Hírek Újabb fél évre meghosszabbította a kormány a „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet”

A „válsághelyzet” márciusban ünnepli nyolcadik születésnapját.

A kedd esti Magyar Közlöny egy mondatából derül ki, hogy a kormány ismét meghosszabbította a „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. Pontosabban, miután az előző rendelet szeptember 7-én hatályát veszti, ismét elrendelik azt, ezúttal 2024. március 7-ig. Bár ezúttal nem részletezték, miért érzik szükségesnek az intézkedést, ugyanis a korábbi kormányrendeletek kihirdetésével ellentétben a Magyar Közlönyön kívül máshol eddig nem kommunikáltak a döntésről.

A 2016 márciusa óta folyamatosan elrendelt „válsághelyzet” kihirdetését korábban védelmi szempontokkal indokolták és azt írták, a Magyarországról délre fekvő balkáni útvonalon nagy számban érkeznek illegális bevándorlók az országhatárhoz.

„Magyarországnak továbbra is magának kell gondoskodnia az ország védelméről, ezt szolgálja a 2016 márciusa óta fenntartott tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet, amely gyorsabb és határozottabb döntéshozatalt tesz lehetővé a kormány számára” – írta fél évvel ezelőtt a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

1694020822156.jpeg
 
Ez is azt mutatja hogy kevés a határőr vagy a határvadász mittomén most épp hogy hívják őket.
Újabb ötlet!!
A Belügyminisztérium közzétette a kormány honlapján annak a salátatörvénynek a tervezetét, amely a közbiztonságot és a migráció elleni küzdelmet erősítené. 25 törvényt módosítanának, így például a polgárőrségről szólót is. A kormány a polgárőröknek is feladatul szabná a határvédelmet. A jövőben a polgárőr egyesület alapfeladata lenne „az államhatár védelmében és az illegális migráció megakadályozásában történő közreműködés érdekében közterületi járőrszolgálatot, figyelőszolgálatot” ellátni.
Egy év alatt összesen 3596-an jelentkeztek határvadásznak, ám ebből csak 1565 fővel kötöttek szerződést, a hvg.hu pedig közérdekű adatigényléssel derítette ki, hogy a toborzás indulása után az állomány feltöltöttsége azért volt alacsony, mert magas, 37 százalékos az alkalmatlanok aránya, és jelentős a lemorzsolódás is.
. A polgárőrök 2022 végéig segítették a határvédelmi feladatokat járőrszolgálattal, de akkor külön díjazásért. Most nem tudni, kapnának-e erre forrást a polgárőr egyesületek,
 
Három héttel, november 3-ig meghosszabbította a szlovák kormány az október elején bevezetett ideiglenes határellenőrzéseket a szlovák-magyar határon - erről szerdai ülésén döntött Ódor Lajos ügyvezető miniszterelnök leköszönő kabinetje.

A szlovák kormány október 5-én vezetett be ideiglenes határellenőrzéseket a magyar határon, az intézkedést az illegális migráció megfékezésének szükségességével indokolva. Az ezzel kapcsolatos döntésre egy nappal azt követően került sor, hogy Csehország és Lengyelország hasonló intézkedést vezettek be Szlovákiával közös határain.
(jönnek)
 
Ehhhhh, elmeroggyant világ!
Ez a hatalomtechnikus kormány politikája
Részben az is része a 2/3 nyerésnek
félelemben tartani vagy túlhangsúlyozott dolgokkal vagy egzisztenciális fenyegetéssel
Ja még jöhet hozzá rendeleti kormányzott kényelem
Hogy még biztosabb legyen az ál 2/3
De már melegítik hozzá a vírus ügy töltöttkposztát.
 
Ez a hatalomtechnikus kormány politikája
Részben az is része a 2/3 nyerésnek
félelemben tartani vagy túlhangsúlyozott dolgokkal vagy egzisztenciális fenyegetéssel
Ja még jöhet hozzá rendeleti kormányzott kényelem
Hogy még biztosabb legyen az ál 2/3
De már melegítik hozzá a vírus ügy töltöttkposztát.
Délután fél 5 van, és a hőmérő még mindig 26,5 fokot mutat.
Hiába mutat a naptár októbert, ilyen nyárias melegben még azokat sem lehet rávenni az oltásra, akik egyébként minden évben kérik.
 
