Fitness anyagok feltöltése II.

vné mariann

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm szépen, ezeket én is megtaláltam, csak náhány helyen sajnos tök butaságot írnak, némelyik étrend nagymértékben üti a diéta alapelveit... Azért is gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha van valakinek kicsit jobban kidolgozott, összeállított étrendje :)
Szia! Én a sok helyen található információkból csináltam annó magamnak egyet. Nagyon bevált. Végül is a cukrot, az élesztőt, az eceteset és a gombával erjesztett kell kerülni. A diéta mellett pedig használtam a gréfrut cseppet, a kasvirág cseppet, egyszer csináltam a citromos fokhagymás vizet is, de aztán feleslegesnek éreztem, a gyógyteákat is használtam, amiket ajánlottak és a fűszereket, de ezeket végül is csak annyira használtam, amennyire amúgy is fűszereztem volna valamit.
Azóta a hozzáadott cukrot tartalmazó ételeket igyekszem kicserélni, szerencsére eddig nem is jött vissza.
Pro és prebiotikumra nem használok mesterséges terméket, csak élőflórás, cukormentes termékeket és a fermentált zöldségeket.
 

Csatolások

 • candida.pdf
  64.6 KB · Olvasás: 165

K_IBI

Állandó Tag
Állandó Tag
Szkasztok! Vega és vegán étrendeket keresnék. Cserébe sok tiltes, Bolevai Réka - Feminpro és intenset étrenddel rendelkezem.
Sokan kerestek és kértek feminpro étrendeket, jöhetnek a feltöltések, sokan várják, hajrá mindenki aki rendelkezik velük, ne tartsa magában! Köszönet
 

Csatolások

 • 5 napos mintaétrend.pdf
  2.7 MB · Olvasás: 355
 • 7 napos mintaétrend_OFE.pdf
  7.2 MB · Olvasás: 351
 • Egy hetes étrend.pdf
  104.8 KB · Olvasás: 243
 • Vegán Vendégváró_1.pdf
  199.2 KB · Olvasás: 172
 • DREAM BODY ÉTREND.png
  DREAM BODY ÉTREND.png
  1.3 MB · Olvasás: 308
 • Éden-Étrend-e-book.pdf
  25.8 MB · Olvasás: 333
 • veganblog-teljes_erteku_novenyi_etrend-2020.pdf
  12.6 MB · Olvasás: 270
 • VEGISSIMA-5-NAPOS-VEGAN-KIHIVAS_2021-ebook.pdf
  8.9 MB · Olvasás: 219
 • Vegan-csaladi-etrend-terv_v1.pdf
  290.8 KB · Olvasás: 170
 • Vegan-edzes-mellett-etrend-terv_v1.pdf
  283 KB · Olvasás: 158
 • Vegan-keto-etrend-terv_v1.pdf
  255.5 KB · Olvasás: 177
 • Vegan-klassizikus-etrend-terv_v1.pdf
  289.1 KB · Olvasás: 172
 • Vegan-nehez-idok-etrend-terv_v1.pdf
  254.2 KB · Olvasás: 166
 • megujulas-szilveszterre_v1.pdf
  986.7 KB · Olvasás: 170
Utoljára módosítva:

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Brian Wansink - Evés ész nélkül 2014
Miért eszünk többet, mint hisszük?

Naponta több mint kétszáz, étellel kapcsolatos döntést hozunk, ám ezek 90%-a nem tudatos.

Miért hagyjuk a végére a legjobb falatot? Miként érhetnénk el végre, hogy tényleg fogyjunk, ha fogyókúrázunk? Finomabbnak találunk egy ételt, ha hangzatos a neve? Sötétben tényleg nem tudjuk, mit eszünk? Vajon hogyan befolyásolja a csomagolás, a márkajelzés, a tányérunk mérete vagy az étterem színvilága azt, hogy mit és mennyit eszünk?
Brian Wansink táplálkozáspszichológus szórakoztató kísérletek alapján mutatja be, miként ismerhetjük fel azokat az észrevétlen tényezőket, amelyek evésre késztetnek bennünket, akár éhesek vagyunk, akár nem. Hasznos tanácsai segítségével erőfeszítés nélkül tehetjük élvezetesebbé és egészségesebbé táplálkozásunkat.

Innen letölthető.
 
