Gyurcsány nemzeti demokratikus ellenállást hirdetett

A Demokratikus Koalíció politikai szezonnyitót tartott egy 6. kerületi szállodában. Az eseményen értékelő beszédet mondott a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc is. Nézze meg a volt miniszterelnök teljes beszédét, vagy az arról készült összefoglalónkat!



Már a beszéde elején jelezte Gyurcsány Ferenc, mit gondol az Orbán-kormányról. Szerinte problémát jelent már az is, hogy a kereszténydemokrácia nevében politizál a kormány.

A DK elnöke azt mondta: "A kormányzás célja nem lehet, hogy eszmei, szellemi átnevelőtábort szervezzen. Világos legyen, azok az országok, amelyik bármely hitet az államvallás szintjére emeltek, azok kiszakították hazájukat a szabad nemzetek közösségéből. Bármely vallás, amely államvallásá lesz, a politikai hatalom, a politikai diktatúra eszköze lesz és fundamentalistává válik."

Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor elveszítette minden becsületét Európában, ezt jelzi az is, hogy a Sargentini-jelentés szavazásakor csak 28 százalék támogatta a magyar kormányt.

"Ez nem menekültkérdés probléma, ez egy élhetetlen, nem szabad, nem demokratkus, nem jogállami országnak a problémája és ezért kell vele szemben föllépni, nem a menekültügy miatt, kérem szépen, ez a fiú úgy hazudik, mint a vízfolyás" - tette hozzá Gyurcsány.

A DK elnöke azokat az ellenzéki pártokat is bírálta, amelyek nem szavazták meg a Sargentini-jelentést. "Azok, akik ebben az ügyben segédkezet nyújtottak ebben a kormánynak, mert nem szavazták meg, mert nem mertek elmenni, mert tartózkodtak, ezek a pártok mostantól nem tekinthetőek a magyar ellenzék becsületes és tisztességes pártjainak."

A DK elnöke szerint Magyarországon diktatúra van. A kormányzat folyamatosan vonja el az eszközöket az ellenzéki pártoktól. Éppen ezért úgy véli, az ellenzéki pártok egyedül már nem képesek csak a parlamentben változás elérni. „Nemzeti demokratiklus ellenállás kell, az kell, hogy Önök közül mind többen megmozduljanak. Szervezzék meg a szabad beszéd helyi fórumait, a helyi hatalmasokkal szembeszálló akciójukat, menjenek ki az utcára és tüntessenek, vagy nyújtsanak támogatást más hasonló akciókhoz, segítsenek felrázni az országot! Hogyha nem akar továbbra is béklyóban élni, akkor meg kell mutatni az ország európai szabad többségének, hogy ebből elég volt."

A DK elnöke azt mondta, a huszonéves generáció segítsége is kell ahhoz, hogy Magyarország európai maradjon. Mint mondta, most nagyobb szükség van rájuk, mint valaha, mert ők rendezhetik be a holnap Magyarországát.

atv.hu

upload_2018-9-15_21-16-57.jpeg
 
Tudod ezert kell elfogadni a jelentest es Orbannak elkoszoni, mert nem az ellenzek volt a hunyo , hanem a valasztasi csalasok, a media leuralasa hozta meg a 2/3 a fidesznek ami kozel se azt jelenti hogy az orszag tobbsege oket akartak volna nem rajuk szavazott.
A fidesz bebetonozasa senkinek nem jo meg nekik se.A demokratikus allamnak meg plane nem jo mint lathatjuk az Eu nem dijjaza a demokratikus dolgok leepiteset es a bebetozozas hosszutavon nem fog dolgozni.
Hiába, ha nem látják a választók az ellenzékben a kormányzásra képes erőt. Leváltani majd akkor fogják, ha lesz kire. Nekem úgy tűnik, hogy a Jobbik erősödni tudott volna az elmúlt hónapokban.
 
