati néniről, Székesfehérváron:
upload_2018-1-30_22-36-40.jpeg


Ez a szobor is milyen csodaszép, elkapta azt a pillanatot, amikor József Attila nézi a Dunát...
dad47549f711e8137fdc73888c111ac2_4.jpg


itt nem kellett tippelgetnem, hogy kit is ábrázol a szobor? Azonnal "ráismertem" az ismert fotók alapján.
 
Na vegre kiderult ki is o, en sem jottem ra kit abrazol a szobor.
Kivalo pofozogep sok embert szorakoztatott ano, de milyen magyar vonatkozasa van?
Korda Kertesz a Hollywood fimipart elinditotta neki nincs szobor?
Elvisnek is elveulhetetlen erdeme 1956 megmozditotta Amerikat a magyar szabadsagharcert.
Szerintem semmilyen magyar vonatkozása nincs, viszont évtizedek óta nagyon népszerű.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,805,195
Tagok
615,876
Legújabb tagunk
Kodyka13
Oldal tetejére