A vancouveri rendőrök szabadon szívhatnak füvet mindaddig, amíg munkaképes állapotban érkeznek ..

Október 17-étől Kanadában - államtól függően - 18 vagy 19 éves kortól legálisan lehet marihuánát fogyasztani, vásárolni és árusítani. Az országban gőz- vagyis füsterővel készülnek a legalizáció gyakorlati bevezetésére és ebből a rendőrség sem marad ki.

A vancouveri rendőrség például most fogadta el a végleges fűszabályozást, ami szerint a kollégák szabadon fogyaszthatnak marihuánát, pont úgy, mint bármelyik kanadai állampolgár, azzal a megkötéssel, hogy munkaképes állapotban kell megérkezniük a szolgálatba.

Korábban volt olyan terv, hogy szolgálatba lépést megelőző 24 órában nem lehet majd szívni. Végül mégis olyan kódexet fogadtak el, ami nem tartalmaz időbeli korlátozást. A változtatás oka az, hogy a fű és legfontosabb pszichoaktív hatóanyaga, a THC eltérően hat az emberekre és arról sincs orvosi konszenzus, hogy mennyi idő alatt ürülnek ki a szervezetből.

A marihuánafogyasztás szabályozása rendőrségről rendőrségre teljesen eltérő lesz. Vancouver liberálisnak számít, mert itt ugye szabadon lehet majd szívni, kivéve a közvetlenül a szolgáaltbalépést megelőző időszakot. Az itt rendőrködők ezen belül szabadon vihetnek magukkal marihuánát, igaz csak bontatlan, eredeti bolti csomagolásban. Ehhez képest Calgaryban a testület még munkaidőn kívül is tiltani fogja a szívást.

(via The Star)

images
 
Látom a jövőt.
A vancouveri rendőrség kábítószer ügyosztálya illegális marihuana raktár leleplezésére indul, és a kereső kutya jelez.
A saját gazdájánál. cupp.jpg
Égés....
Azt hiszem, hogy Calgaryba fogok költözni.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,732
Tagok
615,332
Legújabb tagunk
Kecskés Loretta
Oldal tetejére