Hiába, ha nem látják a választók az ellenzékben a kormányzásra képes erőt. Leváltani majd akkor fogják, ha lesz kire. Nekem úgy tűnik, hogy a Jobbik erősödni tudott volna az elmúlt hónapokban.

MIndenki maskeppen latja , en ugy latom a jobbik osztodassal szaporodik, mert 3 fele szakadtak.
NYilvan sok minden kell az Orban levaltasahoz pl atirnia a valasztasi torvenyeket a media egyensulyt visszaallitani stb, es meg akkor is az egyik legnagyobb part marad, hacsak addigra nem akarjak kivagni az Eu bol a megtobb elfogadhatatlan dontese miatt.
 
MIndenki maskeppen latja , en ugy latom a jobbik osztodassal szaporodik, mert 3 fele szakadtak
Ha nem tudta a Jobbik legyőzni tavasszal, akkor most még annyi esélye sem lenne. A többi párt pedig még annyira sem élvezi a szavazópolgárok bizalmát. Anélkül pedig hogyan akar kormányra kerülni? Lehet itt keresni a bűnbakokat, meg egymásra mutogatni, hogy ki miatt veszítettek, próbálkozhatnak egymás eltaposásával, egymás hátán feljebb jutni, de ez az út csak még lejjebb vezet. Kormányváltás? Ezekkel? Ugyan már! Ébredjünk fel!
 
Gyurcsány maga a nemzeti demokratikus kiállhatatlanság, a kétharmad záloga. Gyöngyöm, gyöngyvirágom.
Mondhatnám: Orbán után
De nem mondom mert van ebben a paliban valami ami miatt nincs sikere.És nem feltétlen az ami rögtön a szádra jönne
Ott van A másik kiálthatatlan a sznobjektívet vezető
Puzsér Róbert aki egyszer találóan úgy nevezte Gyurcsányt.
A túlmozgásos pali.
A darun az ellensúly.
Nélküle nincsen Fidesz.(a Fidesz felépítmény a daru és gémje )
Mert a NER a daru hosszú gémje.
Ellensúly nélkül feldől a daru.(szavaiddal a 2/3 záloga)
 
Hiába, ha nem látják a választók az ellenzékben a kormányzásra képes erőt.
Akkor most mi legyen?
Hagyják azt a bitangot tobzódni?
Sehonnai bitang ember, Ki most, ha kell, halni nem mer, Kinek drágább rongy élete, Mint a haza becsülete.
Csak mert pillanatnyilag nincs kormányzásra képes erő?
Hát ki kell próbálni .
Mindenképpen a kisebb rossz, ha ez az elefánt nem tapossa a porcelánboltot.
Mert egy cseppet nem látják a választók?
Most el van terelve a figyelmük.
Sok leleplezés híján más a téma.
Éppen olvastam Jártó félét.
Tapsikol a Debreceni magániskolának szép mondja, azt nem mondja 2 milliárddal felárazták
Azon se izgul már fel: kurva drága a tandíj és nincs bölcsőde elég az országban.
Ő féléktől ne is várjunk tisztánlátást.
Nem azért nem szavaz Orbán ellen mert kormányzó képes erőt keres.
Ne csak ide tedd a hangsúlyt
 
Meddig lehet takarozni Gyurcsannyal,3 valasztas utan? raadasul ugy hogy uj partja van es lassan de biztosan novekszik a tamogatottsaga.
LMP hez hasonlitva o soha nem kolabolalt a fidesszel, mint az egesz LMP-s bagazs.
Hu maradt elveihez es ano is demokrata volt es jelenleg is az.
Nem a Gyurcsany miatt van 2/3 nem o csalta ossze vissza a valasztast, idaig egy pert nem tudtak nyerni vele szemben hogy korupt lenne vagy bugazna. NAgy okos Schiffer a Sukoro uggyel is csak az adofizetoknek kerult tobbszaz millioba.
Gyurcsan fobiaval orvoshoz kell menni.
 
