Foci

afca

Kitiltott (BANned)
Nem, mindenki szar volt rajta kívül sajnos. Nem várható még el tőle, hogy a hátán vigye a PSV-t , szerintem ha a két kulcsjátékos közül egy játszik nem így alakul a meccs. sajnálom őket, de ez van.

Elég baj az ha egy csapatnál két játékosra alapoznak.Ezek szerint nincs olyan cserejátékos a PSV-nél aki tudja helyetesiteni Affelayt és Farfánt.
 

afca

Kitiltott (BANned)
A Fiorentina elleni felállitás


181853_661_1207825619961-PSVlogo-15x15.gif

Opstelling PSV:
Gomes, Kromkamp, Marcellis, Salcido, Rajkovic, Simons, Méndez, Culina, Dzsudzsák, Bakkal en Koevermans.
Wissels: Roorda, Zonneveld, Väyrynen, Lazovic, Alcides, Addo en Zeefuik.

Hol vannak ők ezektől????

181934_661_1207840820401-ThoresenElftalfoto468.jpg
 

afca

Kitiltott (BANned)
Kisteleki jövő héten tárgyalhat a két hollanddal kapitányügyben

Mint azt korábban megírtuk, a Magyar Labdarúgó Szövetség holland szakembert szeretne a magyar válogatott élére állítani. A három lehetséges jelölt közül Danny Blind már elutasította a felkérést, Aad de Mos és Erwin Koeman viszont nem zárkózott el az esetleges tárgyalások elől. Kisteleki István, az MLSZ elnöke április 24-ére ígért végleges választ kapitánykérdésben.
A három jelöltből rövid időn belül kettő lett. Danny Blind ugyanis nem kíván a magyar válogatott szövetségi kapitány lenni, inkább marad jelenlegi állomáshelyén, a Sparta Rotterdamnál.

A 61 éves Aad de Mos, a Vitesse trénere abban maradt Kisteleki Istvánnal, hogy a holland bajnokság befejezése után, azaz jövő vasárnap folytatja a megbeszéléseket.

A másik „versenyben lévő” jelölt, Erwin Koeman szintén a jövő héten találkozhat az MLSZ-elnökkel.

„Valenciában ért utol, vasárnapig itt is maradok, azaz ezen a héten semmiképpen sem ülünk le egy asztalhoz a magyar szövetség vezetőivel – mondta a Nemzeti Sportnak az Erwin Koeman öccsét, a Valencia élén álló Ronaldot is képviselő Ger Lagendijk. – Hogy a jövő héten találkozunk-e? Nem mondom, hogy ki van zárva… Konkrétumok hiányában ne várjon bővebb nyilatkozatot tőlem, kérem, elégedjen meg annyival, hogy beszélgettünk már erről-arról, és szerintem Erwin Koeman remek választás lenne. Ha szerdán visszahív, akkor talán többet tudok mondani.”
 

afca

Kitiltott (BANned)
Adrian Mutu duplájával a Fiorentina kiejtette Dzsudzsákékat

A Fiorentina tulajdonképpen könnyed győzelemmel ejtette ki a PSV-t, amelynek soraiban Dzsudzsák Balázs végig játszotta a mérkőzést. A magyar középpályás csapata egyik legjobbja volt, de balról érkező beadásai nem bizonyultak elegendőnek Adrian Mutu két góljával szemben.
d000554B1d3fd754bc2f9.jpg


<TABLE style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; BORDER-TOP-STYLE: none; PADDING-TOP: 0px; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR vAlign=top><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; maring: 0">Egy héttel ezelőtt Firenzében 1-1-et játszott a PSV a Fiorentina otthonában, így tehát a mérkőzés előtt az idei nemzetközi kupaszezon utolsó magyar játékosának, Dzsudzsák Balázsnak a csapata, a PSV volt esélyesebb a továbbjutásra.

