Hírek Donáth Anna megvédte Magyar Pétert – ezúttal Gyurcsány Ferencéktől

a DK-közeli Nyugati Fény idén összesen 78 darab Facebook-hirdetést indított, melyek mindegyike csak és kizárólag Magyar Péterről szólt.
Míg a Fidesz liberális, baloldali ellenzékiként igyekszik beállítani Magyart, addig a DK azt üzeni, hogy nem igazi ellenzéki. A Nyugati Fény hirdetései többi között az alábbi szövegekkel futottak:

  • „Magyar lényegében önmaga cáfolta, hogy ellenzéki lenne.”
  • „Magyar Péter bevallotta: inkább a Fidesszel kötne koalíciót, mint az ellenzékkel.”
  • „Magyar Péter szerint az ellenzék tehet az Orbán-rendszerről. Nem Orbán, hanem Gyurcsány, a DK, a Momentum és a Jobbik a felelős. Nézd végig a videót, és utána mondd azt, hogy nem ő az új Márki-Zay Péter!”
  • „Akinek eddig nem lett volna gyanús a sok Wass Albert-idézet, annak Magyar Péter újabb húzással bizonyította, hogy vérjobbos politikát képvisel.”
A DK-val kapcsolatban korábban több kritikát is megfogalmazó Donáth Anna ezúttal is odaszúrt egyet Gyurcsányéknak. Mint a párt közleményében írja, Donáth szerint aki
Magyar Péter lejáratásában a Fidesz és a Megafon oldalára áll úgy, hogy közben az ellenzéki oldalra sorolja magát, az csak nehezebbé teszi a kormány leváltását. Nagyon rövidtávú gondolkodás a Magyar Péter mögött álló tömeget azzal vádolni, hogy ne a rendszer bukását akarnák. Ezt senki nem kérdőjelezheti meg. A TISZA párttal és a vezetőjével szemben jogos észrevétel, hogy nem baloldali vagy liberális értékeket képvisel, jogos szóvá tenni akár az EU vagy Ukrajna kapcsán elmondott mondatait, de abban a gyűlöletcunamiban, amit a Megafon rászabadított, alapvető szolidaritással tartozunk felé. Azért is, mert ez a tisztességes, azért is, mert ez a praktikus. Ha a politikai vitáikat az ellenzéki szereplők egymás között nem képesek kulturáltan megvívni, az borzasztó üzenet a változást akaró tömegeknek. Politikai alkalmatlanságot, kormányképtelenséget és a fideszes működés másolását üzenjük ezzel. Az ellenzéki közegnek az a dolga, hogy minden erejével és erőforrásával a kormány buktatásán dolgozzon – nem az, hogy egyes pártok a másikat gyalázzák fizetett hirdetésekben.