"ma azért lehet tüntikézni valószínű épségben hazaérsz mindegy mit írsz a tábládra nem kenik el a sminket"
-
Lehet, hogy azért mert akik tegnap tüntettek azok kezében van ma a korlátlan hatalom:
- Én nem tudom miként reagált volna más kormány ha ilyen jelenetek zajlottak volna le az utcákon
- A 2006-os tüntetüknek idöközben siketült a mediákat a saját tulajdonukba venni
- A sajnálatos (de nevezzük tulzott rendöri elkapásnak) és a Romagyilkosság között minimum egy korrelácio van
- A buldozerrel cigányok letarolására uszitonak ma külön TV müsora van, ö a "standard"
- Kamerahölgyek gáncsolnak rugdosnak menekült gyerekeket... a kormány szellemében
-

-
Lelövöldözés alatt nekem a cigánygyilkosság, a jegyiroda megtámadása, bombarombantások, a késöbbi rendörgyilkos fegyveres csapatai jutnak eszembe.
-

Üdv Ernoe , a külföldi híradásokhoz nem szólnék :szerintem nincs értelme, de az elítélő "gondolatokhoz" csak valahogy elvezette a csapatot 2-5% közé (ez még a szimpatizánsokat is ennyire megosztotta) teszem hozzá a jövő évi eu választásokon az oldalnak szintén problémája lesz . persze lehet hogy nem velem kellene egyetértened
 