Jól értem, hogy ezek csak tagoknak van? Fizetős ugye? Pár videót nem tudnál feltenni?
Köszi!
Szia,
A program hatékonyságát nem vitatom, lehet jó, viszont mivel telefonos videóit tölti fel, laptopon kb 1/3 képet látsz középen, ezt nem tudod nagyobbra varázsolni. Az online felületen amelyik videót megcsináltad nincs jelzés róla. Önmagában az edzésekkel sem vagyok elragadtatva, mert pl a hiit 4 kör, 4 gyakorlat közte pihenés + végén 20-30 perc popsi gyakorlat ugyanezen felépítés szerint. Még egyszer kiemelem a program lehet hatékony, viszont 10 E/hóért sokkal többet várnék egy online felületen lévő edzéstől. pl nagyobb felbontású, jobb felvétel, videók jelölhetősége amit elvégeztem, máshol ugyanilyen online felületű edzések - nem kifejezettem csak popsira - olcsóbbak, jobb a felület, és ugyanezeket és még több lehetőséget is biztosítanak. Meglátásom szerint ez a program azoknak nagyon jó, akik pár kg-val küzdenek csak, és inkább formásodni szeretnének popsira, hasra. Ha te ilyen vagy vágj bele, ha viszont van több súlyfelesleged, akkor nem hiszem hogy 10E erre kell költened elsőre. Nekem 3 napig volt utána izomlázam, abból 2 napig alig bírtam felállni járni, ezért hatékony, a minőséggel vagyok elégedetlen.
 

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Keresem Gin Stephens Böjt evés ismétlés című könyvét. Köszönöm előre is ha feltölti valaki.

Gin Stephens - Böjt Evés Ismétlés 2021 (pdf)
Átfogó útmutató az időszakos böjthöz

2766670.jpg

Változtass azon, mikor étkezel, és megváltozik a tested, az egészséged és az életed!

Nem te vallottál kudarcot a diétákkal, a diéták vallottak kudarcot, mert egész egyszerűen nem működnek. Ezt te is tudod, mégis tovább próbálkozol velük, mert mi mást is tehetnél?

Miután több mint 35 kilótól megszabadult, és ebből egyet sem hízott vissza, Gin Stephens egy aktív és sikeres online közösséget alapított, amely több százezer tagot számlál a világ minden tájáról, és aminek tagjai megismerték a Delay, Don't Deny(R) időszakos böjt életmódjában rejlő varázslatot.

Gin legújabb könyve rendkívül informatív, olvasmányos útmutatóként szolgál az időszakos böjtölés mögött rejlő tudományról, és mindazokról a módszerekről és tippekről, amelyek gyakorlatias és egyszerű életmóddá teszik ezt a fajta böjtölést.

A Böjt, evés, ismétlés mindent tud! Megtanulhatod, hogyan illesztheted be az életedbe a különböző időszakos böjtölési módszereket, függetlenül a körülményektől és az időbeosztásodtól. Miután beindítottad zsírégető szupererődet, örökre megszabadulsz a "diétás gondolkodástól", és addig finomhangolhatod a saját módszeredet, amíg az a második természeteddé nem válik, hiszen az időszakos böjt nem diéta, hanem egy életmód.

A Böjt, evés, ismétlés mindenkinek szól! A kezdők a 28 napos BÖJT START-ot próbálhatják ki. A tapasztaltak továbbfejleszthetik időszakos böjtölési gyakorlatukat, tovább dolgozhatnak gondolkodásmódjukon, és megismerhetik a legújabb tudományos kutatásokat ebben a témában. Még mindig vannak kérdéseid? Gin már meg is válaszolta őket! A részletes GYIK részben az időszakos böjtöléssel kapcsolatban leggyakrabban feltett összes kérdésre megkapod a legrészletesebb válaszokat.

"Te döntöd el, mit eszel, és mikor eszel. Te vagy a saját tested szakértője, és ma jött el annak a napja, hogy visszavedd felette a hatalmat." - Gin Stephens
 

Csatolások

 • Gin Stephens - Böjt Evés Ismétlés.pdf
  3 MB · Olvasás: 381
Utoljára módosítva:

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Paul Jaminet, Shou-Ching Jaminet - Tökéletes Egészség Diéta 2019 (pdf)
Fogyjunk és éljünk egészségesen az optimális emberi étrend segítségével

tökegdiet.jpg

"Miután Paul és Shou-Ching Jaminet hosszú évekig sikertelenül küzdött krónikus betegségével, mindkettőjük érdeklődése az egészséges táplálkozás felé fordult. Öt éven át tartó kutatásaik eredményei gyökeresen megváltoztatták az életüket. A Tökéletes Egészség Diétában a tudós házaspár közérthető, világos stílusban magyarázza el, hogy tápanyagban szegény, toxikus étrendünk miként kezdi ki szervezetünket, illetve megtudhatjuk, hogyan nyerhetjük vissza egészségünket és érhetünk el tartós testsúlycsökkenést táplálkozási szokásaink optimalizálásával, méregtelenítő és immunerősítő étrenddel. A szerzők állítják: gyakran már attól a gyógyulás útjára léphetünk, ha betartunk bizonyos szabályokat az egészséges táplálkozással kapcsolatban. A kötetben számos praktikus tanács olvasható, amelyek segítségével könnyedén áttérhetünk az egészségesebb étrendre, elérhetjük ideális testsúlyunkat, és tartósan egészségesek maradhatunk. A tudományos kutatásokon alapuló Tökéletes Egészség Diéta egyszer s mindenkorra megváltoztatja életminőségünket. A Jaminet házaspár által kidolgozott, tudományos kutatásokon alapuló, "tökéletesített paleolit étrend" (Vogue magazin) az önsanyargatás nélküli, tartós fogyás és a tökéletes egészség kulcsa. Maradjunk egészségesek, és érezzük jól magunkat a bőrünkben! Ez több mint egy egyszerű diéta. Ez a tökéletes egészség programja. (...) Több száz táplálkozással és egészségmegőrzéssel foglalkozó könyvet olvastam, de a Tökéletes Egészség Diéta vezeti a toplistát." /Chris Kresser, az integratív gyógyszerészet szakértője/