„Magyarországnak továbbra is magának kell gondoskodnia az ország védelméről, ezt szolgálja a 2016 márciusa óta fenntartott tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet, amely gyorsabb és határozottabb döntéshozatalt tesz lehetővé a kormány számára” – írta fél évvel ezelőtt a Kormányzati Tájékoztatási Központ.
1698767564768.png
és ezt hogyan kell értelmezni annak a tükrében, hogy a fidesz szabadon engedett több ezer embercsempészt, akik ugyebár az illegális migráció elősegítői...?
.......Ezt úgy kell értelmezni, hogy a szavazóbázis annyira (.....), hogy ilyen mélységű összefüggések már felfoghatatlanok számukra.
1698767684698.png
 
Bevándorlás?
Most hallottam a BILD ..50 pontját.
Elég megosztó.
Egyik oldal szerint: Nincs mit szepiteni, ez egy xenofob iras. . Eleg ezekbol egy percig szemezgetni, hogy lassuk a hatast: izlestelen, es bujtatottan vagy nyiltan kirekeszto kommentek tomkelege.
A cikk nem toleranciat hirdet, hanem hergel. Teljesen egyertelmuen az arab kozosseg ellen kelt hangulatot, primitiv modon, a kozosseget extrem fundamentalistak tomegenek beallitva. Az 50 szabaly egy jelentos resze blodseg, egy masik resze teljes alapvetes. Ebben semmi eloremutato nincs, csak lenezes, es egy elmaradott hordanak akar beallitani egy millios, heterogen bevandorlo csoportot.
stb...
A másik oldal szerint meg:
sajnos ez a naív szélsőliberális hozzáállás vezetett el a mai helyzethez, tudomásul kell venni, hogy a nyugati államok nem tudták integrálni a muzulmánokat, azon lehet vitatkozni, hogy ez kinek és mekkora a részben a hibája, de a végeredmény szempontjából ez lényegtelen
ebből a szempontból pedig az is mindegy, hogy az arab / muzulmán világ mennyire diverz, ez ugyanis Európa, ahol az európai rendhez kell alkalmazkodnia mindenkinek, ha pedig nem megy akkor visszhall
 

Nyilvános a migrációról és a terrorizmusról szóló titkosszolgálati jelentés​

veszélyt jelent, hogy az afganisztáni hátterű szerbiai embercsempészbandák között erősödik a konkurenciaharc. Vannak, akik az afganisztáni tálib kormányzat tagjaival is rokonságban állnak.A jelentés szerint a tálib titkosszolgálat közvetlen irányítása alá helyezte a Vajdaság területén működő afganisztáni embercsempészeket.
A legtöbb fegyveres összetűzés két afgán banda területharcára vezethető vissza, ezek 313 és 40-059 néven futnak. Felségterületükre a szerb rendőrök sem mennek be, legfeljebb a belgrádi különleges egységek.
A jelentés szerint olyan terrorszervezetek, mint az Iszlám Állam, az al-Kaida, a Haqqani-csoport így szinte észrevétlenül képesek az EU területére juttatni tagjaikat.
 
Nyilvános a migrációról és a terrorizmusról szóló titkosszolgálati jelentés
És egy ilyen jelentést nem úgy igazít a kormány ahogy akar?
Főleg ha rendeleti kormányzás hosszabbítást kell alátámasztani.
Lassan annyira lehet hinni, mint a komcsiknak 1950-ben
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője őt ismerjük
Mind ismerjük
Nem a propaganda mentességükről híresek.
Mit ne kozmetikáznának céljaik eléréséért?
 
Most hallottam a BILD ..50 pontját.
Két bevándorlásos iszlám veszély cikket ollóztál be?
Ennyire áthat a veszély, vagy csak orbáni politikát támogatod ennyire?
Vagy xenofobia?
Mint a Bild írás?
Ez most új erőre kapott az Izraeli események körüli világban.
Igen válaszolom magamnak mert a
A kiáltvány 50 szerint „a Hamász Izrael elleni terrortámadása óta a gyűlölet új dimenzióját tapasztaljuk meg hazánkban"
írja a Bild
És arra gondoltál-e ki fizeti hogy a Hamászt vegye 50 pont alá?
Lehet hogy valóban támadt új dimenzió lehet hogy pénzért szöveg.
főleg ebben az olvasatban látszik:
A cikk nem toleranciat hirdet, hanem hergel. Teljesen egyertelmuen az arab kozosseg ellen kelt hangulatot,
Csak kérdés kinek az érdekében hergel?
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,147
Tagok
615,784
Legújabb tagunk
KuiJudit
Oldal tetejére