Utoljára módosítva:
Azt gondolom az a baj, hogy csak kormány és ellenzék felállásban gondolkodik mindenki...
Ezzel azt 2,5 millió embert is azonnal minősíti aki a Fideszre szavazott.. Pedig ők sem a korrupcióra, a választási csalásra, a lopásra, a dilettanizmusra szavaztak.. Ez esetben ugye nem történik más, mint amit a kormányoldal csinál..
Ugye a választás óta az ellenzéki pártok a sebeiket nyalogatják, kizárnak, kilépnek,szétválnak, csak éppen semmiféle jövőképet a hogyan továbbot nem képesek felmutatni. Gyurcsány és a DK egy teljes ellenszélben bejutottak a parlamentbe, saját frakciójuk van, s következetesen évek óta ugyan azt az értékrendet képviselik, ami bizony egy polgári, szociálisan érzékeny értéken alapul... Ők hónapok óta ugyanarról beszélnek, arról, hogy ez a kormány hazudik, lop, s olyan légüres térbe taszítja Európa közepén az országot mintha nem lennének szomszédai...Azt hazudja a nyugdíjasoknak, hogy ők az egyetlenek akik megőrizték a nyugdíjak reálértékét, pedig ez is hazugság, mert az addigi kettős rendszert, ami infláció és bérkövető volt, 2012-ben átalakították szimpla infláció követő rendszerré, ami miatt évente egy átlag nyugdíjas 70 ezer forinttal kap kevesebbet, s közben a 12 ezer forintos Erzsébet utalványt úgy tüntetik fel mint a kormány nehezen kigazdálkodott ajándékát... Az egyetlen nemzetközileg jegyzett egyetemet elűzik az országból. Úgy tüntetik fel a fiatalok azért mennek külföldre dolgozni, mert rátermettek, vállalkozó kedvűek, s csak ki akarják próbálni magukat..közben minden negyedik magyar újszülött külföldön születik..S aki kimegy nem igazán tervezi a visszatérést.. A személygépkocsik átlag életkorában lassan utoléri Magyarország Kubát, ami valóban nem kis teljesítmény. A milliárdos csalások bizonyítottan elértek kormánytagokat sőt azok családját. A parlament egy szavazógép, aminek semmi más feladata nincs , mint amit a nagyvezér pénteken megálmodik, azt hétfőn törvényként elfogadja. A közmédia teljes mértékben egy a közpénzekből működtetett propaganda gyárrá silányult.. A kormánnyal szemben megfogalmazott gondolatoknak egyetlen terepe a parlamentben a napirend előtti felszólalás. Valamint az európai fórumok, amelyeknek lehetősége van a magyar kormány figyelmét felhívni az általa is elfogadott nemzetközi, nemzeti normákra, törvényekre, sőt Uram'bocsá még akár kötelezni is. Igen lehet a Gyurcsányt szapulni, de tessék már gondolkodni .. gyakorlatilag Ő az egyetlen, illetve pártja aki, akik minden alkalmat megragadva felhívják a figyelmet a valós problémákra, a diktatúrára, Ők az egyetlenek akik rájöttek, hogy annak a 2,5 millió embernek is fel kell nyitni a szemét, mert csak akkor lehetnek változások, s nem rendszerváltásra van szükség, hanem pusztán a hatalom leváltására, sőt első lépésként már a legfelsőbb vezetés leváltása is megindítaná azt a folyamatot, ami elindítaná a teljes megtisztulást. S egy elszámoltatás helyreállíthatná a közbizalmat a politikában.. De ugye ahogy lenni szokott itt a nagy Fidesz fanok rögtön azokat a személyeket támadják akik a problémát felvetik, s ki mernek állni a saját véleményük mellett..
De én egyetlen itteni hozzászólótól sem olvastam azt, hogy helyesli a lopást, hazudozást, esetleg ennek a rendszernek haszonélvezője, s ezért ragaszkodik az agymosáshoz... Nem olvastam, hogy nem a kormány szabta testre a pályázati feltételeket a Nemzet Veje cége érdekében, ezzel segítve, hogy törvénytelenül 11 milliárddal károsítsa meg a magyar embereket, hogy szintén a Nemzet Veje megjelenjen a Microsoft és a kormányzat most FBI által is vizsgált csalásaiban... S itt is repkednek a milliárdok. Miniszter lakásába van jelenleg is több tucat adócsalással gyanúsított cég bejelentve... A Nemzeti Bank által magánzsebekbe juttatott milliárdok senkinek nem szúrtak szemet, miközben a kamatok alacsonyan tartásával emberek ezreinek tették lehetetlenné devizahiteleik törlesztését. Kormányzati emberek profitáltak a letelepedési kötvényből, ami ugye nem migráció, csak az államnak kell vissza fizetni, kamatosan, amikor a világ más részén ezért dollár milliókat fizetnek az államnak, s nem hitelért cserébe kapnak európai útlevelet...
Csak egy kérdésem van :
Mi nem igaz abból amit Gyurcsány mond?
Na jó van még egy.. Miért kellenének még új emberek a politikába? (Egy kis takarítás után maradnának éppen elegen ahhoz, hogy amíg fel nő egy új nemzedék helyrehozzák a dolgokat..)
 
Utoljára módosítva:
Hosszú hónapokig nem szóltam, csak néha olvastam bele, mit írnak mások a Canadán, mert sok hasznos ismeret és infó innen érhető el.

Azt viszont döbbenettel látom, hogy Ti még mindig ugyanott tartotok. Tényleg Gyurcsányt okoljátok a Fideszért? Ti nem lehettek tényleg, csak trollok.
Nem létezik, hogy józan emberek nem látják, milyen központosított hatalmat épít a Fidesz, ezen belül Orbán?!
Még mindig Gyurcsány, a megosztó lemez van fönt?

Olvastam egy posztot, idézem, mert ha ennyire ismeritek a tevékenységét, adjatok válaszokat:

