Hírek Anya és lánya is pilótaként végzett, és végre együtt vezethették a Southwest Airlines egyik gépét

Óriási élmény lehetett ez Holly Petit, és lánya, Keely számára.

A Southwest Airlines július 23-án Denverből St. Louisba tartó, 3658-as járata történelmet írt, először fordult elő ugyanis a cég történetében, hogy anya és lánya vezette egyszerre az egyik gépüket. „Egy álom vált valóra. Először én végeztem el a pilótaképzést, és szerettem bele ebbe a szakmába, majd az egyik gyermekem úgy döntött, ő is ezt a pályát választja. Ez egyszerűen hihetetlen” – nyilatkozta Holly Petit.

Az édesanya egyébként nem pilótaként kezdte a karrierjét, az egyetem után légiutas-kísérőként dolgozott, majd úgy döntött, szeretne beülni a kormány mögé, és el is végezte az ehhez szükséges képzéseket, miközben gondoskodott családjáról is férje és édesanyja segítségével.

Lánya, Keely 14 éves volt, amikor úgy döntött, neki is a levegőben a helye. Miután megszerezte a pilótaengedélyét, szakmai gyakorlatra jelentkezett a Southwest Airlines-hoz, hogy még több ismeretre tegyen szert a légi közlekedéssel kapcsolatban, és el tudja dönteni, valóban ez az ő útja, és úgy tűnik, az idő igazolta, hogy jó döntést hozott.


A Pilot Institute szerint a Szövetségi Légügyi Hivatal (Federal Aviation Administration -FAA) által regisztrált pilótáknak mindössze 9,02 százaléka nő, míg a légiutas-kísérőknek 79,19 százaléka.Repülőgép pilótafülkéje
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Szpahi wrote on Konradino's profile.
Szia!
Windows 10 alatt winrar-ral simán kibontotta, s pdf-ben olvasható az eredmény.
Üdv
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. 5. osztály nat 2020 természettudomány tantárgyhoz esetleg tudnátok dolgozatot küldeni? köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
Valakinek meg van azangol tz? Project 5 unit 3?Sziasztok! Mivel az interneten nem találtam ezt a témazárót gondoltam meg kérdezem hogy valakinek van e ilyen lapja mert pl már meg írta vagy valami.....fontossak lennének a feladatok... Köszönöm ha valaki segít.
Lucan0 wrote on angel1208's profile.
Kedves Angel sehol nem találom a zsebkendőm hová tetted?
Stieb Gabriella wrote on ronix7-7's profile.
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy Széplaki Erzsébet Szövegértést fejlesztő gyakarlatok 5 évfolyam részére, fel tudnád tölteni? Szerintem Apáczais. Köszönöm szépen.

Statisztikák

Témák
37,467
Üzenet
4,622,244
Tagok
604,434
Legújabb tagunk
leviosza
Oldal tetejére