1713331864106.jpeg
 
A fidesz dominancia miatt (őróluk nem is beszéltnék)
Nos te most a Tisza párt EP jelöltjeiről beszélsz azok a jelöltek külföldön voltak ez idáig.Miféle mire alapozott Fidesz dominanciáról beszélsz?Talán egyesével ismered életujjukat?
Nem beleestél talán egy előítélet csapdába?
Hol van most Szanyi kapitány? Hol van KGBéla? Morvay...?
Szanyit jobb is hogy nem tudjuk. Morvai Krisztina 2019-ben minden közélettől visszavonult
Csak egy ilyen képviselőt mutass! (Ereszen mászás nem ér!)
Azok más anyagból készültek nem nagy tettekre valók.
Pártkatonaként meglátszott rajtuk nincsenek elveik sima végrehajtók,hazájuk annyit suá,ít mint orbánnak
A Szájert ne rémültess példának hozni, először is az Fideszes alapanyag.
Másodszor azt egy i homoszexuális szégyen botrány sodorta el.)(pártszempontból az a baj hogy kipattant)
Csak egy nagy tettet mutasd!
Itt az a baj te is kiégett vagy és minden eddigi EP képviselőről vetted a mintát. Adj bizalmat egy másik generációnak
Néhány fideszes minisztert és köztársasági elnököt kivéve én nem tudok senkit sem, aki visszatérve az előző munkájához, ott előbbre lépett volna.
Most arra válaszoltál, hogy EP karrier után itt Magyarországon nem tudta érvényesíteni azt a plusz tudásként megszerzett/ megszerezhető nemzetközi kapcsolati tőkét.
Úgy gondolom ami itt nem ment akiknek,az az eset más eleve külföldön élőknek, kik most ezért térnek hazánk képviseletébe mert más a gondolkodásuk.Azol nem ide fognak visszatérni munkát találni (most ismert magyar viszonyok közzé)
Hanem külföldre mennek vissza. Vagyis a kapcsolat és a más területen szélesített tudás plusz értéket jelet a kinti cégeknek.
Értékesebbé teszi őket vezetői posztra.Ez az előrelépés.
Te itt is a régi öregek példájából indultál ki.Létező hazai esetekből.
Ha ezzel szakítasz nem hozol több szerencsétlen hazai példát
Legyek kicsit optimista 4-8 év múlva lehetséges egy egészen más Magyarországot láthatunk.akkor van erre esély, ha az összes feudális berendezkedést,ami orbánnak köszönhető a NER-l együtt kipucolta az új bármelyik kormány.
De akkor térnek a Tisza párt EP képviselők ide vissza.Ha ez létrejön
Nagyobb esély van rá hogy ha megvalósul a feudális és a NER banda eltüntetése.
A magyar gazdasági szervezeti felzárkózáshoz sokkal több idő kell-Minek jönnének ide vissza ha a gazdasági/társadalmi lemaradó távolság csökkentéshez jóval több idő kell, ahhoz talán kell 50 év is ideális estben
Pontosan ezért nem fognak a szakmai téren előbbre jutni.
szakmai téren? ezt mire írtad miért is?
 
Nevettél amikor naci pártokról beszéltem, pedig bizony ezeket tömöríti egységbe Orbán.
Melyik definiáltan náci párt?
Nevezd nevén kiket gyűjt egybe Orbán?
Nagyon rugalmatlanul és görcsölten gondolkodol.
Dobálódzva a kemény kategorizálásaiddal
 
Utoljára módosítva:
A miniszterelnök Orbán korteskedik az általa Budapest-Főpolgármestere posztra kinézett hölgy oldalán akinek a férje - tudomásom szerint a hadügyminiszter.
Ennyi használható belőle.
De én mellőzném ki a férje!(bár mint családi szerveződés igazi "polip" olasz film)
Az se különb nála Szalay-Bobrovniczky Kristóf aki a huszárságot ismét feltalálta a honvédség számára
Inkább érdekes önmagában Szentkirályi Alexandra.
Ki Budapesten helyettese volt Tarlósnak("polip")
Hogy vagy polgármester helyettesnek nem volt alkalmas vagy nagyon is sokat súgott mit várnak el Tarlóstól a kormányban.
De szóvivővé visszalépése mutatja kevés szó volt rábízva, de vinni vihette.:cool2:
Jó, engedelmes jó báb lehet belőle remek babérlevélnek gondolják
De most nem volt igazi jelöltjük mert egy szóvivői arc ki ott álldogál a fontosabb ember mellett arra bólogat vagy besegít, ha kényes újságírói kérdés figyelmetlenségből keresztül megy.
Agy ilyen árnyék arc.Nem jó főpolgármester jelölt
Ezt érzi Orbán is ezért "miniszterelnök Orbán korteskedik"
Átmenetileg kerültek, jelölt híján ebbe a szituációba
Ezért mellé rajtolt Vitézy Dávid magyar közgazdász, közlekedési és város-mobilitási szakértő
függetlenként!("polip")
De ne gondoljuk hogy nem tartalékként kettős esély növelése miatt indult.
Ha az Alaxandra lebőg az ellenzéki jelölt miatt de Karácsony se kell igazán.Akkor a Vitézy Dávid válik nagy esélyessé
Aki rögtön mint Fideszes ténykedik újból."polip"
A propaganda korteskedés rögtön átlép a Dávidra
Az Orbán akkor majd nem Alexandra mellé szólít hanem Dávid mellé."polip"
Ennél több szót a sem Alexandrára sem a honvédelmi miniszterre nem érdemes vesztegetni.
Persze a Szalay-Bobrovniczky még a századvég Fidesz cég vezetője is volt Ő is egy babérlevél
Ezekre a senkikre sok szót nem érdemes vesztegetni
Itt az igazi meccs az hogy ellenzéki marad.e Budapest vagy nem
Hogy "ki kutyája kölyke" a Karácsony
Az is mindegy, nem kormányoldali ez elég
A nagy meccs ha általa lesz befutva hát általa.Hogy mi bűne volt azt csak a hír tévé harsogja.Hogy valójában "ki kutyája kölyke" most úgy tűnik a DK elért sok mindent, mert emberei bekerültek."polip"
Erre semmit nem mondok
A Karácsony egy lehetséges befutó a támadások ellenére