"Na szóval. Gyurcsány ment az utcára, tiltakozott éppen eleget. Parlamentben, parlamenten kívül. (Szerintem is hülye. Mert csinálja ezt, miközben élhetné a gondtalan életet.) Csak hát. A Jobbik, LMP arra jött létre, hogy Gyurcsányt leváltsák. (Nem arra, hogy Orbánt leváltsák. Isten őrizz! Gyurcsányt!) Kétfarkúak, Kovács G. április 8. után: nem azért alapított pártot, hogy visszalépjen a Jobbik vagy Gyurcsány javára. (Lehet azért, hogy örök életet adjon. Orbánnak, mint miniszterelnöknek.) Momentum: nem gyurcsányozzuk össze magunkat. (Akkor inkább elvisszük mi azt a 2%-ot, és maradjon Orbán.) ATV-ben kifordult szemmel hölgy és szakállas fiatalember gyurcsányozik. Ugyanott ügyvéd és szépasszony mondja, hogy Gyurcsány egy hülye. (Orbánról nem tetszenek ilyent mondani? Gondolni sem? Ő ép ésszel veri/lopja szét az országot?)
No, akkor számoljunk. Ha Gyurcsánynak megjön az esze és hagyja a picsába az egészet, mi történik? Az 5%-nyi szavazója vagy el sem megy szavazni, vagy ide-oda szórja szavazatát. És Orbán marad. És röhög a markába. Mert a migráncs előtt ki volt a soros? Soros volt a soros. Soros előtt ki volt a soros? Brüsszel És Brüsszel előtt ki volt a soros? Nem Gyurcsány? Nem a mocskos banda gyűlöletkampánya irányítja a nem Orbán-hitűek gyűlöletét is? És a cikk szerzőjének igaza van: a gyűlölködés magvát évtizedek alatt sem lehet kiirtani a lelkekből. Persze, nem védeném Gyurcsányt, ha valaki megmondaná a veje nevét, a strómanja nevét. Vagy azt elmondaná, amikor beleszólt az igazságszolgáltatásba. Hogy hívták a főügyészét? Barátja volt az MNB elnöke? És az ÁSZ elnöke? És a bíróságok élén ki volt az embere? Persze, nem sokat ért el miniszterelnöksége alatt? De ki vitte az utcára az embereket ellene? Nem Orbán? A vasutassztrájkot Gaskó nem az Orbán kérésére szervezte? 2006 ősze nem azután jött, hogy Orbán puskaporszagot érzett és beült a B középbe? Az orvosok, tanárok egyfolytában tiltakoztak az utcán. Most miért nem megy utcára senki? Mert nem küldi az embereket utcára senki? Na most Gyurcsány megtette. És erre ezért is lebasszák. Pedig Orbán annak idején páncélozott autóval húzott el az Astoriától. Gyurcsány pedig odament, ahol leköpték.
Ennyi."


És még egy. Múlt héten lobbyztam három fiatal kollégámért, tán kapnának némi pénzt továbbképződni. "Nincs pénzünk!" - tárta szét a kezét a főnököm.
S akkor eldöntöttem, befizetek a saját alapítványunkra megcímkézve a pénz annyit, hogy legalább kettő, két napra elmehessen (14.000/fő/nap). Két hónap alatt kispórolom. Strihhelni nem tudok, igaz, nem is akarok, marad a "konyhapénz" a fiatalokra, a jövőre. Mert 7 kollégám és én 3 éven belül kiállunk a rendszerből, s ők maradnak majd. Ha maradnak. Ha nem segítünk, biztosan nem.
Orbán Ráhelnek pedig 12 milliós karórája van. Tök jó.
Tényleg ennyire hülye ez az ország?

Kunhalmi Ágnes meccse az oktatásról:


A TV1-en vajon ebből mennyi jön le?
 
