Fitness anyagok feltöltése II.

Sziasztok mi a véleményének a barack popsi (Fodor Réka) edzesekről? Megéri előfizetni? Tényleg annyira látványos eredményeket lehet elérni? Mondjuk aki 10-15 kgtol szeretne megszabadulni? A hiit és a popsi edzések együtt hozhatnak eredményt? Láttam, hogy most nagyon sok újítást vezettek be a programba, receptek stb..de még picit bizonytalan vagyok, hogy havi majdnem 10ezer forintot meg e ér, vagy esetleg youtubeon is lehet e találni olyan jó popsi edzéseket? Az előtte utána képek egyébként nagyon kecsegtetőek, és maga Réka is szimpatikus.
Megköszönöm ha tudsz segíteni
 
Szia!
Köszönöm a válaszodat. Feltételezem, hogy a barack-popsi témáról van szó, mert sajnos nem látom a beszélgetés elejét.
Igazából formásodni szeretnék. Már jó ideje futok, tehát a kardió rész megvan és keresek valami olyat, ami kifejezetten formál.
A barack popsi edzést hirdetésben láttam és azért lettem rá kíváncsi, mert olyan gyakorlatokat, amik kifejezetten a feneket formálják mindenki ismer. Ez miben más? Igazi izomnövekedést inkább csak edzőteremben lehet elérni jó nagy súlyokkal, ezt írják minden szakmai fórumon.
Te akkor már nem is csinálod? Az egy hónap alatt tapasztaltál valami változást?
Szia,
Én már nem csinálom (az egész hónapot sem csináltam végig, mert közben beteg is lettem), igazából nekem fogynom kellene mindenhonnan, csak hirdetés miatt kipróbáltam. Mint írtam a hatékonysága aki szálkásodni szeretne lehet jó, viszont én ennyi pénzért inkább a felülettel nem voltam megelégedve, amin fut ez az egész edzés. Emiatt kerestem olcsóbb verziót. Úgy gondolom, ha már 10 E Ft-t kér valaki egy hónapért akkor ne csak az edzés minősége hanem a felület is legyen megfelelő. A fenekformalas.com is ugyanígy popsi formálásra épül.
 

mrsghost

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Felde Rebeka online edzéseit ismeri valaki?
Elég látványos eredményeket posztol instán, érdekelne a program.
 
Oldal tetejére