gazdagodas

ditt

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem a pénzmágnes meditáció nagyon bejött. Mindíg többet akarok, és bár vannak csendes időszakok, akkor sem hagyom abba a progizást, így aztán mikor ismét beindul nagyon boldog és lelkes vagyok.
Mindenkinek bátran ajánlom, jól fog szórakozni és a pénzmozgás is beindul.:p
 

mannasimon

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!
ismét sikerélményt osztanék meg veletek,hogy arra ösztönözzelek titeket készítsetek teremtő varázsdobozt:)nagyon műkszik:)egy cukrászdában beszélgetésbe elegyedtem a pultos hölgyel,müller péter könyvét olvasta,gondoltam megosztom vele a varázsdoboz ötletét,s elmeséltem nekem hogy bevállt:)hát megcsinálta,s már 1hét múlva egy több százezres gépet kapot ajándékba,amit beteg kisfiának nem tudott volna megvenni,de ő a gép képét belerekta a dobozba,s láss csodát,megkapta:)szóval csak hajrá:)
sok-sok mosolyt:)
 

naju

Állandó Tag
Állandó Tag
pénztárca

Sziasztok!

Még új vagyok, és nem tudtam visszaolvasni minden hsz-t, én is szeretnék egy módszert megosztani veletek, ami nekem nagyon bevált. Van egy könyv ami a kedvenceim közé tartozik? Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik. Ebben van egy olyan gyakorlat, hogy a pénztárcádba tegyél be egy összeget, én 10.000,- Ft-ot szoktam magamnál tartani, amit nem szabad elkölteni, de mikor járok valahol és megtetszik vagy megkívánom, vagy szeretnék olyat akkor arra gondolok, hogy meg tudom venni, hisz a pénztárcámban ott van rá a pénz. Itt befejezem a gondolatot, és megyek tovább, keresek még valamit ami tetszik. De nem veszem meg!!! Csak a tudat, hogy meg tudom venni, ha akarom. Sok olyan dolog bejött az életembe amit így megláttam és megszerettem, és folyamatosan áramlik felém a pénz, hogy azt amire szükségem van arra mindig jusson.

Legyen nagyon szép napotok!!!:)
 

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Naju! Légy üdvözölve!
Egy kicsit kíváncsiskodnék. Neked mennyi idő telt el attól kezdve hogy elkezdtél így gondolkodni, addig amíg megtapasztaltad ennek a technikának a működését?
Üdv.:BigBud
 

iladino

Állandó Tag
Állandó Tag
mi az a gazdagság doboz? csak pár hozzászolást találtam rola. nincs energiám hogy keresgéljek tudtok segíteni?
 

Derzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Nedudgghii :) (Uram Isten, ha Te is ilyen sokat gondolkoztal a becenevednel, amennyi idot toltok en el azzal, hogy leirjam... Vagy csal polgarpukkasztonak van?:))

