Bezárja amerikai üzleteit a Nike a koronavírus miatt

A Nike vasárnap jelentette be, hogy a koronavírus járvány terjedésének lassítása miatt ideiglenesen bezárja amerikai, kanadai, nyugat-európai és ausztrál üzleteit is.

A Nike minden amerikai üzletét bezárja a koronavírus járvány miatt, jelentette be a társaság vasárnap. A cég emellett Kanadában, Nyugat-Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon is az ideiglenes boltbezárások mellett döntött, március 16. és március 27. között.

A társaság a lépést a koronavírus járvány terjedésének lassításával indokolta. Az érintett üzletek alkalmazottai ebben az időszakban továbbra is megkapják majd a teljes fizetésüket a cég szóvivője szerint. Ezalatt a cég dél-koreai, japán és a legtöbb kínai üzlete továbbra is nyitva tart majd, a járványügyi szempontok napi figyelembevétele mellett.

A cég más létesítményeinél további lépéseket is tesz, beleértve az otthoni munkavégzés lehetőségét, a sávos munkarendet, valamint további biztonsági,és higiéniai lépéseket is a munkatársak védelme érdekében.

A Nike-hoz hasonlóan több más cég is hasonló lépéseket tett, az Apple mellett többek között a Patagonia és az Urban Outfitters is az amerikai üzletei bezárása mellett döntött, míg a Walmart üzletlánc korlátozta a boltjai nyitvatartási idejét.

(CNBC)

nike-356451.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,147
Üzenet
4,806,080
Tagok
615,923
Legújabb tagunk
adel0918
Oldal tetejére