Utoljára módosítva:
Rövid leszek, mert nem értek a politikai intőigákhoz, Budapest tőlem távol van.
-
Én ugy látom, hogy Gyurcsányt megválasztották a Ratko gyerekek, hogy biztositsák a nyugdíjukat, még utoljára megfejtek egy szociális rendszert. Ismerek sokat aki ebben az idöben alig 40 évesen "nyugalomba vonult" holott nem volt beteg, fizikai munkás.
-
A mai kormány elmulasztotta az EU-tol kapott pénzeket jövö-orientáltan invesztálni, a munkamodell abbol áll, hogy aki egy kicsit is beszél egy idegen nyelvet, aki egy "művezetőt" talál aki neki külföldön fordit az elhagyja az országot. Becslések szerint az elmúlt 10 évben 700.000 ember ment el Magyarországról ami az egész ország 7%-a.
-
A nyugatnak ez természetes jo, mert sok a szakképzett ember az iskoláztatását, a költséges gyerekidőt nem neki kellett fizetni de a kint dolgozonak sem rossz hiszen más alternativája nincsen.
-
Nincs korház nyugaton, nincs high-tech cég ahol ne hallana az ember Román, Magyar, Bulgár, Cseh, Lengyel... hangot. Ennek az elönye,, hogy a kint dolgozok vagy tanulnak egy kis multi kultit, észreveszik, hogy a nacionális államok világának vége, vagy pedig rasszisták lesznek mert most a Közel-keleti kollégákkal is konkurálniuk kell.
-
Mindez a Magyar politikára olyan hatással lehet, hogy az embereknek semmi kedvük a kezükbe venni a politikával járó hálátlan munkát, inkább nyugaton dolgoznak, hagyják, hogy antidemokratikus, Döbrögik megfejjék a szülőhazájukat ami végsósoron az általuk nehezen megkeresett hazavitt pénzből és a nyugati támogatásból tengeti magát.
-
Röviden, sajnálatos, hogy nincs ami motiválja az embereket ez ellen a kormány ellen fellépni. Pedig a fiatalok feladata lenne a jövöt a kezükbe venni és nem ugy mind a szülei Orbán kezéböl enni.
-
Nem vagyok pesszimista, tudom, hogy ez nem fog örökké tartani, de minden napért amig erre várunk kár.
-
Korábban az volt a mottó: "Dolgozzam ezeknek!? Ma több remény van.
Talán sokunknak vissza kéne menni és egy pártot alapítani. :)
 
Azt írja Ernő talán haza kellene menni , s egy új pártot alapítani.. Szerintem nincs szükség új pártra, hanem programra van szükség, arra, hogy ne néhány külföldi cég vigye ki a hasznot az országból, ráadásul a nemzetközi gazdaságnak leginkább kitett autóipari cég, ne néhány családtag és jóbarát ülje körül a húsosfazekat a közpénzből főzött ebédnél..
Ma Magyarországon egyetlen pártnak van érthető megalapozott programja, ami a teendőket is meghatározza. Ez a DK.. S bizony az első lépés a kormány lemondása és teljes körű elszámoltatás, miből is lettek milliárdjai egyeseknek, akik egész életükben közalkalmazottak voltak.. Miért is volt szükség olyan giga beruházásokra amelyek fenntartására sosem lesz pénz, s amelyeknek semmilyen más funkciót nem lehet találni, hisz nem sportpályákat építettek öltözőkkel, hanem stadionokat lelátókkal, ami alkalmatlan a tömegsportokra, maximum a nemzeti konzultációt lehetne bennük megrendezni, de akkor kiderülne a kormányzati politika betegebb mint a magyar foci... Talán nem a magyarságot kellene állandóan hangsúlyozni, hanem az európaiságot, ami azt is jelenti, hogy az itt élő embereknek, ugyanolyan bérhez van joga, ugyanolyan oktatáshoz és ugyan olyan nyugdíjhoz, mint a nyugatabbra élőknek, mert ez is Európa..
S nem 2004 óta, hanem mindig is az volt.. S most ez a kormány az amelyik kirekeszti nem magát, hanem az ország lakóit ebből a közösségből... Szóval nem új emberek kellenek lózungokkal, hanem program , amelyhez előbb utóbb meg lesz az ember is..
Mert mint a klasszikus mondta, ha nem tudjuk melyik kikötőbe tartunk, a szélről sem tudhatjuk kedvező-e...
 