"Az egészséges táplálkozással kapcsolatos legjobb összefoglaló jellegű munka, amivel valaha találkoztam. Ha csak egy könyvet terveznek elolvasni a témakörben, ez legyen az." /Seth Roberts, PhD, pszichológus, a Berkeley Egyetem professor emeritusa/

PAUL JAMINET, PHD a Harvard-Smithsonian Asztrofizikai Központjának kutatója volt. Paul krónikus betegségét legyőzve úgy döntött, kifejleszti az öregedéssel és a betegségekkel kapcsolatos elméletét.

SHOU-CHING JAMINET, PHD sejtbiológus és rákkutató a bostoni Beth Israel Kórház és a Harvard Orvosi Iskola munkatársa.
 

Csatolások

 • Paul Jaminet, Shou-Ching Jaminet - Tökéletes egészség diéta [2019].pdf
  16.3 MB · Olvasás: 670

Kityom2019

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Péntek Enikő: ABS Challenge letöltéséből a következő videók hiányoznak:
- ABS no-rest
- Core kör
- Has-kar kombó
- Időzóna
Találtam fent egy pár feltöltést, de mindegyiknél ez a 4 fájl hiányzik.
Nagyon szépen megköszönöm, ha valaki feltöltené ezeket :)
Szép napot mindenkinek!
 

Edina94

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nagyon keresem az új Intenset Everslim étrendet! Valakinek megvan esetleg? Sajnos csak a shake-hez adják, de én csak a változatosabb étkezések miatt szeretném kipróbálni! Szuper receptek vannak benne! Cserébe tudok küldeni korábbi Intenset étrendeket (Női, IR, vegán)

Köszönöm, ha megosztod velem! Szép estét!
 

vné mariann

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia,
A program hatékonyságát nem vitatom, lehet jó, viszont mivel telefonos videóit tölti fel, laptopon kb 1/3 képet látsz középen, ezt nem tudod nagyobbra varázsolni. Az online felületen amelyik videót megcsináltad nincs jelzés róla. Önmagában az edzésekkel sem vagyok elragadtatva, mert pl a hiit 4 kör, 4 gyakorlat közte pihenés + végén 20-30 perc popsi gyakorlat ugyanezen felépítés szerint. Még egyszer kiemelem a program lehet hatékony, viszont 10 E/hóért sokkal többet várnék egy online felületen lévő edzéstől. pl nagyobb felbontású, jobb felvétel, videók jelölhetősége amit elvégeztem, máshol ugyanilyen online felületű edzések - nem kifejezettem csak popsira - olcsóbbak, jobb a felület, és ugyanezeket és még több lehetőséget is biztosítanak. Meglátásom szerint ez a program azoknak nagyon jó, akik pár kg-val küzdenek csak, és inkább formásodni szeretnének popsira, hasra. Ha te ilyen vagy vágj bele, ha viszont van több súlyfelesleged, akkor nem hiszem hogy 10E erre kell költened elsőre. Nekem 3 napig volt utána izomlázam, abból 2 napig alig bírtam felállni járni, ezért hatékony, a minőséggel vagyok elégedetlen.
Szia!
Köszönöm a válaszodat. Feltételezem, hogy a barack-popsi témáról van szó, mert sajnos nem látom a beszélgetés elejét.
Igazából formásodni szeretnék. Már jó ideje futok, tehát a kardió rész megvan és keresek valami olyat, ami kifejezetten formál.
A barack popsi edzést hirdetésben láttam és azért lettem rá kíváncsi, mert olyan gyakorlatokat, amik kifejezetten a feneket formálják mindenki ismer. Ez miben más? Igazi izomnövekedést inkább csak edzőteremben lehet elérni jó nagy súlyokkal, ezt írják minden szakmai fórumon.
Te akkor már nem is csinálod? Az egy hónap alatt tapasztaltál valami változást?
 
Sziasztok!
Feltöltenè valaki Pèntek Enikőtől a Zóna Basic 1 ès Z4 Basic? Sajnos eltűntek a gépemről, a korábbi linkekről pedig már nem tudom letölteni.
Előre is köszönöm a segítséget!
 

HopeStar

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Testvéremet szeretném meglepni Karácsonyra az új Everslim étrenddel! A shake-t nem fogyaszthatja. Eddig már több, mint 40 kg-ot fogyott az intensettel, hátra van még legalább ennyi. Ha valakinek meglenne, nagyon hálás lennék! Kérlek, segítsetek!

Köszönöm előre is!
 
Oldal tetejére