Fitness anyagok feltöltése II.

EnKri

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki rögzítette az ATV-n a Tv torna Norbival című műsort, ezen belül is kizárólag Réka tornáit, fel tudná ide tenni? A honlapon már sajnos nem elérhető.
 

anita.V.90

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Nekem egyik sincs meg, de Rebekának Youtubeon vannak fent rövidebb kismama edzései, ha kifejezetten őt keresed. :)
Nekem már szülés utáni videók kellenek. Amik fent vannak youtbe-on, azok annyira nem tetszenek több okból sem. Először is ha oldalanként kell csinálni a feladatot, akkor csak az egyik oldalt csinálja a másikat magadtól kell csinálni, a másik, hogy nem teljes videók, azaz újra el kell indítani, mert 3 körben kell csinálni. Plusz a programban van étrend stb.
 

Vanda77

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, nincsen valakinek véletlenül Candida-diétás étrendje? Nagyon sokat segítene vele. Köszönöm szépen előre is :)

 

Köszönöm szépen, ezeket én is megtaláltam, csak náhány helyen sajnos tök butaságot írnak, némelyik étrend nagymértékben üti a diéta alapelveit... Azért is gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha van valakinek kicsit jobban kidolgozott, összeállított étrendje :)
 

letina

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Esetleg Intenset popsi programja(i) megvan valakinek? Sajnos csak csomagban elérhető, de nekem az étrend kiegészítők nem kellenének:dr_4:. Vélemények róla?
Köszönöm
 

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Megvan valakinek:

Joseph DR. Mercola: Égesd a zsírt​

című könyve? Nagyon köszönöm előre is!
Dr. Joseph Mercola: Égesd a zsírt (epub,pdf)

386015.jpg


Az Égesd a zsírt! radikálisan változtatja meg mindazt, amit az egészségről gondoltál. Dr. Mercola megdöbbentő felismeréseit osztja meg veled, melyek ismeretében akár rögtön elkezdhetsz új, egészséges testet és elmét építeni.

A világszerte népszerű természetgyógyász kutatásai során arra jutott, hogy szinte valamennyi betegség kialakulásának hátterében kisiklott anyagcsere-folyamatunk áll. Az egészség visszaszerzésében hatalmas szerepe lehet egy különleges étrendnek, a szénhidrátszegény és zsírban gazdag ketogén diétának. Ez a gyakorlati kézikönyv segít elsajátítani a táplálkozási a szemléletet, mely pozitívan hat az szervezetünkre, és amellett, hogy elnyomja a betegségeket, támogatja a test gyógyulását.

„Egy igazán forradalmi program… Az Égesd a zsírt! meg fogja változtatni a táplálkozásról és egészségről kialakult gondolkodásmódunkat.”

– Leo Galland, M.D.

„Az Égesd a zsírt!… felfedi az igazságot, hogy mi az, amit az élelmiszeripar nem árul el az ételekről, amelyeket megeszünk, és egy olyan úton indítja el az olvasót, amely radikálisan megváltoztatja az egészségét.”

– Mark Hyman, M.D.

Dr. Joseph Mercola a természetgyógyászat szenvedélyes követe. Több mint 30 éve gyakorló orvos, aki több tízezer pácienst kezelt a Chicago melletti wellnessközpontjában, majd 1997-ben létrehozta a Mercola.com-ot, amely a leglátogatottabb természetes orvoslással kapcsolatos honlap a világon.

...nem saját munka, találtam...
 