Na meg talán arra is szükség lenne, hogy ne háziállatokra vadászókból legyenek díszpolgárok, ne egy nem létező párt frakció vezetője hazaárulózza le azokat akik valóban tesznek is az országért, ugye ma megint arra felé haladunk mint a 30-as években...

áruló 1.jpg


(Na így lesz Szűz Mária országából a Schmidt Máriák országa....)
 
Csak egy kérdésem van :
Mi nem igaz abból amit Gyurcsány mond?
Na jó van még egy.. Miért kellenének még új emberek a politikába? (Egy kis takarítás után maradnának éppen elegen ahhoz, hogy amíg fel nő egy új nemzedék helyrehozzák a dolgokat..)
Egész üzeneted tetszik logikus.
Azért vannak kétségeim.pl Gyurcsánnyal.
Szerintem is következetes és minden igaz abból amit programként mond és tennivalóként.
Ám személye a kétséges legtöbb ember előtt
Még nálam is
De nem a 2006 eseményekhez vezető dolgok miatt.
Hogy kellenek-e új emberek a politikába?
Meg van a megfelelő gárda.
Üzeneted többi része csak panaszkodik.Igaz de nem elég
Csak különböző pártokban
Nem hinném hogy ne lennének képesek összeegyeztetni elképzeléseiket
Az ódáig vezető útra nem képesek rálépni
Újak csak zavart növelnék.
Nem karakteresen eltérőek lesznek az újak.
Épp úgy átfednék egymást mint ma.
Az új nemzedék 15-20 év múlva lenne politika érett.
Addig csak önjelölt titánok nagy arccal.
Itt a levitézlett Szél Bernadett.
Jó harcos jó munkás
De nem politika karmester.
A sokak által ki nem állt Botka sokkal inkább személyiség.
A Gémesitől eredményesebbet vártam
 
Még mindig Gyurcsány, a megosztó lemez van fönt?
Ha nem is igazság.De valamiért ez beégett az emberekbe.
Ha tetszik neked ha nem ,megosztó.
Mert nem tevékenysége alapján ítélik meg hanem zsigerekbe égve a bármelyik Gyurcsány kormány óta mert első se volt sikeres tehát 2004 óta nem volt sikeres.
Nem szerették ezért azért az emberek.
és ez továbbsúlyosbodott 2006 ig.
Ez már ráégett.
 
Ez a pillanatnyilag azért már jó sok éve tart.
Na és ezzel mit akarsz mondani?
Ez lehet még több is.
Mindenképp egy múló állapot.A pillanatnyilag az már csak ilyen
Gyorsítanád? hogyan?
Volt olyan rendszer ami 40 évig tartott és mozdíthatatlannak látszott
Megváltozott a nemzetközi erőviszony.
Összedőlt a mozdíthatatlan rendszer.
A belső elégedetlenség ekkor törhetett a felszínre.
Forradalom nem mindég lehet.
Ahhoz forradalmi helyzet kell.
 
Nem létezik, hogy józan emberek nem látják, milyen központosított hatalmat épít a Fidesz, ezen belül Orbán?!
Józan emberek látják.Ha nem elvakultak
Éppen most az m1-n láttam beszélt egy állítólagos politológus.
Gyurcsány Ferencről beszélt
És talán volt egy igaz mondata
Gyurcsányt nem szabad egy színpadon engedni fellépni más pártokkal
Mert ellopja a show-t
Ez most dicséret és elismerés is egyben,mert vitathatatlanul jól beszél, az az jó szónok.
Aki más, előtte vagy utána fellép az csak homályban marad.
statiszta(előzenekar mindegy hogy mondjuk).
És talán éppen ezért féltékenyek rá a többi ellenzéki pártok.
Mindent elmond és már nekik nem marad hatásos téma.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok!Mercedes Ron: A mi hibánk című könyvét keresnem magyarul epub-ban?Valakinek meglenne esetleg?
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,804,907
Tagok
615,863
Legújabb tagunk
Batteriestaz
Oldal tetejére