Engedd me, kerlek, hogy par szot szoljak Hozzd, es kedves Cathy-hoz es Ditke-hez (gratulalok a hosies probalkozasert, Lanyok!) es ne haragudj meg ram, mert nem sertesnek szanom a tovabbi mondokamat - Teljes szivbol KACAGTAM a hozzaszolasaidnal!:) Remek moka az egesz filozasod!:) Es persze, evezredes vitat ideztel fel - csak utana kellenne olvasni a klasszikus filozofikusoknak (en meg vizsgaztam beloluk, egyparszor...:))
Kezdem a "praktikus" gondolataimat (vitazni semmi ertelme, hisz ot vannak ebben a temaban a sok EZERNYI oldal leirt konyvek bolcsessegei, pro es kontra - es meg mindig vitatkoznak ezen...):
1. Olvastam valahol, hogy a Biblia HIBAS forditasa okkozza meg mindig a kellemetlen hasonlatot, a tevevel es a gazdaggal... sajnos. Miert? - Mert a "tu foka" jelen esetben azt a bizonyos - nagyon is letezo, hasznalt es praktikus - KISKAPUT jelenti, az okori epiteszeti stilusban, amit effektiv hasznaltak a tevekaravanok, amikor BEMENTEK-kimentek a nagy kapuk MELLETT / alatt (helyett), amikor a nagy (tobb meter magas, nehez, szeles stb.) varos kapukat NEM AKARTAK KINYITNI (estere, vagy ellenseges, harci tamadastol felve). NORMALIS, hogy a teve konnyen atjutott a "tu fokan"- mert a "tu foka" elnevezes ezt jelentette, es - persze - direkt ugy mereteztek, hogy CSAK egy maximalisan megpakolt TEVE szelessegu legyen, marmint hogy ne lehessen KETTO tevenek egymas mellett bemenniem de 1 TEVE IGEN!!!:) Strategia, ennyi az egesz!
- Akkor: mi koze ennek a gazdagokhoz? A peldazat MAST akart mondani, eredetileg - de, a forditok hibaztak, es ez csak gyuruzott tovabb.... A rossz hir az, hogy NEM CSAK EZ AZ EGYETLEN FORDITASI HIBA A BIBLIABAN... Vegyetek figyelembe azt is meg, hogy tobb szaz konyvbol allt ossze a Biblia, es tobb szaz valtozata van, tobb sza forditasok stb... akkor, mi is a hiba lehetoseg? - Meg mielott felhaborodna barki, aki ezt olvassa, NEM EN TALALTAM KI EZT... csak tajekoztatlak.
2. Mindenkinek: en is, mint sok-sok mas ismerosom es barataim is, a vilag majdnem minden taljarol (bocsi a helyesirast!), ugy KEZDTUK "gazdagodas" folyamatot, hogy NEM HITTUNK Istenben... abszolute mindenki (kozulunk) ATEISTA VOLT! Meghozza nem is akarmilyen - kiserleti fizikat kutatok, kemeny uzletemberek (a "legkemenyebbek" kozul!), orvosok, (hires) penzugyi analistak, politikusok, egyebek.... hadd ne mondjam tovabb. Szemelyes tanuja voltam a meggazdagodasuknak - ami nem ment egy naprol a masikra. Es kemeny harc! :)
Tudjatok, mi a legerdekesebb? - Mikor mar kezdtek meggazdagodni (elindultak az uton), meglepodtek sajat magukon - es elkezdtek FELNI attol, amit megtapasztaltak - mindannyian, kivetel nelkul! Mi az? - Hogy NINCS GAZDAGSAG ISTENEN KIVUL!
Elmagyarazom, ha meg kell: kezdtek megjelenni JELEK, amik LATHATO, es MERHETO VOLTak. Sott, ISMETELHETOek is. Tehat, kenytelenek voltak elismerni hogy VALAMI VAN. Valami, amit nek ok iranyitanak, es fuggetlenul az o akaratuktol, MEGMOZDUL es SAJAT ELETET EL, amikor valaki AKAR gazdagodni. Meg valami: ezek az emberek hasznaltak az intuiciojukat, az biztak a megerzesukben, es vegig azt hittek, hogy EZT AZ O LOGIKUS ESZUK TALALTA CSAK KI. A furcsa csak akkor jott, amikor MINDANNYIAN (a csoportrol beszelek) UGYANAZT TAPASZTALTA... na ezen a ponton kezdtek el FELNI az ismeretlentol. A kutatok elkezdtek kutatni, es merni. Hogy ne mondjak tobbet: mire mar volt eleg penzuk, kenytelenek voltak HINNI IS - de a HITuk KIALAKULT, MEGGYOZODESBOL. Es ok mar nem "csak" hisznek, TUDJAK... hogy van Isten. KENYTELENEK VOLTAK BEVALLANNI sajat maguknak, hogy VAN. Es akkor kovetkezett a BEFOGADAS. Befogadtak eletukbe Istent- es tudjatok mit? A kornyezetuk NEM HISZI EL most, hogy ezek az emberek tenyleg HISZNEK, es nem csak megjatsszak magukat. Az atalakulas ateistabol hivore, nem volt konnyu lelki folyamat - sott... nagyon nehez feladni meggyozodesedet. De ugyanakkor, ha mar annyi "proba" letezik - akkor hulyeseg letagadni ezeket... nem-megtortentte-tenni a dolgokat.
Sajat tapasztalatbol beszelek - ezert engedtem meg magamnak, hogy KACAGJAK. Miert?:) Ha mar valakinek ILYEN filozofiaja van, mint Neked, kedves NEDUDDGHII, akkor mar JAVABAN BENNE VAGY AZ ATALAKULASI folyamatban, es hiaba ellenkezel - hidd el! - Te is meg fogod TAPASZTALNI, hogy Isten Van. Ennyi. A folyamat visszafordithatatlan. De nem faj!:)
A jo hir az: a filozofiad altal - ezen az uton - hamarebb eljutsz a penzugyi gazdagsaghoz, mint az igazi, "eredeti" Isten hivo. Itt, megint, nem akarok senkit sem megserteni. Puszta tapasztalatot mondok, tenyeket. A differenciat a kulonbozo gondolati folyamatban kell keresni. Letezik az emberisegnek egy kicsi resze - kb. 10%-a - akinek eleve igy van beallitva az elmeje. Mi, a tobbi 90%, tanuljuk ezt a modszert, AGYKONTROLLAL es transzcendentalis meditaciokkal - kindenki teszi ugy, ahogy azt megfelelobbnek erezi a sajat fejlodesi fokan. Ez van!:)
- Kivanok mindenkinek sok sikert - mert az megjon, elobb-utobb, csak kitartas es munka eredmenye minden.
- Egyebkent, hogy meg egyszer praktikusat mondjak: olvasni lehet a Gregg Braden munkajat is, ebben a temaban. Es reszemrol felajanlom, hogy kuldok egy peldanyt Neked, Calgary-ba (ha oda kered!), egy Romaniaban megjelent konyvbol (romanul van, de le lehet forditani az automatikus forditoi software-rel, barmilyen nyelvre, gyakorlatilag!), aminek angol cime lehetne "WISH between magic and reality" (elmagyarazza, hogyan lehetseges megkapni azt, amit kertel. Praktikus utmutato, ami NEM HIVOKNEK irodott. Mukodik!:))
Legy szives, kuldj privat emailt, ha kered a konyvet (mar csak a cimert...)
- Udv a HIVOK koreibe, tiztelt Kollega!:)
Szeretettel
Eniko63