A meccsen azonban nem látszott, hogy hollandok játszanak hazai pályán, a Fiorentina remek védekezéssel és gyors, veszélyes kontrákkal lepte meg a Dzsudzsákkal a kezdőben felálló PSV-t. Az eindhoveniek nem is igazán találták az ellenszerét az olaszok fegyelmezett játékának, ráadásul a román Adrian Mutu igazán remek napot fogott ki.

A 29 éves támadót nem igazán tudták tartani a holland védők, és az első félidő végén egy pazar szabadrúgással megszerezte a vezetést az addig is fölényben játszó Fiorentina számára. Ezzel az olaszok ugyan előnybe kerülte, de egy hazai találattal minden kezdődött volna elölről.

Ez a hazai találat azonban nem született meg, sőt, a második félidőt remekül kezdő vendégek 10 perc után tovább növelték előnyüket: Mutu duplázta meg góljainak számát.

Dzsudzsák Balázsnak az első egy órában nem sok babér termett, egy-egy beadás, szabadrúgás illetve szöglet elvégzésén túl nem zavart sok vizet. Mutu második gólja után viszont visszakerült eredeti helyére, a balszélre – Vergoossen mester a szünetben küldte át a második oldalra a válogatott középpályást -, és innentől fogva a PSV játéka is felélénkült.

Ekkor Dzsudzsák nélkül nem is zajlott hazai akció, más kérdés, hogy hol Koeveremans, hol Lazovics nem tudott élni a nagyszerű lehetőségekkel, amik a magyar játékos átadásai után adódtak előlük. A 81. percben aztán tizenegyeshez jutott a PSV – persze ehhez is kellett Dzsudzsák illetve a remek beadása -, ám Simons kihagyta a büntetőt.

Ezzel végleg eldőlt: a Fiorentina jutott a legjobb négy csapat közé, a hollandoknak az utolsó tíz percben sem sikerült az, ami az előző nyolcvanban, jelesül a góllövés.

Dzsudzsák Balázs csapata egyik legjobbja volt ezen az estén, de ez is kevés volt a jobb erőkből álló és változatosabb focit játszó Fiorentina ellen, amely 3-1-es összesítéssel megérdemelten jutott az UEFA-kupa elődöntőjébe.
UEFA-KUPA

<TABLE class=center width="100%" align=center><CAPTION>NEGYEDDÖNTŐ </CAPTION><TBODY><TR class=even><TD>PSV EINDHOVEN-FIORENTINA 0-2 (0–1)</TD></TR><TR class=odd><TD>
d000554B28794da77993e.gif

d000554B3dc5e288b286d.jpg


</TD></TR><TR class=even><TD>
http://www.nemzetisport.hu/Kozvetites_index.php?tid=3160
</TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE class=center width="100%" align=center><CAPTION></CAPTION><TBODY><TR class=even><TD>Helyszín: Eindhoven</TD></TR><TR class=odd><TD>Nézőszám: 35000</TD></TR><TR class=even><TD>Vezeti: Luis Medina Cantalejo</TD></TR><TR class=odd><TD>Asszisztensek: Victoriano Giraldez Carrasco, Victoriano Diaz Casado (mindhárom spanyol) </TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE class=center width="100%" align=center><CAPTION>A KEZDŐCSAPATOK</CAPTION><TBODY><TR class=even><TD>PSV</TD><TD>FIORENTINA</TD></TR><TR class=odd><TD>1 Gomes</TD><TD>1 Frey</TD></TR><TR class=even><TD>2 Kromkamp</TD><TD>20 Jörgensen</TD></TR><TR class=odd><TD>24 Marcellis</TD><TD>5 Gamberini</TD></TR><TR class=even><TD>3 Salcido</TD><TD>21 Ujfalusi</TD></TR><TR class=odd><TD>14 Rajkovics</TD><TD>19 Gobbi</TD></TR><TR class=even><TD>8 Mendez</TD><TD>4 Donadel</TD></TR><TR class=odd><TD>6 Simons</TD><TD>11 Liverani</TD></TR><TR class=even><TD>28 Bakkal</TD><TD>18 Montolivo</TD></TR><TR class=odd><TD>10 Koevermans</TD><TD>24 Santana</TD></TR><TR class=even><TD>15 Culina</TD><TD>29 Pazzini</TD></TR><TR class=odd><TD>22 Dzsudzsák</TD><TD>10 Mutu</TD></TR><TR class=even><TD>Vezetőedző:</TD><TD>Vezetőedző:</TD></TR><TR class=odd><TD>Sef Vergoossen</TD><TD>Cesare Prandelli </TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE class=center width="100%" align=center><CAPTION></CAPTION><TBODY><TR class=even><TD>Gólszerző(k): Mutu (38., 53.)</TD></TR><TR class=odd><TD>Csere: Bakkal helyett Lazovics (46.), Culina helyett Vayrynen (79.), Mendez helyett Zonnevold (83.), ill. Pazzini helyett Vieri (73.), Sanata helyett Kuzmanovics (78.), Mutu helyett Osvaldo (86.)</TD></TR><TR class=even><TD>Sárga lap: Mutu (19.), Donadel (24.), Marcellis (68.)</TD></TR></TBODY></TABLE>