Hogy ezt mosolyának vagy magasságának köszönheti-e.Újabb kérdéseket vet fel Ő maga egy kaméleonnak tűnik.Bárkihez csatlakozik bárkinek engedelmeskedik az ellenzéki oldalon.
De rengeteg támadást megélt a kormánytól
Már elkezdték a koronavírus idején.
Kissé mulyán fogott neki a kerékpárutakhoz.
Az úttest ami adott ott nem is lehet jó megoldás.
Amikor épül meghatározta a sávok számát abból elvenni csak a buszsáv tudott.Más megoldás annyi pénzből nem lehetett csak az 1,5 méteres leválasztó felfestés
Talán Vitézy majd megoldja:
Felkanyarítja villamossínekre vagy magas-pályára vagy föld alá:dr_31:
 
Utoljára módosítva:
Eleg sok galibat csinalt Orban es Gyurcsany is hogy nem volt semmifele politikai tapasztalata. Nem a politikai iskolat hianyomolom hanem a gyakorlatot. Semmilyen szakmaba nem lehet ugy fejest ugarani , hogy a top vezeto legyen. Annyi hibat tud elkovetni igy hogy mindenki szenvedhet tole.
Ha csak a ma indulo partok kozul szarvas hibakat csinal akar Donath Anna, vagy ha barmelyik uj politikust megnezed...

Jó politikusnak lenni (nagyon tomoren): beszelni az emberek nyelven (lehetoleg tobb nyelven), ritmuserzek + helyzetfelismeres + gyors tanulas, tajekozottsag, kiallas + kinezet, humorerzek + intelligencia, logikus gondolkodas, marketingerzek, erzelmek kivaltasa emberekbol + megszolitasuk, veluk azonosulasra valo keszseg/tulajdonsagok, helyzetfelismeres, tervezes + kritikus gondolkodas, jo idegrendszer, elhivatottsag, hit stb. stb. stb.

Ezek egy rakat "szakmaban", emberben adottak lehetnek. A szineszektol, a jogi vegzettsegueken keresztul, az egyhazi szemelyekig; siman fejest lehet bele ugrani.
Kismillio pelda van az egesz vilagon, a teljes tortenelmunk folyaman.

Apam a rendszervaltaskor ugy nyert SZDSZ-es onkormanyzati valasztast, hogy a budos eletben a politika kozeleben nem volt (mernokember volt).

Latom, hogy a begyedben van Donnath Anna (aka'r Cseh Katalin), de az EU-ban az elmult 5 evben csak elvetve lattam jobb felszolalasokat - vagy akik eljutottak a kulfoldi mediakba (par fideszesen kivul) es ertelmesen beszeltek; a DK-ban egy jo sor minden szempontbol gyengebb embert meg tudok emliteni - ha az EU-rol van szo.
Az emlitett ket csaj konnyen elkepzelheto, hogy ezuttal be sem jut.

Nem szavaztam, soha egyikre sem, csak ha "szarvas hibakrol" irsz, tudok parat emliteni mindenhol, tapasztaltnak velt politikusoktol.

"Bal" oldalrol nem lehet ezt a kormanyt levaltani + a magyar szavazok tobbsege lassan kapcsol, sok a tajekozatlan. Az elmult par evben annyi k@k@ tortent, ami mostansag megis valahogy eljutott az emberekhez (penztarcajukhoz stb.), hogy lathatoan tobben akarnak valtozast mint eddig.