Szia Enikö!

Nem ismerös ez a könyv de érdekes lehet.Utánakerestem a neten,hogy van a cím pontos Román forditása,és ki az írója.Angolul is jo,én is hallottam ilyen fordito szoftverröl,mert annyira nem tudok angolul hogy egy könyvet teljesen meg is értsek?E-bookban jo lenne ,ha másképp nincs is rá lehetöség.

Nagy ölelés Derzsi
 

Csino

Új tag
Sziasztok! Még én is új vagyok itt, és engem is nagyon érdekelne ez a varázsdobozos dolog! Már sok ilyen könyvet olvastam és tény és való, hogy saját tapasztalatomon érzem, hogy ha hisz az ilyesmiben az ember, akkor azt tényleg magához vonzza! Szóval, ha lehetséges akkor szeretnék erről a varázsdobozról is hallani. Előre is köszi! :)
 

iladino

Állandó Tag
Állandó Tag
koszi szépen Antara! valojában ezeket a dolgokat mind tudom ,de mégis más így látni oket -nagy segítség volt. bízom benne hogy egy honapon belul sikerul talpra állnom és sikerekrol számolhatok be.
 

dohar

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Rátaláltam egy olyan lehetőségre, ami megoldja a pénzügyi gondjaimat is, úgy, hogy közben meg is gyógyulok. Ja és persze a VT-t használom. Nagyon-nagy sikereket értem már el és érek is el vele, ezt a tudásomat is áttudom adni a jelentkezőimnek. Apró tippek-trükkök:o)Ami már nagyon sok embernek segített, hogy ne kelljen akár évekig várnia egy-egy cél megvalósítására.
Sok szeretettel: Ildikó

Szia Ildikó0524!