Csatolások

  • Dr. Joseph Mercola - Égesd a zsírt.epub
    735.2 KB · Olvasás: 364
  • Dr. Joseph Mercola - Égesd a zsírt.pdf
    1.8 MB · Olvasás: 518
Utoljára módosítva:

vné mariann

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm szépen, ezeket én is megtaláltam, csak náhány helyen sajnos tök butaságot írnak, némelyik étrend nagymértékben üti a diéta alapelveit... Azért is gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha van valakinek kicsit jobban kidolgozott, összeállított étrendje :)
Szia! Én a sok helyen található információkból csináltam annó magamnak egyet. Nagyon bevált. Végül is a cukrot, az élesztőt, az eceteset és a gombával erjesztett kell kerülni. A diéta mellett pedig használtam a gréfrut cseppet, a kasvirág cseppet, egyszer csináltam a citromos fokhagymás vizet is, de aztán feleslegesnek éreztem, a gyógyteákat is használtam, amiket ajánlottak és a fűszereket, de ezeket végül is csak annyira használtam, amennyire amúgy is fűszereztem volna valamit.
Azóta a hozzáadott cukrot tartalmazó ételeket igyekszem kicserélni, szerencsére eddig nem is jött vissza.
Pro és prebiotikumra nem használok mesterséges terméket, csak élőflórás, cukormentes termékeket és a fermentált zöldségeket.
 

Csatolások

  • candida.pdf
    64.6 KB · Olvasás: 196

K_IBI

Állandó Tag
Állandó Tag
Szkasztok! Vega és vegán étrendeket keresnék. Cserébe sok tiltes, Bolevai Réka - Feminpro és intenset étrenddel rendelkezem.
Sokan kerestek és kértek feminpro étrendeket, jöhetnek a feltöltések, sokan várják, hajrá mindenki aki rendelkezik velük, ne tartsa magában! Köszönet
 

Csatolások

  • 5 napos mintaétrend.pdf
    2.7 MB · Olvasás: 415
  • 7 napos mintaétrend_OFE.pdf
    7.2 MB · Olvasás: 415
  • Egy hetes étrend.pdf
    104.8 KB · Olvasás: 286
  • Vegán Vendégváró_1.pdf
    199.2 KB · Olvasás: 202
  • DREAM BODY ÉTREND.png
    DREAM BODY ÉTREND.png
    1.3 MB · Olvasás: 351
  • Éden-Étrend-e-book.pdf
    25.8 MB · Olvasás: 375
  • veganblog-teljes_erteku_novenyi_etrend-2020.pdf
    12.6 MB · Olvasás: 318
  • VEGISSIMA-5-NAPOS-VEGAN-KIHIVAS_2021-ebook.pdf
    8.9 MB · Olvasás: 252
  • Vegan-csaladi-etrend-terv_v1.pdf
    290.8 KB · Olvasás: 197
  • Vegan-edzes-mellett-etrend-terv_v1.pdf
    283 KB · Olvasás: 184
  • Vegan-keto-etrend-terv_v1.pdf
    255.5 KB · Olvasás: 207
  • Vegan-klassizikus-etrend-terv_v1.pdf
    289.1 KB · Olvasás: 205
  • Vegan-nehez-idok-etrend-terv_v1.pdf
    254.2 KB · Olvasás: 192
  • megujulas-szilveszterre_v1.pdf
    986.7 KB · Olvasás: 199
Utoljára módosítva:

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Brian Wansink - Evés ész nélkül 2014
Miért eszünk többet, mint hisszük?

Naponta több mint kétszáz, étellel kapcsolatos döntést hozunk, ám ezek 90%-a nem tudatos.

Miért hagyjuk a végére a legjobb falatot? Miként érhetnénk el végre, hogy tényleg fogyjunk, ha fogyókúrázunk? Finomabbnak találunk egy ételt, ha hangzatos a neve? Sötétben tényleg nem tudjuk, mit eszünk? Vajon hogyan befolyásolja a csomagolás, a márkajelzés, a tányérunk mérete vagy az étterem színvilága azt, hogy mit és mennyit eszünk?
Brian Wansink táplálkozáspszichológus szórakoztató kísérletek alapján mutatja be, miként ismerhetjük fel azokat az észrevétlen tényezőket, amelyek evésre késztetnek bennünket, akár éhesek vagyunk, akár nem. Hasznos tanácsai segítségével erőfeszítés nélkül tehetjük élvezetesebbé és egészségesebbé táplálkozásunkat.

Innen letölthető.
 
Oldal tetejére