A kormanynal ennyi zsetonnal, mediaval, kiepitett rendszerrel, reflexekkel stb. nem varok komoly valtozast (illuziok nelkul), de az "ellenzeki" partok kozott - immar nagyon - szukseges atrendezodest es egy kis Fidesz csokkenest igen.

Az atlagnal - kulonosen EU valasztasokhoz kepest - most tobben fognak valami ellen (nem feltetlen valami mellett szavazni).
Benne a levegoben.

.
 
Ez a deklarált szöveg Gyakorlatban kicsit más.Erős a beavatkozás de az is hatástalan mert erőtlenül soká készül el.(7 cikkely alkalmazása)
Minden után kicsit kullognak.
Hány éve és hány kezdeményezés: 2018. szeptemberben az első

második próbálkozás: 2020 az Európai Unióról szóló szerződés 2. cikkében rögzített értékek egyikéhez, a jogállamisághoz köti az uniós források felhasználását.

Pedig orbáni rendszer ellen ezek hamarábbi lefuttatása kellett volna

Az Európai Unió nem volt felkészülve arra, hogy egy tagállam nem távozik önként az egyesületből ha nincs az alapelvekkel megelégedve.
Ezért nincs kidobási vagy kényszerítési clausal a szerződésekben.

Sok mindent meglehet változtatni az Európai Unióban, de olyan, hogy valaki a demokratikus szervezetből egy autokráciát, maffia államot támogasson az nonsens.

Az orbán-rendszer az EU-s pénzek korrupciójára épül, ebből tartja fenn a bűn szervezet magát.
Az EU nem azonosítja Magyarországot Orbánnal, mint az fordítva van,
ezért nehéz szívvel és sokára határozta el magát, hogy megvonja a felzárkózásra adott segélyt.

A magyar polgárok megvannak tévesztve, nem ismerik fel a saját érdekeiket, a választási feltételek egyenlőtlenek,
ez az oka annak, hogy még mindig ez a zsarnok van hatalmon az országban.

Ne külföldről várjuk a segítséget vagy az égből, hanem próbáljuk megérteni hol ver át bennünket ez a rendszer.
Remélem, hogy a MP-effektus mobilizálni fogja a választókat és végre mindenki elkezd politizálni.

Megértem, hogy sokan a megélhetéssel vannak elfoglalva és a rendszerváltozás helyett, csak azzal foglalkoznak hogyan tudnának a zsírosbödön közelébe férni.
MP a zsírosbödön mellett nőt fel, onnan kitaszítva lenni egy nagyobb megrázkódtatás mint az éppen megélhetés színvonalán, az élet adta apró örömök mellett.
 
Latom, hogy a begyedben van Donnath Anna (aka'r Cseh Katalin), de az EU-ban az elmult 5 evben csak elvetve lattam jobb felszolalasokat - vagy akik eljutottak a kulfoldi mediakba (par fideszesen kivul) es ertelmesen beszeltek; a DK-ban egy jo sor minden szempontbol gyengebb embert meg tudok emliteni - ha az EU-rol van szo.
Az emlitett ket csaj konnyen elkepzelheto, hogy ezuttal be sem jut.
Jelentem nekem is a nem jónak tartottak között vannak Donát és Cseh
Pedig többnyire bennük van amit írsz:
Jó kinézés, beszédkészség, gyors tanulás
de nincs: helyzetfelismerés, marketingérzék,
Emberek megszólításuk, velük azonosulásra való készség/tulajdonságok
De főleg nincs érzék arra amit mondanak az EU-ban
Az itthon Fidesz szemre torzítva se legyen kiforgatható
Erre a legjobb példa az EU-s pénzcsapok elzárása tábla
1714212968714.png

Szörnyű rossz Mert mindegy hogy igaz de ezt át lehet fordítani:Magyarországnak rosszat akarnak,a baloldaliak
Van a másik az jobb
"Csak az kapjon uniós pénzt, aki csatlakozott az Európai Ügyészséghez!"
Az jobb mert ugyanoda vezet
De nem pénzcsapnak nevezi.
Egyszerű feltétel van benne elrejtve.
De figyelem áttereléssel egy már régebbi szövegre
Ebben is benne a fideszlopásra utalás.
Jó politikusnak lenni (nagyon tomoren): beszelni az emberek nyelven (lehetoleg tobb nyelven), ritmuserzek + helyzetfelismeres + gyors tanulas, tajekozottsag, kiallas + kinezet, humorerzek + intelligencia, logikus gondolkodas, marketingerzek, erzelmek kivaltasa emberekbol + megszolitasuk, veluk azonosulasra valo keszseg/tulajdonsagok, helyzetfelismeres, tervezes + kritikus gondolkodas, jo idegrendszer, elhivatottsag, hit stb. stb. stb.
 