Mi az a VT? Már mindenre gondoltam, de nem tudom, hogy milyen technika lehet az agykontrollban. Ha kiírod, hogy mi az talán rájövök, de ha nem akkor már csak megkérdezem, hogy mi az, és hogyan kell használni, ha már ilyen komoly sikerek része! Természetesen nemcsak a VT, hanem a siker másik része is nagyon érdekel! Rátaláltam egy olyan lehetőségre, ami megoldja a pénzügyi gondjaimat is, úgy, hogy közben meg is gyógyulok. Ja és persze a VT-t használom.
Köszönöm a válaszodat!

Üdvözlettel: dohar
 

HoZsanna

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Ildikó0524!

Mi az a VT? Már mindenre gondoltam, de nem tudom, hogy milyen technika lehet az agykontrollban. Ha kiírod, hogy mi az talán rájövök, de ha nem akkor már csak megkérdezem, hogy mi az, és hogyan kell használni, ha már ilyen komoly sikerek része! Természetesen nemcsak a VT, hanem a siker másik része is nagyon érdekel! Rátaláltam egy olyan lehetőségre, ami megoldja a pénzügyi gondjaimat is, úgy, hogy közben meg is gyógyulok. Ja és persze a VT-t használom.
Köszönöm a válaszodat!

Üdvözlettel: dohar


Szerintem a Vonzás Törvénye.
Engem is kíváncsivá tett ez a hsz.....:p
 

Derzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Rátaláltam egy olyan lehetőségre, ami megoldja a pénzügyi gondjaimat is, úgy, hogy közben meg is gyógyulok. Ja és persze a VT-t használom. Nagyon-nagy sikereket értem már el és érek is el vele, ezt a tudásomat is áttudom adni a jelentkezőimnek. Apró tippek-trükkök:o)Ami már nagyon sok embernek segített, hogy ne kelljen akár évekig várnia egy-egy cél megvalósítására.
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését, irjon.
Nincs emailon tájékoztatás, ez sokkal komolyabb, mint a többi volt benne részem rendesen, csak egy ismertető előadás keretében lehet hozzájutni az információkhoz.
Minden héten hétfőn és csütörtökön este fél 7-kor kezdődik egy kb. 1,5 órás kerek egészként átadott információ. Kérlek időben döntsd el, hogy mikor jössz el, mert már most csütörtökre nincs helyem. Előre kell szólni, hogy megvegyem a jegyet. Neked nem kerül egy filléredbe se. Én állom a belépőjegy árát.
Neked csak az a dolgod, hogy átgondolod, hogy mik a céljaid, és ha leporoltad a régi, jól eldugott céljaidat, vágyaidat, álmaidat, akkor keress meg emailba. Kérem, hogy ajánlat kéréssel és egyéb információ kéréssel kapcsolatosan ne forduljatok hozzám, mivel az előadás azért lett kitalálva, hogy ott adjuk át az érdeklődöknek. Remélem ezt megértitek, hisz nincs is időm rá, a napi többszáz emailt megválaszolni személyre szabottan, de az előadáson mindent megtudhatsz. Az előadás Budapesten a VI. kerületben van. Közelebbit csak az elszánt jelentkezőimnek.
Csak akkor irj, ha eldöntötted, hogy szánsz a jövődre először is kb. 1,5 órát, ekkor egyeztetünk időpontot, és megbeszéljük a cimet is, ahol találkozunk. Csak nyerhetsz!! Ez egészen biztos, hiszen Én már itt vagyok, és tudom is, várlak az egyre bővülő csapatomba. Az én célom az, hogy egyre több és több embernek segítsek sikeressé tenni az életét, és úgy hogy közben nagyon sok örömöt és boldogságot éljen át.

Legyen nagyon vidám és gazdag mindenki élete.
Sok szeretettel: Ildikó

Szia Ildiko!