</TD></TR></TBODY></TABLE>NS
 

filozófus

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért Balázs most kihagyott egy "ziccert" azzal,hogy nem tudott "hőse" lenni a meccsnek.Igaz,hogy nem volt rosszabb a társainál,de annyival jobb se',hogy azt mondják:ez a Dzsudzsák gyerek,ezen nem múlt,mindent megtett!
Kár...
 

afca

Kitiltott (BANned)
Milyen sok néző van a Győr-MTK-n :lol:

Azt nem tudom de ez lett az eredmény.

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=400 bgColor=#666666 border=0><TBODY><TR class=title><TD width=330 colSpan=3>Gyor [1 - 0] MTK Budapest</TD></TR><TR><TD width=400 colSpan=4 height=1></TD></TR><TR class=light><TD width=20>51'</TD><TD align=middle width=50>[1 - 0]</TD><TD align=left width=163>B. Nikolov
goal.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos ma a lilák is győztek nagynehezen:

<table class="tablazat_merkozes" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" width="100%"><tbody><tr><th colspan="3" align="center">Tabella</th> </tr> <tr> <td align="center">1.</td> <td>MTK </td> <td align="center">48</td> </tr> <tr> <td align="center">2.</td> <td>ÚJPEST FC </td> <td align="center">47</td> </tr> <tr> <td align="center">3.</td> <td>GYŐRI ETO </td> <td align="center">47</td> </tr> <tr> <td align="center">4.</td> <td>DVSC TEVA</td> <td align="center">45</td> </tr> <tr> <td align="center">5.</td> <td>FEHÉRVÁR FC</td> <td align="center">39</td> </tr> <tr> <td align="center" width="15%">6.</td> <td width="67%">HONVÉD</td> <td align="center">39</td></tr></tbody></table>
De legalább az MTK-n hoztunk 3 pontot. Nedhéz lesz a vége, a Győrt szerintem már nem lehet megállítani. Újra vidéki bajnok lesz?
 

Myckload

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem itt Magyarországon az elkövetkező 100 évben nem lesz jó nemzeti 11. Amíg a játékosok milliókat vesznek fel a nagy semmiért addig ne várjunk eredményt.
Nézzétek meg a magyar Borsodi Liga tempóját és színvonalát.Az Angol 4. osztályba sem lenne elegendő.Erről ennyit.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Heitinga az Atlético Madridban folytatja



Az Atlético Madridban folytatja pályafutását John Heitinga, az Ajax Amsterdam holland válogatott labdarúgója. A 24 éves védő vételárát nem hozták nyilvánosságra, ám a holland De Telegraaf című napilap értesülései szerint tízmillió eurót fizetnek érte a spanyolok.
Heitinga 2001 óta szerepel az Ajaxban, összesen 145 mérkőzésen lépett pályára, a holland nemzeti csapatban 32-szer kapott lehetőséget.
 
Oldal tetejére