Nos biztos igaz de akkor már mutatja:
Egyszerre túlközpontosított ugyanakkor kijátszható
Vagyis most te vedd észre még annyira sem működik jól mint gondoltad.
Ha hagyták a vétójogot.
Nagy lusta fókához hasonlít ki fókahangot ad úú úúú
de nem cselekszik.
Tudom a diktatura gyorsabban érhet el eredményeket mint a demokrácia.
Kina pár évtizeddel ezelőtt még "fejlődő országnak" számított, rávolt szorulva az iparosodott országok támogatására.
Ezt a napjainkra kinőte, de milyen áron, milyen módszerekkel?

Nem hiszem, hogy sokan lennének Magyarországon akik kínai diktatúrában, mindent ellenőrző rendszerben szeretnének élni.

Eltévedtél ha Brüsszelt, vagy az ellenzéket okolod az orbán rendszer okozta hibák miatt.
Az önkritika sajnos nem egy magyar erény és ebben, a másokra mutogatásban a kormány világbajnok.
 
Tegyünk De ne te mondd meg ki ki
Orbánt mi jobban ismerjük minek mondanál bármit is amit mi nem tudunk.
Fidesz párti meg nem áll veled szóba esetleg a Megafonos.Ki épp olyan mint te az az, elvakult fanatikus.

Nem én mondom meg, hogy mit értünk demokrácián, ez a fogalom, ez a definíció nagyon egyértelműen megvan fogalmazva.
De akinek nincs humanisztikus műveltsége az is tudja a börén, hogy mikor vannak megsértve az alapvető emberi jogai.

Feltételeznem kell, hogy vagy te vagy én félreértettük Magyar Pétert.
Ö milyen demokráciáról beszél?
Nyilván nem egy olyanról mint a maffián belül uralkodik!
 
Eltévedtél ha Brüsszelt, vagy az ellenzéket okolod az orbán rendszer okozta hibák miatt.
Te pedig akkor tévedtél el ha azt gondolod ezek nem voltak benne régről.
A hibák azok hibák
Ha neked tetszően Orbánt okolod mert felfedezte a hibáit és ellenük fordította.
Akkor az egy nagy vakság
Minden rendszerben persze vannak hibák
De legyen az rendszer jobb.
Legyenek felvértezve orbánok ellen
Ott a nagy hasonlat mennyire nem lehet felkészülni egy trükkös játékszabályt udvariasságból soha nem tisztelő Orbán zsivány ellen.

Nézd meg miként alkotmányozott úgy hogy 4/5 szabály kellett volna hozzá
Neki nem volt csak 2/3-a.
 
Az Európai Unió nem volt felkészülve arra, hogy egy tagállam nem távozik önként az egyesületből ha nincs az alapelvekkel megelégedve.
Épp erről írtam
Ott a nagy hasonlat mennyire nem lehet felkészülni egy trükkös játékszabályt udvariasságból soha nem tisztelő Orbán zsivány ellen.
Nézd meg miként alkotmányozott úgy hogy 4/5 szabály kellett volna hozzá
Neki nem volt csak 2/3-a.
A társadalmi konszenzust Horn Gyula fontosnak tartotta állítólag
Ő tette bele a 4/5 szabályt. Épp az Orbánra érzett rá
De még ezt is kijátszotta
Egy jobbikos(kit utálsz) is felszólalt akkor 'azt kell mondja még HornGyula is parlament tisztelőbb demokrata volt mint az Orbán"
alkotmányozás tekintetében
És talán pont a Novák Előd volt ki ez alkotmányozást többre tartotta
Mint a szélsőjobb kérdé felfogást.
Benne kell legyen az országgyűlési naplóban
4 éve még megtaláltam.
 