Milyen elöadás?Pénz...egészség...Vonzás Törvénye...ez mind szép és fontos,de attol tartok hogy ennyi informácio alapján az ember fia nem megy el egy elöadásra...vagy talán Network 21...Amway vagy valami hasonló?szolj ha tévedek :)

Nagy öleleés
 

Scelia

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Még én is új vagyok itt, és engem is nagyon érdekelne ez a varázsdobozos dolog! Már sok ilyen könyvet olvastam és tény és való, hogy saját tapasztalatomon érzem, hogy ha hisz az ilyesmiben az ember, akkor azt tényleg magához vonzza! Szóval, ha lehetséges akkor szeretnék erről a varázsdobozról is hallani. Előre is köszi! :)

Szia!
A varázsdoboz,egy általad kiválasztott doboz amibe beleteszed a vágyaidat mindegyiket egy-egy cetlire felírva.Majd miután végeztél a dobozra rá kell írni a következő mondatot:
"Minden ami ebben a dobozban van az van"
Ha időközben gyarapodnak a vágyaid akkor azokat is felírva a dobozba kell tenni és hinni-hinni-hinni :)
Én kipróbáltam és a mai napig gyakorlom ezt a módszert és bevált ;)
 

TipeTupa

Állandó Tag
Állandó Tag
Rátaláltam egy olyan lehetőségre, ami megoldja a pénzügyi gondjaimat is, úgy, hogy közben meg is gyógyulok.
...áttudom adni a jelentkezőimnek
...ez sokkal komolyabb, mint a többi
...nincs helyem
...Neked nem kerül egy filléredbe se. Én állom a belépőjegy árát.
...az előadáson mindent megtudhatsz
...csak az elszánt jelentkezőimnek.
...egyeztetünk időpontot, és megbeszéljük a cimet is, ahol találkozunk. Csak nyerhetsz!!
...várlak az egyre bővülő csapatomba. Az én célom az, hogy egyre több és több embernek segítsek sikeressé tenni az életét, és úgy hogy közben nagyon sok örömöt és boldogságot éljen át.
Elszánt jelentkezőimnek....

:mrgreen: csodálatos esettanulmány.
Pont a hétvégén beszélgettünk erről egy jó nagyot a barátaimmal: elgondolkoztató, hogy még mindig működik a hülyités... Végül is, amig van akit...
Nekem az "tetszik" az egészben, hogy soha nem lehet tudni előre semmit, elmész az előadásra és azt mondják: ez titok, ezt senkinek nem szabad elmondanod, még a legjobb barátodnak sem. Inkább hivd el "az előadásra", majd megmondjuk mi neki. Szóval a titok (kicsi t-vel) egy másik jól kihasznált variánsa... :mrgreen:
De a legjobban ezek a szavak tetszenek: a jelentkezőim, a csapatom...
Hát most tényleg epésen vigyorgok, nagyon kihozta belőlem ez a hozzászólás.
 

Maccs

Állandó Tag
Állandó Tag
Scelia!:23:Köszi!És mond mit csinálsz a dobozzal? Kezedbe veszed ha ak-zol?Naponta átolvasod?:???:Egyszert én is csináltam ilyen dobozt ,még évekkel ezelőtt -azóta is benne vannak a régi dolgaim- csak nem értettewm hogy pontosan mit kell vele csinálni.:confused:Légyszi oszd meg velünk!
 

Scelia

Állandó Tag
Állandó Tag
Scelia!:23:Köszi!És mond mit csinálsz a dobozzal? Kezedbe veszed ha ak-zol?Naponta átolvasod?:???:Egyszert én is csináltam ilyen dobozt ,még évekkel ezelőtt -azóta is benne vannak a régi dolgaim- csak nem értettewm hogy pontosan mit kell vele csinálni.:confused:Légyszi oszd meg velünk!

A dobozt csak akkor veszem elő ha szeretném a vágyaimat gyarapítani.
Nem kell elovasni semmit nem kell vele csinálni csak naponta többször az eredményre gondolni és érezni hogy már sikerült is-jelen időben rá gondolni;)Itt jön be a Hit kérdése amit írtam,mert enélkül nincs értelme,de tudom sokszor ez a legnehezebb feladat.:rolleyes:
 

Maccs

Állandó Tag
Állandó Tag
:mrgreen::0:Ik!!!Akkor este már fix programom van:előveszem a dobozt -mert még megvan- és tavaszi nagytakarítok benne!kiss:5:;-)
 
Oldal tetejére