Utoljára módosítva:
Mondod az irásomra: "Az Unió a programjaiban és intézményei munkájában támogatja a többnyelvűséget."

Ezt amellett hoztam fel igazolásképpen, hogy lássad az EU nem nemzetellenes, nem magyar-ellenes,
hanem a sokféleséget támogatja abban látja az értéket, hogy nem akar bennünket egy fából faragottnak mint a kommunisták, a fasiszták.

Orbán a "fajtisztaság megőrzésére" buzdít mit szálasi és hitler! Ez a legaljja!!!
"Csak ne keveredjenek a magyarok a románokkal, szlovákokkal... és mindenkivel ahol élnek.
 
Ne vedd sértésnek.
Látom unatkozol, nekem van fontosabb tennivalóm, mint veled diskurálni.

Majd visszajövök ha MP megdöntötte a keselyü-fészket ahonnan jött.
 
Jó politikusnak lenni (nagyon tomoren): beszelni az emberek nyelven (lehetoleg tobb nyelven), ritmuserzek + helyzetfelismeres + gyors tanulas, tajekozottsag, kiallas + kinezet, humorerzek + intelligencia, logikus gondolkodas, marketingerzek, erzelmek kivaltasa emberekbol + megszolitasuk, veluk azonosulasra valo keszseg/tulajdonsagok, helyzetfelismeres, tervezes + kritikus gondolkodas, jo idegrendszer, elhivatottsag, hit stb. stb. stb.

Ezek egy rakat "szakmaban", emberben adottak lehetnek. A szineszektol, a jogi vegzettsegueken keresztul, az egyhazi szemelyekig; siman fejest lehet bele ugrani.
Kismillio pelda van az egesz vilagon, a teljes tortenelmunk folyaman.

Apam a rendszervaltaskor ugy nyert SZDSZ-es onkormanyzati valasztast, hogy a budos eletben a politika kozeleben nem volt (mernokember volt).

Latom, hogy a begyedben van Donnath Anna (aka'r Cseh Katalin), de az EU-ban az elmult 5 evben csak elvetve lattam jobb felszolalasokat - vagy akik eljutottak a kulfoldi mediakba (par fideszesen kivul) es ertelmesen beszeltek; a DK-ban egy jo sor minden szempontbol gyengebb embert meg tudok emliteni - ha az EU-rol van szo.
Az emlitett ket csaj konnyen elkepzelheto, hogy ezuttal be sem jut.

Nem szavaztam, soha egyikre sem, csak ha "szarvas hibakrol" irsz, tudok parat emliteni mindenhol, tapasztaltnak velt politikusoktol.

"Bal" oldalrol nem lehet ezt a kormanyt levaltani + a magyar szavazok tobbsege lassan kapcsol, sok a tajekozatlan. Az elmult par evben annyi k@k@ tortent, ami mostansag megis valahogy eljutott az emberekhez (penztarcajukhoz stb.), hogy lathatoan tobben akarnak valtozast mint eddig.

A kormanynal ennyi zsetonnal, mediaval, kiepitett rendszerrel, reflexekkel stb. nem varok komoly valtozast (illuziok nelkul), de az "ellenzeki" partok kozott - immar nagyon - szukseges atrendezodest es egy kis Fidesz csokkenest igen.

Az atlagnal - kulonosen EU valasztasokhoz kepest - most tobben fognak valami ellen (nem feltetlen valami mellett szavazni).
Benne a levegoben.

.
Donáth Anna szerintem éppen ott követte el a hibát, hogy kiment az EP-be, és magára hagyta a pártot, amit egyértelműen látszik, nem lehet távirányítással működtetni.
Az meg, hogy most még a fővárosi listát is ő vezeti, az már vicckategória, a laikus szemében olyan "mindegy hogy minek, csak válasszanak meg valaminek" üzenete van. Egyszerűen nem lehet komolyan venni.
 
Donáth Anna szerintem éppen ott követte el a hibát, hogy kiment az EP-be, és magára hagyta a pártot, amit egyértelműen látszik, nem lehet távirányítással működtetni.
Az meg, hogy most még a fővárosi listát is ő vezeti, az már vicckategória, a laikus szemében olyan "mindegy hogy minek, csak válasszanak meg valaminek" üzenete van. Egyszerűen nem lehet komolyan venni.
A momentum sosem volt tomegpart, és valoszinuleg nem is lesz soha.
Az SZDSZ-hez hasonloan egy réteget képvisel, a fovarosi ertelmisegre tamaszkodik.
Szerintem fix szavazobazisa van, a tomegek szamara sosem lesz alternativa, de mig aktiv egy-ket EU lepviselot ki fog tudni termelni.
Ha egy osszefogas reven kormanykepes erohoz tud csatlakozni tartok tole, hogy dominans eronek, vagy a merleg nyelvenek feltuntetve magat a sulyanal nagyobb - szinten az szdsz-analogiajan - befolyassal fog birni
 
A momentum sosem volt tomegpart, és valoszinuleg nem is lesz soha.
Az SZDSZ-hez hasonloan egy réteget képvisel, a fovarosi ertelmisegre tamaszkodik.
Szerintem fix szavazobazisa van, a tomegek szamara sosem lesz alternativa, de mig aktiv egy-ket EU lepviselot ki fog tudni termelni.
Ha egy osszefogas reven kormanykepes erohoz tud csatlakozni tartok tole, hogy dominans eronek, vagy a merleg nyelvenek feltuntetve magat a sulyanal nagyobb - szinten az szdsz-analogiajan - befolyassal fog birni
Ha .... jelenleg úgy tűnik, az egyetlen EP képviselői helyük is kérdéses.
 
Latom, hogy a begyedben van Donnath Anna (aka'r Cseh Katalin), de az EU-ban az elmult 5 evben csak elvetve lattam jobb felszolalasokat - vagy akik eljutottak a kulfoldi mediakba (par fideszesen kivul) es ertelmesen beszeltek; a DK-ban egy jo sor minden szempontbol gyengebb embert meg tudok emliteni - ha az EU-rol van szo.
Elkepzelheto hogy en latom rosszul, de az nem politikai teljesitmeny ha a masik oldalt pocskondiazuk, es nagyon unintelligens modon a sertegetjuk. Pl/okadhatnekja van azzal a csapattal akivel osszeall. Gondolom nem ezt tanulta Brusszelbe.
Nekem nincs vele bajom csak a szajat kene kimosni mielott megszolal. A fene nagy tehetsegukbe meg az is lehet ,hogy be se kerulnek az 5% feletti kriteriumba.
Nem tartom jo megoldasuknak , hogy mindent megtesznek az Euba hogy felfuggesztsek a penzt Mo reszere. Itthon kene aktiv sikeres ellenzeki politikat folytatniuk, hogy Orbant elszamoltasak, levaltsak , lemondassak stb. A penz visszatartasa az Euba az egesz orszaggal szur ki, es ezt reklamoza is Donath Anna. En nem talalom jo politikai huzasnak ebeli tevekenyseget sem. Brusszelbe.
Elsosorban itthoni belpolitikaval kell nepszeru lenni mert az itthoniak akik kuldik ki hogy kepviselje Mo-ot.

Ha valaki befuto lesz elso politikai probalkozasa utan akar onkormanyzati vezeto akar part funkcios ember, egy fecske nem csinal nyarat. Egy egy amator befuto konyebben veszi a akdalyokat es sokat tanul es tapasztalatokat szerez,de ha mindenki uj a kepviselok kozul vagy legalabbis nagyreszuk ott sokkal tobb hiba fog lenni mint a gyakorlott politikusoknal.

M.P nel meglatjuk ,hogy fog alakulni a helyzet, hisz nagy nagy robbanassal kezdett. Donat A. es a tobbi ellenzeki politikus meg csak megkozelitoen sem tud ennyi embert megmozgatni.
A net tuntetes vagy a no olimpia aktivan szervezkedtek de a Momentum mellett volt meg az osszes ellenzeki part is, arrol nem beszelnek soha.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen ! The Osmonds-Down by the lazy river-mp3
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
Horváth Csilla Judit wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta!
Szeretnék hozzáférést a Legális E-bookok fórumhoz!
Előre is köszönöm: Judit
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!

Statisztikák

Témák
38,148
Üzenet
4,806,906
Tagok
615,969
Legújabb tagunk
Premiumohe
Oldal tetejére